ποιος σας έκανε Unfollow στο Instagram

Μάθετε ποιος σας έκανε Unfollow στο Instagram (με/Χωρίς εφαρμογή) – Τεχνική καθοδήγηση

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος ξεφεύγει ήσυχα από τον κύκλο σας στο Instagram; Είτε είστε περιστασιακός χρήστης του Instagram είτε επηρεαστής, ο αριθμός των ακολούθων μπορεί να μας κάνει όλους περίεργους. Σε αυτό το άρθρο, καλύψαμε απλές μεθόδους για να μάθετε ποιος σταμάτησε να σας ακολουθεί στο Instagram.

Παρά τις ειδοποιήσεις που βουίζουν για νέους οπαδούς, το Instagram παραμένει απογοητευτικά σιωπηλό για τους χρήστες που σας κάνουν unfollow. Ευτυχώς, υπάρχουν έξυπνες λύσεις. Έχουμε συμπεριλάβει τρόπους για να το κάνετε αυτό με μερικά αγγίγματα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή και μεθόδους “κάντε το μόνοι σας”.Διαβάστε επίσης : Πώς να επισημάνετε μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο Instagram

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu στο Viber  

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Μέθοδος 1: Ελέγξτε τους ακολούθους σας με μη αυτόματο τρόπο

Μία από τις πρώτες μεθόδους είναι να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τη λίστα που ακολουθεί για να ελέγξετε ποιος σας έκανε πρόσφατα unfollow στο Instagram. Κάνοντας κύλιση στους ακόλουθούς σας, μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν γνωστά ονόματα χρήστη που λείπουν από τη λίστα. Δείτε πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram.

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ και πατήστε στην ενότητα Ακόλουθοι.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση στη λίστα, ελέγχοντας προσεκτικά κάθε ακόλουθο.

Μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ, πατήστε την ενότητα Ακόλουθοι και πραγματοποιήστε κύλιση στη λίστα

Επιπλέον, εάν έχετε υπόψη σας συγκεκριμένα ονόματα, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για διασταυρούμενη επαλήθευση. Μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ > Ακόλουθοι > στο πλαίσιο αναζήτησης, εισαγάγετε το όνομα ή το όνομα χρήστη του ατόμου και περιμένετε τα αποτελέσματα. Εάν το άτομο σας ακολουθεί, θα εμφανιστεί η ταυτότητά του. Διαφορετικά, η οθόνη θα παραμείνει κενή.

Μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ, πατήστε την ενότητα Ακόλουθοι και πραγματοποιήστε κύλιση στη λίστα 1

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε ένα φύλλο Excel για να δείτε ποιος δεν σας ακολούθησε στο Instagram

Ο χειροκίνητος έλεγχος για unfollowers στο Instagram είναι σαν να χρησιμοποιείτε μεγεθυντικό φακό: ακριβής αλλά περιορισμένος. Μπορείτε να δείτε μόνο μερικά τη φορά. Το Excel είναι σαν να αλλάζετε τηλεσκόπιο εάν χρειάζεστε μια ευρύτερη προβολή. Μπορεί να χειριστεί μάζες δεδομένων και να αποκαλύψει ενδιαφέροντα μοτίβα, αν και δεν θα εντοπίσει ανενεργούς λογαριασμούς ή οπαδούς-φαντάσματα. Δείτε πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στον ιστότοπο του Instagram. Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ. Κάντε κλικ στους ακόλουθους για πρόσβαση στη λίστα ακολούθων.

Μεταβείτε στην καρτέλα Προφίλ και κάντε κλικ στους ακόλουθους

Βήμα 3: Αντιγράψτε όλα τα ονόματα χρήστη από τη λίστα ακολούθων.

Αντιγράψτε όλα τα ονόματα χρήστη από τη λίστα ακολούθων

Βήμα 4: Ανοίξτε το Excel και επικολλήστε τα ονόματα χρήστη των ακολούθων στη στήλη A. Ονομάστε τη στήλη ως ακόλουθοι.

Ανοίξτε το Excel και επικολλήστε τα ονόματα χρήστη των ακολούθων

Βήμα 5: Επιστρέψτε στην ενότητα προφίλ και κάντε κλικ στην παρακάτω λίστα.

Επιστρέψτε στην ενότητα προφίλ και κάντε κλικ στην παρακάτω λίστα

Βήμα 6: Αντιγράψτε όλα τα ονόματα χρήστη από την παρακάτω λίστα.

Αντιγράψτε όλα τα ονόματα χρήστη από την παρακάτω λίστα

Βήμα 7: Επικολλήστε τα ονόματα χρήστη από την ακόλουθη λίστα Insta στη στήλη Β του ίδιου φύλλου Excel. Ονομάστε το ως εξής.

Σημείωση: Ταξινομήστε τα δεδομένα εάν είναι απαραίτητο.

Επικολλήστε τα ονόματα χρήστη από την ακόλουθη λίστα Insta

Βήμα 8: Επιλέξτε και τις δύο στήλες “Ακολουθούν” και “Ακολουθούν”. Κάντε κλικ στο Conditional Formatting στη γραμμή εργαλείων. Επιλέξτε τους κανόνες επισήμανσης κελιών και επιλέξτε Διπλότυπες τιμές.

Επιλέξτε και τις δύο στήλες

Βήμα 9: Κάντε κλικ στο Ναι όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο.

Κάντε κλικ στο Ναι όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο

Διαβάστε επίσης:Οι 7 καλύτερες επιδιορθώσεις για τους υπότιτλους που δεν λειτουργούν στα Instagram Reels

Οι ανησυχίες μας σχετικά με τη μέθοδο

Τώρα που γνωρίζετε καλά τη χρήση φύλλων του Excel για να βρείτε τους μη ακολούθους σας, ακολουθούν ορισμένες από τις ανησυχίες μας σχετικά με τη χρήση της μεθόδου:

  • Ακαταλληλότητα για την εφαρμογή Instagram για κινητά: Η μέθοδος φύλλου Excel δεν είναι ιδανική για χρήση στην εφαρμογή Instagram για κινητά λόγω της αδυναμίας απευθείας επιλογής προφίλ. Αντίθετα, πρέπει να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες εικόνας σε κείμενο για να εξαγάγετε ονόματα χρηστών, με αποτέλεσμα μια δυσκίνητη διαδικασία.
  • Επιλογή χρονοβόρου προφίλ: Η επιλογή προφίλ με αυτήν τη μέθοδο είναι χρονοβόρα και απαιτεί σημαντική προσπάθεια. Για παράδειγμα, με έναν λογαριασμό με λιγότερους από 600 ακόλουθους και περίπου 250 ακόλουθους, χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να αντιγραφούν τα δεδομένα χρήστη.
  • Τα ακατέργαστα δεδομένα απαιτούν βελτίωση: Τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω της αντιγραφής προφίλ είναι ακατέργαστα. Αυτή η διαδικασία τελειοποίησης συμβάλλει στην αυξημένη κατανάλωση χρόνου.
    Σημείωση: Μπορείτε να είστε πιο γρήγοροι σε αυτήν τη διαδικασία εάν έχετε κάποιες γνώσεις κωδικοποίησης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σενάρια Python για να ταξινομήσετε τα δεδομένα.
  • Διπλότυπος έλεγχος με μορφοποίηση υπό όρους: Η μορφοποίηση υπό όρους στο φύλλο Excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό διπλότυπων. Ωστόσο, η κατάργηση αυτών των διπλότυπων από τα αρχεία ενδέχεται να καταναλώσει επιπλέον χρόνο.

Μέθοδος 3: Με Unfollow Tracker Apps

Ενώ οι μη αυτόματες μέθοδοι έχουν περιορισμούς, ειδικά για μεγαλύτερους λογαριασμούς, αρκετές εφαρμογές Instagram τρίτων προσφέρουν αποκλειστική παρακολούθηση unfollower. Αυτές οι εφαρμογές συνδέονται με τον λογαριασμό σας στο Instagram και παρακολουθούν τη λίστα των ακολούθων σας, στέλνοντας ειδοποιήσεις ή δημιουργώντας αναφορές που επισημαίνουν ποιος δεν σας έχει ακολουθήσει.

Ωστόσο, προχωρήστε με προσοχή γιατί δεν δημιουργούνται όλες οι εφαρμογές ίσες και ενδέχεται να κάνουν κατάχρηση των προσωπικών σας στοιχείων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Followmeter για να παρακολουθείτε τους unfollowers στο Instagram:

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Followmeter στη συσκευή σας iPhone και Android.

Βήμα 2: Πατήστε το κουμπί Είσοδος στην εφαρμογή.

Βήμα 3: Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram και, στη συνέχεια, πατήστε Σύνδεση.

Πατήστε το κουμπί Σύνδεση στην εφαρμογή, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Instagram και πατήστε Σύνδεση

Βήμα 4: Η εφαρμογή θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αναλύσει τους ακόλουθούς σας και την παρακάτω λίστα. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, προβάλετε τα αποτελέσματα κατηγοριοποιημένα σε διάφορες μετρήσεις.

Βήμα 5: Για να ελέγξετε συγκεκριμένες μετρήσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Unfollowers: Παρακολουθήστε νέους χρήστες που δεν σας ακολουθούν μετά τη σύνδεση της εφαρμογής με τον λογαριασμό σας στο Instagram. Επίσης, να θυμάστε ότι δεν μπορεί να παρακολουθεί unfollows που συνέβησαν στο παρελθόν.
  • Δεν σας ακολουθώ: Παρέχει μια λίστα ακολούθων που δεν σας ακολουθούν. Αυτή η λίστα σάς βοηθά να εντοπίσετε χρήστες που σας ακολουθούσαν στο παρελθόν αλλά δεν σας ακολουθούν πια.
Ελέγξτε συγκεκριμένες μετρήσεις

Ακόλουθοι – Το Unfollowers είναι μια ακόμη από τις καλύτερες εφαρμογές για να δείτε ποιος σας έκανε unfollow στο Instagram δωρεάν. Λάβετε υπόψη ότι είναι αποκλειστικά για συσκευές Android.

Αποποίηση ευθυνών: Η χρήση εφαρμογών τρίτων μπορεί να αναστέλλει τον λογαριασμό σας στο Instagram και να προκαλέσει προβλήματα απορρήτου.

Ο αριθμός ακολούθων δεν είναι το παν

Το τσίμπημα της απώλειας ενός ακόλουθου στο Instagram μπορεί να είναι πραγματικό, ειδικά όταν παρακολουθείτε σχολαστικά τα unfollows. Ωστόσο, πριν αρχίσετε να συγκρίνετε τον αριθμό των ακολούθων και να εξετάσετε προσεκτικά τα στατιστικά στοιχεία αφοσίωσης, θυμηθείτε ότι η αξία σας δεν καθορίζεται από αριθμούς σε μια οθόνη.

Η δέσμευση στα social media παρουσιάζει διακυμάνσεις. Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, τα ενδιαφέροντα αλλάζουν και οι αλγόριθμοι παίζουν το ρόλο τους. Μην ανησυχείτε πολύ για τους ανθρώπους που σταματούν να σας ακολουθούν. Αντίθετα, εστιάστε στις πραγματικές συνδέσεις που έχετε δημιουργήσει με το κοινό σας. Εστιάστε στην καλλιέργεια ουσιαστικών αλληλεπιδράσεων με εκείνους που έχουν απήχηση στο περιεχόμενο, τη φωνή και τις αξίες σας.

Ο αριθμός ακολούθων δεν είναι το παν

Αυτή η γνήσια δέσμευση είναι πολύ πιο πολύτιμη από το να κυνηγάς οπαδούς-φαντάσματα. Λοιπόν, πάρτε μια βαθιά ανάσα, βάλτε κάτω τη λίστα unfollow και εστιάστε ξανά στη χαρά της δημιουργίας και της σύνδεσης. Η πραγματική σας αξία βρίσκεται στις αυθεντικές σχέσεις που δημιουργείτε, όχι στους φευγαλέους αριθμούς στο προφίλ σας.

Παρακολουθήστε τους Unfollowers σας

Ελπίζουμε το παραπάνω άρθρο να σας βοήθησε να μάθετε ποιος σταμάτησε να σας ακολουθεί στο Instagram. Αντί να ανησυχείτε για την απώλεια οπαδών, εστιάστε στη δημιουργία περιεχομένου που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, ξεκινάει συζητήσεις και έχει διαρκές αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης :9 τρόποι για να διορθώσετε το πάγωμα βίντεο σε ιστορίες και αναρτήσεις Instagram

Πώς να δείτε μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας δουν

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *