Πώς να προσθέσετε και να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google στο iPhone και το iPad σας

You are currently viewing Πώς να προσθέσετε και να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google στο iPhone και το iPad σας

Εάν το Ημερολόγιο Google είναι ο προγραμματιστής της επιλογής σας, μπορείτε να προσθέσετε και να συγχρονίσετε τα διάφορα ημερολόγιά σας στο iPhone ή το iPad σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ημερολόγιο Apple, θα βλέπετε όλα τα συμβάντα του Ημερολογίου Google, θα μπορείτε να δημιουργείτε νέα και θα απαντάτε σε προσκλήσεις από άλλους.

Είτε χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού είτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή ημερολογίου στο δικό σας επιφάνεια εργασίας για πρόσβαση στο Ημερολόγιο Googleμπορείτε να συγχρονίσετε αυτά τα συμβάντα με τη συσκευή σας iOS, ώστε να είστε ενήμεροι εν κινήσει.

Πώς να προσθέσετε και να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google στο Ημερολόγιο της Apple

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την εφαρμογή Ημερολόγιο της Apple στο iPhone ή το iPad σας, μπορείτε απλώς να προσθέσετε τα συμβάντα από το Ημερολόγιο Google σε αυτήν. Από εκεί, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα συμβάντα και να συγχρονίσετε εύκολα τα υπάρχοντα.

Σημειώστε ότι μερικά Οι λειτουργίες του Ημερολογίου Google δεν είναι διαθέσιμες μέσω του Ημερολογίου της Apple, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων συμβάντων μέσω email, της δυνατότητας δημιουργίας νέων ημερολογίων Google και του Προγραμματιστή δωματίου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να συνδέσω το τηλέφωνο του φίλου μου με το δικό μου;

Για να προσθέσετε το Ημερολόγιο Google στο Ημερολόγιο της Apple, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Ημερολόγιο.
 2. Παρακέντηση Λογαριασμοί και επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού στο κάτω μέρος της επόμενης οθόνης.
 1. Επιλέγω Google και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας με έναν κωδικό πρόσβασης ή να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας Google. Απλώς ακολουθήστε τις προτροπές επιλέγοντας Επόμενο και Να συνεχίσει μέχρι να συνδεθείτε με επιτυχία.
 1. Στη συνέχεια, θα δείτε τις εφαρμογές που μπορείτε να ρυθμίσετε και να συγχρονίσετε. Φροντίστε να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή για Ημερολόγια και προαιρετικά Αλληλογραφία, Επαφές και Σημειώσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Παρακέντηση Αποθηκεύσετε.

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός σας Google θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα των λογαριασμών σας για το Ημερολόγιο.

Πώς να προσθέσετε και να συγχρονίσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Google στο Ημερολόγιο της Apple

Εάν έχετε ήδη έναν λογαριασμό Google συνδεδεμένο στο iPhone ή το iPad σας για πράγματα όπως το Mail και οι Επαφές, μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ημερολόγια για αυτόν τον λογαριασμό. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να προβάλλετε τα συμβάντα του Ημερολογίου Google στο Ημερολόγιο της Apple.

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε Ημερολόγιο.
 2. Παρακέντηση Λογαριασμοί και επιλέξτε τον λογαριασμό σας Google από τη λίστα.
 3. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ημερολόγια.
 4. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βέλη πίσω στο επάνω μέρος για να βγείτε από αυτές τις ρυθμίσεις.

Πώς να επιλέξετε τα Ημερολόγια Google για προβολή

Μόλις συνδέσετε το Ημερολόγιο Google με το Ημερολόγιο στο iPhone ή το iPad σας, μπορείτε να επιλέξετε τα ημερολόγια Google που θέλετε να προβάλετε.

 1. Ανοιξε το Ημερολόγιο εφαρμογή και πατήστε Ημερολόγια στο κάτω μέρος της οθόνης στο iPhone ή επάνω αριστερά στο iPad.
 2. Μεταβείτε στην ενότητα για το Ημερολόγιο Google που μόλις συνδέσατε και επιλέξτε ή αποεπιλέξτε τους κύκλους στα αριστερά για τα ημερολόγια που θέλετε να προβάλετε.
 3. Για να προσαρμόσετε το χρώμα του ημερολογίου ή τις ειδοποιήσεις, πατήστε το Πληροφορίες εικονίδιο (μικρό γράμμα “i”) στα δεξιά του ονόματος του ημερολογίου.
 4. Παρακέντηση Εγινε επάνω δεξιά για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας (μόνο iPhone).

Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με Τα ημερολόγια Google δεν συγχρονίζονται με το iPhone ή έχετε προβλήματα με την εφαρμογή Ημερολόγιο Apple που δεν συγχρονίζεται σωστά, ρίξτε μια ματιά στις λίστες επιδιορθώσεων για αυτά τα προβλήματα.

Πώς να προσθέσετε την εφαρμογή Ημερολόγιο Google σε iPhone ή iPad

Εάν αποφασίσετε αργότερα ότι ο συγχρονισμός του Ημερολογίου Google με το Ημερολόγιο της Apple σε iPhone ή iPad δεν λειτουργεί για εσάς, δεν χρειάζεται να το κάνετε. Μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη της επίσημης εφαρμογής Ημερολόγιο Google για iPhone και iPad και να λαμβάνετε επίσης τις ειδοποιήσεις για τις εκδηλώσεις σας.

 1. Ανοιξε το App Store και πατήστε Παίρνω για να κατεβάσετε Ημερολόγιο Google: Οργανωθείτε δωρεάν.
 2. Μόλις γίνει λήψη, ανοίξτε το Ημερολόγιο Google εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.
 3. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το Μενού εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής για να δείτε τα ημερολόγιά σας ή να επιλέξετε Ρυθμίσεις για να προσαρμόσετε τις επιλογές για την εφαρμογή ή τα συγκεκριμένα ημερολόγιά σας.
 1. Για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή σε iPhone ή iPad και πατήστε Ειδοποιήσεις.
 2. Επιλέγω Ημερολόγιο Google και ενεργοποιήστε την εναλλαγή στο επάνω μέρος για Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις.
 3. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ενότητα για να προσαρμόσετε τις επιλογές για τις ειδοποιήσεις που θέλετε να λαμβάνετε.

Προσθέτοντας και συγχρονίζοντας το Ημερολόγιο Google στο iPhone ή το iPad σας, θα είστε πάντα ενημερωμένοι για τα υπάρχοντα συμβάντα και τα νέα. Για περισσότερα, δείτε πώς μπορείτε να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιο Google και στο Apple Watch σας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να συγχρονίσετε το iPhone σας με ένα MacBook

Τρόπος επιδιόρθωσης ενός σφάλματος Windows “Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων”.

Η εφαρμογή Google δεν λειτουργεί στο iPhone σας

Αφήστε μια απάντηση