παράνομες εφαρμογές στο Play Store

Η Google πρέπει να απαγορεύσει αμέσως αυτές τις παράνομες εφαρμογές στο Play Store

Το Play Store ήταν πάντα γεμάτο με εφαρμογές που συλλογή δεδομένων χρήστη παρά το γεγονός ότι οι χρήστες τους ζητούν να μην το κάνουν, μολύνουν τηλέφωνα με κακόβουλο λογισμικό και κατεβάστε βίντεο από πλατφόρμες χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Σήμερα, θα μοιραστώ μερικές εφαρμογές που είναι τόσο παράνομες, που η Google πρέπει να τις απαγορεύσει αμέσως.

1. POPTube: Αποκλεισμός διαφημίσεων στο βίντεο YouTube

Οι διαφημίσεις είναι το ψωμί και το βούτυρο της Google. Έτσι δημιουργείται το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους τελικά. Μπείτε στο POPTube. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει όχι μόνο να βλέπετε δωρεάν βίντεο στο YouTube, αλλά σας επιτρέπει να το κάνετε χωρίς διαφημίσεις. Ναι, δεν εμφανίστηκε ούτε μία διαφήμιση ενώ παρακολουθούσα το τελευταίο βίντεο του καναλιού μας στο YouTube στο TW. Το δοκίμασα επίσης σε άλλο τηλέφωνο στο οποίο δεν έχω YouTube Premium. Υποστηρίζει ακόμη και τη λειτουργία PiP.

DISCLAIMER: Ας τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το άρθρο είναι ενημερωτικό και δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Υπάρχουν ακόμη και ξεχωριστές καρτέλες για Shorts. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρα βίντεο χωρίς διαφημίσεις χωρίς να εγγραφείτε στο YouTube Premium. Η εφαρμογή έχει πάνω από 1 εκατομμύριο λήψεις τη στιγμή της σύνταξης. Για να τρίψετε αλάτι στις πληγές, το YouTube ανήκει στην Google.

Κατεβάστε: Σύνδεσμος POPTube

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber για να μην χάνετε τίποτα

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να σταματήσετε μια διαφήμιση στο YouTube

2. Seal Downloader

Οι περισσότερες εφαρμογές και ιστότοποι δεν επιτρέπουν τη λήψη περιεχομένου όπως εικόνων, GIF, βίντεο και ήχου από τον ιστότοπό τους. Διαθέτουν ένα μοντέλο freemium που τους βοηθά να παράγουν έσοδα και να διευθύνουν μια επιχείρηση. Το Seal Downloader χρησιμοποιεί ορισμένες αμυχές και έξυπνο κώδικα για να παρακάμψει αυτούς τους τοίχους που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να κατεβάσει περιεχόμενο δωρεάν. Υποστηρίζουν μια πληθώρα πλατφορμών όπως το Twitter (X), το Instagram, το Vimeo και άλλα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση της διεύθυνσης URL και να πατήσετε το κουμπί λήψης. Από τη μια πλευρά, η Google χρεώνει στους προγραμματιστές εφαρμογών προμήθεια 30% για λήψεις και αγορές εντός εφαρμογής και, από την άλλη, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το περιεχόμενό τους θα προστατεύεται στην ίδια πλατφόρμα.

Κατεβάστε: Seal Downloader

3. Blackhole

Μεταμφιεσμένο σε εφαρμογή που μπορεί να αφαιρέσει ήχο από βίντεο, αυτό που πραγματικά κάνει το BlackHole είναι να επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο από πλατφόρμες όπως το YouTube, το Instagram κ.λπ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να πατήσετε τη μαύρη τρύπα μέσα στην εφαρμογή για επικόλληση και Κατέβασέ το.

Κατεβάστε: Blackhole 

Η Google βρίσκεται επί του παρόντος σε δικαστική διαμάχη με αρκετούς κατόχους εφαρμογών και κυβερνήσεις σχετικά με τους αντιμονοπωλιακούς νόμους, παράνομες επιχειρηματικές πρακτικές, συστήματα χρέωσης εφαρμογών και μονοπώλιο στην αγορά. Το πιο αξιοσημείωτο ήταν το ένα με την Epic Games όπου το δικαστήριο αποφάσισε πρόσφατα κατά της Google. Έχουν από τότε αναθεώρησε τη δομή των τελών τους ως μέρος του σχεδίου συμμόρφωσης DMA.

Δεν είναι ότι η Google δεν καταργεί εφαρμογές από το Play Store. Αυτοί διαγραφή και αποκλεισμός εφαρμογών από καιρό σε καιρό που επιδεικνύουν τους κανόνες, αλλά ένας εκπληκτικός αριθμός εφαρμογών εξακολουθούν να βρίσκουν το δρόμο τους στην πλατφόρμα. Είναι ένα συνεχές πρόβλημα με το Play Store.

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *