Τρόπος δοκιμής ήχου στο Microsoft Teams

Τρόπος δοκιμής ήχου στο Microsoft Teams

Θέλετε να επικοινωνήσετε γρήγορα με τους συνεργάτες σας και τους σημαντικούς πελάτες σας; Μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη το Microsoft Teams. Το Teams σάς επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με άλλους μέσω συνομιλίας με κείμενο, ήχου και βίντεο.

Ωστόσο, προτού εγγραφείτε ή ξεκινήσετε μια σύσκεψη στο Teams, θα πρέπει να δοκιμάσετε τις ρυθμίσεις ήχου για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Για να σας βοηθήσουμε, θα σας δείξουμε πώς να δοκιμάσετε τον ήχο σας στο Microsoft Teams για να βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνο, τα ηχεία και ακόμη και η κάμερά σας λειτουργούν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα δοκιμαστικής κλήσης στο Microsoft Teams

ο λειτουργία δοκιμαστικής κλήσης στο Microsoft Teams σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις συσκευές ήχου και τις ρυθμίσεις σας πριν συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη. Λειτουργεί δημιουργώντας μια ψεύτικη κλήση (μόνο με τον εαυτό σας) που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το μικρόφωνο, τα ηχεία και την κάμερά σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμαστική κλήση για να προσαρμόσετε τα χειριστήρια έντασης ήχου και να ελέγξετε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα δοκιμαστικής κλήσης στο Microsoft Teams, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Microsoft Teams και πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες πάνω δεξιά.
 2. Από το μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 1. Τύπος συσκευές από το μενού στα αριστερά.
 2. Κάτω από Συσκευές ήχουβεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνο και τα ηχεία που προτιμάτε είναι επιλεγμένα από τα αναπτυσσόμενα μενού.
 3. Τύπος Κάντε μια δοκιμαστική κλήση σύμφωνα με το Δοκιμαστική κλήση Ενότητα.

Ακούστε, παρακολουθήστε και παρακολουθήστε τη δοκιμαστική κλήση, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις έντασης όπως απαιτείται. Εάν έχετε κάμερα, θα δείτε τον εαυτό σας στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας είναι τοποθετημένη σωστά και έχει καλό φωτισμό.

Εάν η δοκιμαστική κλήση ήταν επιτυχής, μπορείτε να προχωρήσετε στη σύσκεψη των ομάδων σας.

Τρόπος δοκιμής ήχου σε ομάδες της Microsoft χωρίς συμμετοχή σε σύσκεψη

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τον ήχο σας στο Microsoft Teams χωρίς να συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγγράψετε ένα βίντεο κλιπ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τον ήχο και την εμφάνισή σας πριν συμμετάσχετε σε μια συνάντηση με άλλους.

Για να εγγράψετε ένα βίντεο κλιπ με τον εαυτό σας στο Microsoft Teams, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Microsoft Teams και πατήστε το Κουβέντα εικονίδιο στα αριστερά.
 2. Τύπος Νέα συνομιλία στην κορυφή της λίστας συνομιλιών.
 1. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τη διεύθυνση email σας στο Προς την πεδίο και πατήστε Εισαγω.
 1. Στο παράθυρο αυτόματης συνομιλίας, πατήστε το Εγγραφή βίντεο κλιπ εικονίδιο κάτω δεξιά.
 1. Θα δείτε τον εαυτό σας στην οθόνη και θα ακούσετε τον εαυτό σας από τα ηχεία σας—κάντε προσαρμογές όπως απαιτείται.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εξετάσετε άλλα πράγματα (όπως το δικό σας σύνδεση στο διαδίκτυο), ωστόσο, πριν ξεκινήσετε ή συμμετάσχετε σε μια πραγματική συνάντηση στο Teams.

Πώς να δοκιμάσετε τον ήχο πριν από μια συνάντηση ομάδας στα Windows 11

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις ρυθμίσεις ήχου εκτός του προγράμματος-πελάτη Teams, μπορείτε να το κάνετε μέσω του μενού Ρυθμίσεις των Windows 11. Μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του μικροφώνου και των ηχείων σας για να ελέγξετε ότι οι εντάσεις είναι σωστές και ότι όλα λειτουργούν όπως αναμένεται.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις πριν ξεκινήσετε το Teams και συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη. Για να ελέγξετε τον ήχο σας πριν από μια σύσκεψη Teams στα Windows 11, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ στο μενού Έναρξη και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 2. Σε Ρυθμίσειςπατήστε Σύστημα > Ήχος.
 3. Σύμφωνα με το Παραγωγή στην ενότητα, θα δείτε τα ηχεία ή τα ακουστικά που είναι επί του παρόντος επιλεγμένα ως η προεπιλεγμένη συσκευή εξόδου. Μπορείτε να αλλάξετε τη συσκευή εξόδου πατώντας το αναπτυσσόμενο μενού και επιλέγοντας μια άλλη επιλογή. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση ήχου εξόδου σύροντας το ρυθμιστικό ή χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης στο πληκτρολόγιο ή τη συσκευή σας.
 1. Σύμφωνα με το Εισαγωγή στην ενότητα, θα δείτε το μικρόφωνο που έχει επιλεγεί αυτήν τη στιγμή ως η προεπιλεγμένη συσκευή εισόδου. Όπως και με τις ρυθμίσεις του ηχείου ή των ακουστικών, μπορείτε να αλλάξετε τη συσκευή εισόδου μέσω του αναπτυσσόμενου μενού. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου εισόδου σύροντας το ρυθμιστικό.
 1. Για να δοκιμάσετε το μικρόφωνό σας, πατήστε το Μικρόφωνο επιλογή και, στη συνέχεια, πατήστε το Αρχή κουμπί. Θα δείτε μια μπλε γραμμή να κινείται καθώς μιλάτε στο μικρόφωνό σας. Εάν το μικρόφωνό σας δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο, ενεργοποιημένο και όχι σε σίγαση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ή να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου.
 1. Για να δοκιμάσετε τα ηχεία ή τα ακουστικά σας, πατήστε το Ομιλητής επιλογή και, στη συνέχεια, πατήστε το Δοκιμή κουμπί στο Ρυθμίσεις εξόδου Ενότητα. Θα ακούσετε έναν ήχο που αναπαράγεται από κάθε συσκευή εξόδου σας. Εάν δεν ακούτε ήχο, εκτελέστε τους ίδιους ελέγχους στη συσκευή εξόδου σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί σωστά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να δείτε εάν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Αφού ελέγξετε τις συσκευές ήχου σας, κλείστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και ανοίξτε το Teams. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναλάβετε το Δοκιμαστική κλήση δοκιμάστε χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα ή δοκιμάστε να συμμετάσχετε σε μια κλήση για να δείτε αν λειτουργεί.

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου στο Microsoft Teams

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ήχου κατά τη διάρκεια ή μετά τη δοκιμαστική κλήση, ακολουθούν ορισμένες πιθανές λύσεις:

 • Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερή και αρκετά γρήγορη για βιντεοκλήσεις.
 • Κλείστε οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο, τα ηχεία ή την κάμερά σας.
 • Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης της συσκευής σας και την εφαρμογή Microsoft Teams στην πιο πρόσφατη έκδοση.
 • Εάν χρησιμοποιείτε σετ μικροφώνου-ακουστικού ή εξωτερικό μικρόφωνο, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένα με ασφάλεια και δεν είναι σε σίγαση.
 • Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές Bluetooth, βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο, ότι οι συσκευές σας έχουν αντιστοιχιστεί σωστά και έχουν αρκετή ισχύ μπαταρίας.
 • Τέλος, εάν χρησιμοποιείτε ηχεία, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ κοντά στο μικρόφωνό σας για να προκαλέσετε περιττά σχόλια.

Διαχείριση των ρυθμίσεων του Microsoft Teams

Η δοκιμή του ήχου σας στο Microsoft Teams είναι σημαντική για να διασφαλίσετε ότι οι βασικές συσκέψεις σας πραγματοποιούνται ομαλά χωρίς τεχνικές διακοπές. Εάν το μικρόφωνο ή ο ήχος σας δεν λειτουργεί στο Teams, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Θέλετε να κρατάτε αρχείο σημαντικών συναντήσεων; Μπορείτε να ηχογραφήσετε μια σύσκεψη Ομάδων για να σας βοηθήσει—απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε πρώτα την άδεια να το κάνετε. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα στο Teams, μπορείτε επίσης να μάθετε μερικές χρήσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου Teams για να σας βοηθήσουν.

Η κάμερα του Microsoft Teams δεν λειτουργεί σε Mac;

Πώς να προγραμματίσετε μια σύσκεψη στο Microsoft Outlook

Τα Windows 11 δεν έχουν ήχο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *