Πως να κάνετε το τηλέφωνό μου Samsung να λειτουργεί καλύτερα με το good lock

Πως να κάνετε το τηλέφωνό μου Samsung να λειτουργεί καλύτερα με το good lock

Σημείωση: το Good Lock είναι μια εφαρμογή προσαρμογής από τη Samsung που προσθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που διαφορετικά δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο.

1. Προσαρμόστε την οθόνη κλειδώματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου

Χρησιμοποιώ τη μονάδα Lock Star της εφαρμογής Good Lock για να προσαρμόσω την οθόνη κλειδώματος και το Always on Display. Για παράδειγμα, το χρησιμοποιώ για να αλλάξω τη θέση του ρολογιού της οθόνης κλειδώματος. Το έχω κρατήσει στην επάνω αριστερή γωνία που αυξάνει την ακίνητη περιουσία της οθόνης κλειδώματος. Έχω προσθέσει επίσης το widget καιρού στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος.

Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο γραφικό στοιχείο οπουδήποτε στην οθόνη κλειδώματος και επίσης να μετακινήσετε την περιοχή ειδοποιήσεων.

Βήμα 1: μεταβείτε στο Μονάδα LockStar > ενεργοποιήστε την εναλλαγή πάνω από την οθόνη κλειδώματος.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, πατήστε στο Προεπισκόπηση οθόνης κλειδώματος για να το προσαρμόσετε.

Βήμα 3: Για να προσθέσετε ένα νέο γραφικό στοιχείο στην οθόνη κλειδώματος, πατήστε σε οποιοδήποτε κενο διαστημα και επιλέξτε Widgets. Για να προσαρμόσετε το υπάρχον widget, πατήστε πάνω του και πατήστε το εικόνισμα στην κάτω αριστερή γωνία ή σύρετέ το για να αλλάξετε τη θέση του.

Προσαρμογή οθόνης κλειδώματος Good Lock

2. Προσαρμόστε την οθόνη πρόσφατων εφαρμογών

Μου αρέσει να αναφέρονται τα ονόματα των εφαρμογών μαζί με τα εικονίδια τους όπου είναι δυνατόν. Και αυτό με βοηθάει το Good Lock. Με τη μονάδα Home Up, μπορεί κανείς να εμφανίσει τις ετικέτες των εφαρμογών στην οθόνη Πρόσφατες εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάταξη της οθόνης Πρόσφατες εφαρμογές σε Λίστα, Πλέγμα, Στοίβα, Κατακόρυφη λίστα κ.λπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : απόκρυψη της γραμμής χειρονομιών πλοήγησης στο τηλέφωνο Samsung Galaxy

Οι δυνατότητες Galaxy AI Απαιτούν λογαριασμό Samsung

Βήμα 1: μεταβείτε στο Μονάδα Home Up στην εφαρμογή Good Lock και πατήστε Αλλαγή εργασιών.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ετικέτα εφαρμογής και επιλέξτε τον προτιμώμενο τύπο διάταξης.

Το Good Lock προσαρμόζει την οθόνη πρόσφατων εφαρμογών

3. Εμφανίστε την ημερομηνία και την ημέρα στη γραμμή κατάστασης

Ένα άλλο πράγμα που μου έκανε δυνατό το Good Lock είναι να εμφανίσω την ημερομηνία και την ημέρα στη γραμμή κατάστασης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μορφή ημερομηνίας. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τη μονάδα QuickStar, η οποία σας επιτρέπει επίσης να μετακινήσετε το ρολόι στη δεξιά πλευρά. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να αποκρύψετε ορισμένα εικονίδια στη γραμμή κατάστασης, όπως Λειτουργία πτήσης, Wi-Fi, Bluetooth, ένταση ήχου κ.λπ.

Βήμα 1: Ανοιξε το Μονάδα QuickStar και πατήστε επάνω Ρυθμίσεις ρολογιού.

Βήμα 2: Πατήστε Εμφάνιση ημερομηνίας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το και επιλέξτε τη μορφή ημερομηνίας.

Good Lock προσθήκη ημερομηνίας στη γραμμή κατάστασης

4. Προβολή Παλαιών Ειδοποιήσεων για Έως 1 έτος

Έχω πολλές ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό μου και μερικές φορές, αφαιρώ κατά λάθος σημαντικές ειδοποιήσεις ενώ διαγράφω τις περιττές. Η εφαρμογή Good Lock έχει μια λειτουργία που μου επιτρέπει να βλέπω παλιές ειδοποιήσεις, κάτι που είναι σωτήριο.

Ενώ όλα τα τηλέφωνα Android διαθέτουν μια εγγενή δυνατότητα προβολής παλιών ειδοποιήσεων, περιορίζεται σε 24 ώρες. Η μονάδα NotiStar μου επιτρέπει να βλέπω παλιές ειδοποιήσεις πριν από 30 ημέρες—έως και 1 έτος. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά ή εφαρμογές για να βρείτε γρήγορα τις ειδοποιήσεις.

Επιπλέον, η ενότητα σάς επιτρέπει να επιλέξετε εφαρμογές ή λέξεις-κλειδιά που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να δείτε παλιές ειδοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή GoodLock ή την οθόνη κλειδώματος.

Goodlock samsung δείτε παλιές ειδοποιήσεις

Υπόδειξη: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργική μονάδα NotiStar για να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp και το Instagram.

5. Χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να εκκινήσετε το Google Assistant ή να ανοίξετε εφαρμογές

Χρησιμοποιώ τη μονάδα RegiStar της εφαρμογής Good Lock για να ανοίξω το Google Assistant πατώντας παρατεταμένα το πλευρικό πλήκτρο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να συσχετίσετε το πλαϊνό πλήκτρο με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, όπως λήψη στιγμιότυπου οθόνης, εμφάνιση ειδοποιήσεων, άνοιγμα εφαρμογής, σίγαση ή κατάργηση σίγασης και πολλά άλλα.

Βήμα 1: Παω σε ο Μονάδα RegiStar και πατήστε επάνω Ενέργεια πάτημα και κρατήστε πατημένο το πλευρικό πλήκτρο.

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε το και επιλέξτε το προτιμώμενη δράση.

samsung αλλαγή κουμπιού τροφοδοσίας

Άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το RegiStar Module:

  • Αλλάξτε τη σειρά της οθόνης Ρυθμίσεις.
  • Ενεργοποιήστε και προσαρμόστε την ενέργεια Πίσω πάτημα. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε δύο φορές το πίσω μέρος του τηλεφώνου σας για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Τιμητικές αναφορές: Χαρακτηριστικά καλής κλειδαριάς που μου αρέσουν αλλά δεν χρησιμοποιώ

  • Η μονάδα ClockFace στην εφαρμογή Good Lock σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα κινούμενο ρολόι στην οθόνη κλειδώματος ή στο Always on Display.
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αλλαγής φωνής για να αλλάξετε τη φωνή σας κατά τη διάρκεια φωνητικών κλήσεων ή φωνητικών μηνυμάτων χρησιμοποιώντας τη μονάδα Sound Assistant.
  • Η μονάδα Sound Assistant σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τον πίνακα έντασης. Μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη και το στυλ του, όπως να το κάνετε κινούμενο.
  • Με τη μονάδα Sound Assistant, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους μεμονωμένους τόμους εφαρμογών.
  • Η μονάδα Keys Cafe σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε τη δική σας διάταξη πληκτρολογίου Samsung. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε τη σειρά των κουμπιών και να προσθέσετε/αφαιρέστε κουμπιά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Η μονάδα One Hand Operation + σάς επιτρέπει να ελέγχετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το ένα χέρι προσθέτοντας πρόσθετες λειτουργίες στην επάνω και στην κάτω πλευρά της οθόνης. Δηλαδή, μπορείτε να σύρετε πάνω τους για να εκτελέσετε τις προτιμώμενες ενέργειες.

Υπόδειξη: Εάν το τηλέφωνο Samsung Galaxy σας δεν υποστηρίζει την εφαρμογή Good Lock, δοκιμάστε τις εναλλακτικές της, όπως π.χ NiceLock και fine lock.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *