Οι καλύτεροι φορτιστές αυτοκινήτου iPhone

Οι καλύτεροι φορτιστές αυτοκινήτου iPhone για το 2023

Το να διατηρείτε το τηλέφωνό σας φορτισμένο εν κινήσει είναι ζωτικής σημασίας στις μέρες μας, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε για πλοήγηση. Ένας καλός φορτιστής τηλεφώνου αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντικός για να εξασφαλίσει ότι οι καθημερινές μετακινήσεις και οι αποδράσεις σας το Σαββατοκύριακο είναι χωρίς άγχος. Εάν διαθέτετε iPhone, αυτοί οι φορτιστές αυτοκινήτου είναι απαραίτητοι όταν βρίσκεστε έξω.

Ένα Anker PowerDrive Speed+ 2 συνδεδεμένο σε πρίζα αυτοκινήτου και φορτίζει ένα MacBook

Για λίγο από τα πάντα, από έναν φορτιστή αυτοκινήτου iPhone, η κορυφαία επιλογή μας είναι το Anker PowerDrive Speed+ 2. Είναι μικρό, ελαφρύ και συμπαγές, αλλά εξακολουθεί να είναι ανθεκτικό και κατασκευασμένο από πυρίμαχο υλικό για γαλήνη. Επιπλέον, το σύστημα ασφαλείας της Anker διαθέτει πλήρη πιστοποίηση UL και ο φορτιστής δεν υπερθερμαίνει ή υπερφορτίζει το iPhone σας.

Με μια θύρα USB-C 30W Power Delivery, το iPhone 15 σας θα φορτίζει γρήγορα και έχει επίσης αρκετή ισχύ για να δώσει χυμό σε ορισμένα MacBook. Επιπλέον, υπάρχει μια θύρα USB-A γρήγορης φόρτισης 19,5 W για ταυτόχρονη φόρτιση υψηλής ταχύτητας και όλα αυτά τα έχετε σε κάτι παραπάνω από δίκαιη τιμή.

Ένας φορτιστής αυτοκινήτου Anker PowerDrive Speed+ 2

Anker PowerDrive Speed+ 2

Καλύτερο Συνολικά

$26 $31 Εξοικονομήστε $5

Το Anker PowerDrive Speed+ 2 προσφέρει στους αγοραστές μια εξαιρετική ευκαιρία χάρη στη χαμηλή τιμή και τη φόρτιση υψηλής ταχύτητας. Μαζί με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας με πιστοποίηση UL, αυτή η συμπαγής, ελαφριά και ανθεκτική επιλογή είναι ο καλύτερος φορτιστής αυτοκινήτου iPhone που μπορείτε να αγοράσετε.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτιση
 • Φορτίζει δύο συσκευές χωρίς απώλεια ταχύτητας
 • Καλά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό
 • Καλή τιμή
Ένας φορτιστής αυτοκινήτου UGREEN USB συνδεδεμένος σε μια πρίζα αυτοκινήτου με ένα καλώδιο συνδεδεμένο στη θύρα USB-C.
ΠΡΑΣΙΝΟ

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει παροχή ισχύος 20W και γρήγορη φόρτιση 3.0 18W, ο φορτιστής αυτοκινήτου UGREEN USB είναι διαθέσιμος σε εξαιρετική τιμή. Μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 15 έως 60 τοις εκατό σε μόλις μισή ώρα και διαθέτει θύρα USB-C και USB-A για ταυτόχρονη φόρτιση.

Ωστόσο, η UGREEN δηλώνει ότι ο χρόνος φόρτισης θα διαρκέσει περισσότερο όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, ειδικά σε αυτό το σημείο τιμής. Ο φορτιστής προσφέρει ασφάλεια με αυτόματη εκχώρηση ισχύος σε κάθε θύρα και η κατασκευή από κράμα αλουμινίου είναι ανθεκτική και ανθεκτική στις γρατσουνιές.

Φορτιστής αυτοκινήτου UGREEN USB

Φορτιστής αυτοκινήτου UGREEN USB

Το πιο προσιτό

Με ανθεκτική κατασκευή και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ο φορτιστής αυτοκινήτου UGREEN USB είναι κάπως περίεργος όταν πρόκειται να βρείτε έναν ποιοτικό αλλά προσιτό φορτιστή αυτοκινήτου για το iPhone σας. Με τις θύρες USB-C και USB-A, μπορείτε να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ οι δυνατότητες γρήγορης φόρτισής του μπορούν να γεμίσουν το iPhone σας σε χρόνο μηδέν.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική αξία
 • Γρήγορη φόρτιση
 • Μικρό, συμπαγές και ανθεκτικό
 • Δύο θύρες USB
 • USB-C για iPhone 15
Μειονεκτήματα

 • Η φόρτιση μπορεί να επιβραδυνθεί όταν χρησιμοποιείτε και τις δύο θύρες
Ένα χέρι που συνδέει ένα smartphone σε έναν φορτιστή ESR για MagSafe Car Mount Charger με το CryoBoost.
ΕΣΡ

Ο φορτιστής βάσης αυτοκινήτου MagSafe με CryoBoost διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία της ESR που συνδυάζει έναν ανεμιστήρα ψύξης με εξαρτήματα που απελευθερώνουν τη θερμότητα. Αυτό επιτρέπει τη φόρτιση με τη μέγιστη ταχύτητα, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε το iPhone σας. Οι ταχύτητες φόρτισης δεν θα μειωθούν όταν χρησιμοποιείτε GPS ή ρωτάτε τη Siri πού να σταματήσετε για φαγητό.

Αυτή η τεχνολογία σημαίνει επίσης ότι μπορεί να παρέχει ισχύ δύο φορές πιο γρήγορα από άλλους φορτιστές MagSafe χωρίς υπερθέρμανση. Αυτό προστατεύει την μπαταρία και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της, ενώ οι φορτιστές CryoBoost διαθέτουν επίσης πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας για την προστασία της συσκευής σας.

Επιπλέον, ο μαγνητικός δακτύλιος HaloLock είναι ισχυρός και συγκρατεί με ασφάλεια το iPhone που είναι συμβατό με MagSafe (iPhone 12 και νεότερο).

Ένα ESR για φορτιστή αυτοκινήτου MagSafe με CryoBoost

ESR για MagSafe φορτιστή αυτοκινήτου με CryoBoost

Το καλύτερο για MagSafe

$30 $50 Εξοικονομήστε $20

Ο φορτιστής MagSafe Car Mount Charger της ESR με CryoBoost είναι ένας εξαιρετικός φορτιστής για iPhone που είναι συμβατά με MagSafe. Με την τεχνολογία ψύξης και απαγωγής θερμότητας, ο φορτιστής μπορεί να τροφοδοτήσει το iPhone σας πολύ πιο γρήγορα από άλλους φορτιστές MagSafe. Το iPhone σας παραμένει δροσερό καθώς φορτίζει, ακόμα και όταν το χρησιμοποιείτε.

Πλεονεκτήματα

 • Οι μαγνήτες έχουν δύναμη συγκράτησης 3.000 g με θήκες τηλεφώνου HaloLock
 • Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση
 • Αποτελεσματικός ανεμιστήρας ψύξης και τεχνολογία απαγωγής θερμότητας
 • Ρυθμιζόμενη μπάλα για γωνιακή θέαση
 • Κατακόρυφα και οριζόντια λειτουργία
Μειονεκτήματα

 • Δεν περιλαμβάνεται μετασχηματιστής ρεύματος
φορτιστής αυτοκινήτου baseus
BASEUS

Αυτός ο φορτιστής αυτοκινήτου έχει τρεις θύρες με συνδυασμένη μέγιστη ισχύ 160 W. Με μία μόνο θύρα 100W και δύο θύρες 30W, έχετε τρεις ανεξάρτητες υποδοχές γρήγορης φόρτισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα χωρίς να επιβραδύνετε την ταχύτητα φόρτισης οποιασδήποτε συσκευής.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Baseus 160W USB-C υποστηρίζει πρωτόκολλα PPS, PD3.0 και QC5.0 για γρήγορη φόρτιση διαφόρων smartphone, tablet και φορητών υπολογιστών. Ο φορτιστής διαθέτει επίσης προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας που προστατεύουν το iPhone και άλλες συσκευές σας από υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και βραχυκυκλώματα, με αυτόματη απενεργοποίηση μόλις φορτιστεί πλήρως η συσκευή σας.

Φορτιστής αυτοκινήτου Baseus 160W USB C

Φορτιστής αυτοκινήτου Baseus 160W USB C

Καλύτερο Multi-Port

$46 $60 Εξοικονομήστε 14 $

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Baseus 160W USB-C είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε φορτιστή πολλαπλών θυρών. Διαθέτει θύρα 100W για μεγαλύτερες συσκευές και δύο θύρες 30W που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για γρήγορη φόρτιση του iPhone σας. Οι συσκευές σας προστατεύονται επίσης από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για ήσυχο μυαλό κατά τη φόρτιση και την οδήγηση.

Πλεονεκτήματα

 • Συμπαγές και ελαφρύ
 • Φορτίζει γρήγορα τρεις συσκευές ταυτόχρονα
 • Ανθεκτικά στις γρατσουνιές
 • Καλά χαρακτηριστικά ασφαλείας
φορτιστής αυτοκινήτου nekteck
Nekteck

Αυτός ο μικρός, συμπαγής φορτιστής αυτοκινήτου από τη Nekteck είναι φθηνός και προσφέρει αξιόπιστη, γρήγορη φόρτιση για iPhone. Διαθέτει δύο θύρες: USB-C 45W και USB-A 12W. Ωστόσο, για μοντέλα παλαιότερα από το iPhone 15, θα χρειαστείτε το σωστό καλώδιο ή έναν προσαρμογέα.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Nekteck PD 45W Type-C συμμορφώνεται με τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης USB-C. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB-C PD και τη θύρα USB-A ταυτόχρονα στη μέγιστη ισχύ.

Επιπλέον, η θύρα 45W Type-C Power Delivery μπορεί να φορτίσει το iPhone σας και τα περισσότερα άλλα smartphone, iPad και φορητούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων MacBook.

Φορτιστής αυτοκινήτου Nekteck PD 45W Type-C

Φορτιστής αυτοκινήτου Nekteck PD 45W Type-C

Πιο συμπαγές

$20 $26 Εξοικονομήστε $6

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Nekteck PD 45W είναι ένας συμπαγής, γρήγορος φορτιστής συμβατός με iPhone. Πάνω από τη θύρα USB-C 45 W, διαθέτει επίσης θύρα USB-A 12 W και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί χωρίς μείωση της ταχύτητας φόρτισης.

Πλεονεκτήματα

 • Προσδιορίζει τη συσκευή και μεγιστοποιεί την ταχύτητα φόρτισης
 • Πιστοποίηση USB-IF
 • Κατασκευασμένο από πυρίμαχα υλικά
 • Έξυπνη προστασία φόρτισης
Μειονεκτήματα

 • Το καλώδιο είναι μόνο USB-C σε USB-C

FAQ

Ε: Χρειάζομαι καλώδιο Lightning ή καλώδιο USB-C για να φορτίσω το iPhone μου;

Με τη γκάμα των iPhone 15 που κυκλοφόρησε το 2023, η Apple έχει μεταβεί στο USB-C. Εάν διαθέτετε καλώδιο Lightning από προηγούμενο μοντέλο, δεν θα λειτουργήσει με το iPhone 15. Τα μοντέλα Pre-iPhone 15 απαιτούν όλα το καλώδιο Lightning.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στη χρήση του σωστού καλωδίου, ανατρέξτε στον οδηγό μας για το τι καλώδιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε το iPhone σας.

Ε: Ένας φορτιστής αυτοκινήτου θα καταστρέψει την μπαταρία του iPhone μου;

Ένας φορτιστής αυτοκινήτου είναι απίθανο να καταστρέψει την μπαταρία του iPhone σας. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν ποιοτικό φορτιστή αυτοκινήτου. Ένα φθηνό μοντέλο μπορεί να προκαλέσει αιχμές τάσης που θα μπορούσαν να καταστρέψουν την μπαταρία του iPhone σας.

Ε: Η φόρτιση του iPhone μου στο αυτοκίνητο θα καταστρέψει την μπαταρία του αυτοκινήτου μου;

Η φόρτιση του iPhone σας ενώ οδηγείτε δεν θα επηρεάσει την μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Ο εναλλάκτης μπορεί να παράγει αρκετή ισχύ για να διατηρεί φορτισμένη την μπαταρία του αυτοκινήτου. Ωστόσο, εάν συνδέσετε το iPhone σας όταν ο κινητήρας είναι σβηστός ή όταν είστε στο ρελαντί για μεγάλες περιόδους, διατρέχετε τον κίνδυνο να το αδειάσετε.

Ε: Γιατί ο φορτιστής αυτοκινήτου iPhone μου δεν λειτουργεί σωστά;

Συνήθως, οφείλεται σε φθαρμένο ή ελαττωματικό καλώδιο. Ομοίως, μπορεί να χρησιμοποιείτε ένα καλώδιο Lightning με ένα iPhone 15, το οποίο δεν θα λειτουργήσει. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση καλωδίου USB-C με παλαιότερη έκδοση του iPhone.

Ωστόσο, εάν δεν είναι πρόβλημα καλωδίου, η θύρα του φορτιστή αυτοκινήτου μπορεί να έχει καταστραφεί ή να έχει καεί η ασφάλεια. Η θύρα του iPhone σας μπορεί επίσης να είναι βρώμικη. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το καθαρίσετε προσεκτικά με μια βούρτσα ή οδοντογλυφίδα με μαλακές τρίχες.

Μπορεί επίσης να είναι θέμα συμβατότητας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής του αυτοκινήτου σας είναι συμβατός με iPhone πριν από την αγορά.

Ε: Ποια μοντέλα iPhone υποστηρίζουν MagSafe;

Η τεχνολογία MagSafe ενσωματώθηκε στα iPhone με το iPhone 12. Όλα τα μοντέλα iPhone που κυκλοφόρησαν έκτοτε υποστηρίζουν το MagSafe.

Διαβάστε επίσης:Οι 5 καλύτερες δερμάτινες θήκες για iPhone

Φορητή οθόνη KYY K3 1080P USB-C 15,6 ιντσών

Πώς να φορτίσετε το Apple Watch σας (με ή χωρίς φορτιστή)

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *