Πώς να διαγράψετε φακέλους ή ετικέτες στο Gmail

Εάν το παρακάνετε και δημιουργήσατε πάρα πολλές ετικέτες για να διατηρήσετε το γραμματοκιβώτιό σας οργανωμένο – πιθανότατα θα θέλατε να επισκεφθείτε ξανά και να διαγράψετε τυχόν περιττές. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας δείξουμε πώς να διαγράφετε φακέλους ή ετικέτες στο Gmail, ώστε να διατηρείτε μόνο τις απαραίτητες κατηγορίες.

Επιπλέον, όλοι έχουμε απογοητευτικά μεγάλους αριθμούς ανεπιθύμητων και διαφημιστικών μηνυμάτων στα γραμματοκιβώτιά μας. Ευτυχώς, μπορείτε να τα διαγράψετε όλα αυτά ταυτόχρονα και να απαλλαγείτε από μια ολόκληρη κατηγορία αφαιρώντας όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ετικέτα ή έναν φάκελο. Εάν όχι, μπορείτε να αποκρύψετε συγκεκριμένες ετικέτες ή φακέλους και να διατηρήσετε τη διεπαφή του Gmail καθαρή.

Είστε έτοιμοι να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας; Ας ξεκινήσουμε!

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu στο Viber  

Διαβάστε
επίσης :
2 τρόποι εισαγωγής επαφών Gmail στο iPhone

Πώς να διαγράψετε φακέλους ή ετικέτες στο Gmail

Πώς να διαγράψετε ετικέτες στο Gmail

Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα μια ετικέτα στο Gmail. Σημειώστε ότι όταν διαγράφετε μια ετικέτα ή έναν φάκελο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν μέσα στην ετικέτα δεν θα διαγραφούν. Θα καταργήσετε μόνο την κατηγορία από τον λογαριασμό σας στο Gmail.

Επιπλέον, μπορείτε να αφαιρέσετε μόνο ετικέτες που έχετε δημιουργήσει με μη αυτόματο τρόπο. Τα επίπεδα συστήματος όπως Εισερχόμενα, Απεσταλμένα, Σημαντικά και Πρόχειρα δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

Χρειάζεται μόνο να τοποθετήσετε το ποντίκι σας στην ετικέτα ή στο φάκελο που θέλετε να αφαιρέσετε. Κάντε κλικ στην Κατάργηση ετικέτας.

Αφαίρεση ετικέτας

Κάντε κλικ στο delete για επιβεβαίωση.

Διαγραφή ετικέτας

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ετικέτες στη συσκευή σας Android. Πρέπει να συνδεθείτε στο Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή ή στο Mac σας. Παραδόξως, μπορείτε να το κάνετε σε ένα iPhone. Δείτε πώς:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στο iPhone σας. Πατήστε στο εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Πατήστε στις Προσαρμογές Εισερχομένων. Τώρα, επιλέξτε Ετικέτες.

Βήμα 3: Επιλέξτε την ετικέτα ή το φάκελο που θέλετε να διαγράψετε από το Gmail. Πατήστε Διαγραφή [Label Name] για να αφαιρέσετε την ετικέτα.

Πώς να αποκρύψετε ετικέτες στο Gmail

Νωρίτερα, αναφέραμε ότι δεν μπορείτε να αφαιρέσετε μια κατηγορία συστήματος ή φάκελο στο Gmail. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να τα αποκρύψετε – τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας στην κατηγορία που θέλετε να αποκρύψετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.

Τώρα, κάντε κλικ στο Απόκρυψη. Αυτό θα κρύψει την κατηγορία στο Gmail.

Απόκρυψη ετικέτας

Για πρόσβαση στην κρυφή κατηγορία, κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα στη λίστα επιλογών κάτω από τις Κατηγορίες. Θα βρείτε την κρυφή ετικέτα ή κατηγορία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ρυθμίσεων Ετικέτες για να αποκρύψετε κατηγορίες στο Gmail. Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερα στην πλαϊνή γραμμή.

Κάντε κλικ στο Περισσότερα στο Gmail

Κάντε κλικ στη Διαχείριση ετικετών και θα βρείτε επιλογές για εμφάνιση/απόκρυψη των κατηγοριών και των ετικετών στο Gmail.

Διαχείριση ρυθμίσεων ετικετών

Πώς να διαγράψετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν φάκελο ή μια ετικέτα στο Gmail

Ενώ η αφαίρεση μιας ετικέτας καταργεί την κατηγορία από τον λογαριασμό σας στο Gmail, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραμείνουν στα εισερχόμενά σας. Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν σε μια κατηγορία ταυτόχρονα.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας και να αδειάσετε τις Προσφορές ή οποιονδήποτε άλλο φάκελο που περιέχει χιλιάδες ανεπιθύμητα μηνύματα email.

Απλώς ανοίξτε την ετικέτα από την πλαϊνή γραμμή. Επιλέξτε το πλαίσιο για το εικονίδιο επιλογής όλων και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων για να αφαιρέσετε όλη την αλληλογραφία μέσα σε μια ετικέτα.

Διαγραφή μηνυμάτων μέσα σε μια ετικέτα

Έχουμε επίσης δημοσιεύσει ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με τον τρόπο μαζικής διαγραφής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail και καθαρισμού των εισερχομένων σας. μπορείτε να το ελέγξετε. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, ανατρέξτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις ετικέτες και τους φακέλους στο Gmail

1. Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια νέα ετικέτα ή έναν φάκελο στο Gmail;

Για να δημιουργήσετε μια νέα ετικέτα στο Gmail, μεταβείτε στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα και επιλέξτε Δημιουργία νέας ετικέτας.

2. Μπορώ να αρχειοθετήσω μια ετικέτα ή έναν φάκελο στο Gmail;

Δεν μπορείτε να αρχειοθετήσετε απευθείας μια ετικέτα ή φάκελο στο Gmail, αλλά μπορείτε να αρχειοθετήσετε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την ετικέτα ή φάκελο επιλέγοντάς τα και κάνοντας κλικ στο κουμπί αρχειοθέτηση.

Καθαρίστε τα Εισερχόμενά σας και εξοικονομήστε τα λογικά σας

Ως παιδιά, μας είπαν να διατηρούμε τα δωμάτιά μας καθαρά, να αλλάζουμε τα σεντόνια τακτικά και να οργανώνουμε τα ρούχα στη ντουλάπα μας. Λοιπόν, η ενηλικίωση στον 21ο αιώνα απαιτεί από εσάς να κάνετε το ίδιο – αλλά στους υπολογιστές και τα γραμματοκιβώτιά σας.

Δεν θα θέλατε να χάσετε το μυαλό σας καθώς ψάχνετε για να βρείτε μερικά σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πριν από λίγο καιρό. Επομένως, ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να διαγράψετε ετικέτες ή φακέλους στο Gmail και να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας απαλλαγμένα από ακαταστασία!

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram

Το Gmail δεν αποστέλλει ειδοποιήσεις

Οι κορυφαίες 6 επιδιορθώσεις για “Κάτι πήγε στραβά” στο Gmail

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *