Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό TikTok

Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό TikTok

Το TikTok είναι ελκυστικό, διασκεδαστικό και αρκετά εθιστικό μερικές φορές. Και όταν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το TikTok, η απλή διαγραφή της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας δεν λύνει τα πράγματα. Ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για να κόψετε τη συνήθεια. Πριν ξεκινήσετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας TikTok, εξετάστε τις συνέπειες κατά την απενεργοποίηση ή τη διαγραφή του λογαριασμού σας TikTok.

Συνέπειες όταν απενεργοποιείτε έναν λογαριασμό TikTok

Τα διαλείμματα είναι μια χαρά. Αν θέλετε να κόψετε μια συνήθεια, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το TikTok. Μπορείτε πάντα να το ενεργοποιήσετε ξανά αργότερα. Δείτε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε το TikTok:

  • Αν και δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας TikTok, τα δεδομένα σας συνεχίζουν να παραμένουν στους διακομιστές του TikTok. Μπορείτε να ανακτήσετε τα μηνύματά σας και τα βίντεο που έχετε ανεβάσει όταν ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό.
  • Το TikTok δεν διαγράφει επίσης συνομιλίες ή άμεσα μηνύματα. Τούτου λεχθέντος, τα μηνύματά σας παραμένουν ορατά στους παραλήπτες.
  • Τα ντουέτα ή οι βελονιές στα βίντεό σας παραμένουν ορατά σε άλλους.
  • Οι άλλοι χρήστες του TikTok δεν μπορούν να σας βρουν στην πλατφόρμα. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση στο προφίλ σας και να δει το περιεχόμενό σας.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε το TikTok στο Firestick (2024)

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε έναν λογαριασμό TikTok

Εάν δεν πιστεύετε σε προσωρινά μέτρα, τότε μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό TikTok. Ωστόσο, αυτό καταργεί οριστικά το προφίλ, τα στοιχεία λογαριασμού και το περιεχόμενό σας από το TikTok. Το καλό είναι ότι μπορείτε να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής ενεργοποιώντας ξανά τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών.

Προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok, πραγματοποιήστε λήψη των δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο και των μηνυμάτων εκτός σύνδεσης. Τα άμεσα μηνύματα ενδέχεται να παραμείνουν ορατά σε άλλους. Το TikTok αφαιρεί επίσης τα πρόχειρά σας και δεν θα δικαιούστε επιστροφές χρημάτων για οποιοδήποτε αντικείμενο έχετε αγοράσει ή λάβει.

Επομένως, προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα για να αφαιρέσετε τα δεδομένα σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και πατήστε το Προφίλ εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε το χάμπουργκερ μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Παρακέντηση λογαριασμός. Επιλέγω Κατεβάστε τα δεδομένα σας.

4. Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων για λήψη. Περιλαμβάνει πληροφορίες λογαριασμού, ρυθμίσεις, αναρτήσεις, likes, σχόλια, αγαπημένα, ιστορικό παρακολούθησης και άμεσα μηνύματα. Επιλέξτε τη μορφή αρχείου. Μπορείτε να εξαγάγετε τα δεδομένα σας κείμενο (εύκολο στην ανάγνωση) ή JSON (συμβατό με άλλες υπηρεσίες) μορφή αρχείου.

5. Επιλέξτε Ζητήστε δεδομένα. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος και το TikTok θα σας κάνει διαθέσιμο στο Λήψη δεδομένων Ενότητα.

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό TikTok

Αφού μάθετε τις διαφορές μεταξύ της διαγραφής και της απενεργοποίησης του λογαριασμού σας TikTok, η επιλογή είναι εύκολη. Φυσικά, θα συνιστούσαμε να αφαιρέσετε τα δεδομένα σας από το TikTok. Ακολουθούν τα βήματα για να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

TikTok για κινητά

1. Ανοίξτε το TikTok στο Android ή το iPhone σας και πατήστε το Προφίλ εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε το χάμπουργκερ μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Επιλέγω λογαριασμός.

4. Παρακέντηση Απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμού.

5. Επιλέξτε μια σχετική επιλογή και επιβεβαιώστε την από το παρακάτω μενού. Όταν διαγράφετε έναν λογαριασμό, το TikTok ζητά έναν λόγο για την έξοδο από την πλατφόρμα.

TikTok για Web

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TikTok από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας από την έκδοση web. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο TikTok σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Επισκεφτείτε το TikTok

2. Επιλέξτε το δικό σας εικόνα λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.

3. Κάντε κλικ στο Κάντε λήψη των δεδομένων σας κάτω από Δεδομένα ενότητα από το δεξιό παράθυρο για να λάβετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας. Αφού το κατεβάσετε, κάντε κλικ Διαγραφή λογαριασμού κάτω από Έλεγχος λογαριασμού ενότητα και επιλέξτε Να συνεχίσει.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να καταργήσετε οριστικά τον λογαριασμό σας TikTok.

Γιατί πρέπει να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό TikTok

Αν και είναι δική σας επιλογή, εξετάστε αυτούς τους λόγους για να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας TikTok.

  • Έχετε βαρεθεί το άσχετο και ανεπιθύμητο περιεχόμενο.
  • Θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για λόγους απορρήτου. Η εταιρεία βρίσκεται υπό έρευνα σε πολλές περιοχές επειδή οι κύριοι διακομιστές TikTok βρίσκονται στην Κίνα.
  • Θέλετε να κάνετε ένα προσωρινό διάλειμμα για να μειώσετε τον χρόνο οθόνης και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους και μέλη της οικογένειας.
  • Μπορείτε να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας TikTok λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των δεδομένων.

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο TikTok

Μερικές φορές, μπορεί να έχετε πρόβλημα με τη διαγραφή του λογαριασμού σας TikTok. Ένας από τους λόγους για αυτό μπορεί να είναι ένα ελλιπές προφίλ στην πλατφόρμα. Πρέπει να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση email στο προφίλ σας στο TikTok και να προσπαθήσετε ξανά.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά έναν λογαριασμό TikTok

Η επανενεργοποίηση ενός λογαριασμού TikTok είναι τόσο εύκολη όσο η σύνδεση. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Εάν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό, έχετε 30 ημέρες για να αντιστρέψετε τις αλλαγές. Μετά από αυτό, το TikTok διαγράφει οριστικά όλα τα δεδομένα.

Κάντε ένα διάλειμμα από την κατακόρυφη κύλιση

Ο εθισμός στα social media είναι πραγματικός. Τα κάθετα βίντεο στο TikTok, στο YouTube, στο Instagram και στο Snapchat είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους εφήβους. Το να ξοδεύετε ασυνήθιστες ώρες στο TikTok μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό και να επηρεάσει τις ώρες εργασίας σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας TikTok και να μείνετε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μερικές εβδομάδες.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : 10 Διορθώσεις για το σφάλμα του TikTok δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *