Πως να ξεκλειδώσετε τον ασφαλή φάκελο στη Samsung χωρίς κωδικό πρόσβασης

Πως να ξεκλειδώσετε τον ασφαλή φάκελο στη Samsung χωρίς κωδικό πρόσβασης

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης για τον Ασφαλή φάκελο και δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε; Ή, βλέπετε μια επίμονη ειδοποίηση που λέει, “Secure Folder Locked, Unlock Secure Folder για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εφαρμογές στον Secure Folder”, αλλά δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης του Secure Folder; Αυτός ο οδηγός θα δείξει πώς να ξεκλειδώσετε τον Ασφαλή φάκελο σε τηλέφωνα Samsung Galaxy χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Συνήθως, ο Ασφαλής φάκελος μπορεί εύκολα να ξεκλειδωθεί επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασής του. Αλλά για πολλούς χρήστες, ακόμη και η επιλογή Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης δεν εμφανίζεται. Μην ανησυχείς. Θα σας βοηθήσουμε και σε αυτό. Ας ξεκινήσουμε.

Διαβάστε επίσης : Τρόπος απόκρυψης αμοιβαίων διακομιστών στο Discord σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Μέθοδος 1: Με επαναφορά του κωδικού πρόσβασης ασφαλούς φακέλου

Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του Ασφαλούς φακέλου, ο εύκολος τρόπος για να τον ξεκλειδώσετε είναι χρησιμοποιώντας την εγγενή λειτουργία Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης/Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης, όπως φαίνεται παρακάτω:

Βήμα 1: Εκκινήστε το Secure Folder στο τηλέφωνό σας ή πατήστε στην ειδοποίησή του.

Βήμα 2: Εισαγάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης τουλάχιστον δύο φορές. Το Ξέχασα το PIN ή το Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης θα εμφανιστούν κάτω από το πλαίσιο κωδικού πρόσβασης. Πατήστε πάνω του. Στη συνέχεια, πατήστε Επαναφορά στο μενού επιβεβαίωσης.

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του ασφαλούς φακέλου

Βήμα 3: Τώρα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Samsung και ορίστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης/PIN για τον Ασφαλή φάκελο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον Ασφαλή φάκελο χρησιμοποιώντας τον νέο κωδικό πρόσβασης. Όλα τα δεδομένα και οι εφαρμογές σας θα βρίσκονται στον Ασφαλή φάκελο σαν να μην συνέβη τίποτα.

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης ασφαλούς φακέλου χρησιμοποιώντας τη samsung

Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν η Επαναφορά με λογαριασμό Samsung είναι ενεργοποιημένη για τον Ασφαλή φάκελο στο τηλέφωνό σας. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή Ξεχάσατε το PIN ή Επαναφορά, μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

Ωστόσο, αφού ξεκλειδώσετε τον Ασφαλή φάκελο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την Επαναφορά με τον λογαριασμό Samsung για τον Ασφαλή φάκελο. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και απόρρητο > Ασφαλής φάκελος > Τύπος κλειδώματος και ενεργοποιήστε την “Επαναφορά με λογαριασμό Samsung”.

Μέθοδος 2: Με εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων του ασφαλούς φακέλου

Εάν δεν μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Ασφαλούς φακέλου ή δεν εμφανίζεται η επιλογή επαναφοράς, δοκιμάστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Ασφαλούς φακέλου. Αυτό βοήθησε πολλούς χρήστες καθώς μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στην οθόνη Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

Βήμα 1: Στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, μεταβείτε στις Εφαρμογές και στη συνέχεια Ασφαλής φάκελος.

Ρυθμίσεις Ασφαλής φάκελος

Βήμα 2: Πατήστε στο Storage, στη συνέχεια στο Clear Cache και μετά στο Clear data. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, το οποίο θα υποδηλώνει ότι τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μετά την εκκαθάριση των δεδομένων. Μην ανησυχείτε, γιατί τίποτα τέτοιο δεν θα συμβεί.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, εκκινήστε το Secure Folder και εισαγάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης. Ας ελπίσουμε ότι θα πρέπει να δείτε την επιλογή Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης/καρφίτσα.

Samsung Secure Folder διαγραφή δεδομένων

Σημείωση: Το Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης/PIN θα εμφανιστεί μόνο εάν η Επαναφορά με λογαριασμό Samsung είναι ενεργοποιημένη για τον Ασφαλή φάκελο όπως αναφέρεται παραπάνω. Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης δεν εμφανίζει επίσης Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης, δοκιμάστε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Samsung.

Μέθοδος 3: Χρήση της εφαρμογής Quick Shortcut

Βρήκαμε ένα ενδιαφέρουσα λύση στο Reddit για να ξεκλειδώσετε τον Ασφαλή φάκελο χωρίς κωδικό πρόσβασης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Quick Shortcut και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του ασφαλούς φακέλου.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή Quick Shortcut στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy. Είναι αυτό με το εικονίδιο του πυραυλοπλοίου.

Βήμα 2: Πατήστε στο μπλε κουμπί Εφαρμογή και επιλέξτε την καρτέλα Σύστημα στο επάνω μέρος της οθόνης.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ασφαλής φάκελος.

Γρήγορη δημιουργία συντομεύσεων ασφαλής φάκελος samsung

Βήμα 4: Πατήστε στην αρχική σελίδα και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Πατήστε το κουμπί Προσπαθήστε δίπλα στην πρώτη επιλογή. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Samsung. Κάντε το για να αλλάξετε/επαναφέρετε το PIN του ασφαλούς φακέλου σας.

Γρήγορη δημιουργία συντομεύσεων ξεκλείδωμα ασφαλούς φακέλου samsung

Μέθοδος 4: Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Samsung για να απεγκαταστήσετε τον ασφαλή φάκελο

Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον Ασφαλή φάκελο χωρίς κωδικό πρόσβασης, σκεφτείτε να απεγκαταστήσετε τον Ασφαλή φάκελο. Ωστόσο, καθώς το Secure Folder είναι μια εφαρμογή συστήματος, δεν μπορείτε να τον απεγκαταστήσετε από τις ρυθμίσεις ή χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Υπάρχει όμως μια απλή λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Samsung και να απεγκαταστήσετε τον ασφαλή φάκελο. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η απεγκατάσταση του Ασφαλούς φακέλου θα διαγράψει τα δεδομένα μέσα σε αυτόν.

Εδώ είναι τα βήματα αναλυτικά:

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Samsung.

Βήμα 2: Πατήστε στον λογαριασμό σας Samsung στο επάνω μέρος.

Βήμα 3: Πατήστε Αποσύνδεση/Αποσύνδεση στο κάτω μέρος.

Αποσύνδεση λογαριασμού Samsung

Βήμα 4: Μόλις αποσυνδεθείτε, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Ασφάλεια και Απόρρητο και πατήστε Ασφαλής φάκελος.

Απεγκατάσταση ασφαλούς φακέλου Samsung

Βήμα 5: Τώρα θα έχετε την επιλογή να απεγκαταστήσετε το Secure Folder. Πατήστε στο Uninstall.

Βήμα 6: Μετά την απεγκατάσταση του Secure Folder, συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Samsung.

Μέθοδος 5: Περιμένετε 24 ώρες για την απεγκατάσταση

Εάν η παραπάνω μέθοδος αποτύχει, επίσης, και θέλετε να ξεκλειδώσετε ή ακόμα και να απαλλαγείτε από τον Ασφαλή φάκελο, πρέπει να συνεχίσετε να εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης μέχρι να δείτε το μήνυμα “Περιμένετε 24 ώρες μέχρι να προσπαθήσετε ξανά”. Τότε θα έχετε την επιλογή να απεγκαταστήσετε το Secure Folder.

Χρησιμοποιήστε τον ασφαλή φάκελο σαν επαγγελματίας

Αφού ξεκλειδώσετε τον Ασφαλή φάκελο, μάθετε πώς να προσθέτετε ή να αφαιρείτε εφαρμογές. Επίσης, μάθετε πώς να μεταφέρετε τον Ασφαλή φάκελο σε ένα νέο τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης :9 καλύτερες επιδιορθώσεις για το Samsung Galaxy Store που δεν κατεβάζει εφαρμογές σε τηλέφωνα Samsung

Τα Windows 10 δεν ξεκινούν;

Πώς να ξεκλειδώσετε ένα απενεργοποιημένο ή κλειδωμένο Apple ID

2 Σχόλια

 1. Εσπασε η οθονη η του κινητου μου (samsung galaxy 10+) και μπορω να δω μονο το 1/3 περιπου τις οθονης το πανω μερος. το προβλημα μου ειναι οτι κλειδωσε ο ασφαλης φακελος απο τις πολλες λαθος προσπαθειες γιατι δεν εβλεπα τα νουμερα, ηθελα να επαναφερω ολα τα αρχεια του φακελου στο τηλεφωνο για να κανω μεταφορα στο λαπτοπ με το smart switch. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ξεκλειδωσω το ασφαλη φακελο. πως θα μπορεσω να το κανω γιατι θελω και τα αρχεια που εχει μεσα.

  • Καταλαβαίνω την δύσκολη θέση σας. Δυστυχώς, η πρόσβαση στον Ασφαλή Φάκελο (Secure Folder) του Samsung Galaxy S10+ σας, όντας κλειδωμένος, είναι δύσκολη έως αδύνατη, especially under the circumstances with your damaged screen.

   Ωστόσο, υπάρχουν μερικές πιθανές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε:

   1. Επισκευή οθόνης:

   Η πιο προφανής λύση είναι η επισκευή της οθόνης. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε ξανά ολόκληρη την οθόνη και να εισάγετε τον κωδικό PIN ή το μοτίβο ξεκλειδώματος. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα εξουσιοδοτημένο service center της Samsung ή ένα αξιόπιστο συνεργείο επισκευών κινητών.
   2. Χρήση Samsung DeX:

   Εάν η οθόνη του κινητού σας είναι άθικτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Samsung DeX για να συνδέσετε το κινητό σας σε μια οθόνη ή τηλεόραση. Αυτό θα σας δώσει μια επιφάνεια εργασίας στην οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε στα αρχεία σας και να αντιγράψετε τα αρχεία του Ασφαλούς Φακέλου σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε cloud storage.
   3. Λογισμικό ανάκτησης δεδομένων:

   Σε περίπτωση που η οθόνη σας δεν επισκευάζεται ή η λύση DeX δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων. Εξειδικευμένες εταιρείες ίσως μπορούν να ανακτήσουν τα αρχεία σας από τον Ασφαλή Φάκελο, αλλά η διαδικασία μπορεί να είναι δαπανηρή.
   Προσοχή:

   Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε λύση, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας (backup) σε cloud storage ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.
   Μην επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε μόνοι σας την οθόνη του κινητού, καθώς μπορεί να προκαλέσετε περαιτέρω ζημιά.
   Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε, συμβουλευτείτε έναν τεχνικό κινητών ή επισκεφτείτε ένα εξουσιοδοτημένο service center της Samsung.
   Ελπίζω οι λύσεις που σας πρότεινα να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα αρχεία σας.
   Σημείωση:

   Λόγω της ζημιάς στην οθόνη, η επιτυχία οποιασδήποτε λύσης δεν είναι εγγυημένη.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *