Πώς να κάνετε ετικέτες/αναφορά στο Instagram Story χωρίς να το εμφανίζετε

Πώς να κάνετε ετικέτες/αναφορά στο Instagram Story χωρίς να το εμφανίζετε

Το σύστημα προσθήκης ετικετών του Instagram είναι εξαιρετικό για δημόσιες φωνές, αλλά τι γίνεται όταν θέλετε να στείλετε ένα μυστικό μήνυμα στον φίλο σας; Μην ανησυχείς. Έχουμε την πλάτη σας. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να προσθέτετε ετικέτα/αναφορά σε κάποιον στο Instagram Story χωρίς να εμφανίζεται.

Είτε έχετε βαρεθεί αυτές τις μεγάλες ετικέτες είτε θέλετε να διατηρήσετε καθαρή την αισθητική του Insta Story σας, οι παρακάτω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε ετικέτες φαντασμάτων στο Instagram.

Πώς να διορθώσετε το Instagram που εμφανίζει τα ίδια Reels

Οι 7 καλύτερες επιδιορθώσεις για τους υπότιτλους που δεν λειτουργούν στα Instagram Reels

Μέθοδος 1: Σάρωση εκτός οθόνης

Το να σύρετε το αυτοκόλλητο αναφοράς από την οθόνη είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε την ιστορία σας καθαρή, να σεβαστείτε το απόρρητο των φίλων σας και να τους ενημερώσετε ότι έχουν προβληθεί. Δοκιμάστε το μόνοι σας ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram. Ανοίξτε την καρτέλα Ιστορία σύροντας από αριστερά προς τα δεξιά στην Αρχική οθόνη.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και ανοίξτε την καρτέλα Story

Βήμα 2: Πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο για την Ιστορία σας.

Πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο για την Ιστορία σας

Βήμα 3: Επιλέξτε το εικονίδιο αυτοκόλλητα από το επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε το αυτοκόλλητο αναφοράς.

Επιλέξτε το εικονίδιο αυτοκόλλητα από το επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε το αυτοκόλλητο αναφοράς

Βήμα 4: Τύπος το όνομα χρήστη του φίλου σας και επιλέξτε τον λογαριασμό τους. Πατήστε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο αναφοράς και σύρετέ το από την οθόνη μέσα από την άκρη για να το αφαιρέσετε.

Αναφέρετε τον φίλο σας, πατήστε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο αναφοράς και σύρετέ το από την οθόνη

Η εκμάθηση αυτού του κόλπου μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση. Μπορεί να δείτε ότι το τελικό τμήμα του ονόματος χρήστη εμφανίζεται αν το μετακινήσετε αργά όταν το δοκιμάσετε αρχικά. Το κόλπο είναι να το σύρετε γρήγορα και σταθερά για να το εξαφανίσετε με μία μόνο κίνηση.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο εάν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία κειμένου για να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο Instagram Story.

Διαβάστε επίσης:Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Μέθοδος 2: Συρρίκνωση της ετικέτας

Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να αποκρύψετε ετικέτες ή αναφορές στο Instagram Story είναι να αλλάξετε το μέγεθος της ετικέτας. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ετικέτα και μόλις αποκρύψετε την ετικέτα στην ιστορία, θα γίνει αόρατη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και σύρετε προς τα αριστερά στην Αρχική οθόνη.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και ανοίξτε την καρτέλα Story

Βήμα 2: Πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε την εικόνα ή το βίντεο που θέλετε να ορίσετε ως ιστορία σας.

Πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο για την Ιστορία σας

Βήμα 3: Πατήστε την ιστορία, μπείτε @[your friend’s username], και επιλέξτε τον λογαριασμό τους. Πιέστε το όνομα χρήστη για να το συρρικνώσετε και να το κάνετε αόρατο.

Σημείωση: Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα βασικό χρώμα όπως το μαύρο ή το άσπρο για το όνομα χρήστη, ώστε να μην ξεχωρίζει στο Story σας.

Πατήστε την ετικέτα Story στον φίλο σας και τσιμπήστε το όνομα χρήστη του για να το μικρύνετε και να το κάνετε αόρατο

Διαβάστε επίσης:9 τρόποι για να διορθώσετε το πάγωμα βίντεο σε ιστορίες και αναρτήσεις Instagram

Μέθοδος 3: Χρήση αυτοκόλλητων ή επικαλύψεων

Η χρήση αυτοκόλλητων ή επικαλύψεων είναι μια έξυπνη λύση για να επισημάνετε/αναφέρετε κάποιον στο Instagram Story χωρίς να εμφανίζεται. Αυτή η μέθοδος προσθέτει ένα στοιχείο δημιουργικότητας και εξατομίκευσης στην ιστορία σας, ενώ διατηρεί μια λεπτή προσέγγιση για την προσθήκη ετικετών.

Ενσωματώνοντας αυτοκόλλητα όπως emoji, GIF ή άλλες διακοσμητικές επικαλύψεις, μπορείτε να αποκρύψετε στρατηγικά την αναφορά στο οπτικό περιεχόμενο της ιστορίας σας. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να αναφέρετε κάποιον στο Story χωρίς να του προσθέσετε ετικέτα, αλλά προσθέτει επίσης ένα στοιχείο μυστηρίου ή έκπληξης για το κοινό σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο + στην κάτω γραμμή και κατευθυνθείτε στην καρτέλα Ιστορία.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο στην κάτω γραμμή και κατευθυνθείτε στην καρτέλα Ιστορία

Βήμα 3: Πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.

Πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο για την Ιστορία σας

Βήμα 4: Πατήστε στη φωτογραφία ή το βίντεο. Τύπος @[your friend’s username] και επιλέξτε το προφίλ τους για να τους αναφέρετε. Πατήστε Τέλος.

Πατήστε στη φωτογραφία ή το βίντεο πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη των φίλων σας και επιλέξτε το προφίλ τους

Βήμα 5: Τώρα, πατήστε το εικονίδιο Αυτοκόλλητα και επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο. Κρατήστε και σύρετε το αυτοκόλλητο για να το μετακινήσετε πάνω από την αναφορά.

Υπόδειξη: Μειώστε το μέγεθος της ετικέτας έτσι ώστε να μπορεί να κρυφτεί πίσω από το αυτοκόλλητο.

Πατήστε το εικονίδιο Αυτοκόλλητα και επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο

Μέθοδος 4: Τέχνασμα χρώματος κειμένου

Το Text Color Trick είναι μια έξυπνη μέθοδος που περιλαμβάνει την επιλογή ενός χρώματος κειμένου που ταιριάζει πολύ με το χρώμα φόντου της ιστορίας, καθιστώντας την αναφορά πρακτικά αόρατη με γυμνό μάτι. Καμουφλάροντας στρατηγικά την αναφορά στο φόντο, μπορείτε να αναφέρετε αόρατα κάποιον στο Instagram Story σας.

Αυτή η λεπτή προσέγγιση μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν θέλετε να διατηρήσετε μια πιο αισθητική ή μινιμαλιστική εμφάνιση στις Ιστορίες σας, ενώ ταυτόχρονα δίνετε ένα νεύμα σε συγκεκριμένα άτομα. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να προσθέσετε ετικέτα/αναφορά σε κάποιον στο Instagram Story χωρίς να εμφανίζεται:

Βήμα 1: Μεταβείτε στο Instagram και κάντε κλικ στο εικονίδιο Η ιστορία σας.

Μεταβείτε στο Instagram και κάντε κλικ στο εικονίδιο Η ιστορία σας

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα βίντεο ή μια εικόνα για την Ιστορία σας. Πατήστε πάνω του, πληκτρολογήστε @[your friends username]και επιλέξτε τον λογαριασμό τους από παρακάτω.

Επιλέξτε ένα βίντεο ή μια εικόνα, πατήστε πάνω του και αναφέρετε τον φίλο σας

Βήμα 3: Πατήστε την επιλογή Χρώμα στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε τον επιλογέα χρώματος.

Πατήστε την επιλογή Χρώμα στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε τον επιλογέα χρώματος

Βήμα 4: Επιλέξτε ένα χρώμα από την εικόνα σύροντάς το στο επιθυμητό σημείο. Πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε.

Υπόδειξη: Κάντε το όνομα χρήστη μικρότερο για να ταιριάζει καλά στο εύρος χρωμάτων.

Επιλέξτε ένα χρώμα από την εικόνα σύροντάς το στο επιθυμητό σημείο και πατήστε Τέλος όταν τελειώσετε

Διαβάστε επίσης:Πώς να δείτε μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας δουν

Μέθοδος 5: Με την κοινή ανάρτηση

Μπορείτε να μοιράζεστε όχι μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στη γκαλερί σας, αλλά και κυλίνδρους και τακτικές αναρτήσεις στα Stories σας στο Instagram. Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα φίλο στο Story σας, ακολουθήστε τα απλά βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Βήμα 1: Μεταβείτε στην εφαρμογή Instagram.

Βήμα 2: Βρείτε μια ανάρτηση ή έναν τροχό που θέλετε να μοιραστείτε στην ιστορία σας και πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη στην ιστορία.

Βρείτε μια ανάρτηση ή έναν τροχό που θέλετε να μοιραστείτε, πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση και πατήστε το κουμπί Προσθήκη στην ιστορία

Βήμα 3: Πατήστε την οθόνη και αναφέρετε τον φίλο σας. Μετά από αυτό, πατήστε παρατεταμένα τη δημοσίευση και μετακινήστε την για να την τοποθετήσετε πάνω από το όνομα χρήστη για να την αποκρύψετε.

Πατήστε την οθόνη και αναφέρετε τον φίλο σας, πατήστε παρατεταμένα τη δημοσίευση και μετακινήστε την για να αποκρύψετε το όνομα χρήστη

Μέθοδος 6: Χρήση του κουμπιού προσθήκης αναφοράς

Η προσθήκη στην αναφορά είναι μια σχετικά νέα δυνατότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο Story σας μόλις το δημοσιεύσετε. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα βολική όταν θέλετε να μοιραστείτε μια ιστορία με κάποιον ενώ κρύβετε ετικέτες ή αναφορές σε μια ιστορία Instagram. Δείτε πώς να το κάνετε:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram. Πατήστε την καρτέλα Προφίλ στην κάτω γραμμή πλοήγησης.

Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και κατευθυνθείτε στην καρτέλα Προφίλ

Βήμα 2: Πατήστε το δαχτυλίδι γύρω από την εικόνα του προφίλ σας για να την ανοίξετε και επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες.

Ανοίξτε την ιστορία σας και πατήστε το κουμπί Περισσότερα

Βήμα 3: Επιλέξτε Προσθήκη αναφορών. Εισαγω το όνομα χρήστη του φίλου σας στο πλαίσιο αναζήτησης, επιλέξτε τον λογαριασμό τους και πατήστε το κουμπί Προσθήκη.

Επιλέξτε Προσθήκη αναφορών αναζητήστε τον φίλο σας και πατήστε το κουμπί Προσθήκη

Ο φίλος ειδοποιήθηκε για την ετικέτα

Τώρα που ξέρετε πώς να κάνετε tag/αναφορά σε κάποιον στο Instagram Story χωρίς να εμφανίζεται, προχωρήστε και μοιραστείτε τις μυστικές σας αναφορές! Μια καλά τοποθετημένη κρυφή ετικέτα μπορεί να προσθέσει μια νότα μυστηρίου και ίντριγκας στην ιστορία σας. Επίσης, να θυμάστε ότι το άτομο που έχετε επισημάνει θα εξακολουθεί να ειδοποιείται για την ιστορία.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *