Πώς να αφαιρέσετε τους αγαπημένους φακέλους στο Microsoft Outlook

Πώς να αφαιρέσετε τους αγαπημένους φακέλους στο Microsoft Outlook

Το Microsoft Outlook σάς επιτρέπει να ωθήσετε τους πιο χρησιμοποιούμενους φακέλους σας στην κορυφή. Αυτή η ενότητα, που ονομάζεται ευφάνταστα Αγαπημέναπαρέχει πρόσβαση στους πιο σημαντικούς φακέλους email σας με τη μεγαλύτερη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση σε μια (δυνητικά μεγάλη) λίστα φακέλων.

Τι συμβαίνει όμως όταν ένας φάκελος του Outlook πέφτει σε αδυναμία; Μπορείτε να διαχειριστείτε τους φακέλους στη λίστα αγαπημένων σας στο Microsoft Outlook για να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε αυτούς για τους οποίους δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία. Για να καταργήσετε τους φακέλους Αγαπημένα στο Microsoft Outlook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reactions στο Microsoft Outlook

Τι είναι οι αγαπημένοι φάκελοι στο Microsoft Outlook;

Οι αγαπημένοι φάκελοι είναι συντομεύσεις για φακέλους που χρησιμοποιείτε συχνά στο Outlook και εμφανίζονται στο παράθυρο πλοήγησης στην αριστερή πλευρά.

Καθώς πρόκειται για συνδέσμους προς τους αρχικούς φακέλους στη λίστα των κύριων φακέλων σας, δεν θα διακόψουν την πραγματική τους θέση—μπορείτε να τους βρείτε στην κύρια λίστα, αν χρειαστεί. Ομοίως, όταν το αφαιρείτε από τα Αγαπημένα, δεν διαγράφει τον φάκελο, αλλά μόνο τον σύνδεσμο προς αυτόν.

Ανάλογα με την έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε, το Outlook μπορεί να προσθέσει αυτόματα ορισμένους φακέλους στη λίστα αγαπημένων σας. Αυτό περιλαμβάνει το Inbox, Απεσταλμένα Αντικείμενα, Προσχέδιακαι Διεγραμμένα αντικείμενα φακέλους. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε άλλο φάκελο στην ενότητα σύροντάς τον και αποθέτοντάς τον εκεί.

Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε έναν φάκελο στην κύρια λίστα και να επιλέξετε Εμφάνιση στα Αγαπημένα. Εναλλακτικά, πατήστε το Εμφάνιση στα Αγαπημένα κουμπί στο Ντοσιέ καρτέλα στη μπάρα κορδέλας.

Πώς να αφαιρέσετε έναν φάκελο από τη λίστα αγαπημένων στο Outlook

Εάν θέλετε να καταργήσετε έναν μεμονωμένο φάκελο από τη λίστα Αγαπημένα στο Outlook, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη του Outlook και επιλέξτε το Ταχυδρομείο καρτέλα στην κάτω αριστερή γωνία.
 1. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο που θέλετε να αφαιρέσετε από τον Αγαπημένα λίστα.
 2. Επιλέγω Αφαίρεση από τα Αγαπημένα για να αφαιρέσετε τη συντόμευση.

Ο φάκελος θα εξαφανιστεί από την ενότητα Αγαπημένα. Ωστόσο, θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στη λίστα των βασικών φακέλων για τον λογαριασμό email σας στο Outlook. Είναι σημαντικό να δηλώσετε ότι εάν διαγράψετε το φάκελο σε οποιοδήποτε σημείο, θα αφαιρεθεί επίσης από τη λίστα Αγαπημένα (εκτός εάν μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο φάκελο στη συνέχεια).

Πώς να αφαιρέσετε όλους τους φακέλους από τη λίστα αγαπημένων στο Outlook

Μπορείτε επίσης να καταργήσετε εντελώς τη λίστα Αγαπημένα αφαιρώντας όλους τους φακέλους από τη λίστα. Χωρίς φακέλους στη λίστα, η ενότητα Αγαπημένα θα εξαφανιστεί εντελώς μέχρι να αποφασίσετε να προσθέσετε ξανά έναν φάκελο σε αυτήν.

Για να καταργήσετε όλους τους φακέλους από τη λίστα Αγαπημένα στο Outlook ταυτόχρονα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη του Outlook και επιλέξτε το Ταχυδρομείο αυτί.
 1. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η πλήρης λίστα των φακέλων στο Αγαπημένα το τμήμα είναι ορατό.
 2. Κάντε δεξί κλικ στον πρώτο φάκελο και επιλέξτε Αφαίρεση από τα Αγαπημένα για να το αφαιρέσετε από τη λίστα.
 1. Επαναλάβετε αυτό για όλους τους φακέλους στο Αγαπημένα λίστα.

Μόλις αφαιρεθεί ο τελευταίος φάκελος, η ενότητα θα εξαφανιστεί μέχρι να προστεθεί ξανά ένας φάκελος.

Πώς να επαναφέρετε έναν φάκελο στη λίστα αγαπημένων στο Outlook

Εάν έχετε αφαιρέσει στο παρελθόν έναν φάκελο από τη λίστα Αγαπημένα στο Outlook, μπορείτε να τον επαναφέρετε εύκολα ανά πάσα στιγμή. Για να επαναφέρετε έναν φάκελο στη λίστα Αγαπημένα στο Outlook, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη του Outlook και βεβαιωθείτε ότι το Ταχυδρομείο η καρτέλα είναι ενεργή.
 1. Βεβαιωθείτε ότι η πλήρης λίστα των φακέλων σας είναι ορατή για τον λογαριασμό email σας στον πίνακα στα αριστερά.
 2. Για να προσθέσετε ξανά έναν φάκελο στη λίστα, κάντε δεξί κλικ στον φάκελο στην κύρια λίστα σας και επιλέξτε Προσθήκη στα αγαπημένα.
 1. Ο φάκελος θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος του φακέλου σας Αγαπημένα λίστα—σύρετέ το και αποθέστε το σε νέα θέση εάν απαιτείται.
 2. Εναλλακτικά, σύρετε το φάκελο από την κύρια λίστα και αποθέστε τον στο Αγαπημένα ενότητα για να δημιουργήσετε μια συντόμευση για αυτό εκεί.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα αγαπημένα στο Microsoft Outlook

Εάν δεν θέλετε να καταργήσετε κάθε φάκελο ξεχωριστά, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το φάκελο Αγαπημένα στο Outlook. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του Παράθυρο φακέλου μενού ρυθμίσεων.

Για να απενεργοποιήσετε το φάκελο Αγαπημένα στο Microsoft Outlook, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη του Outlook και βεβαιωθείτε ότι το Ταχυδρομείο επιλέγεται η καρτέλα.
 1. Στη γραμμή κορδέλας, επιλέξτε το Θέα αυτί.
 2. Πάτα το Παράθυρο φακέλου (ή Παράθυρο πλοήγησης), ανάλογα με την έκδοση του Outlook.
 3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, ελέγξτε ότι το Αγαπημένα η επιλογή δεν είναι επιλεγμένη. Εάν υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα Αγαπημέναεπιλέξτε το για να το αφαιρέσετε.

Αφού καταργήσετε την επιλογή του Αγαπημένα επιλογή, η ενότητα θα εξαφανιστεί από το παράθυρο φακέλου στα αριστερά. Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά την ενότητα Αγαπημένα, επαναλάβετε αυτά τα βήματα, φροντίζοντας να Αγαπημένα Το πλαίσιο ελέγχου είναι ενεργό στο Παράθυρο φακέλου (ή Παράθυρο πλοήγησης) μενού.

Διαχείριση του λογαριασμού σας στο Outlook

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Outlook, η λίστα Αγαπημένα μπορεί να σας βοηθήσει γρήγορα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των φακέλων που έχετε πιο συχνά πρόσβαση. Είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε, να αφαιρέσετε και να προσθέσετε ξανά φακέλους που χρειάζεστε, αλλά μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία εάν σας εμποδίζει.

Θέλετε να πάτε τα πράγματα παρακάτω; Μπορείς δημιουργία ομάδων ημερολογίου στο Outlook για να ομαδοποιήσετε σημαντικά ημερολόγια και να σας βοηθήσει να δείτε τις σημαντικές εργασίες και τα συμβάντα σας. Αν Το Outlook αρχίζει να λειτουργεί πολύ αργά ωστόσο, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε να διαγράψετε ορισμένους από τους παλιούς σας φακέλους (και email) στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να κάνετε Strikethrough στο Microsoft Outlook

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ του Outlook με λειτουργίες εστίασης σε Mac

Πώς να προγραμματίσετε μια σύσκεψη στο Microsoft Outlook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *