Ενημέρωση ρυθμίσεων συσκευής για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων

“Ενημέρωση ρυθμίσεων συσκευής για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων” στην εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 11

Όταν συνδέετε το Android ή το iPhone σας στη συσκευή σας Windows, μπορείτε να δείτε τα περισσότερα αρχεία στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξαλείψετε την ανάγκη να ανοίξετε την εφαρμογή Αρχεία ξεχωριστά. Ωστόσο, όταν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το σφάλμα “Ενημέρωση ρυθμίσεων συσκευής για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων” στην εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 11.

Ένας από τους κύριους λόγους που βλέπετε αυτό το σφάλμα είναι η ανεπαρκής άδεια που έχει εκχωρηθεί στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, προβλήματα με το υλικό ή μη συμβατές εφαρμογές ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν την εμφάνιση αυτού του σφάλματος. Σε αυτήν τη σημείωση, ας δούμε 9 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το σφάλμα “Ενημέρωση ρυθμίσεων συσκευής για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων” στα Windows 11.

1. Ελέγξτε το καλώδιο

Ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας, θα χρειαστείτε διαφορετικά είδη καλωδίων για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον φορητό υπολογιστή Windows. Ωστόσο, εάν υπάρχει πρόβλημα με αυτό το καλώδιο, ενδέχεται να εμφανιστεί σφάλμα στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Για να ελέγξετε αν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό καλώδιο για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον φορητό υπολογιστή Windows. Εάν η εφαρμογή Φωτογραφίες μπορεί να ανοίξει τα αρχεία, το καλώδιο μπορεί να είναι ο κύριος ύποπτος. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο σφάλμα, συνεχίστε την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσω «Αυτή η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. (Κωδικός 22)” Σφάλμα στα Windows

2. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις USB του Android σε Μεταφορά αρχείων

Εάν η συσκευή σας Android έχει ρυθμιστεί να φορτίζει ή να μεταφέρει ορισμένους τύπους αρχείων, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα όταν προσπαθείτε να μεταφέρετε άλλα δεδομένα στη συσκευή σας Windows. Σε αυτήν την περίπτωση, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android και ρυθμίστε τη να μεταφέρει όλα τα αρχεία μέσω USB όταν είναι συνδεδεμένη. Δείτε πώς να το κάνετε.

Σημείωση: Χρησιμοποιούμε μια συσκευή Samsung Galaxy για επίδειξη. Τα βήματα για την ενεργοποίηση της μεταφοράς αρχείων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον OEM της συσκευής σας Android.

Βήμα 1: Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο.

Πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο

Βήμα 2: Στη συνέχεια, πατήστε Πληροφορίες λογισμικού.

Βήμα 3: Εδώ, πατήστε τον αριθμό δόμησης πέντε ή επτά φορές γρήγορα. Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε το PIN ή τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας.

Ανοίξτε τις επιλογές προγραμματιστή στο Samsung 2

Βήμα 4: Επιστρέψτε στο κύριο μενού Ρυθμίσεις και πατήστε Επιλογές προγραμματιστή στο κάτω μέρος.

Βήμα 5: Ενεργοποιήστε το διακόπτη για εντοπισμό σφαλμάτων USB.

Ενεργοποιήστε την εναλλαγή 11

Βήμα 6: Στη συνέχεια, πατήστε στην Προεπιλεγμένη διαμόρφωση USB. Από τις επιλογές, επιλέξτε Μεταφορά αρχείων.

Ενεργοποιήστε τη μεταφορά αρχείων USB

Βήμα 7: Τώρα, συνδέστε τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή σας με Windows μέσω καλωδίου.

Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε τις πληροφορίες της συσκευής ή δοκιμάστε να μεταφέρετε ένα αρχείο για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί στη συσκευή σας Windows. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το άλλο άρθρο μας εάν δεν μπορείτε να δείτε τις Επιλογές προγραμματιστή στη συσκευή σας Android.

3. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας

Όταν συνδέετε το iPhone σας στη συσκευή σας Windows, σας ρωτά εάν μπορεί να εμπιστευτεί αυτήν τη συσκευή για τη μεταφορά δεδομένων. Είναι μια προστασία που έχει δημιουργηθεί από την Apple για να διασφαλίσει ότι δεν θα συνδέσετε κατά λάθος το iPhone σας σε λάθος συσκευή.

Ωστόσο, εάν δεν το επιτρέπετε, ενδέχεται να προκληθούν προβλήματα κατά το άνοιγμα των σχετικών αρχείων iPhone στα Windows. Έτσι, δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε με επιτυχία το iPhone σας στη συσκευή σας Windows.

Βήμα 1: Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης ή το PIN της συσκευής και ξεκλειδώστε το iPhone σας. Στη συνέχεια, συνδέστε το iPhone σας στη συσκευή σας Windows μέσω καλωδίου.

Βήμα 2: Όταν σας ζητηθεί, πατήστε το Trust στο iPhone σας.

Πατήστε Trust This Computer 1

4. Υποβαθμίστε την εφαρμογή Φωτογραφίες

Με τη νέα ενημέρωση των Windows έρχεται μια νέα έκδοση της εφαρμογής Φωτογραφίες. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή ενδέχεται να μην είναι συμβατή εάν η κινητή συσκευή σας δεν την υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή. Εξαιτίας αυτού, ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος “Παρακαλούμε ενημερώστε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων”.

Σε αυτήν την περίπτωση, υποβαθμίστε την εφαρμογή Φωτογραφίες και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για όλες τις εκδόσεις της εφαρμογής. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Μεταβείτε στην Αναζήτηση, πληκτρολογήστε Φωτογραφίες, και ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες

Βήμα 2: Εδώ, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Φωτογραφίες

Βήμα 3: Σε αυτήν τη σελίδα, κάντε κλικ στο Λήψη παλιών φωτογραφιών.

Περιμένετε μέχρι η εφαρμογή Φωτογραφίες να υποβαθμιστεί στην παλιά έκδοση. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε τη συσκευή USB με τα Windows 11 και δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

5. Ελέγξτε για ενημερώσεις προγράμματος οδήγησης USB

Τα παλιά προγράμματα οδήγησης USB μπορεί να προκαλέσουν ασυμβατότητα του υπολογιστή Windows με τη συσκευή USB. Όταν συμβεί αυτό, θα εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος κάθε φορά που συνδέετε τέτοιες συσκευές. Για να μην συμβεί αυτό, ελέγξτε και ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης USB που είναι εγκατεστημένα αυτήν τη στιγμή στη συσκευή σας Windows 11 στην πιο πρόσφατη έκδοση. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Κάντε κλικ στην Αναζήτηση και πληκτρολογήστε Διαχειριστή της συσκευής. Ανοίξτε την εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ανοίξτε τη Διαχείριση συσκευών 26

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο ‘Ελεγκτές Universal Serial Bus’.

Βήμα 3: Μόλις επεκταθούν οι επιλογές του μενού, κάντε δεξί κλικ στο σχετικό πρόγραμμα οδήγησης. Κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

Κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης 2

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο «Αυτόματη αναζήτηση για προγράμματα οδήγησης».

Αυτόματη αναζήτηση για ενημερώσεις

Περιμένετε μέχρι η συσκευή σας να ελέγξει και να εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης. Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να ενημερώσετε τυχόν άλλα προγράμματα οδήγησης συσκευών USB. Μόλις τελειώσετε, δοκιμάστε να συνδέσετε τη συσκευή USB για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

6. Χρησιμοποιήστε άλλη συσκευή ανάγνωσης καρτών

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή ανάγνωσης καρτών SD για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας Windows με τη συσκευή προορισμού, ένα πρόβλημα με τη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD μπορεί να προκαλέσει το μήνυμα λάθους “Παρακαλώ ενημερώστε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων”.

Για να ελέγξετε αν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη συσκευή ανάγνωσης καρτών SD ή έναν διανομέα USB με υποδοχή SD Card Reader. Σε περίπτωση που το σφάλμα εξακολουθεί να εμφανίζεται, συνεχίστε με τις ακόλουθες μεθόδους.

7. Ενημερώστε τις Ρυθμίσεις του προγράμματος παροχής ενέργειας των Windows

Η συσκευή σας Windows ενδέχεται να αναστείλει τη λειτουργία USB για εξοικονόμηση ενέργειας όταν απαιτείται. Ωστόσο, αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά τη σύνδεση του τηλεφώνου σας στη συσκευή Windows μέσω USB. Έτσι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις Power Plan στα Windows 11 για να σταματήσετε τον υπολογιστή σας να περιορίζει τις υπηρεσίες USB. Να πώς.

Βήμα 1: Κάντε κλικ στην Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών της συσκευής σας και πληκτρολογήστε Επεξεργασία σχεδίου ενέργειας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επεξεργασία σχεδίου παροχής ενέργειας των Windows 1

Βήμα 2: Εδώ, κάντε κλικ στο «Αλλαγή σύνθετων ρυθμίσεων ενέργειας».

αλλαγή ρυθμίσεων ισχύος 1

Βήμα 3: Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις USB για να αναπτύξετε τις επιλογές μενού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην «επιλεκτική ρύθμιση αναστολής USB».

Ανοίξτε τις Επιλεκτικές Ρυθμίσεις USB

Βήμα 4: Στη συνέχεια, κάντε κλικ και στα δύο αναπτυσσόμενα μενού και επιλέξτε Απενεργοποιημένο.

Βήμα 5: Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Apply και OK.

Επιλέξτε απενεργοποιημένο

8. Εκτελέστε σαρώσεις DISM και SFC

Μπορείτε να εκτελέσετε σαρώσεις SFC και DISM στη συσκευή σας Windows 11 για να επιδιορθώσετε αρχεία συστήματος που έχουν καταστραφεί ή λείπουν. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση του επαναλαμβανόμενου μηνύματος σφάλματος σύνδεσης USB στα Windows 11. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την εκτέλεση των σαρώσεων και θα χρειαστεί επανεκκίνηση του συστήματος στη συνέχεια. Επομένως, αποθηκεύστε την εργασία σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε τη σάρωση.

Βήμα 1: Κάντε δεξί κλικ στο Start και κάντε κλικ στο Terminal (Admin). Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Ναι.

Ανοίξτε το Terminal 2

Βήμα 2: Μεταβείτε στη γραμμή μενού και κάντε κλικ στο κάτω βέλος. Επιλέξτε Γραμμή εντολών.

Ανοίξτε τη γραμμή εντολών 5

Βήμα 3: Εισαγάγετε την ακόλουθη εντολή και πατήστε enter για να εκτελέσετε τη σάρωση SFC. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η σάρωση.

SFC /scannow
Εκτελέστε SFC Scan 2

Βήμα 4: Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μία προς μία τις ακόλουθες εντολές και πατήστε enter μετά από κάθε εντολή για να εκτελέσετε τη σάρωση DISM.

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Εκτελέστε τη σάρωση DISM 1

Τώρα, επανεκκινήστε τη συσκευή σας με Windows 11. Μόλις τελειώσετε, ελέγξτε ξανά. Εάν η μεταφορά αρχείων USB εξακολουθεί να μην λειτουργεί, συνεχίστε με την παρακάτω μέθοδο.

9. Ελέγξτε για Windows Update

Σφάλματα ή δυσλειτουργίες στις προηγούμενες ενημερώσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κατά το άνοιγμα αρχείων μέσω USB στα Windows 11. Για να τα διορθώσετε, ελέγξτε και εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows. Αυτό θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες διορθώσεις σφαλμάτων για την επίλυση αυτού του ζητήματος και την εξάλειψη του μηνύματος λάθους “Παρακαλούμε ενημερώστε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων”. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Μεταβείτε στη γραμμή εργασιών, κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε Ενημερωμένη έκδοση για Windows. Κάντε κλικ στο σχετικό αποτέλεσμα αναζήτησης.

Ανοίξτε την ενημέρωση των Windows 6

Βήμα 2: Εδώ, κάντε κλικ στο Έλεγχος για ενημερώσεις.

Ελέγξτε για ενημέρωση των Windows 4

Περιμένετε να γίνει λήψη της ενημέρωσης. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή εγκατάστασης τώρα για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Η συσκευή σας θα επανεκκινηθεί τώρα. Μόλις εγκατασταθεί η ενημέρωση, συνδέστε ξανά το τηλέφωνό σας στη συσκευή σας Windows 11 και δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μεταφορά αρχείων στα Windows 11

Η σύνδεση της συσκευής σας στον υπολογιστή σας με Windows 11 μπορεί να βοηθήσει στη διευκόλυνση της μεταφοράς δεδομένων. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διορθώσετε το σφάλμα “Ενημέρωση ρυθμίσεων συσκευής για αποδοχή μεταφορών πολυμέσων” στη συσκευή σας Windows 11. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον οδηγό μας εάν οι συσκευές USB σας συνεχίζουν να αποσυνδέονται και να επανασυνδέονται στα Windows 11.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *