Πώς να δημιουργήσετε παρουσιάσεις στο Canva

Πώς να δημιουργήσετε παρουσιάσεις στο Canva

Η Canva παρουσίασε πρόσφατα νέα εργαλεία για τη δημιουργία εγγράφων, πίνακες, βίντεο, ιστότοπους και παρουσιάσεις. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε παραδοσιακές λύσεις λογισμικού όπως το Google Slides, το PowerPoint ή το Keynote για να δημιουργήσετε μια επερχόμενη επιχειρηματική παρουσίαση. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε παρουσιάσεις στο Canva χρησιμοποιώντας τη γνωστή σουίτα εργαλείων επεξεργασίας.

How_to_Create_Presentations_in_Canva

Η Canva προσφέρει συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, πολλές επιλογές εξαγωγής, ένα παρόν εργαλείο, πρόσθετα τεχνητής νοημοσύνης και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό PPT. Το Canva σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε άμεσες παρουσιάσεις με προκατασκευασμένες διαφάνειες. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης : Πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες κάρτες γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το Canva

Πώς να προσθέσετε ένα χρονόμετρο στις Παρουσιάσεις Google

Διαλέξτε έναν λόγο διαστάσεων και ένα πρότυπο

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια σχετική αναλογία διαστάσεων για την παρουσίασή σας. Εάν πρόκειται για παραδοσιακό PPT, χρησιμοποιήστε μια αναλογία διαστάσεων 16:9. Εάν σκοπεύετε να εμφανίσετε το PPT σας σε κινητό, χρησιμοποιήστε την αναλογία διαστάσεων 9:16.

Οι χρήστες tablet μπορούν να ξεκινήσουν με λόγο διαστάσεων 4:3. Η Canva προσφέρει επίσης ορισμένα έτοιμα προς χρήση πρότυπα για να ξεκινήσετε. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε με ένα πρότυπο για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 1Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 1

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε πρότυπα μέσω στυλ, θέματος, δυνατότητας και χρώματος. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε εταιρικά, μάρκετινγκ, εταιρικά, μάρκετινγκ, σχολικά και άλλα πρότυπα. Πλέον πρότυπα είναι δωρεάν για χρήση, ενώ ορισμένα μπορεί να απαιτούν συνδρομή στο Canva Premium.

Κάτω από τα πρότυπα, μπορείτε επίσης να βρείτε μια επιλογή για τη δημιουργία άμεσων παρουσιάσεων. Μπορείτε να εισαγάγετε ένα μήνυμα προτροπής και να ελέγξετε τις προτάσεις του Canva για να ξεκινήσετε.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 2Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 2

Προσαρμογή σελίδας με λειτουργίες επεξεργασίας

Μόλις παραλάβετε ένα πρότυπο, έχετε την επιλογή να προσθέσετε όλες τις σελίδες στις παρουσιάσεις σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην «Εφαρμογή όλων των σελίδων» και να ελέγξετε κάθε διαφάνεια στο κάτω μέρος. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια διαφάνεια και να πατήσετε delete για να την αφαιρέσετε από την παρουσίασή σας.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 4Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 4

Το Canva σάς επιτρέπει να αλλάξετε κάθε πτυχή του προτύπου με διαφορετικά στυλ κειμένου, φίλτρα και εργαλεία επεξεργασίας εικόνας. Μπορείτε να αλλάξετε χρώμα, να τροποποιήσετε τη διαφάνεια, το στυλ αντιγραφής και πολλά άλλα.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 3Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 3

Σας προτείνουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο με εργαλεία επεξεργασίας για να προσαρμόσετε την παρουσίασή σας στο Canva και να προσθέσετε μερικές προσωπικές πινελιές.

Προσθέστε γραφικά, αυτοκόλλητα και εικόνες

Η παρουσίασή σας δεν θα φαίνεται τόσο ενδιαφέρουσα χωρίς γραφικά, αυτοκόλλητα, εικόνες και βίντεο. Σε αντίθεση με το Google Slides ή το PowerPoint, δεν χρειάζεται να εισάγετε αρχεία πολυμέσων στο Canva για να ολοκληρώσετε τις διαφάνειές σας. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σχετικά στοιχεία από την πλαϊνή γραμμή.

Βήμα 1: Ανοίξτε μια διαφάνεια στην παρουσίασή σας Canva.

Βήμα 2: Επιλέξτε Στοιχεία από την πλαϊνή γραμμή. Προσθέστε γραφικά, εικονίδια, αυτοκόλλητα, πίνακες, βίντεο και άλλα.

Βήμα 3: Μπορείτε να εξερευνήσετε τη δημιουργία εικόνων AI και να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε εικόνες και βίντεο με ένα μόνο κλικ.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 5Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 5

Μπορείτε να προσθέσετε απλές περιγραφές και ακόμη και να μετατρέψετε τις δημιουργημένες εικόνες σε βίντεο. Η Canva προσφέρει επίσης μια μεγάλη λίστα με πακέτα γραφικών σε διάφορες κατηγορίες. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες εδώ. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε μια συναρπαστική διαφάνεια χρησιμοποιώντας χρήσιμα εργαλεία.

Tweak Page Animation

Μόλις δημιουργήσετε μια σελίδα, τροποποιήστε την κινούμενη εικόνα της για να κάνετε μια ομαλή μετάβαση μεταξύ των σελίδων.

Βήμα 1: Επιλέξτε μια διαφάνεια στο Canva.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην επιλογή Κίνηση στο επάνω μέρος.

Βήμα 3: Ελέγξτε τη βασική, την υπερβολική, την κίνηση φωτογραφιών και άλλους τύπους κινούμενων εικόνων από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 6Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 6

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε την ένταση της κινούμενης εικόνας, κάτι που είναι υπέροχο.

Προσθήκη Σημειώσεων Παρουσιαστή

Σκοπεύετε να παρουσιάσετε το Canva PPT σας σε βιντεοδιάσκεψη; Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις σε κάθε διαφάνεια ώστε να εμφανίζονται κατά την προβολή Παρουσιαστής (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Όταν δημιουργείτε ένα PPT, επιλέξτε μια διαφάνεια και πατήστε Σημειώσεις στο κάτω μέρος. Εισαγάγετε τις σημειώσεις σας που θέλετε να θυμάστε ή για τις οποίες θέλετε να μιλήσετε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσύσκεψης.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 7Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 7

Συνεργαστείτε και επεξεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο

Παρόμοια με το Google Slides και το Microsoft PowerPoint, το Canva σάς επιτρέπει να μοιράζεστε και να επεξεργάζεστε μια παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να λάβετε στοιχεία από τους συναδέλφους σας και να δημιουργήσετε μια παρουσίαση που αξίζει να μοιραστείτε σε ελάχιστο χρόνο.

Βήμα 1: Όταν ολοκληρώσετε τις αλλαγές στην παρουσίασή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση στο επάνω μέρος.

Βήμα 2: Εισαγάγετε άτομα, ομάδες ή την ομάδα σας. Αναπτύξτε το μενού συνδέσμου συνεργασίας και επιλέξτε Όποιος έχει το σύνδεσμο.

Βήμα 3: Αναπτύξτε το μενού αδειών και επιλέξτε Δυνατότητα επεξεργασίας.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 1 1Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 1 1

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο με άδεια προβολής ή μόνο για σχόλια. Επιλέξτε τον σύνδεσμο Αντιγραφή και μοιραστείτε τον με τους συναδέλφους σας.

Ενεργοποιήστε την προβολή παρουσιαστή

Η προβολή παρουσιαστή είναι μια στοχαστική πινελιά από την Canva για την παροχή παρουσιάσεων μέσω μιας κλήσης Google Meet ή Teams.

Μπορείτε να ανοίξετε μια παρουσίαση στο Canva και να επιλέξετε Παρουσίαση στο επάνω μέρος. Κάντε κλικ στην Προβολή παρουσιαστή και ελέγξτε δύο παράθυρα που ανοίγουν στον υπολογιστή σας.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 8Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 8

Ένα παράθυρο δείχνει την παρουσίασή σας με τις σημειώσεις ανοιχτές στην πλαϊνή γραμμή. Ένα άλλο παράθυρο εμφανίζει την τρέχουσα διαφάνεια που μοιράζεστε με άλλους μέσω μιας κλήσης.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 9Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 9

Κατεβάστε και μοιραστείτε την παρουσίασή σας

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Canva παρέχει πολλές επιλογές για κοινή χρήση και εξαγωγή της παρουσίασής σας. Όταν ολοκληρώσετε την παρουσίασή σας, κάντε κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση στην επάνω δεξιά γωνία και αναπτύξτε το στοιχείο Λήψη.

Μπορείτε να μετατρέψετε μια παρουσίαση σε μορφές PDF, PPTX (συμβατό με Microsoft PowerPoint), MP4, JPG, PNG και SVG. Ελέγξτε την αφιερωμένη ανάρτησή μας εάν το επιθυμείτε εκτυπώστε την παρουσίασή σας Canva.

Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 10Δημιουργία Παρουσιάσεων στο Canva 10

Χρησιμοποιήστε το Canva Like a Pro

Η Canva έχει κάνει καλή δουλειά, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε πλούσια εργαλεία για να δημιουργήσουν μια πειστική παρουσίαση. Ανυπομονούμε να δούμε πώς η αυστραλιανή startup βελτιώνει την εμπειρία μας PPT με λειτουργίες AI στο μέλλον. Μιλώντας για αυτό, θα θέλαμε να δούμε μια λειτουργία παρόμοια με τις «Ιδέες σχεδίασης από το Microsoft PowerPoint» στο Canva. Ενημερώστε μας εάν χρησιμοποιείτε το Canva για παρουσιάσεις στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :7 καλύτερες επιδιορθώσεις για την εφαρμογή Google Slides που δεν λειτουργεί σε iPhone και Android

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *