Το ιστορικό παρακολούθησης TikTok δεν ενημερώνεται

Το ιστορικό παρακολούθησης TikTok δεν ενημερώνεται :6 Διορθώσεις

Η λειτουργία ιστορικού παρακολούθησης του TikTok είναι χρήσιμη για την επανεξέταση των αγαπημένων σας βίντεο ή για τη μέτρηση των αγαπημένων σας τύπων. Τι γίνεται όμως αν το ιστορικό ρολογιών σας στο TikTok χαθεί ή δεν ενημερωθεί; Μπορεί να σας απασχολήσει όταν δεν μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο στο ιστορικό παρακολούθησης ή παρατηρήσετε αποκλίσεις στα βίντεο που αναφέρονται. Αυτός ο οδηγός προσφέρει συμβουλές για να κάνετε το ιστορικό παρακολούθησης TikTok να λειτουργεί στο Android ή το iPhone σας.

1. Ελέγξτε το μενού Κέντρο δραστηριοτήτων

Το TikTok μετέφερε την επιλογή ιστορικού παρακολούθησης στο μενού Κέντρο δραστηριότητας στις εφαρμογές Android και iPhone. Εάν το ιστορικό παρακολούθησης δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή TikTok, μπορεί να κοιτάτε σε λάθος μέρος. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε το μενού Κέντρο δραστηριοτήτων:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο iPhone ή το Android σας και μεταβείτε στο Προφίλ αυτί. Πατήστε το εικονίδιο μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο από το μενού που εμφανίζεται.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το TikTok

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στην εφαρμογή TikTok στο κινητό

2. Πατήστε Κέντρο δραστηριοτήτων και επιλέξτε Ιστορικό παρακολούθησης από το παρακάτω μενού.

Μενού ιστορικού ρολογιού TikTok στο κινητό

2. Το βίντεο ενδέχεται να έχει αφαιρεθεί από το TikTok

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ιστορικό παρακολούθησης του TikTok αποθηκεύει μόνο βίντεο που έχετε παρακολουθήσει τις τελευταίες 180 ημέρες. Αν ψάχνετε για ένα βίντεο που παρακολουθήσατε πριν από αυτήν την περίοδο, δεν θα το βρείτε στο ιστορικό παρακολούθησης.

Ιστορικό παρακολούθησης TikTok σε εφαρμογή για κινητά

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να μην μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο στο ιστορικό παρακολούθησης του TikTok είναι εάν καταργήθηκε από τον δημιουργό ή το TikTok για παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας.

Εάν το πρόβλημα περιορίζεται σε μερικά βίντεο, μπορεί να μην υπάρχει τίποτα κακό με την εφαρμογή TikTok ή τον λογαριασμό σας.

3. Αποσύνδεση και Πίσω Είσοδος

Μερικές φορές, προσωρινά προβλήματα με τον λογαριασμό σας θα μπορούσαν να εμποδίσουν την εφαρμογή TikTok να συγχρονίσει ή να φορτώσει το ιστορικό παρακολούθησης. Η αποσύνδεση και η επιστροφή στην εφαρμογή TikTok είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επίλυσης τέτοιων ζητημάτων. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στο Προφίλ αυτί. Πατήστε το εικονίδιο μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Αποσύνδεση και επιλέξτε Αποσύνδεση για να επιβεβαιώσετε.

Αποσυνδεθείτε από το TikTok στο κινητό

Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας TikTok και δείτε ξανά το ιστορικό παρακολούθησης.

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών

Εφαρμογές όπως το TikTok συγκεντρώνουν μια σημαντική κρυφή μνήμη καθώς συνεχίζετε να τις χρησιμοποιείτε. Ενώ αυτά τα αποθηκευμένα δεδομένα ενισχύουν την απόδοση της εφαρμογής, μπορεί επίσης να καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου. Όταν συμβεί αυτό, λειτουργίες όπως το ιστορικό παρακολούθησης ενδέχεται να εξαφανιστούν ή να σταματήσουν να λειτουργούν στην εφαρμογή TikTok.

Μπορείτε να εκκαθαρίσετε την υπάρχουσα προσωρινή μνήμη της εφαρμογής TikTok για να ελέγξετε εάν αυτό λύνει το πρόβλημα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στο Προφίλ αυτί. Πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Ελευθερώστε χώρο και χτυπήστε το Σαφή κουμπί δίπλα στην προσωρινή μνήμη.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη TikTok στο κινητό

Επανεκκινήστε την εφαρμογή μετά από αυτό και ελέγξτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή

Η εκτέλεση μιας παλιάς έκδοσης της εφαρμογής TikTok μπορεί επίσης να προκαλέσει τέτοια προβλήματα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα η εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνο να είναι bugged. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ενημέρωση της εφαρμογής TikTok είναι πολύ πιθανό να διορθώσει το πρόβλημα.

Μεταβείτε στο Play Store ή το App Store για να ενημερώσετε την εφαρμογή και να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης για άλλη μια φορά.

TikTok για Android

TikTok για iPhone

6. Βρείτε τα βίντεο TikTok που παρακολουθήσατε μέσω του μενού αναζήτησης

Η επίσκεψη στο μενού ιστορικού παρακολούθησης δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ελέγξετε τα βίντεο TikTok που έχετε παρακολουθήσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης του TikTok για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα βίντεο που παρακολουθήσατε. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε το μεγεθυντικό εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία. Εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί που σχετίζεται με το βίντεο και πατήστε Αναζήτηση.

Αναζήτηση βίντεο στην εφαρμογή TikTok Mobile

2. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στα δεξιά της γραμμής αναζήτησης και επιλέξτε Φίλτρα.

Φιλτράρετε τα βίντεο TikTok στο κινητό

3. Στην κατηγορία Βίντεο, επιλέξτε το Παρακολούθησα επιλογή και χτυπήστε Ισχύουν. Η εφαρμογή θα εμφανίζει πλέον μόνο βίντεο που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Δείτε τα βίντεο που παρακολουθήσατε στο TikTok

Ανάκτηση του χρονολογίου σας TikTok

Η λειτουργία ιστορικού ρολογιού του TikTok μπορεί να είναι απίστευτα πολύτιμη για την εκ νέου ανακάλυψη ψυχαγωγικού περιεχομένου, την επανεξέταση εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή ακόμα και τον εντοπισμό δημιουργών που θέλετε να ακολουθήσετε για περισσότερα. Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, θα διορθωθεί το υποκείμενο πρόβλημα και θα εμφανιστεί και θα ενημερωθεί το ιστορικό παρακολούθησης TikTok όπως αναμένεται στο Android ή το iPhone σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το TikTok στο Firestick

10 Διορθώσεις για το σφάλμα του TikTok δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *