Πώς να σταματήσετε ορισμένες διαφημίσεις στο YouTube

Πώς να σταματήσετε διαφημίσεις στο YouTube

Ο δωρεάν λογαριασμός του YouTube έχει διαφημίσεις και πολλοί δεν έχουν την υπομονή να τις παρακολουθήσουν όλες. Συνήθως, οι διαφημίσεις YouTube είναι καλές, αλλά μερικές φορές γίνονται ακατάλληλες, ανεπιθύμητες, σχηματικές και ενοχλητικές. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό YouTube Premium, είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσάρεστα. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί να σας φανεί άβολο να κοιτάξετε μακριά ενώ μοιράζεστε την οθόνη. Έχουμε βιώσει το ίδιο κατά καιρούς και θα σας δείξουμε πώς να σταματήσετε ορισμένες διαφημίσεις στο YouTube – εάν δεν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό Premium.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techVorteX στο Viber  

Διαβάστε επίσης :  Πώς να εγκαταστήσετε τη Μουσική YouTube στο Android TV

Πώς να αποκλείσετε ή να αναφέρετε επιλεγμένες διαφημίσεις στο YouTube

Η διαδικασία αποκλεισμού ή αναφοράς μιας συγκεκριμένης διαφήμισης YouTube είναι παρόμοια σε τηλέφωνα και υπολογιστές. Η χρήση της επιλογής αποκλεισμού θα σταματήσει το YouTube να εμφανίζει τη συγκεκριμένη διαφήμιση για τον λογαριασμό σας στο μέλλον. Ωστόσο, ενδέχεται να εξακολουθείτε να βλέπετε άλλες διαφημίσεις από τον ίδιο διαφημιζόμενο στο YouTube.

Όταν η διαφήμιση που θέλετε να αποκλείσετε εμφανιστεί στο YouTube, πατήστε το μικρό εικονίδιο i στην κάτω αριστερή γωνία του βίντεο. Περιμένετε το Το Κέντρο Διαφημίσεών μου παράθυρο και πατήστε το Αποκλεισμός διαφήμισης επιλογή.

Αποκλεισμός συγκεκριμένης διαφήμισης στο YouTube

Κτύπημα Να συνεχίσει όταν ο Σταματήστε να βλέπετε αυτήν τη διαφήμιση Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου για επιβεβαίωση της ενέργειας.

Επιβεβαιώστε τον αποκλεισμό μιας συγκεκριμένης διαφήμισης στο YouTube

Εάν θέλετε να αναφέρετε μια διαφήμιση, επιλέξτε το Αναφορά διαφήμισης επιλογή. Αυτό θα ανοίξει μια καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, όπου μπορείτε να προσδιορίσετε τον λόγο για την αναφορά της διαφήμισης. Ανάλογα με τον λόγο που επιλέγετε, το YouTube μπορεί να σας ζητήσει να προσθέσετε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την αναφορά.

Η αναφορά μιας διαφήμισης ενημερώνει το YouTube ότι τη βρίσκετε ακατάλληλη, βίαιη ή παραπλανητική. Αυτό επιτρέπει στο YouTube να ελέγχει το περιεχόμενο της διαφήμισης και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες κατά του διαφημιστή, εάν απαιτείται.

Πώς να προσαρμόσετε τη διαφημιστική σας εμπειρία στο YouTube

Αν και ο αποκλεισμός ή η αναφορά ορισμένων διαφημίσεων στο YouTube είναι γρήγορος και ανώδυνος, η Google προσφέρει επίσης επιλογές για τον έλεγχο της διαφημιστικής σας εμπειρίας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις εξατομικευμένες διαφημίσεις ή να επιλέξετε τα θέματα και τις επωνυμίες για τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε περισσότερες ή λιγότερες διαφημίσεις.

Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο Το Κέντρο Διαφημίσεών μου. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google που χρησιμοποιείτε με το YouTube. Στο Οι διαφημίσεις μου καρτέλα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Εξατομικευμένες διαφημίσεις επιλογή.

Μετά από αυτό, η Google θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τις δραστηριότητες, τα ενδιαφέροντα και άλλα δεδομένα του λογαριασμού σας για την προβολή στοχευμένων διαφημίσεων. Ωστόσο, θα περιορίσει επίσης την ικανότητά σας να ελέγχετε τις διαφημίσεις που βλέπετε, με αποτέλεσμα ενδεχομένως τυχαίες, άσχετες διαφημίσεις.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση εξατομικευμένων διαφημίσεων στο YouTube

Αν αφήσετε το Εξατομικευμένες διαφημίσεις στο, θα δείτε όλες τις πρόσφατες διαφημίσεις που συναντήσατε στο YouTube, την Αναζήτηση Google και το Discover. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μείον στις διαφημίσεις που θέλετε να βλέπετε λιγότερο συχνά. Ομοίως, κάντε κλικ στο εικονίδιο συν σχετικά με τους τύπους διαφημίσεων που δεν σας πειράζει να παρακολουθήσετε.

Διακοπή ορισμένων τύπων διαφημίσεων στο YouTube

Από την ίδια σελίδα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις διαφημίσεων βάσει διαφορετικών θεμάτων και επωνυμιών.

Να επιτρέπονται ή να αποκλείονται ορισμένοι τύποι διαφημίσεων στο YouTube

Το YouTube προσφέρει επίσης την επιλογή περιορισμού των διαφημίσεων σε θέματα που μπορεί να σας φανούν άβολα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Προσαρμογή διαφημίσεων καρτέλα και επιλέξτε το Ευαίσθητος αυτί. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τους διακόπτες δίπλα σε θέματα για τα οποία προτιμάτε να μην βλέπετε διαφημίσεις, όπως αλκοόλ, ραντεβού, τζόγος, εγκυμοσύνη, ανατροφή των παιδιών και απώλεια βάρους.

Σταματήστε τις ευαίσθητες διαφημίσεις στο YouTube

Ο αποκλεισμός διαφημίσεων σε ευαίσθητα θέματα δεν είναι ακριβής, σύμφωνα με την Google. Μπορεί περιστασιακά να συναντήσετε περιεχόμενο από ένα αποκλεισμένο θέμα σε μια άσχετη διαφήμιση.

Γιατί μπορεί να είναι απαραίτητος ο αποκλεισμός ορισμένων διαφημίσεων YouTube

Αν και οι διαφημίσεις YouTube είναι αναμφισβήτητα σημαντικές τόσο για τους δημιουργούς όσο και για την Google, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε ορισμένους τύπους διαφημίσεων. Για παράδειγμα, ορισμένες διαφημίσεις στο YouTube μπορεί να περιέχουν παραπλανητικό περιεχόμενο ή συνδέσμους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που θα μπορούσαν να είναι δυνητικά επιβλαβείς.

Περιστασιακά, μπορεί να συναντήσετε ακατάλληλες διαφημίσεις YouTube με σεξουαλικό ή καταχρηστικό περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να είναι άβολο, ειδικά όταν παρακολουθείτε βίντεο με την οικογένειά σας ή σε μια κοινόχρηστη συσκευή που χρησιμοποιείται από τα παιδιά σας.

Δύο μωρά και μια γυναίκα βλέπουν YouTube σε iPad

Μπορεί επίσης να θέλετε να σταματήσετε την εμφάνιση ορισμένων διαφημίσεων YouTube στο λογαριασμό σας λόγω των προσωπικών σας πεποιθήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε την υποστήριξη διαφημιζόμενων με τις πρακτικές των οποίων διαφωνείτε.

Αποφύγετε εντελώς ορισμένες διαφημίσεις YouTube

Ενώ το YouTube προσφέρει πολλές επιλογές για τη μείωση της έκθεσης σε ανεπιθύμητες διαφημίσεις, αυτά τα μέτρα μπορεί να μην είναι πάντα απολύτως αποτελεσματικά. Εάν το κύριο μέλημά σας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος προβολής για τα παιδιά σας, η μετάβαση στην εφαρμογή YouTube Kids θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, εάν αφιερώνετε πολύ χρόνο παρακολουθώντας το YouTube, η επιλογή ενός προγράμματος YouTube Premium μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγετε ανεπιθύμητες διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης : Πώς να μεταβείτε καρέ καρέ στο YouTube σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *