Πώς να δείτε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την κάμερα του iPhone σας

Κάνατε εναλλαγή από τηλέφωνο Android σε iPhone της Apple; Το μεγαλύτερο πολιτισμικό σοκ ήταν η έλλειψη αποκλειστικού φακέλου για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την ενσωματωμένη κάμερα. Ναι, δεν υπάρχει ειδικός φάκελος για τις φωτογραφίες της κάμερας στα iPhone. Μην ανησυχείτε. θα σας βοηθήσουμε να προβάλλετε μόνο φωτογραφίες κάμερας στο iPhone σας εάν τα στιγμιότυπα οθόνης, οι εγγραφές οθόνης και άλλες άσχετες φωτογραφίες προκαλούν χάος.

Αν και μπορεί να μην φαίνεται κάτι μεγάλο για κάποιους, μια ξεχωριστή ενότητα για τις φωτογραφίες iPhone της κάμερας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη. Άλλωστε, οι κάμερες του iPhone έχουν αλλάξει το φωτογράφιση τηλεφώνου τοπίο σε όλη την υδρόγειο. Λοιπόν, γιατί να μην θαυμάσετε αυτά τα πορτρέτα με ευκολία;

Πώς να δείτε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την κάμερα του iPhone σας

Αν έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτές τις όμορφες φωτογραφίες από την παραλία που τραβήξατε ανάμεσα σε όλα αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης εργασίας, είστε έτοιμοι για μια απόλαυση. Παρουσιάζουμε δύο κόλπα που θα σας βοηθήσουν να ταξινομήσετε τις εικόνες της φωτογραφικής σας μηχανής από άλλες φωτογραφίες.

Μέθοδος 1: Αναζήτηση στην εφαρμογή Φωτογραφίες

Γνωρίζατε ότι η εφαρμογή Φωτογραφίες είναι αρκετά έξυπνη ώστε να ξεχωρίζει τις φωτογραφίες που λαμβάνονται σε iPhone από άλλες φωτογραφίες; Ναι, θα σας πούμε μια απλή μέθοδο για να φιλτράρετε φωτογραφίες που τραβήξατε όχι μόνο στο iPhone σας αλλά και σε άλλα μοντέλα iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το hack.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας. Επιλέξτε το εικονίδιο Αναζήτηση στην κάτω δεξιά γωνία.

Βήμα 2: Στη γραμμή αναζήτησης παραπάνω, πληκτρολογήστε iPhone. Επιλέξτε το iPhone σας για λήψη φωτογραφιών από το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Αυτό το κόλπο βοήθησε πολλούς χρήστες στο Ιντερνετ. Ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις εικόνες του iPhone σας από άλλες φωτογραφίες στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας.

Μέθοδος 2: Δημιουργία αυτοματισμού κάμερας

Το παραπάνω τέχνασμα απαιτεί να κάνετε γρήγορη αναζήτηση στην εφαρμογή Φωτογραφίες για να προμηθευτείτε τις εικόνες που τραβήχτηκαν στο iPhone σας. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί συνεχή προσπάθεια για την αναζήτηση σχετικών εικόνων. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να ρυθμίσετε έναν αυτοματισμό που θα αποθηκεύει τις λήψεις σας από το iPhone σε ένα άλμπουμ. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον αυτοματισμό.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες. Πατήστε στο εικονίδιο συν στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε Νέο άλμπουμ. Στο αναδυόμενο παράθυρο, ονομάστε το νέο άλμπουμ Κάμερα.

Βήμα 2: Πατήστε το κουμπί παρακάτω για να ανακατευθυνθείτε στον αυτοματισμό Camera Album.

Βήμα 3: Στη νέα καρτέλα, πατήστε Λήψη συντόμευσης. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρύθμιση συντόμευσης.

Βήμα 4: Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις. Πατήστε Αυτοματισμός > Νέος αυτοματισμός. Στη λίστα, κάντε κύλιση για να επιλέξετε Εφαρμογή.

Βήμα 5: Επιλέξτε Εκτέλεση Αμέσως. Επιπλέον, επιλέξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στην καρτέλα Εφαρμογή και επιλέξτε Αυτοματοποίηση άλμπουμ κάμερας στο αναδυόμενο παράθυρο.

Το τηλέφωνό σας θα αρχίσει σιγά-σιγά να διαχωρίζει τις φωτογραφίες που τραβήξατε στο iPhone σας από άσχετα στιγμιότυπα οθόνης, εγγραφές οθόνης κ.λπ., αφού προσθέσετε τη συντόμευση.

Περαιτέρω, σημειώστε ότι αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μερικές ώρες προτού διαχωριστούν πλήρως όλες οι εικόνες του iPhone σας. Το πιο σημαντικό, όποιες νέες φωτογραφίες τραβήχτηκαν θα εμφανιστούν απευθείας στο νέο άλμπουμ κάμερας που δημιουργήσατε.

Μπόνους: Πώς να δείτε πού τραβήχτηκε μια φωτογραφία iPhone

Έχετε περιπλανηθεί ποτέ σε ένα ήσυχο καφέ, τραβήξατε μερικές όμορφες φωτογραφίες και μετά ξεχάσατε πού ήταν; Διαφορετικά, ξεφυλλίζατε μερικές γραφικές φωτογραφίες που τραβήξατε με τη φωτογραφική μηχανή σας και σκεφτόσασταν τη θέση της κάθε λήψης; Λοιπόν, έχουμε μια λύση. Δηλαδή, τα iPhone αποθηκεύουν αυτόματα τη γεωγραφική ετικέτα κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα να δείτε πού τραβήχτηκε μια φωτογραφία. Δείτε πώς να βρείτε τη θέση μιας εικόνας έχετε κάνει κλικ στο iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας. Μεταβείτε στη σχετική φωτογραφία της οποίας την τοποθεσία θέλετε να μάθετε. Σύρετε προς τα πάνω. Στη συνέχεια, πατήστε στον χάρτη για να δείτε πού τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Η δημιουργία ενός νέου άλμπουμ αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone μου;

Όχι, ένα νέο άλμπουμ δεν αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone σας. Το άλμπουμ της κάμερας δεν δημιουργεί νέο αντίγραφο της εικόνας. δημιουργεί απλώς μια ετικέτα της εικόνας.

2. Θα δημιουργηθούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών στη συντόμευση στο iCloud;

Ναί. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν σε iPhone δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο iCloud. Φυσικά, αυτό λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε ενεργοποιήσει το iCloud για τις φωτογραφίες του iPhone σας.

3. Θα χάσω τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο iPhone στο άλμπουμ Πρόσφατα εάν δημιουργήσω τη συντόμευση Camera Automation;

Όχι. Οι φωτογραφίες που κάνετε κλικ στο iPhone σας θα είναι επίσης διαθέσιμες στο άλμπουμ σας Πρόσφατα. Μια ετικέτα της εικόνας θα αποθηκευτεί στο άλμπουμ της κάμερας.

Shoot Your Shot

Έχετε βαρεθεί την έλλειψη ρολού κάμερας για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο iPhone σας; Λοιπόν, ελπίζουμε οι μέθοδοί μας να σας βοήθησαν να διαχωρίσετε άσχετα στιγμιότυπα οθόνης, εγγραφές οθόνης κ.λπ., με γραφικά πορτρέτα που τραβήχτηκαν στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :8 αξεσουάρ κάμερας για διακοπές

Πώς να βρείτε φωτογραφίες FaceTime Live στο iPhone

Η κάμερα Chromebook δεν λειτουργεί;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *