Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Music Sing

Θέλετε να μετατρέψετε το iPhone ή το Apple TV σας σε μηχανή καραόκε και να τραγουδήσετε μαζί με τις αγαπημένες σας μελωδίες; Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Apple Music Sing εδώ.

Η Apple Music έχει μια συλλογή με περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια, πολλά από τα οποία απλά δεν μπορείτε παρά να τραγουδήσετε. Το πρόβλημα είναι ότι τα φωνητικά σας ανταγωνίζονται πάντα τον αρχικό τραγουδιστή—είτε έναν ταλαντούχο τραγουδιστή είτε κάποιον που χρησιμοποιεί το Autotune για να προσποιηθεί ότι είναι.

Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να απορρίψετε τον τραγουδιστή, ώστε να μπορείτε να τραγουδάτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Apple Music χωρίς να παρεμποδίζεται το αρχικό φωνητικό κομμάτι;

Λοιπόν, για συγκεκριμένα τραγούδια στο Apple Music, μπορείτε τώρα να κάνετε ακριβώς αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Music Sing για να δημιουργήσετε το δικό σας καραόκε.

Τι είναι το Apple Music Sing;

Το Apple Music Sing είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη σε ορισμένα τραγούδια στον κατάλογο Apple Music. Εάν έχετε συνδρομή Apple Music , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να δημιουργήσετε το δικό σας καραόκε, χαμηλώνοντας το επίπεδο του φωνητικού κομματιού, ώστε να μπορείτε να τραγουδάτε μαζί με τη μουσική υποστήριξη.

Σε συμβατά τραγούδια, θα δείτε ένα ρυθμιστικό έντασης στη σελίδα των στίχων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό για να αλλάξετε την ένταση του φωνητικού κομματιού. Μπορείτε να επιλέξετε να το χαμηλώσετε λίγο, ώστε να μπορείτε ακόμα να ακούτε τον τραγουδιστή αλλά και τη δική σας φωνή, ή μπορείτε να το χαμηλώσετε μέχρι κάτω, έτσι ώστε η φωνή του τραγουδιστή να αφαιρεθεί εντελώς, όπως συμβαίνει με ένα παραδοσιακό καραόκε πίστα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό παρόμοιο με το παραδοσιακό καραόκε είναι ότι οι στίχοι επισημαίνονται καθώς παίζει το τραγούδι για να σας δείξει ποιες λέξεις πρέπει να τραγουδάτε πότε. Για ντουέτα, τα διαφορετικά φωνητικά μέρη χωρίζονται σε διαφορετικές πλευρές της οθόνης.

Ποιες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε;

Επί του παρόντος, το Apple Music Sing περιορίζεται σε λίγες συσκευές. Εάν διαθέτετε μία από αυτές τις συσκευές και δεν βλέπετε το εικονίδιο Sing σε κανένα τραγούδι, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα. Η λειτουργία δεν είναι επίσης διαθέσιμη αν βρίσκεστε στο πρόγραμμα Apple Music Voice, ακόμα κι αν έχετε συμβατή συσκευή.

Οι συσκευές που είναι προς το παρόν συμβατές με το Apple Music Sing είναι οι εξής:

 • iPhone 11 ή νεότερη έκδοση, με iOS 16.2 ή νεότερη έκδοση
 • iPad 3 rd Gen ή νεότερη έκδοση, με iPadOS 16.2 ή νεότερη έκδοση
 • Apple TV 4K (2022), με tvOS 16.2 ή μεταγενέστερη έκδοση

Προς το παρόν, η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται σε Mac.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Music Sing

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη δυνατότητα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στους στίχους για ένα συμβατό τραγούδι. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωνητικού κομματιού στο επίπεδο που θέλετε και να τραγουδήσετε όσο ικανοποιεί η καρδιά σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Apple Music Sing:

 1. Ανοίξτε το Apple Music στο συμβατό iPhone, iPad ή Apple TV.
 2. Βρείτε το τραγούδι με το οποίο θέλετε να τραγουδήσετε και ξεκινήστε να το παίζετε. Δείτε την παρακάτω ενότητα για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης συμβατών τραγουδιών.
 3. Πατήστε το τραγούδι που αναπαράγεται αυτήν τη στιγμή στο κάτω μέρος της οθόνης.
 4. Πατήστε το εικονίδιο Στίχοι (ένα εισαγωγικό μέσα σε ένα συννεφάκι ομιλίας).
 5. Εάν το τραγούδι είναι συμβατό, θα δείτε το εικονίδιο Sing (ένα μικρόφωνο με αστέρια γύρω του).
 6. Πατήστε το εικονίδιο Sing (ή επιλέξτε το με το τηλεχειριστήριό σας στο Apple TV) και σύρετέ το πάνω ή κάτω για να ορίσετε το απαιτούμενο επίπεδο.
 7. Για να αφαιρέσετε εντελώς το φωνητικό κομμάτι, σύρετέ το μέχρι το κάτω μέρος.
 8. Εάν θέλετε να μπορείτε να ακούσετε το φωνητικό κομμάτι για να σας καθοδηγήσει, σύρετέ το σε μια θέση κάπου στη μέση όπου μπορείτε να ακούτε ακόμα τα φωνητικά, αλλά και να ακούτε τον εαυτό σας να τραγουδά πάνω τους.
 9. Τραγουδήστε μαζί. οι στίχοι θα τονιστούν τη σωστή στιγμή για να τους τραγουδήσουμε.
 10. Εάν το τραγούδι είναι ντουέτο, οι στίχοι για το ένα μέρος θα εμφανίζονται στα δεξιά της οθόνης και οι στίχοι για το άλλο μέρος θα εμφανίζονται στα αριστερά.
 11. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πατήστε την οθόνη για να εμφανιστούν τα χειριστήρια και μετά πατήστε το εικονίδιο Sing  και το φωνητικό κομμάτι θα επιστρέψει στο αρχικό του επίπεδο.

Ποια τραγούδια είναι διαθέσιμα στο Apple Music Sing;

Το Apple Music Sing είναι διαθέσιμο μόνο για μια επιλογή τραγουδιών στον κατάλογο Apple Music.

Εάν δεν βλέπετε το εικονίδιο Sing στη σελίδα των στίχων για ένα τραγούδι, τότε αυτό το τραγούδι δεν είναι συμβατό. Υπάρχει μια ειδική ενότητα στην εφαρμογή Apple Music για να σας βοηθήσει να βρείτε τραγούδια που είναι συμβατά.

Για να βρείτε τραγούδια που είναι συμβατά με το Apple Music Sing:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music  .
 2. Πατήστε Αναζήτηση στο κάτω μέρος της οθόνης.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Apple Music Sing  .
 4. Πατήστε ένα από τα εικονίδια για να μεταβείτε στη σελίδα Made to Sing  .
 5. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στις κατηγορίες αυτής της σελίδας. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα από αυτήν τη σελίδα θα είναι συμβατό με το Apple Music Sing.
 6. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ίδια σελίδα μέσω της λειτουργίας αναζήτησης πατώντας το εικονίδιο Αναζήτηση στο κάτω μέρος της οθόνης.
  αναζήτηση μουσικής apple
 7. Πληκτρολογήστε Apple Music Sing στο πεδίο αναζήτησης και πατήστε Αναζήτηση .
 8. Πατήστε την κατηγορία Τραγουδήστε  .
 9. Τώρα θα μεταφερθείτε στη σελίδα Made to Sing  .

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη συνδρομή σας Apple Music

Η εκμάθηση του τρόπου χρήσης του Apple Music Sing σάς επιτρέπει να μετατρέπετε επιλεγμένα τραγούδια σε δικά σας κομμάτια καραόκε. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να τραγουδάτε μαζί με τα αγαπημένα σας τραγούδια, είτε μόνοι είτε με φίλους.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε μια συνδρομή Apple Music από όσα μπορεί να αντιληφθείτε. Για παράδειγμα, έχετε επίσης πρόσβαση στην εφαρμογή Apple Music Classical, η οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε και να ακούσετε τα αγαπημένα σας κλασικά έργα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα τραγούδια που θέλετε στον κατάλογο της Apple Music, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας μουσική στο Apple Music και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν από οποιαδήποτε συσκευή σας.

Για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία ακρόασης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον χωρικό ήχο και τον ήχο χωρίς απώλειες της Apple Music.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *