εικονικού αριθμού

Οι καλύτερες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για τη σύνδεση ενός εικονικού αριθμού

Η τεχνολογία συχνά κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και καλύτερη. Υπάρχουν όλο και περισσότερες νέες τεχνολογίες που έρχονται στη ζωή μας για να το κάνουν πιο εύκολο. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη ακούσει για μία από αυτές τις τεχνολογίες – την eSIM. Η eSIM, ή εικονική κάρτα SIM, αρχίζει να κερδίζει δημοτικότητα, κυρίως λόγω των πλεονεκτημάτων της για τους χρήστες. Σήμερα θα μάθουμε τι είναι η eSIM και πού μπορείτε να τη συνδέσετε.

Η eSIM είναι μια εικονική κάρτα SIM. δεν μπορείτε να το βγάλετε από το τηλέφωνο και να το μετακινήσετε σε άλλη συσκευή. περιλαμβάνεται στη μητρική πλακέτα του τηλεφώνου. Με την eSIM, μπορείτε να επιλέξετε πακέτα υπηρεσιών απευθείας από την εφαρμογή για κινητά. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας ή κινητό Διαδίκτυο και μπορείτε επίσης να λάβετε έναν αριθμό τηλεφώνου από άλλη χώρα, για παράδειγμα, να λάβετε εικονικός αριθμός τηλεφώνου των ΗΠΑ.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της eSIM είναι:

  • Η ευελιξία της κάρτας SIM. Μπορείτε να επιλέξετε την κάρτα SIM της χώρας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  • Η ευκολία της σύνδεσης. Για να συνδέσετε μια φυσική κάρτα SIM, πρέπει να πάτε στο γραφείο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και να συνδεθείτε στην eSIM. Χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε μια εφαρμογή για κινητά ή να αφήσετε μια εφαρμογή στον ιστότοπο του χειριστή.
  • Σας εξοικονομεί χρήματα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, επειδή η περιαγωγή μπορεί να είναι ακριβή, αλλά με την eSIM, μπορείτε πάντα να είστε σε επαφή.
  • Εάν χάσετε το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τον αριθμό σας και να τον συνδέσετε σε άλλη συσκευή χωρίς να πάτε στο γραφείο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
  • Μικρή πιθανότητα βλάβης της κάρτας. Σε αντίθεση με μια φυσική κάρτα SIM, η eSIM δεν μπορεί να σπάσει, να χαθεί ή να χαλάσει.

Οι θετικές πτυχές της χρήσης της eSIM σάς βοηθούν να σκεφτείτε να δοκιμάσετε αυτήν την τεχνολογία. Επομένως, σας προσφέρουμε μια λίστα με τις καλύτερες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες εικονικών τηλεφωνικών αριθμών. Οι βασικοί παράγοντες για την επιλογή μιας εταιρείας μπορεί να είναι η ευκολία ρύθμισης της eSIM, η ευκολία χρήσης της εφαρμογής της εταιρείας, οι τιμές για τα τιμολόγια και τις υπηρεσίες, η ποιότητα της επικοινωνίας και η κάλυψη χωρών, ζωνών και, φυσικά, η ποιότητα της υποστήριξης χρηστών.

Ποιες εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες σύνδεσης eSIM;

1. Phone.com.

Η εταιρεία παρουσιάζει υπηρεσίες σύνδεσης περιφερειακών και διεθνών τηλεφωνικών αριθμών. Το Phone.com έχει τρία προγράμματα, με κόστος που κυμαίνεται από 13 έως 28 $, ανάλογα με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες. Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της υπηρεσίας είναι οι διαθέσιμες επιλογές για τις επιχειρήσεις και τα σχέδια περιλαμβάνουν βίντεο ράλι.

2. CallHippo

Το CallHippo παρέχει ένα ευρύ φάσμα πολύτιμων λειτουργιών για την κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να αγοράζετε αριθμούς από όλο τον κόσμο, να καλείτε και να λαμβάνετε κλήσεις από όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία διαθέτει μια έξυπνη επιλογή προώθησης κλήσεων που ανακατευθύνει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σε έναν εναλλακτικό αριθμό. Οι τιμές φτάνουν τα 40 $, αλλά υπάρχουν και φθηνότερες τιμές. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας.

3. Google Voice

Το Google Voice σάς επιτρέπει να συνδέσετε έναν εικονικό αριθμό σε πολλές χώρες, αλλά δεν προσφέρει λειτουργίες όπως πολλαπλούς αριθμούς, επεκτάσεις ή τηλεφωνητή, κάτι που είναι καλύτερο για τον μέσο χρήστη παρά για μια επιχείρηση.

4. RingCentral

Η υπηρεσία διαθέτει μια εφαρμογή διαθέσιμη για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Με το RingCentral, μπορείτε να λαμβάνετε επαγγελματικές κλήσεις από τον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή, το κινητό σας τηλέφωνο ή ακόμα και από σταθερό. Οι τιμές στο RingCentral κυμαίνονται από $20 έως $30 ανά χρήστη ανά μήνα και μια επιλογή αριθμών τηλεφώνου από περισσότερες από 100 χώρες. Το τυπικό σχέδιο επιτρέπει τηλεδιάσκεψη με έως και 100 άτομα.

5. Grasshopper.com

Υπηρεσία σχεδιασμένη για να διαχωρίζει προσωπικές και επαγγελματικές κλήσεις. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους, το κύριο πλεονέκτημα εδώ είναι η απλότητα της ρύθμισης και της χρήσης: απλά πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα χρέωσης, να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας και τελειώσατε. Το Grasshopper.com έχει επίσης μια λειτουργία προώθησης κλήσεων σε δεύτερο αριθμό.

Με λίγα λόγια, η εικονική κάρτα SIM είναι μια βολική τεχνολογία που αξίζει να δοκιμάσετε όχι μόνο για προσωπική χρήση αλλά και για να απλοποιήσετε το έργο της επιχείρησης. Εναπόκειται λοιπόν σε εσάς να επιλέξετε σε ποιον τομέα μπορεί να εφαρμοστεί, αλλά τα πλεονεκτήματα και οι δυνατότητες χρήσης της eSIM θα είναι σίγουρα χρήσιμα σε ορισμένους τομείς της ζωής.

Δείτε και αυτό:Τι συμβαίνει εάν αλλάξετε κάρτα SIM στο iPhone

Ποιες είναι οι πιο κερδοφόρες θέσεις στο YouTube

Εργασία από το σπίτι Εργασίες που σας πληρώνουν

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *