Τι είναι η κλεψύδρα στο Snapchat

Τι είναι η κλεψύδρα στο Snapchat και πόσο διαρκεί

Η αποστολή και η λήψη Snaps είναι η ουσία του Snapchat. Και για να διασφαλιστεί ότι αυτή η ανταλλαγή θα συνεχιστεί, το Snapchat διαθέτει ορισμένες διασφαλίσεις. Αλλά τότε, γιατί βλέπετε κατά καιρούς ένα emoji κλεψύδρας στο Snapchat; Και τι σημαίνει;

Το Snapchat έχει ορισμένα εικονίδια emoji που βοηθούν στην ένδειξη ορισμένων πραγμάτων. Ένα από αυτά είναι το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat. Και ενώ τα περισσότερα εικονίδια emoji του Snapchat είναι προσαρμόσιμα, αυτό έχει διορθωθεί. Σε αυτό το σημείωμα, ας δούμε τι σημαίνει και πόσο διαρκεί το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat.

Τι σημαίνει η Κλεψύδρα στο Snapchat

Για να συνεχίσετε τα Streak σας στο Snapchat, πρέπει να στείλετε και να λάβετε ένα Snap εντός 24 ωρών. Ωστόσο, τις ημέρες που ξεχνάτε να στείλετε αυτό το Snap ή εάν κατά λάθος στείλετε το Snap ως συνομιλία, δεν θα υπολογίζεται στο Streak. Όταν συμβεί αυτό, ένα εικονίδιο κλεψύδρας θα γίνει ορατό μπροστά από τη σχετική επαφή, ενημερώνοντάς σας ότι το Streak σας πρόκειται να λήξει και απαιτείται άμεση δράση.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανοίξετε ξανά ή να επαναλάβετε τα Snaps στο Snapchat

Πόσο διαρκεί το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat

Η διάρκεια του emoji της κλεψύδρας είναι περίπου ορατή για 4 ώρες μέχρι να λήξει η σειρά. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε το κανονικό emoji φωτιάς μπροστά στον χρήστη για περίπου 20 ώρες, το οποίο θα μετατρέψει σε εικονίδιο κλεψύδρας. Ωστόσο, η διάρκεια της κλεψύδρας εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης, οι 4 ώρες είναι μόνο μια πρόχειρη εκτίμηση.

Επιπλέον, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat είναι στέλνοντας ένα Snap ή, αν δεν θέλετε να συνεχίσετε με το Streak, περιμένετε μέχρι να λήξει το Streak.

Μπορείτε να αποφύγετε το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat

Τώρα που ξέρουμε τι σημαίνει η κλεψύδρα στο Snapchat και πόσο διαρκεί, ας δούμε τρεις τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε να την δείτε εντελώς στο Snapchat.

Σημείωση: Εάν αφήσετε το Streak να λήξει, το εικονίδιο της κλεψύδρας δεν θα εμφανίζεται πλέον. Ωστόσο, αν έχετε διατηρήσει το σερί, συνεχίστε με τους παρακάτω τρόπους.

1. Με αποστολή Snaps

Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους φίλους σας συνήθως εξαρτώνται από τα Snaps. Και η ανταλλαγή αυτών των Snaps τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά το εικονίδιο της κλεψύδρας. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να στείλετε ένα Snap στον φίλο σας στο Snapchat.

Υπόδειξη: Εάν έχετε περισσότερους από έναν τακτικούς φίλους, σκεφτείτε να στείλετε αυτό το Snap σε όλους ταυτόχρονα στο Snapchat.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Chat.

Βήμα 2: Μεταβείτε στη σχετική επαφή και πατήστε το εικονίδιο της κάμερας μπροστά της.

Βήμα 3: Πάρτε το Snap. Μόλις η επιλογή είναι διαθέσιμη, πατήστε στο εικονίδιο Αποστολή.

Αυτό θα στείλει αμέσως το Snap στην επιλεγμένη επαφή. Αυτό θα πρέπει να αφαιρέσει αμέσως το εικονίδιο της κλεψύδρας. Εάν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, ζητήστε από τον φίλο σας να σας στείλει ένα Snap πίσω και να δείτε αν αυτό κάνει το κόλπο. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τα Snaps σας ξεκλειδώνοντας τον φακό πεταλούδων στο Snapchat.

2. Διατηρήστε μια σειρά Snapchat

Εάν στέλνετε τακτικά Snaps σε κάποιον στο Snapchat για 3 συνεχόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει ένα Streak στο Snapchat. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα εικονίδιο κλεψύδρας θα είναι ορατό μόλις λήξει αυτή η σειρά. Έτσι, στέλνετε και λαμβάνετε τακτικά ένα Snap και διατηρείτε αυτό το Snapchat Streak.

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο στο τηλέφωνό σας για να σας υπενθυμίζει να στέλνετε ένα Snap τακτικά και να ζητάτε από τον φίλο σας να κάνει το ίδιο για να συνεχίσει το Streak. Ή, εάν είστε συνδρομητής του Snapchat Plus, ενεργοποιήστε τις υπενθυμίσεις Snapstreak από τις επιλογές προφίλ.

3. Δημιουργία συντόμευσης

Εάν έχετε συγκεκριμένους στενούς φίλους με τους οποίους αλληλεπιδράτε συχνά, προσθέστε τους δημιουργώντας μια συντόμευση. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που βλέπετε το εικονίδιο της κλεψύδρας, χρησιμοποιήστε τη Συντόμευση για να στείλετε γρήγορα ένα Snap στις σχετικές επαφές. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να προσθέσετε μόνο έως και 200 ​​επαφές ανά Συντόμευση, επομένως ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια άλλη εάν η κανονική λίστα φίλων σας υπερβαίνει αυτήν. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πάρτε το Snap. Στη συνέχεια, πατήστε Αποστολή σε.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει η σελίδα Αποστολή σε, πατήστε στο εικονίδιο +.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις συντόμευσης 1

Βήμα 3: Πατήστε OK εάν σας ζητηθεί.

Πατήστε OK

Βήμα 4: Από τη λίστα των χρηστών, επιλέξτε αυτούς με τους οποίους αλληλεπιδράτε καθημερινά.

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε Ομάδες Snapchat στη συντόμευση, αν και δεν θα μετρούν.

Βήμα 5: Αφού προστεθούν όλες οι επαφές, επιλέξτε ένα emoji για την ομάδα.

Βήμα 6: Στη συνέχεια, πατήστε Δημιουργία συντόμευσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Βήμα 7: Μόλις επιστρέψετε στη σελίδα Αποστολή σε, πατήστε στο εικονίδιο emoji για να ανοίξετε τη συντόμευση που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Βήμα 8: Επιλέξτε τους συμμετέχοντες στο Shortcut στους οποίους θέλετε να στείλετε το Snap.

Βήμα 9: Στη συνέχεια, πατήστε Αποστολή.

Αυτό θα στείλει αμέσως το Snap σε όλες τις επιλεγμένες επαφές στη Συντόμευση στο Snapchat. Αυτό θα πρέπει επίσης να αφαιρέσει το εικονίδιο της κλεψύδρας στο παράθυρο συνομιλίας στο Snapchat.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το εικονίδιο κλεψύδρας του Snapchat

1. Μπορείτε να αποφύγετε το εικονίδιο της κλεψύδρας στέλνοντας καλημέρα χαιρετισμούς στο Snapchat;

Εφόσον ο χαιρετισμός της καλημέρας αποστέλλεται ως Snap και όχι ως μήνυμα, θα μετράει στο Streak σας. Μόλις σας σταλεί ένα καλημέρα Snap από τον άλλο χρήστη, θα καλύψει την απαίτηση Streak για την ημέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat.

2. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε μόνιμα το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat. Ο μόνος τρόπος για να το καταργήσετε είναι να στείλετε ένα Snap ή να αφήσετε το Streak να λήγει τακτικά.

3. Εμφανίζεται το emoji της κλεψύδρας και στα δύο προφίλ;

Ναί. Η κλεψύδρα εμφανίζεται και στα δύο προφίλ.

Κατανόηση του εικονιδίου της κλεψύδρας

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το να βλέπετε το εικονίδιο της κλεψύδρας στο Snapchat δεν είναι ποτέ καλό. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε καλύτερα τι σημαίνει και πώς μπορείτε να το ξεφορτωθείτε. Εάν δεν θέλετε πλέον να βλέπετε το εικονίδιο της κλεψύδρας, σκεφτείτε να διαγράψετε αυτούς τους φίλους από το Snapchat σας. Αυτό θα αφαιρέσει αυτούς τους φίλους και, μέσω πληρεξούσιου, το εικονίδιο της κλεψύδρας επίσης.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το Snapchat που δεν εμφανίζει μηνύματα σε Android και iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *