Πώς να αλλάξετε το ψευδώνυμο του Κέντρου παιχνιδιών σας (iPhone, iPad και Mac)

Πώς να αλλάξετε το ψευδώνυμο στο Game Center (iPhone, iPad και Mac)

Το ψευδώνυμό σας στο Game Center παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της ταυτότητας παιχνιδιού σας στις συσκευές Apple. Ευτυχώς, δεν δεσμεύεστε με το αρχικό όνομα που επιλέξατε κατά τη ρύθμιση του Κέντρου παιχνιδιών της Apple.

Είτε διορθώνετε ένα τυπογραφικό λάθος, αλλάζετε το όνομα προσθέτοντας ή αφαιρώντας χαρακτήρες, είτε επιλέγετε ένα εντελώς νέο ψευδώνυμο, είναι δυνατή η αλλαγή του ψευδώνυμού σας στο Game Center χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση – το νέο όνομα που επιθυμείτε πρέπει να είναι μοναδικό και να μην χρησιμοποιείται ήδη από άλλον παίκτη.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας στο Game Center σε iPhone, iPod touch, iPad και Mac. Να θυμάστε ότι όταν την ενημερώνετε σε μία συσκευή, η αλλαγή συγχρονίζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το ίδιο Apple ID.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper <<

Πώς να αλλάξετε το ψευδώνυμο του Κέντρου παιχνιδιών σε iPhone και iPod Touch

Σε ένα iPhone ή iPod touch, μπορεί να έχετε προσπαθήσει να αναζητήσετε μια επιλογή για να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας στο Κέντρο Παιχνιδιών απευθείας σε ένα παιχνίδι ή μέσω του App Store και απέτυχε. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μόνος τρόπος για να το τροποποιήσετε είναι μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις της συσκευής σας iOS. Δείτε πώς:

 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις μέσω της Αρχικής οθόνης ή της Βιβλιοθήκης εφαρμογών.
 1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού Ρυθμίσεις και πατήστε Κέντρο παιχνιδιού.
 1. Πατήστε το τρέχον ψευδώνυμό σας κάτω Παρατσούκλι και να το τροποποιήσετε ή να το αντικαταστήσετε.
 1. Πατήστε το ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ πληκτρολογήστε το πληκτρολόγιο οθόνης για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Το νέο ψευδώνυμο θα πρέπει να ενημερώνεται σε όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Game Center, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε άλλων συσκευών Apple που διαθέτετε. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Κέντρου παιχνιδιών και συνδεθείτε ξανά σε όποιες συσκευές δεν αντικατοπτρίζουν το νέο όνομα.

Ενώ είστε σε αυτό, περάστε από τις υπόλοιπες επιλογές στην οθόνη για να πραγματοποιήσετε πρόσθετες τροποποιήσεις στο προφίλ σας στο Κέντρο Παιχνιδιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε Επεξεργασία Avatar για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας, Απόρρητο προφίλ για να ελέγξετε πώς βλέπουν οι άλλοι τη δραστηριότητά σας και Κοντινοί παίκτες για να καθορίσετε πώς λαμβάνετε προσκλήσεις για πολλούς παίκτες.

Σημείωση: Εάν διαθέτετε iPhone ή iPod touch που εκτελεί μια εξαιρετικά παλιά έκδοση του iOS (π.χ. iOS 6 ή παλαιότερη), επισκεφτείτε την οθόνη διαχείρισης προφίλ στην εφαρμογή Game Center για να επεξεργαστείτε το όνομα χρήστη.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Κέντρου παιχνιδιών στο iPad

Η αλλαγή του ψευδώνυμού σας στο Game Center σε ένα iPad ακολουθεί μια παρόμοια διαδικασία με το iPhone και το iPod touch. Μόλις:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPad σας.
 2. Εντοπίστε και πατήστε Κέντρο παιχνιδιού στην αριστερή πλαϊνή μπάρα.
 3. Πατήστε το Παρατσούκλι πεδίο προς τα δεξιά.
 4. Πληκτρολογήστε το νέο σας ψευδώνυμο.
 5. Παρακέντηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Πώς να αλλάξετε το όνομα του κέντρου παιχνιδιών σε Mac

Εάν είστε κάτοχος Mac, τα βήματα για να αλλάξετε το ψευδώνυμο του Game Center διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση λογισμικού συστήματος (macOS).

macOS Ventura και αργότερα

Εάν το Mac σας εκτελεί macOS Ventura ή νεότερη έκδοση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις συστήματος για να τροποποιήσετε το ψευδώνυμό σας. Μόλις:

 1. Ανοιξε το Μενού Apple από την επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος.
 1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην πλαϊνή γραμμή και επιλέξτε Κέντρο παιχνιδιού.
 1. Εισαγάγετε το νέο όνομα που επιθυμείτε στο πεδίο δίπλα Παρατσούκλι (δεξιά πλευρά του παραθύρου).
 1. Τύπος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

macOS Monterey και νωρίτερα

Εάν διαθέτετε Mac με MacOS Monterey ή παλαιότερο, επισκεφτείτε την κονσόλα διαχείρισης λογαριασμών Internet στις Προτιμήσεις συστήματος για να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Κέντρου παιχνιδιών. Δείτε πώς:

 1. Επίλεξε το Λογότυπο Apple στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Επιλογές συστήματος.
 2. Επίλεξε το Λογαριασμοί Διαδικτύου κατηγορία.
 3. Από την αριστερή πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε Κέντρο παιχνιδιού.
 4. Επιλέγω Λεπτομέριες δίπλα στο τρέχον ψευδώνυμό σας.
 5. Εισαγάγετε το νέο όνομα στο Παρατσούκλι πεδίο και επιλέξτε το Εγινε κουμπί.

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του προφίλ του Κέντρου παιχνιδιών στο Apple TV;

Ενώ το Apple TV σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο Game Center, δεν παρέχει τα μέσα για να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας στο Game Center. Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone, iPod touch, iPad ή Mac για να κάνετε την τροποποίηση—το νέο όνομα θα πρέπει στη συνέχεια να ενημερώνεται αυτόματα στο Apple TV σας μέσω iCloud.

Διαβάστε επίσης:Το iPod Touch δεν φορτίζει;

Πώς να αποκρύψετε τις επαφές στο iPhone

Πώς να παρακολουθήσετε το Squid Game: The Challenge on Firestick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *