συντριβή εφαρμογής συντομεύσεων στο iPhone

7 τρόποι για να διορθώσετε τη συντριβή εφαρμογής συντομεύσεων στο iPhone

Είστε έτοιμοι να εξαπολύσετε ένα μαγικό ξόρκι στο iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Συντομεύσεις – έως ότου η εφαρμογή τερματιστεί μόνη της και χάσετε όλη την πρόοδό σας. Εάν έχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, μην ανησυχείτε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τι πρέπει να κάνετε εάν η εφαρμογή Συντομεύσεις καταρρεύσει στο iPhone σας.

Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται για διάφορους λόγους – το iPhone σας μπορεί να είναι εκτός μνήμης, η εφαρμογή αντιμετώπισε σφάλμα ή υπάρχει πρόβλημα με το iOS. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το πρόβλημα προκύπτει εάν δημιουργήσετε μια συνθήκη “Εάν” για μια συντόμευση στο iPhone σας. Ανεξάρτητα από αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω διορθώσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Πώς να διορθώσετε τις συντομεύσεις που κλείνουν απροσδόκητα η εφαρμογή

Ακολουθούν επτά αποτελεσματικές μέθοδοι για την επίλυση του προβλήματος. Ας ξεκινήσουμε.

Διαβάστε επίσης: Πλήκτρα και συντομεύσεις τηλεχειριστηρίου Amazon Firestick

Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε λέξεις στο λεξικό του iPhone σας

1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Συντομεύσεις

Όταν αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα, αυτό που μας βοήθησε ήταν να επανεκκινήσουμε απλά την εφαρμογή Συντομεύσεις. Το κλείσιμο της εφαρμογής Συντομεύσεις τερματίζει όλες τις ενεργές διεργασίες και στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του σφάλματος που προκαλεί το πρόβλημα. Μόλις ανοίξετε ξανά την εφαρμογή, το πρόβλημα πιθανότατα θα διορθωθεί.

Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της αρχικής οθόνης για να ανοίξετε το δίσκο εναλλαγής εφαρμογών (αν έχετε iPhone με κουμπί αρχικής οθόνης, πατήστε δύο φορές το κουμπί).

Κλείστε την εφαρμογή Συντομεύσεις και ανοίξτε ξανά την εφαρμογή από τη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας.

2. Καταργήστε την έκδοση beta του iOS

Οι εκδόσεις beta του iOS μπορούν να προκαλέσουν σφάλματα, ειδικά με εφαρμογές συστήματος όπως οι Συντομεύσεις. Εξάλλου, οι εκδόσεις beta προορίζονται για ανάπτυξη και δοκιμή – και η εγκατάστασή τους στην κύρια συσκευή σας δεν συνιστάται.

Μπορείτε να διαβάσετε τον λεπτομερή οδηγό μας για να καταργήσετε την έκδοση beta του iOS στο iPhone σας για μια σταθερή εμπειρία.

3. Επανεκκινήστε το iPhone

Εάν ένα σφάλμα στο iOS προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής Συντομεύσεις, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Κλείνει όλες τις υπηρεσίες και τα στοιχεία που εκτελούνται – συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων, εάν υπάρχουν και ξεκινά μια νέα περίοδο λειτουργίας στην οποία τα σφάλματα δεν θα επανεμφανιστούν πιθανότατα.

Βήμα 1: Πρώτα, κλείστε τη συσκευή σας.

  • Σε iPhone X και παραπάνω: Πατήστε παρατεταμένα την ένταση του ήχου και το πλευρικό κουμπί.
  • Σε iPhone SE 2ης ή 3ης γενιάς, σειράς 7 και 8: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί.
  • Σε iPhone SE 1ης γενιάς, 5s, 5c ή 5: Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο επάνω μέρος.
Επανεκκινήστε το iPhone

Βήμα 2: Τώρα, σύρετε το ρυθμιστικό τροφοδοσίας για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη συσκευή σας πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας.

4. Απενεργοποιήστε το iCloud Sync

Το iCloud Sync έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις Συντομεύσεις σας συνεπείς σε πολλές συσκευές, αλλά εάν υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία συγχρονισμού, μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένα προβλήματα εντός της εφαρμογής. Η απενεργοποίηση του iCloud Sync για την εφαρμογή Συντομεύσεις μπορεί να αποτρέψει τυχόν διενέξεις συγχρονισμού και να σταματήσει τη συντριβή της εφαρμογής στο iPhone σας.

Σημείωση: Εάν απενεργοποιήσετε το iCloud Sync for Shortcuts στο iPhone σας, τα δεδομένα της εφαρμογής δεν θα συγχρονιστούν με τον λογαριασμό σας iCloud. Τυχόν αλλαγές ή προσθήκες που κάνετε στην εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας δεν θα αντικατοπτρίζονται σε άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό iCloud.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Συντομεύσεις. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για συγχρονισμό iCloud.

5. Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Shortcuts

Οι συντομεύσεις είναι μία από εκείνες τις εφαρμογές συστήματος που μπορείτε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε στο App Store εάν χρειάζεται. Εφόσον διαγράφει την εφαρμογή και τα αποθηκευμένα δεδομένα της, μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής εξαλείφοντας τυχόν κατεστραμμένα δεδομένα.

Πατήστε παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής και πατήστε Κατάργηση εφαρμογής. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή εφαρμογής για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

6. Ενημερώστε το iPhone

Ελέγξτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για το iOS. Εάν αρκετοί χρήστες αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, η Apple θα κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση για να διορθώσει το υπάρχον σφάλμα που επηρεάζει την εφαρμογή Συντομεύσεις.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενικά.

Βήμα 2: Πατήστε στην Ενημέρωση λογισμικού. Πατήστε «Λήψη και εγκατάσταση» για να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

7. Επαναφέρετε το iPhone

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να επαναφέρετε το iPhone σας. Αυτό επαναφέρει τυχόν εσφαλμένες ρυθμίσεις παραμέτρων, προκαλώντας συντριβή της εφαρμογής Συντομεύσεις στο iPhone σας.

Σημείωση: Η επαναφορά θα επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με το σύστημα και θα διαγράψει τυχόν αποθηκευμένα δίκτυα Wi-Fi. Αναμένετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαμορφώσετε εκ νέου τη συσκευή σας στη συνέχεια. Ωστόσο, δεν θα χάσετε τα δεδομένα σας.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά.

Βήμα 2: Επιλέξτε «Μεταφορά ή επαναφορά iPhone».

Βήμα 3: Πατήστε Επαναφορά.

Βήμα 4: Πατήστε «Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων» για να επαναφέρετε όλες τις διαμορφώσεις στην προεπιλεγμένη τους κατάσταση.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν σας ζητηθεί να επαναφέρετε το iPhone. Αυτό θα διορθώσει αυτό το ζήτημα.

εικόνα 431

Αυτό είναι ό,τι μπορείτε να κάνετε εάν η εφαρμογή Συντομεύσεις διακοπεί στο iPhone σας. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, ανατρέξτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή Συντομεύσεις που δεν λειτουργεί στο iPhone

1. Πώς μπορώ να ενημερώσω την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone μου;

Δεν μπορείτε να ενημερώσετε μη αυτόματα την εφαρμογή Συντομεύσεις. Τυχόν ενημερώσεις στην εφαρμογή θα αποτελούν μέρος των ενημερώσεων iOS.

2. Είναι ασφαλές να απεγκαταστήσω την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone μου;

Ναί. Ωστόσο, όλες οι συντομεύσεις που έχετε δημιουργήσει θα είναι ανενεργές όταν καταργήσετε την εφαρμογή.

Δημιουργήστε συντομεύσεις χωρίς προβλήματα

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε Συντομεύσεις χωρίς να κολλάει η εφαρμογή στο iPhone σας. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις αυτοματοποιημένες συντομεύσεις, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τις διορθώσεις για την αυτοματοποίηση που δεν λειτουργεί στις Συντομεύσεις στο iPhone

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για την προσαρμογή της αρχικής σελίδας του Chrome

Πώς να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση Shazam στο iPhone και το iPad σας

Η εφαρμογή Google δεν λειτουργεί στο iPhone σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *