Copilot AI Bot Telegram

Τι μπορείτε να κάνετε με το νέο Microsoft Copilot AI Bot του Telegram

Βασικά Takeaways
  • Το Microsoft Copilot απλοποιεί την πρόσβαση σε πληροφορίες απευθείας στην εφαρμογή Telegram.
  • Ενώ το Copilot bot είναι δωρεάν στη χρήση, υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση.

Η τελευταία προσθήκη του Telegram είναι η ενσωμάτωση του ρομπότ Copilot AI της Microsoft. Αυτό το ευέλικτο δωρεάν εργαλείο προσφέρει μια ποικιλία από χρήσιμες λειτουργίες μέσα στην εφαρμογή. Πριν βουτήξετε στο τι μπορείτε να κάνετε με αυτό, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ρομπότ:

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Το ChatGPT που δεν λειτουργεί στο Google Chrome

2 καλύτερα Discord Bots

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Microsoft Copilot AI Bot εντός του Telegram

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram και χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης για αναζήτηση Microsoft Copilot.

Βήμα 2: Επιλέξτε το αποτέλεσμα με το μπλε σημάδι επιλογής και το όνομα χρήστη @CopilotOfficialBotκαι πατήστε Αρχή.

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο bot, ας εξερευνήσουμε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές του:

Ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας το Copilot Bot στο Telegram

1. Ζητήστε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Θέλετε να μάθετε το πρόγραμμα για έναν αγώνα NBA; Μπορείτε να το κάνετε τώρα απευθείας στην εφαρμογή Telegram. Είστε περίεργοι για την ώρα του ηλιοβασιλέματος; Είναι κι αυτό δυνατό. Απλώς να είστε άμεσοι με την προτροπή σας και να συμπεριλάβετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε ενημερώσεις παιχνιδιού για μια ομάδα, πληκτρολογήστε: «Πότε είναι το επόμενο [team] [sport] παιχνίδι?’

2. Ερευνήστε ένα Θέμα

Όπως η έκδοση για υπολογιστές και η επίσημη εφαρμογή, μπορείτε να αναζητήσετε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων στο Copilot, είτε πρόκειται για λίστα Ρεπουμπλικανών προέδρων των ΗΠΑ είτε για την επιστημονική ονομασία ενός ζώου.

Ωστόσο, στο τρέχον στάδιο, προτείνω να επαληθεύσετε τις πληροφορίες από πολλές πηγές προτού τις χρησιμοποιήσετε για κάτι επίσημο, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη είναι γνωστή για το ότι κάνει μερικές φορές πραγματικά λάθη.

3. Βοήθεια με μια συνομιλία

Το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και εκατομμύρια χρήστες την έχουν κάνει την προεπιλεγμένη εφαρμογή επικοινωνίας της επιλογής τους. Επομένως, είναι φυσικό να κολλάτε σε μια συζήτηση κατά καιρούς ή να χρειαστεί να αναζητήσετε μια πληροφορία για να στείλετε μια απάντηση.

Σε αυτήν την περίπτωση, το bot Copilot AI μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Χωρίς να κλείσετε την εφαρμογή, απλώς μεταβείτε στη συνομιλία bot Copilot AI, αναζητήστε αυτό που χρειάζεστε και, στη συνέχεια, επιστρέψτε γρήγορα στην ενεργή συνομιλία σας με τις λεπτομέρειες.

4. Συνοψίστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα άρθρα και άλλα

Ας υποθέσουμε ότι πρέπει να συνοψίσετε ένα μεγάλο email και να μεταδώσετε τις πληροφορίες σε έναν φίλο ή συνάδελφο. Με το Copilot, μπορείτε απλώς να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του email, να του ζητήσετε να συνοψίσει τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, να τις μοιραστείτε γρήγορα μέσα στην εφαρμογή.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για τη σύνοψη μεγάλων άρθρων, ερευνητικών εργασιών και διαφόρων άλλων εκτενών κειμένων.

Σημείωση: Αποφύγετε την κοινή χρήση προσωπικών ή ευαίσθητων πληροφοριών. Τα περισσότερα chatbot εκπαιδεύονται χρησιμοποιώντας δεδομένα που παρέχονται από τον χρήστη, επομένως εάν δεν αισθάνεστε άνετα, μην υποβάλετε προσωπικά στοιχεία.

5. Ελέγξτε τα γραμματικά λάθη

Εάν ανησυχείτε για τη γραμματική σας ενώ απαντάτε σε κάποιον ή απλώς θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η γραμματική σε ένα κομμάτι κειμένου είναι σωστή, μπορείτε να αντιγράψετε το κείμενο και στη συνέχεια να ζητήσετε από το chatbot να διορθώσει τη γραμματική για εσάς.

Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν παρόμοιες δυνατότητες γραμματικού ελέγχου με άλλα chatbot, όπως το ChatGPT ή το Google Gemini, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να βγείτε από την εφαρμογή.

6. Λάβετε Προτάσεις Ταινιών και Προβολής

Αισθάνεστε αναποφάσιστοι για τις επιλογές ψυχαγωγίας σας το Σαββατοκύριακο στις πλατφόρμες OTT; Ζητήστε από το Copilot να προτείνει την τέλεια λίστα ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών για παρακολούθηση. Απλώς μεταφέρετε τις προτιμήσεις σας, προσδιορίζοντας τα είδη για τα οποία έχετε διάθεση—είτε πρόκειται για επιστημονική φαντασία, για δράμα ή για οποιοδήποτε άλλο είδος.

Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας καθορίζοντας μια προτιμώμενη χρονική περίοδο ή ακόμα και πιο λεπτές λεπτομέρειες, όπως η επιθυμητή ηλικιακή βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bing Image Creator για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες AI

Συχνές ερωτήσεις

Πόσα αιτήματα/προτροπές μπορείτε να υποβάλετε ανά ημέρα;

Ενώ είναι δωρεάν στη χρήση, οι χρήστες περιορίζονται σε 30 αιτήματα την ημέρα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες χρησιμοποιώντας το;

Όχι, η δημιουργία εικόνων δεν είναι διαθέσιμη δυνατότητα στην ενσωμάτωση του Telegram.

Πώς να διαγράψετε όλες τις συνομιλίες με το Copilot Bot;

Για να διαγράψετε όλες τις συνομιλίες με το bot Copilot, ακολουθήστε τα ίδια βήματα με τη διαγραφή οποιασδήποτε άλλης συνομιλίας: πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία και μετά πατήστε Διαγραφή συνομιλίας.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *