Πώς να κατεβάσετε το Spotify Podcast στο Apple Watch

Πώς να κατεβάσετε το Spotify Podcast στο Apple Watch

Το Apple Watch είναι ένα έξυπνο ρολόι που μπορεί να λειτουργήσει ως μίνι smartphone στον καρπό σας. Όπως το Spotify στο iPhone σας, μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια και podcast απευθείας στο ρολόι σας. Υπό την προϋπόθεση ότι το ρολόι σας έχει τόσο χώρο. Και όταν γίνει, μπορείτε να απολαμβάνετε podcast αργότερα χωρίς να συγχρονίζετε το ρολόι σας με το iPhone σας ή με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Θα σας δείξουμε πώς να κατεβάζετε podcast Spotify στο Apple Watch σας.

Προσθέστε Podcast στο Spotify

Η έκδοση Apple Watch της εφαρμογής Spotify δεν μπορεί να αναζητήσει συγκεκριμένα τραγούδια ή podcast. Επομένως, για να κατεβάσετε ένα επεισόδιο podcast στο Apple Watch σας, πρέπει πρώτα να το προσθέσετε στη λίστα σας στην εφαρμογή Spotify στο iPhone σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε το podcast στο Apple Watch σας και στη συνέχεια να το κατεβάσετε.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Spotify Kodi [2024]

Οι κορυφαίες 8 επιδιορθώσεις για την αδυναμία επεξεργασίας λιστών αναπαραγωγής στο Spotify

Είναι καλός ο DJ AI του Spotify; 5 Βελτιώσεις που Χρειάζεται

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το κανάλι podcast στην εφαρμογή Spotify στο iPhone σας, εντοπίστε το επιθυμητό podcast και πατήστε στο Κουμπί παρακολούθησης. Μόλις ολοκληρωθεί, το podcast θα είναι διαθέσιμο για λήψη στην εφαρμογή Spotify στο Apple Watch σας.

Ακολουθήστε το podcast στο Spotify

Σημείωση: Δεν χρειάζεστε έναν premium λογαριασμό Spotify για να κατεβάσετε podcast στο Apple Watch.

Κατεβάστε το Spotify Podcast στο Apple Watch

Μπορείτε να κάνετε λήψη των Podcast στην εφαρμογή Spotify για Apple Watch από το App Store στο ρολόι και την εφαρμογή Spotify στο iPhone. Έτσι έχετε την επιλογή να κατεβάσετε τα podcast. Αναφέραμε τη διαδικασία και για τα δύο.

1. Κατεβάστε Podcast στην εφαρμογή Spotify στο Apple Watch σας

Ανοιξε το Spotify εφαρμογή στο Apple Watch σας και σύρετε προς τα αριστερά για να παω στο Η βιβλιοθήκη σας Ενότητα. Εδώ, πατήστε Podcast και επιλέξτε το podcast που θέλετε να κατεβάσετε. Μετά από αυτό, πατήστε στο εικονίδιο λήψης πριν το επεισόδιο για να το κατεβάσετε.

Κατεβάστε το podcast Spotify στο Apple Watch

2. Λήψη Podcast από την εφαρμογή Spotify στο iPhone σας

Στην εφαρμογή Spotify στο iPhone σας, ανοίξτε το κανάλι podcast που θέλετε να κατεβάσετε και πατήστε το τρεις κάθετες κουκκίδες (Μενού Κεμπάπ) που βρίσκεται κάτω από την περιγραφή του επεισοδίου του podcast. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Λήψη στο Apple Watch. Το Apple Watch σας θα πραγματοποιήσει λήψη του podcast εάν το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το iPhone σας ή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Λήψη Podcast από την εφαρμογή Spotify στο iPhone σας

Στο Η βιβλιοθήκη σας ενότητα του Spotify στο Apple Watch, θα έχετε μια νέα επιλογή Λήψεις. Εδώ θα εμφανίζονται όλα τα podcast που έχουν ληφθεί. Τα podcast που λήγουν ακόμη θα έχουν έναν κύκλο μπροστά τους με μια πράσινη γραμμή στον κύκλο και τα podcast που λαμβάνονται θα έχουν ένα πράσινο εικονίδιο λήψης μπροστά τους.

Μέσα στο Η βιβλιοθήκη σας ενότητα του Spotify στο Apple Watch, θα δείτε α Λήψεις Ενότητα. Αυτή η ενότητα θα εμφανίσει όλα τα podcast που έχουν ληφθεί. Πατήστε πάνω του για να δείτε τα podcast που έχετε λάβει.

Ενότητα λήψεων στο Spotify

Τα podcast που γίνονται αυτήν τη στιγμή λήψη θα επισημαίνονται με μια πράσινη γραμμή που κινείται σε κύκλο, ενώ τα podcast που έχουν ήδη ληφθεί θα έχουν ένα πράσινο εικονίδιο λήψης μπροστά τους.

Λήψεις στο Spotify

Υπόδειξη: Το Apple Watch δεν υποστηρίζει απευθείας αναπαραγωγή ήχου. Ωστόσο, βρήκαμε μερικές φανταστικές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να αναπαράγετε τραγούδια και podcast απευθείας μέσω του Apple Watch σας.

Διαγράψτε τα ληφθέντα Podcast του Spotify

Εάν έχετε ακούσει τα podcast που έχετε κατεβάσει και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης στο Apple Watch σας. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα podcast που έχετε λάβει.

1. Διαγράψτε τα ληφθέντα Podcast Spotify στο Apple Watch

Σύρετε προς τα αριστερά στην αρχική οθόνη του Apple Watch για επίσκεψη Η βιβλιοθήκη σας και επιλέξτε Λήψεις. Επιλέξτε το podcast που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε Κατάργηση λήψης. Από την εφαρμογή Spotify στο Apple Watch, δεν υπάρχει επιλογή να αφαιρέσετε μόνο ένα επεισόδιο podcast. Αυτό θα διαγράψει όλα τα podcast που έχετε λάβει από το κανάλι.

Διαγραφή λήψεων στο Spotify

2. Διαγράψτε τα ληφθέντα podcast Spotify στο Apple Watch από το iPhone

Μεταβείτε στο podcast που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, πατήστε στο τρεις κάθετες κουκκίδες(Μενού Κεμπάπ) που βρίσκεται κάτω από την περιγραφή του επεισοδίου του podcast και πατήστε Αφαίρεση από Apple Watch.

Διαγραφή λήψεων στο Spotify

Podcast εν κινήσει

Είτε βρίσκεστε έξω για τζόκινγκ, είτε μετακινείστε είτε θέλετε να αποσυνδεθείτε από το iPhone σας, το να έχετε άμεσα διαθέσιμα τα podcast στον καρπό σας προσθέτει ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και άνεσης στην ακουστική σας εμπειρία. Το Apple Watch, σε συνδυασμό με το Spotify, διασφαλίζει ότι η ψυχαγωγία είναι πάντα στα χέρια σας ή στον καρπό σας.

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *