Πώς να προσθέσετε και να διαχειριστείτε αγαπημένα τραγούδια στο Apple Music

Πώς να προσθέσετε και να διαχειριστείτε αγαπημένα τραγούδια στο Apple Music

Η Apple Music ενημερώνει τη μουσική βιβλιοθήκη της για να σας κρατά ενήμερους με τα πιο πρόσφατα κομμάτια και μουσικά βίντεο. Μπορείς δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια και μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να τους κάνετε tag μαζί τους. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας για μελλοντική ακρόαση.

Μπορείτε επίσης να σας αρέσουν τα τραγούδια που είναι τα αγαπημένα σας. Αλλά με την κυκλοφορία του iOS 17, του iPadOS 17 και του macOS Sonoma, η επιλογή να αρέσει ένα τραγούδι έχει αναβαθμιστεί στα Αγαπημένα. Αυτή η ανάρτηση θα μοιραστεί πώς να προσθέτετε και να βλέπετε τα αγαπημένα σας (αγαπημένα) τραγούδια στο Apple Music σε iPhone, iPad και Mac.

Προσθέστε τραγούδια ως αγαπημένα στο Apple Music σε iPhone και iPad

Ξεκινώντας με το iPhone και το iPad, μπορείτε να προσθέσετε πολλά τραγούδια ως Αγαπημένα στη βιβλιοθήκη σας. Βοηθά πολύ όταν ανακατεύετε διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής που επιμελείται η Apple Music διαφορετικών καλλιτεχνών ή ειδών. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ενημερωμένη έκδοση του iOS και του iPadOS για να αποφύγετε τυχόν λόξυγκα κατά τη χρήση της λειτουργίας.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music στο iPhone ή το iPad σας.

Βήμα 2: Ξεκινήστε την αναπαραγωγή του τραγουδιού που θέλετε να προσθέσετε ως Αγαπημένο και πατήστε το εικονίδιο Αστέρι στο παράθυρο αναπαραγωγής.

αγαπημένα τραγούδια στο apple music iphone

Το τραγούδι προστέθηκε ως Αγαπημένο και τώρα προστέθηκε στη βιβλιοθήκη σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής ως Αγαπημένα στη βιβλιοθήκη σας. Απλώς πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της λίστας αναπαραγωγής και πατήστε Αγαπημένο.

Προβολή Αγαπημένων στο Apple Music σε iPhone και iPad

Αφού επισημάνετε ένα τραγούδι ως Αγαπημένο, δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας στο Apple Music σε iPhone και iPad.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music στο iPhone ή το iPad σας.

Βήμα 2: Επιλέξτε την κατηγορία από τη βιβλιοθήκη σας για να δείτε τα αγαπημένα σας. Θα επιλέξουμε τα Άλμπουμ ως παράδειγμα.

Βήμα 3: Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Αγαπημένα.

Μπορείτε να δείτε όλα τα τραγούδια που αγαπήσατε στο Apple Music. Για να αφαιρέσετε οτιδήποτε από τη λίστα σας, πατήστε τις τρεις τελείες δίπλα στον τίτλο της και πατήστε Αναίρεση Αγαπημένου.

αναίρεση της αγαπημένης μουσικής της Apple στο iPhone

Αφαιρέστε τα αγαπημένα από τη βιβλιοθήκη στο Apple Music σε iPhone και iPad

Μπορείτε να αποφύγετε την προσθήκη των αγαπημένων σας στη βιβλιοθήκη σας και να τα δείτε ξεχωριστά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας.

Άνοιγμα ρυθμίσεων iphone 1

Βήμα 2: Πατήστε Μουσική και πατήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Προσθήκη αγαπημένων τραγουδιών για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Προσθέστε τραγούδια ως αγαπημένα στο Apple Music στο Mac

Οι χρήστες Mac μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις αγαπημένες τους λίστες αναπαραγωγής της Apple Music επισημαίνοντας τα τραγούδια ως Αγαπημένα. Για άλλη μια φορά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενημερωμένη έκδοση του macOS για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα κατά τη χρήση της λειτουργίας.

Βήμα 1: Πατήστε Command + Spacebar για να ανοίξετε την Αναζήτηση Spotlight, πληκτρολογήστε ΜΟΥΣΙΚΗ, και πατήστε Επιστροφή.

Ανοίξτε τη μουσική της Apple στο mac 1

Βήμα 2: Ξεκινήστε την αναπαραγωγή ενός κομματιού της επιλογής σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι στο επάνω παράθυρο αναπαραγωγής.

προσθέστε τραγούδι ως αγαπημένο apple music mac

Το τραγούδι θα προστεθεί ως το αγαπημένο σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα Αγαπημένα τραγούδια στο αριστερό μενού και να βρείτε όλα τα τραγούδια που σας άρεσαν στο Apple Music στο Mac σας.

δείτε τα αγαπημένα apple music mac

Αφαιρέστε τα αγαπημένα από τη βιβλιοθήκη στο Apple Music στο Mac

Όπως και στο iPhone και το iPad, μπορείτε να αποφύγετε την προσθήκη Αγαπημένα απευθείας στη βιβλιοθήκη σας στο Apple Music στο Mac σας. Αυτή η δυνατότητα εισήχθη με την κυκλοφορία του macOS Sonoma και σας βοηθά να αποφορτίσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας.

Βήμα 1: Πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + Spacebar για να ανοίξετε την Αναζήτηση Spotlight, πληκτρολογήστε ΜΟΥΣΙΚΗ, και πατήστε Επιστροφή.

Ανοίξτε τη μουσική της Apple στο mac 1

Βήμα 2: Κάντε κλικ στη Μουσική στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

ρυθμίσεις apple music mac 1

Βήμα 3: Κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους στο επάνω μέρος και απενεργοποιήστε την επιλογή αποθήκευσης Αγαπημένων στη βιβλιοθήκη σας.

απενεργοποιήστε τη λίστα αγαπημένων μουσικής mac

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο Ok στο κάτω μέρος για επιβεβαίωση.

αποθήκευση αλλαγών apple music mac

Βρείτε τα αγαπημένα στο Apple Music

Μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας (αγαπημένα) τραγούδια στο Apple Music για να ξεκινήσετε γρήγορα την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας μελωδιών. Εάν δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Αγαπημένα στο iPhone ή το iPad σας, συγχρονίζεται αυτόματα με το Mac σας, γεγονός που καθιστά εύκολη την επανέναρξη της αναπαραγωγής σε διαφορετικές συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένου του Apple TV. Αλλά σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί με εσάς, ανατρέξτε στην ανάρτησή μας προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις Οι λίστες αναπαραγωγής της Apple Music δεν συγχρονίζονται μεταξύ iPhone/iPad και Mac.

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε επαφές από τα αγαπημένα στο iPhone

Πώς να προσθέσετε το OneDrive στην ενότητα Αγαπημένα στο Finder (Mac)

Η Apple Music δεν εμφανίζει στίχους;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *