Πώς να συνδέσετε το Samsung Galaxy Watch στο iPhone σας

Πώς να συνδέσετε το Samsung Galaxy Watch στο iPhone σας

Σε αντίθεση με τα Apple Watches, τα οποία συνδυάζονται μόνο με iPhone, τα περισσότερα smartwatches της Samsung λειτουργούν με τηλέφωνα iOS και Android. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε ορισμένα μοντέλα ρολογιών Samsung χωρίς τηλέφωνο.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να συνδέσετε ένα Samsung Galaxy Watch στο iPhone σας. Αλλά πρώτα, ας σας καθοδηγήσουμε στα μοντέλα Galaxy Watch που είναι συμβατά με συσκευές iOS.

Samsung Galaxy Watch Συμβατότητα iOS

Τα Samsung Galaxy Watch είναι συμβατά με συγκεκριμένα μοντέλα iPhone μέσω της εφαρμογής Samsung Galaxy Watch για iOS.

 • Galaxy Watch
 • Galaxy Watch Active και Galaxy Watch Active2
 • Galaxy Watch3
 • Gear Live
 • Gear S2
 • Gear Fit 2
 • Gear S3
 • Gear Sport
 • Gear Fit2 Pro

Τα ακόλουθα μοντέλα ρολογιών δεν υποστηρίζονται ή δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή Galaxy Watch σε συσκευές iOS:

 • Samsung Galaxy Watch5 και Watch5 Pro
 • Samsung Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic
 • Samsung Gear 1
 • Samsung Gear 2
 • Samsung Gear S

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Samsung Galaxy Watch (Gear S).

Η εφαρμογή Samsung Galaxy Watch (Gear S) σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές, τις ειδοποιήσεις, τις προσόψεις ρολογιού κ.λπ., από το iPhone σας. Η εφαρμογή είναι συμβατή με iPhone 5 (και νεότερα μοντέλα) με iOS 9.0 ή νεότερες εκδόσεις. Το iPad και το iPod touch δεν υποστηρίζονται.

Σύμφωνα με τη Samsung, Τα ρολόγια Galaxy ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά σε iPhone 6S και 6S+ με iOS 10 ή νεότερη έκδοση λόγω προβλημάτων υλικολογισμικού. Συνιστούμε να ενημερώσετε το λογισμικό του iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση πριν συνδέσετε το ρολόι Galaxy.

Συνδέστε το iPhone σας σε ένα δίκτυο Wi-Fi, κατευθυνθείτε σε Ρυθμίσεις > Γενικός > Αναβάθμιση λογισμικού, και πατήστε Λήψη και εγκατάσταση

Επίσης, ενεργοποιήστε το Bluetooth του iPhone σας στο Κέντρο Ελέγχου ή στην εφαρμογή Ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις > Bluetooth).

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε και να συνδέσετε το Samsung Galaxy Watch στο iPhone σας.

 1. Εγκαταστήστε το Εφαρμογή Samsung Galaxy Watch (Gear S). στο iPhone σας μέσω του App Store.
 2. Εάν συνδέετε ένα νέο Galaxy Watch, ενεργοποιήστε τηνπεριμένετε να φορτώσει η οθόνη καλωσορίσματος και προχωρήστε στο βήμα #3.

Εάν το ρολόι σας είναι συνδεδεμένο με διαφορετικό τηλέφωνο, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις > Γενικός και πατήστε Σύνδεση σε νέο τηλέφωνο.

Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Bluetooth και πατήστε Σύνδεση σε νέο τηλέφωνο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σύνδεση του Galaxy Watch σε νέο τηλέφωνο επαναφέρει εργοστασιακά και σκουπίζει τα πάντα στο ρολό.

Πατήστε το Αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων κουμπί για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του ρολογιού σας στο Samsung Cloud πριν το συνδέσετε σε μια νέα συσκευή. Διαφορετικά, πατήστε Να συνεχίσει για να σκουπίσετε το Galaxy Watch και να το προετοιμάσετε για σύζευξη με το iPhone σας

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαρκεί περίπου 5-10 λεπτά. Προχωρήστε στο βήμα #3 όταν το ρολόι σας επανεκκινήσει και εμφανίσει την οθόνη καλωσορίσματος.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Samsung Galaxy Watch (Gear S) και πατήστε Ξεκινήστε το Ταξίδι.
 2. Επιλέξτε το μοντέλο του ρολογιού σας στη λίστα συσκευών και πατήστε Σάρωση για κοντινές συσκευές να συνεχίσει.
 3. Επιλέξτε το Galaxy Watch στη λίστα με τις συσκευές που εντοπίστηκαν/κοντά.
 4. Παρακέντηση Ζεύγος στην οθόνη “Αίτημα σύζευξης Bluetooth” και περιμένετε να συνδέσει η εφαρμογή το Galaxy Watch με το iPhone σας.

Θα λάβετε μια προτροπή να ενεργοποιήστε την υπηρεσία του μεταφορέα σας εάν έχετε μοντέλο ρολογιού LTE. Η εφαρμογή θα ζητήσει επίσης άδεια για αποστολή ειδοποιήσεων και πρόσβαση στο ημερολόγιο και τις επαφές του iPhone σας. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Samsung για να επαναφέρετε τυχόν εφεδρικά δεδομένα στο Galaxy Watch σας.

Η σύνδεση του Galaxy Watch μέσω της εφαρμογής Samsung Galaxy Watch δρομολογεί μόνο μηνύματα κειμένου και ειδοποιήσεις εφαρμογών στο iPhone σας. Πρέπει να εκτελέσετε έναν δεύτερο γύρο σύζευξης (μέσω του μενού ρυθμίσεων Bluetooth του iOS) για να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις στο Galaxy Watch σας.

Συνδέστε το Galaxy Watch στο iPhone μέσω ρυθμίσεων Bluetooth

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδέσετε το Galaxy Watch στο iPhone σας για παράδοση τηλεφωνικής κλήσης.

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Galaxy Watch σας, πατήστε Συνδέσειςκαι επιλέξτε Bluetooth. Ενεργοποιήστε Bluetooth και βεβαιωθείτε ότι το Galaxy Watch σας είναι ορατό.
 2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το iPhone σας Ρυθμίσεις εφαρμογή, επιλέξτε Bluetoothκαι ενεργοποιήστε Bluetooth.
 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Άλλες συσκευές”, επιλέξτε το Galaxy Watch και πατήστε Ζεύγος στο αναδυόμενο παράθυρο
 4. Επίλεξε το εικονίδιο σημάδι επιλογής στο Galaxy Watch σας για να επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασης σύζευξης.

Όταν και οι δύο συσκευές ζευγαρώσουν με επιτυχία, θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα κατάστασης “Συνδέθηκε” δίπλα στο Galaxy Watch. Το iPhone σας θα δρομολογεί πλέον τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις στο Galaxy Watch σας και μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας στο ρολόι.

Samsung Galaxy Watch + iPhone: Διαθέσιμες λειτουργίες

Τα Samsung Galaxy ρολόγια συγχρονίζουν διάφορα δεδομένα με το iPhone σας μέσω της εφαρμογής Galaxy Watch (Gear S). Πολλές λειτουργίες στην εφαρμογή Galaxy Wearable σε συσκευές Android είναι επίσης διαθέσιμες στην εφαρμογή iOS. Μπορείς προσαρμόστε τις προσόψεις ρολογιών, χρησιμοποιήστε το Bixby και παρακολουθήστε το ρολόι σας χρησιμοποιώντας το Find My Watch. Η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, η παρακολούθηση ύπνου, η ανίχνευση της προπόνησης και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία θα πρέπει να είναι χωρίς προβλήματα.

Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί που πρέπει να γνωρίζετε. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου ή να απαντήσετε σε ειδοποιήσεις εφαρμογών τρίτων από το Galaxy Watch σας. Επίσης, το Samsung Pay δεν θα λειτουργήσει επειδή δεν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Samsung.

Επανεκκινήστε το iPhone και το Galaxy Watch εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη σύνδεση και των δύο συσκευών. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Samsung αν το πρόβλημα επιμένει.

Διαβάστε επίσηςΠώς να εγκαταστήσετε το Samsung TV Plus Kodi Addon

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Wireless PowerShare της Samsung για ασύρματη φόρτιση άλλων συσκευών

Πώς να συνδέσετε το Samsung Galaxy Buds στον υπολογιστή σας Windows ή Mac

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *