Η Apple Music δεν εμφανίζει στίχους

Η Apple Music δεν εμφανίζει στίχους; 9 Διορθώσεις για δοκιμή

 

Οι χρονικά συγχρονισμένοι στίχοι της Apple Music είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ενημερωθείτε για τα αγαπημένα σας τραγούδια, οπότε μπορεί να απογοητευτείτε όταν δεν εμφανίζονται. Εάν το κουμπί Στίχοι εμφανίζεται γκριζαρισμένο ή δεν ανταποκρίνεται, αυτός ο οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων θα σας καθοδηγήσει σε πολλούς τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα.

1. Δεν έχει κάθε τραγούδι στίχους

Πριν ξεκινήσουμε, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει κάθε κομμάτι στο Apple Music με στίχους. Η Apple δεν χρησιμοποιεί κάποιο φανταχτερό αλγόριθμο για την αυτόματη δημιουργία στίχων – αντίθετα, ο καλλιτέχνης ή ο εκδότης πρέπει να τους ανεβάσει. Συχνά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρείτε στίχους σε παλαιότερα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια.

Σε μια πιο θετική νότα, ωστόσο, οι στίχοι που λείπουν θα μπορούσαν να είναι συγκεκριμένοι για το άλμπουμ. Δοκιμάστε να αναζητήσετε το ίδιο τραγούδι σε διαφορετικό άλμπουμ—ίσως να τα έχει.

2. Αναγκαστική έξοδος και επανεκκίνηση της Apple Music

Ας υποθέσουμε ότι προηγουμένως δεν είχατε πρόβλημα με την ενεργοποίηση των στίχων για ένα συγκεκριμένο κομμάτι ή το πρόβλημα παρουσιάζεται με πολλά τραγούδια. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε να εγκαταλείψετε αναγκαστικά και να επανεκκινήσετε την εφαρμογή Μουσική της Apple, η οποία βοηθά στην εκκαθάριση μικροπροβλημάτων λογισμικού που μπορεί να εμποδίσουν την εμφάνιση των στίχων.

Σε iPhone, iPad ή iPod touch:

 1. Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί το App Switcher.
 2. Εντοπίστε το ΜΟΥΣΙΚΗ κάρτα και σύρετέ την προς τα πάνω και έξω από την οθόνη.
 3. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Μουσική, παίξτε ένα τραγούδι και ελέγξτε αν εμφανίζονται οι στίχοι.

Εάν είστε σε Mac, απλώς Επιλογή + Ελεγχος– κάντε κλικ στο ΜΟΥΣΙΚΗ εικονίδιο στο Dock και επιλέξτε Εγκαταλείπω. Μετά από αυτό, επανεκκινήστε την εφαρμογή Μουσική και δείτε εάν μπορείτε να δείτε ξανά τους στίχους.

3. Ενεργοποιήστε το ακατάλληλο περιεχόμενο στα τραγούδια

Τα τραγούδια με ακατάλληλο περιεχόμενο ενδέχεται να έχουν κρυφούς στίχους από προεπιλογή λόγω των περιορισμών περιεχομένου της Apple. Για να το αποκλείσετε αυτό, πρέπει να επισκεφτείτε την κονσόλα Screen Time στη συσκευή σας Apple.

Σε iPhone, iPad και iPod touch:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 2. Παρακέντηση Χρόνος οθόνης.
 3. Παρακέντηση Περιορισμοί περιεχομένου και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Screen Time. Μάθετε πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Screen Time, εάν τον έχετε ξεχάσει.
 1. Παρακέντηση Μουσική, Podcasts, Ειδήσεις, Γυμναστική.
 2. Συγουρεύομαι Σαφής είναι η ενεργή ρύθμιση.

Εάν είστε σε Mac:

 1. Ανοιξε το Μενού Apple και επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος.
 2. Επιλέγω Χρόνος οθόνης στην πλαϊνή μπάρα.
 3. Επιλέγω Περιεχόμενο & Απόρρητο.
 4. Επιλέξτε την επιλογή με την ετικέτα Περιορισμοί περιεχομένου.
 5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στο Να επιτρέπεται η ακατάλληλη μουσική, τα podcast και οι ειδήσεις.

4. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Οι στίχοι στο Apple Music απαιτούν ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να τους προβάλετε κατά την αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Συνδεθείτε σε Wi-Fi ή ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και δοκιμάστε ξανά.

Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iPhone ή το iPad σας, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Μουσική έχει άδεια χρήσης του εύρους ζώνης κινητής τηλεφωνίας. Να κάνω αυτό:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 2. Παρακέντηση Κυτταρικός.
 3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στο ΜΟΥΣΙΚΗεάν είναι ανενεργό.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Apple Music

Εάν το εικονίδιο Στίχοι δεν ανταποκρίνεται για κάθε κομμάτι, μπορεί να είναι σφάλμα της εφαρμογής Μουσική. Η λύση? Ενημερώστε το. Η Apple κυκλοφορεί ενημερώσεις μουσικής μέσω ενημερώσεων iOS, iPadOS και macOS, επομένως ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ενημερώσετε το λογισμικό συστήματος της συσκευής.

Σε iPhone, iPad και iPod touch:

 1. Παω σε Ρυθμίσεις > Γενικός.
 2. Πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.
 3. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Στο Mac:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις συστήματος.
 2. Παω σε Γενικός > Αναβάθμιση λογισμικού.
 3. Επιλέγω Ενημέρωση τώρα για να εγκαταστήσετε εκκρεμείς ενημερώσεις.

Εάν το πρόβλημα παρουσιάστηκε αμέσως μετά την ενημέρωση της συσκευής σας Apple και καμία από τις επόμενες επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί, περιμένετε μέχρι να φτάσει η επόμενη ενημέρωση ή πραγματοποιήστε υποβάθμιση στην προηγούμενη έκδοση του iOS ή του macOS.

6. Διαγράψτε επιπλέον γλώσσες

Η συζήτηση στο φόρουμ της Apple υποδηλώνει τη διαγραφή όλων των γλωσσών εκτός από την κύρια γλώσσα ως πιθανή διόρθωση της αδυναμίας της εφαρμογής Μουσική να εμφανίσει στίχους στο iPhone, το iPad και το iPod touch. Δείτε πώς:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 2. Παω σε Γενικός > Γλώσσα και Περιοχή.
 3. Σύρετε οποιεσδήποτε μη κύριες γλώσσες κάτω από το Προτιμώμενες γλώσσες λίστα στα δεξιά και πατήστε Διαγράφω.

7. Παίξτε το κομμάτι μέσω της σελίδας του καλλιτέχνη

Εάν οι στίχοι δεν εμφανίζονται μόνο για τραγούδια από τη μουσική βιβλιοθήκη ή την προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής, δοκιμάστε να τους αναπαράγετε απευθείας μέσω της σελίδας του καλλιτέχνη.

Ένας γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να πατήσετε το όνομα του καλλιτέχνη στην οθόνη Αναπαραγωγή τώρα και να επιλέξετε Μετάβαση στο Άλμπουμ. Στην οθόνη που εμφανίζεται στη συνέχεια, επιλέξτε το σχετικό άλμπουμ και επιλέξτε το κομμάτι.

8. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της Apple Music

Μια παρωχημένη κρυφή μνήμη της Apple Music μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενα σφάλματα που εμποδίζουν την εμφάνιση των στίχων. Δεν υπάρχει απλός τρόπος να διαγράψετε το περιεχόμενό του στο iPhone, το iPad και το iPod touch, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε εκφόρτωση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής Μουσική. Οι λήψεις σας θα πρέπει να παραμείνουν ανέπαφες.

Αν θέλετε να προχωρήσετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 2. Παω σε Γενικός > iPhone/iPad/iPod αγγίξτε Αποθήκευση.
 3. Εντοπίστε και πατήστε ΜΟΥΣΙΚΗ.
 4. Παρακέντηση Εκφόρτωση εφαρμογής.
 5. Παρακέντηση Εκφόρτωση για να επιβεβαιώσετε.
 1. Παρακέντηση Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική και συνδεθείτε με το Apple ID σας, εάν σας ζητηθεί.

Εάν χρησιμοποιείτε Mac, μπορείτε να αφαιρέσετε με ασφάλεια την προσωρινή μνήμη της Apple Music μέσω του Finder. Κλείστε την εφαρμογή Μουσική και, στη συνέχεια:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Finder και επιλέξτε Πηγαίνω > Μεταβείτε στο φάκελο στη γραμμή μενού.
 2. Επισκεφτείτε τους παρακάτω καταλόγους ο ένας μετά τον άλλον:
 • ~/Library/Caches/com.apple.Music
 • ~/Library/Caches/com.apple.iTunes
 1. Τύπος Εντολή + ΕΝΑ και σύρετε όλα τα επισημασμένα στοιχεία και με τους δύο φακέλους στον Κάδο απορριμμάτων του Mac.

9. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου της συσκευής

Εάν οι στίχοι χρειάζονται χρόνια για να φορτωθούν ή να ενεργοποιηθούν μια κενή οθόνη, η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στη συσκευή σας Apple μπορεί να βοηθήσει. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη των επίμονων προβλημάτων συνδεσιμότητας που προκύπτουν από μια κατεστραμμένη διαμόρφωση δικτύου.

Σε iPhone, iPad και iPod touch:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικός > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone > Επαναφορά.
 2. Παρακέντηση Επαναφορά Ρυθμίσεις δικτύου.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ξανά στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης. Μόλις επανεκκινηθεί η συσκευή σας, συνδεθείτε ξανά στο Wi-Fi ή ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου στο Mac είναι ελαφρώς περίπλοκη. Συνιστούμε να ανατρέξετε στον οδηγό επαναφοράς ρυθμίσεων δικτύου Mac για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό είναι περιτύλιγμα

Όπως μόλις μάθατε, έχετε πολλούς τρόπους για να διορθώσετε προβλήματα όταν οι στίχοι δεν εμφανίζονται στο Apple Music. Ξεκινήστε με γρήγορες επιδιορθώσεις, όπως η αναγκαστική επανεκκίνηση της εφαρμογής Μουσική και ο έλεγχος των περιορισμών χρόνου οθόνης. Στη συνέχεια, ανατρέξτε σε προηγμένες λύσεις, όπως η ενημέρωση του λογισμικού συστήματος, ο καθαρισμός της προσωρινής μνήμης της Apple Music και η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου. Με υπομονή, θα πρέπει να μπορείτε να φορτώσετε τους στίχους ξανά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple εάν τα προβλήματα επιμένουν. Μπορείτε πάντα ελέγξτε εναλλακτικές υπηρεσίες ροής εν τω μεταξύ, αλλά το πρόβλημα δεν αφορά συγκεκριμένα την Apple Music. Ακόμη και Το Spotify έχει το δικό του πρόβλημα με τους στίχους των τραγουδιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Music Sing

Η εφαρμογή Google δεν λειτουργεί στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *