Το Steam μπορεί πλέον να καταγράφει παιχνίδια ενώ διαχειρίζεται τον αποθηκευτικό χώρο

Το Steam μπορεί να εγγράψει παιχνίδια εγγενώς. Δεν χρειάζεται να κατεβάζετε εφαρμογές τρίτων ή να βασίζεστε στη γραμμή παιχνιδιών των Windows. Φυσικά, μην απορρίψετε απλώς τις υπάρχουσες ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε για την εγγραφή και τη ροή παιχνιδιών ακόμα. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Steam Game Recording πριν ξεκινήσει η επόμενη συνεδρία παιχνιδιού σας.

Η εγγραφή παιχνιδιών είναι ακόμα σε έκδοση Beta

Ατμός ανακοίνωσε το Game Recording χαρακτηριστικό σήμερα, αλλά είναι ακόμα σε beta. Ενώ το Windows Game Bar και το NVIDIA Shadowplay μπορούν να καταγράψουν το παιχνίδι σας, οι χρήστες του Steam αναζήτησαν μια ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής παιχνιδιών. Και γιατί όχι; Είναι λογικό να το έχετε στην ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για όλες τις άλλες ανάγκες παιχνιδιού σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να προσθέσετε φίλους στο Steam χωρίς να πληρώσετε

Το Steam κατεβάζει ή εγκαθιστά ενημερώσεις κάθε φορά που το εκκινείτε;

Τι κάνει η λειτουργία εγγραφής παιχνιδιών του Steam

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η δυνατότητα εγγραφής παιχνιδιών του Steam μπορεί:

  • Καταγράψτε το παιχνίδι σας.
  • Επαναλάβετε το βίντεο.
  • Κλιπ του εγγεγραμμένου βίντεο.
  • Μοιραστείτε το βίντεο που ηχογραφήθηκε.

Αυτό που μου αρέσει στη δυνατότητα εγγραφής είναι η δυνατότητα διαχείρισης του αποθηκευτικού μου χώρου. Όταν είναι ενεργοποιημένη η εγγραφή στο παρασκήνιο, μπορείτε επίσης να καθορίσετε την ποσότητα χώρου σε GB που θέλετε να διαθέσετε στις εγγραφές παιχνιδιών. Ας πούμε ότι είναι 20 GB. Μόλις εγγραφούν 20 GB παιχνιδιού, το Steam θα διαγράψει αυτόματα πρώτα την παλαιότερη εγγραφή. Το Steam λέει ότι μπορείτε επίσης να καθορίσετε τη διάρκεια εδώ, ώστε η διαχείριση των εγγραφών να γίνεται σε ώρες παιχνιδιού που έχουν καταγραφεί.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο

Το Steam έχει επίσης αναπτύξει μερικά εύχρηστα «ελαφριά εργαλεία» για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε συγκεκριμένες ή ένδοξες στιγμές του παιχνιδιού. Εδώ είναι πώς λειτουργεί:

Το Steam θα ρίχνει δείκτες σε βασικές στιγμές του παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να τους βρείτε γρήγορα κατά την προβολή του βίντεο. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα, να αποσπάσετε και να μοιραστείτε σημαντικές στιγμές παιχνιδιού από το βίντεο. Μπορείτε επίσης να ρίξετε αυτούς τους δείκτες μόνοι σας εάν θέλετε. Για παράδειγμα, θέλετε να αποσπάσετε την πτώση του τελευταίου αφεντικού ή να επιδείξετε κάποια τρελή νέα κίνηση.

Προς έκπληξη , θα λειτουργήσει και στο Steamdeck. Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *