σφάλμα του TikTok δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο

10 Διορθώσεις για το σφάλμα του TikTok δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο

Η μεταφόρτωση των βίντεό σας στο TikTok είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να συνδεθείτε με ένα παγκόσμιο κοινό. Μπορεί περιστασιακά να αντιμετωπίσει λόξυγγα. Το TikTok ενδέχεται να αποτύχει να δημοσιεύσει το περιεχόμενό σας και να εμφανίσει το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο” στο Android, το iPhone ή το πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο σφάλμα, ακολουθούν ορισμένες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να λύσετε το πρόβλημα.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Μπορεί να έχετε ήδη κάνει αυτό το βήμα, αλλά αν όχι, καλό είναι να εκτελέστε μια γρήγορη δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου για να επαληθεύσετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί σωστά. Εάν η σύνδεσή σας είναι αργή ή αναξιόπιστη, ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα “Δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση του βίντεο”. Το βίντεο αποθηκεύτηκε στο σφάλμα των πρόχειρών σας στο TikTok επανειλημμένα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεμπλοκάρετε το TikTok στο σχολείο ή οπουδήποτε

2. Επανεκκινήστε την εφαρμογή ή ανανεώστε την ιστοσελίδα

Αυτό είναι ένα άλλο βήμα που πρέπει να κάνετε πριν αφιερώσετε χρόνο σε πιο προηγμένες επιδιορθώσεις. Ένα προσωρινό πρόβλημα με την εφαρμογή ή τον ιστότοπο TikTok ενδέχεται να εμποδίζει την επεξεργασία της μεταφόρτωσης. Μπορείτε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή ή να ανανεώσετε την ιστοσελίδα για να δείτε αν αυτό βοηθά.

Για να κλείσετε το TikTok στο Android, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής του και πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών από το μενού που προκύπτει. Στη συνέχεια, πατήστε το Αναγκαστική διακοπή επιλογή στο κάτω μέρος.

Αναγκαστική διακοπή του TikTok στο Android

Στο iPhone, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης (ή πατήστε το κουμπί Αρχική οθόνη δύο φορές) για να εμφανιστεί η εναλλαγή εφαρμογών. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα πάνω στην κάρτα TikTok για να κλείσετε την εφαρμογή.

Κλείστε το TikTok στο iPhone

Όσοι χρησιμοποιούν TikTok σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορούν να φορτώσουν ξανά την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ανανέωσης και να δουν αν αυτό βοηθά.

Ανανεώστε το TikTok στο πρόγραμμα περιήγησης

3. Ελέγξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας

Το TikTok ενδέχεται να ρίξει το μήνυμα “Δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.’ σφάλμα στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί προσωρινά. Πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση που να υποδεικνύει την απαγόρευση λογαριασμού όταν ανοίγετε την εφαρμογή TikTok. Εάν δεν βλέπετε την ειδοποίηση, μεταβείτε στο Inbox καρτέλα και πατήστε στο Δραστηριότητες για να ελέγξετε για τυχόν ειδοποιήσεις που σχετίζονται με την απαγόρευση.

Ενώ οι προσωρινές απαγορεύσεις λογαριασμών στο TikTok διαρκούν συνήθως 24 έως 48 ώρες, ένα shadowban μπορεί να διαρκέσει για μερικές ημέρες έως δύο εβδομάδες. Εάν πιστεύετε ότι η απαγόρευση ήταν λάθος, μπορείτε να πατήσετε το Εφεση και ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να υποβάλετε αίτημα για άρση της απαγόρευσης.

4. Βεβαιωθείτε ότι τα βίντεο συμμορφώνονται με τις Οδηγίες πνευματικών δικαιωμάτων και κοινότητας

Ένας άλλος λόγος που το TikTok δεν σας επιτρέπει να ανεβάσετε ένα βίντεο είναι ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί εάν το βίντεό σας παραβιάζει το TikTok Όροι χρήσης ή Οδηγίες κοινότητας. Δοκιμάστε να ανεβάσετε ένα άλλο βίντεο για να ελέγξετε εάν υπάρχει πρόβλημα με αυτό που προσπαθείτε να δημοσιεύσετε.

Εάν το σφάλμα παραμένει μόνο με ένα συγκεκριμένο βίντεο, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα με το ίδιο το περιεχόμενο και όχι με το TikTok ή τον λογαριασμό σας.

5. Απενεργοποιήστε προσωρινά το VPN

Χρησιμοποιείτε σύνδεση VPN κατά τη μεταφόρτωση στο TikTok; Εάν ναι, η σύνδεση σε διακομιστή σε μια περιοχή όπου το TikTok είναι απαγορευμένο θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφάλματα. Σε αυτήν την περίπτωση, η απενεργοποίηση της σύνδεσης VPN θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα.

VPN στο τηλέφωνο

6. Ελέγξτε εάν το TikTok είναι εκτός λειτουργίας

Το TikTok, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία, είναι επιρρεπές σε διακοπές λειτουργίας διακομιστή. Εάν οι διακομιστές TikTok είναι εκτός λειτουργίας, το βίντεό σας δεν θα μεταφορτωθεί ή δεν θα αναρτηθεί, ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση διακομιστή του TikTok σε έναν ιστότοπο όπως Downdetector για να ελέγξετε αυτή τη δυνατότητα.

Κατάσταση DownDetector TikTok

7. Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης εφαρμογής ή προγράμματος περιήγησης

Τα υπάρχοντα δεδομένα κρυφής μνήμης μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις διαδικασίες του TikTok και να προκαλέσουν τέτοια σφάλματα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη που σχετίζεται με την εφαρμογή ή το πρόγραμμα περιήγησης TikTok.

Κινητό

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στο Προφίλ αυτί. Πατήστε το εικονίδιο μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Ελευθερώστε χώρο και πατήστε το Σαφή κουμπί δίπλα στην προσωρινή μνήμη.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη TikTok στο κινητό

Πρόγραμμα περιήγησης

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης στο Chrome ή στο Edge, πατήστε το Ctrl + Shift + Delete πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης πίνακας.

Επιλέγω Συνεχώς από το αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το Εύρος χρόνου επιλογή. Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπου και Αποθηκευμένες εικόνες και αρχεία. Στη συνέχεια, χτυπήστε το Καθαρίστε τώρα κουμπί.

Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης στον Microsoft Edge

8. Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις (υπολογιστής)

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε μια επέκταση τρίτου μέρους για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο TikTok με οποιονδήποτε τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση, μία από αυτές τις επεκτάσεις ενδέχεται να επηρεάσει το TikTok, προκαλώντας το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο”. Εξετάστε το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσετε οποιεσδήποτε τέτοιες επεκτάσεις προσωρινά για να δείτε εάν αυτό βοηθά.

Τύπος chrome://extensions (Chrome) ή edge://extensions (Edge) στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Εισαγω. Απενεργοποιήστε τις εναλλαγές δίπλα στις επεκτάσεις TikTok.

Κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησής σας μετά από αυτό και προσπαθήστε να ανεβάσετε το βίντεό σας στο TikTok.

9. Δοκιμάστε άλλο πρόγραμμα περιήγησης (υπολογιστής)

Εάν η απενεργοποίηση των επεκτάσεων αποδειχθεί αναποτελεσματική, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε προσωρινά σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης που μπορεί να προκαλούν κόλλημα βίντεο TikTok κατά τη μεταφόρτωση.

10. Ενημερώστε την εφαρμογή

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο στο TikTok, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση της εφαρμογής. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενημερώσετε την εφαρμογή TikTok στο Android ή το iPhone σας, εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί. Μετά από αυτό, θα πρέπει να μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο όπως πριν.

Μεταφόρτωση με σιγουριά

Σφάλματα όπως “Δεν ήταν δυνατή η μεταφόρτωση βίντεο” μπορεί να διαταράξουν τη δημιουργική σας διαδικασία και να εμποδίσουν την ικανότητά σας να μοιράζεστε περιεχόμενο με τον κόσμο. Η μετάβαση στις παραπάνω μεθόδους θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το ενοχλητικό σφάλμα, αποκαθιστώντας τη δυνατότητά σας να δημοσιεύετε ξανά βίντεο TikTok.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για υπερβολικά πολλές προσπάθειες σφάλματος κατά τη σύνδεση στο TikTok

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *