5 καλύτερες κάρτες SD για Dash Cams

Αν και οι κορυφαίες κάμερες διατίθενται με κάρτα SD, οι εταιρείες προσφέρουν κυρίως μια παραλλαγή 64 GB. Μια παραλλαγή κάρτας SD 64 GB για λήψη ζωντανής ροής βίντεο δεν είναι επαρκής για εσάς μακρινά οδικά ταξίδια, ειδικά αν καταγράφετε το περιβάλλον του αυτοκινήτου σας σε υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα SD χαμηλού αποθηκευτικού χώρου της dash cam σας σε τηλέφωνο ή tablet και να αποκτήσετε μια νέα από την παρακάτω λίστα. Ας ελέγξουμε τις κορυφαίες κάρτες SD για κάμερες.

Οι περισσότερες κάμερες dash υποστηρίζουν εγγραφή βρόχου, όπου η συσκευή αντικαθιστά το παλιό υλικό με το νέο. Ωστόσο, συνιστάται πάντα η απόκτηση μιας παραλλαγής υψηλής αποθήκευσης για να διατηρείτε ανέπαφο το παλιό σας βίντεο κάμερας ταμπλό.

Πριν ξεκινήσουμε, ελέγξτε την κάλυψή μας στα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια κάρτα μνήμης για κάμερες Dash

1. Χωρητικότητα αποθήκευσης: Δεν πρέπει απλώς να προχωρήσετε και να αποκτήσετε την υψηλότερη παραλλαγή μιας κάρτας SD. Ορισμένες κάμερες dash υποστηρίζουν μόνο έως 256 GB ή 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Θα πρέπει να διασφαλίσετε τη συμβατότητα με την κάμερα του ταμπλό του αυτοκινήτου σας και να προχωρήσετε στην αγορά σας ανάλογα.

2. Μάρκα κάρτας SD: Συνιστούμε να εμμείνετε σε επωνυμίες καρτών SD που έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό αξιοπιστίας. Εξάλλου, δεν θα θέλετε να χάσετε κανένα υλικό σε κρίσιμες καταστάσεις.

3. Ταχύτητα κάρτας SD: Μπορεί να παρατηρήσετε μια επιλογή αξιολόγησης κατηγορίας με κάθε κάρτα SD. Αναφέρεται στην ταχύτητα πρόσβασης στη μνήμη της κάρτας SD. Εφόσον εγγράφετε ζωντανά πλάνα σε ανάλυση Full HD ή QHD, σας συμβουλεύουμε να προμηθευτείτε τουλάχιστον μια κάρτα Class 10 V10 (10 MB/s). Η κατηγορία ταχύτητας UHS U3 με βαθμολογία V30 αναφέρεται σε ελάχιστη διαδοχική ταχύτητα εγγραφής 30 MB/s, η οποία θα πρέπει να είναι επαρκής για την εγγραφή βίντεο 4K χωρίς προβλήματα.

4. Εγγύηση: Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις αξιώσεις εγγύησης από κάθε κατασκευαστή πριν πατήσετε το κουμπί αγοράς. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε αντικατάσταση εάν η κάρτα σας καταστραφεί μετά από ένα ή δύο χρόνια.

1. Κάρτα SD PNY Premier-X για Dash Cam

καλύτερες κάρτες SD για Dash cam 3

Εάν θέλετε να αγοράσετε μερικές κάρτες SD για την κάμερα του αυτοκινήτου σας, η Premier-X της PNY μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή από τη λίστα. Είναι κάρτα μνήμης κατηγορίας 10 και έχει συμβατότητα με μεγάλη γκάμα συσκευών.

Η PNY προσφέρει μερικές κάρτες microSD 256 GB σε προσιτή τιμή. Είναι μια παραλλαγή κατηγορίας ταχύτητας κατηγορίας 10, U3, V30 με ταχύτητες ανάγνωσης έως και 100 MB/s. Είτε είναι καλοκαίρι είτε έχει ψυχρή θερμοκρασία τους χειμώνες, το PNY Premier-X δεν θα παραλείψει ούτε ένα βήμα στα πλάνα της κάμερας.

Είναι ανθεκτικό στους μαγνήτες, στους κραδασμούς, στη θερμοκρασία και στο αδιάβροχο για να σας κρατήσει πολύ. Μια δευτερεύουσα κάρτα SD μπορεί πάντα να είναι χρήσιμη ως εφεδρικό αντίγραφο για την κάμερα, το tablet ή το τηλέφωνό σας. Ορισμένοι αγοραστές το έχουν αναφερθεί ως «συμπαγής δύναμη παραγωγής ενέργειας» λόγω της εξαιρετικής απόδοσής του.

2. Κάρτα SD SanDisk Max Endurance

καλύτερες κάρτες SD για Dash cam 4

Η SanDisk είναι ένας δημοφιλής κατασκευαστής SSD και σκληρών δίσκων και η σειρά Max Endurance της εταιρείας στην κατηγορία καρτών SD μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για κάμερες, DSLR, drones και tablet.

Η SanDisk διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εγγύησης εκεί έξω. Η εταιρεία προσφέρει μια 15ετή περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή για να σας προσφέρει ήσυχη. Είναι μια κάρτα V30 με ταχύτητες ανάγνωσης έως και 100MB/s και έχει δοκιμαστεί σε διάφορες σκληρές συνθήκες.

Είτε θέλετε να τραβήξετε βίντεο Full HD είτε 4K, το SanDisk θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια χωρίς να παραλείπετε ένα καρέ. Δεν μας εκπλήσσει που βλέπουμε επαναλαμβανόμενους αγοραστές για αυτό. Οι χρήστες επαίνεσαν τη σειρά Max Endurance για τη μακροζωία και τις γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής.

Αυτό που μας αρέσει

  • 15 χρόνια εγγύηση
  • Περιλαμβάνει λογισμικό RescuePRO για ανάκτηση αρχείων

3. Κάρτα Gigastone Extreme SD

καλύτερες κάρτες SD για Dash cam 1

Εάν θέλετε μια κάρτα SD με προστασία του μέλλοντος, αποκτήστε μια παραλλαγή με κατηγορία A2 (Απόδοση Εφαρμογής). Η Gigastone Extreme είναι μια τέτοια κάρτα SD για τα drones, τις κάμερες, τις συσκευές παιχνιδιών και τα smartphone σας.

Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο με χρήση κάμερας ταμπλό, κάμερας δράσης ή drone, ένα σύστημα αξιολόγησης V είναι πιο σχετικό (V30, V60 ή V90). Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα SD με συσκευές παιχνιδιών, smartphone ή tablet, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά και στο Application Performance Class.

Μια κάρτα SD A2 από την Gigastone είναι καλύτερη από άλλες κάρτες A1 με ταχύτερη ελάχιστη τυχαία ανάγνωση (4000 έναντι 1500 IOPS) και εγγραφή (2000 έναντι 500 IOPS). Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την υπάρχουσα κάρτα SD Gigastone με άλλες συσκευές χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης 100MB/s και εγγραφής 60MB/s. Ενώ η κάρτα SD Gigastone Extreme λειτουργεί καλά, ορισμένοι αντιμετώπισαν σφάλματα μνήμης κατά την αναπαραγωγή πλάνα από τις κάμερες τους.

Αυτό που μας αρέσει

  • Κάρτα SD A2
  • 5 χρόνια εγγύηση

4. Κάρτα microSD Vantrue για Dash Cam

καλύτερες κάρτες SD για Dash cam 2

Το Vanture είναι μια άλλη καλή κάρτα SD A2 στη λίστα. Αν και είναι υπερβολικό για μια κάμερα αυτοκινήτου, το Vantrue μπορεί να είναι μια ευέλικτη επιλογή για όλες τις συσκευές σας, καθώς προσφέρει μερικές από τις καλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στην κατηγορία.

Το Vantrue επιλέγει όλα τα σωστά πλαίσια με την κατηγορία ταχύτητας UHS U3, την κατηγορία ταχύτητας 10 και την A2. Είναι συμβατό με δημοφιλείς κάμερες ταμπλό, κάμερες CCTV, κορυφαία drones tablet, κάμερες σώματος και πολλά άλλα.

Ενώ η Vantrue ισχυρίζεται ότι είναι αδιάβροχο, θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί με τις ζημιές στο νερό. Όπως ήταν αναμενόμενο, λαμβάνετε έναν προσαρμογέα SD για να μεταφέρετε εύκολα τα δεδομένα σας σε υπολογιστή ή Mac. Υπάρχει επίσης μια παραλλαγή 512 GB εάν θέλετε να καταγράψετε πολλά πλάνα 4K σε ένα μεγάλο ταξίδι. Οι χρήστες έχουν άφησε θετικές κριτικές σχετικά με την εξαιρετική απόδοση και την εξυπηρέτηση πελατών.

Αυτό που μας αρέσει

  • Γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής
  • Πολλαπλές παραλλαγές αποθήκευσης

5. Samsung EVO Επιλέξτε κάρτα microSD για Dash Cam

καλύτερες κάρτες SD για Dash cam 5

Μιλώντας για τις κορυφαίες κάρτες SD για dash cam, πώς μπορούμε να αφήσουμε τη Samsung εκτός λίστας; Η Samsung είναι γνωστή για την προσφορά αξιόπιστων εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης και η σειρά EVO Select της εταιρείας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Είτε θέλετε μια κάρτα SD για φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια, drones ή dash cam, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις κάρτες EVO Select της Samsung. Είναι μια κάρτα SD κατηγορίας 10 με U3 class, 100MB/s ανάγνωσης και 90/s ταχύτητες εγγραφής.

Αυτή είναι μια παραλλαγή 512 GB, επομένως ελέγξτε τη συμβατότητα με την κάμερα dash σας πριν πατήσετε το κουμπί αγοράς. Όπως ήταν αναμενόμενο, είναι ανθεκτικό σε ακτίνες Χ, μαγνητικό, ανθεκτικό στη θερμοκρασία και αδιάβροχο. Αν ποτέ αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, η Samsung σας έχει καλύψει με μια ασφαλή 10ετή εγγύηση. Δεν υπάρχει έλλειψη κριτικές επαινώντας για τις γρήγορες ταχύτητες, την αξιοπιστία και την εγγύηση που προσφέρει.

Αυτό που μας αρέσει

  • Εξαιρετικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής
  • 10 χρόνια εγγύηση

Καταγράψτε τις αναμνήσεις του ταξιδιού σας με στυλ

Είτε έχετε ένα πρότυπο είτε ένα κορυφαία κάμερα ταμπλό 360 μοιρών, όλες οι επιλεγμένες κάρτες microSD θα πρέπει να λειτουργούν τέλεια. Συνιστούμε να πάτε με τη SanDisk ή τη Samsung για την αξιοπιστία τους. Ούτε ο Gigastone είναι πολύ πίσω. Επίσης, θα πρέπει πάντα να μείνετε μακριά από πλαστές κάρτες SD που είναι διαθέσιμες σε χαμηλές τιμές.

Διαβάστε επίσης :5 καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για αυτοκίνητα

Τα καλύτερα flash USB του 2023

T11 Πομπός Bluetooth FM Radio Car Kit

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *