Η κάμερα του Microsoft Teams δεν λειτουργεί σε Mac; Δοκιμάστε αυτές τις 8 διορθώσεις

Η κάμερα του Microsoft Teams δεν λειτουργεί σε Mac; Δοκιμάστε αυτές τις 8 διορθώσεις

Μια συνάντηση του Microsoft Teams δεν απαιτεί πάντα να ενεργοποιείτε την κάμερά σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να την ενεργοποιήσετε και να σας δουν όλοι κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η κάμερα λειτουργεί.

Εάν η κάμερά σας δεν λειτουργεί στο Teams στο Mac σας, θα είστε απρόσωποι. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Επανεκκινήστε το Microsoft Teams (ή το Mac σας)

Εάν η κάμερα του Teams δεν λειτουργεί στο Mac σας, δοκιμάστε πρώτα μερικά από τα πιο απλά βήματα για να επιλύσετε το πρόβλημα. Το πρώτο (και απλούστερο) βήμα είναι να επανεκκινήσετε το Teams και, εάν αυτό δεν λειτουργήσει, να επανεκκινήσετε το Mac σας.

Μια απλή επανεκκίνηση θα καθαρίσει την ενεργή μνήμη και θα διορθώσει συχνά πολλά βραχυπρόθεσμα προβλήματα με τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας Teams που δεν λειτουργεί στο Mac σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επανεκκινήσετε τόσο το Teams όσο και το Mac σας, εάν είναι απαραίτητο.

 1. Εάν πρέπει να αναγκάσετε τις ομάδες να εγκαταλείψουν, πατήστε το Εικονίδιο μενού Apple > Αναγκαστική διακοπή.
 1. Επίλεξε το Ομάδες της Microsoft εφαρμογή στο Παράθυρο Αναγκαστικής Έξοδος Εφαρμογών πριν πατήσετε Αναγκαστική διακοπή.
 1. Μετά την έξοδο από το Teams, επανεκκινήστε την εφαρμογή μέσω του Launchpad, του Dock ή του Εφαρμογές φάκελο στο Ευρίσκων εφαρμογή.
 1. Εάν η κάμερα του Teams εξακολουθεί να μην λειτουργεί μετά από αυτό, επανεκκινήστε το Mac σας πατώντας το Εικονίδιο μενού Apple > Επανεκκίνηση.

Μετά την πλήρη επανεκκίνηση, εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Teams και ελέγξτε εάν η κάμερά σας λειτουργεί.

2. Κλείστε οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας την κάμερα Mac σας

Εάν μια άλλη εφαρμογή έχει πρόσβαση στην κάμερά σας Mac, το Teams δεν θα μπορεί να την απωθήσει—μόνο μία εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν έχετε ανοιχτή άλλη εφαρμογή επικοινωνίας, όπως το FaceTime.

Για να επιλύσετε το πρόβλημα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τυχόν άλλες εφαρμογές με πρόσβαση στην κάμερα είναι κλειστές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αναγκαστική διακοπή μενού για να αναγκάσετε να συμβεί αυτό πατώντας το Εικονίδιο μενού Apple > Αναγκαστική διακοπή και επιλέγοντας την εφαρμογή στο μενού.

Αφού πραγματοποιήσετε έξοδο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με πρόσβαση στην κάμερα στο Mac σας (είτε χαριτωμένα είτε με τη βία), επανεκκινήστε το Teams για να δείτε εάν επιλύει το πρόβλημα της κάμερας.

3. Ελέγξτε για ενημερώσεις macOS και Microsoft Teams

Είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε το Mac σας ενημερωμένο. Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το macOS, καθώς και για το ίδιο το Teams, μπορούν να συνοδεύονται από διορθώσεις σφαλμάτων για ορισμένες λειτουργίες (όπως η κάμερά σας) που στο παρελθόν σας εμπόδιζαν να το χρησιμοποιήσετε στο Teams.

Για να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις macOS, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Πάτα το Εικονίδιο μενού Apple και επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος.
 1. Σε Ρυθμίσεις συστήματοςπατήστε Γενικός > Αναβάθμιση λογισμικού.
 1. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για εγκατάσταση, πατήστε Ενημέρωση τώρα ή Αναβάθμισε τώρα για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
 1. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία—αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επανεκκίνηση του Mac σας.

Για να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις του Microsoft Teams, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Teams μέσω του φακέλου Launchpad, Dock ή Applications στην εφαρμογή Finder.
 1. Επιλέξτε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας στο παράθυρο Ομάδες επάνω δεξιά.
 2. Επιλέγω Ελεγχος για ενημερώσεις από το αναπτυσσόμενο μενού. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, θα εγκατασταθούν αυτόματα στο παρασκήνιο.
 1. Εάν έχουν εγκατασταθεί ενημερώσεις, επανεκκινήστε την εφαρμογή Teams για να δείτε εάν οι αλλαγές επιλύουν τα προβλήματα της κάμερας.

4. Ελέγξτε εάν το Microsoft Teams έχει άδεια πρόσβασης στην κάμερα Mac σας

Χωρίς τα απαραίτητα δικαιώματα, το Microsoft Teams δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην κάμερα στο Mac σας. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, πρέπει να παρέχετε μη αυτόματα πρόσβαση στην κάμερα Mac σας στο Ρυθμίσεις συστήματος μενού.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Πρώτα, φροντίστε να βγείτε από την εφαρμογή Microsoft Teams.
 2. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο της Apple στη γραμμή μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος.
 1. Στο Ρυθμίσεις συστήματος παράθυρο, πατήστε Απόρρητο και ασφάλεια > ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
 1. Πατήστε τη διαφάνεια δίπλα στο Ομάδες της Microsoft επιλογή, βεβαιωθείτε ότι το ρυθμιστικό είναι ενεργό και στη θέση ενεργοποίησης.
 1. Εξοδος Ρυθμίσεις συστήματος και επανεκκινήστε την εφαρμογή Teams για να ελέγξετε ότι η κάμερά σας έχει την απαραίτητη πρόσβαση.

5. Απενεργοποιήστε τους περιορισμούς κάμερας χρόνου οθόνης

Εάν μοιράζεστε το Mac σας με την οικογένειά σας, μπορεί να το έχετε Χρόνος οθόνης περιορισμούς που περιορίζουν την πρόσβαση στην κάμερά σας. Το Screen Time είναι μια χρήσιμη λειτουργία Mac που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να περιορίζετε την πρόσβαση στο Mac σας (ή σε ορισμένες λειτουργίες ή εφαρμογές) σε συγκεκριμένες ώρες.

Αυτό περιλαμβάνει πρόσβαση στην κάμερά σας. Εάν η κάμερα Mac σας έχει αποκλειστεί στο Teams by Screen Time, πρέπει να απενεργοποιήσετε τους περιορισμούς χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα.

 1. Από τη γραμμή μενού, πατήστε το Εικονίδιο μενού Apple > Ρυθμίσεις συστήματος.
 1. Σε Ρυθμίσεις συστήματοςεπιλέξτε Χρόνος οθόνης.
 2. Επιλέγω Περιεχόμενο & Απόρρητο από τις επιλογές. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας Screen Time (εάν τον έχετε ενεργοποιήσει προηγουμένως).
 1. Στο Περιεχόμενο & Απόρρητο μενού, επιλέξτε Περιορισμοί εφαρμογών.
 1. Στο Επιτρέπεται ενότητα στο αναδυόμενο μενού, βεβαιωθείτε ότι το ρυθμιστικό δίπλα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ είναι ενεργός και σε θέση on. Εάν δεν είναι, κάντε κλικ για να το ενεργοποιήσετε.
 2. Τύπος Εγινε για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και μετά βγείτε από το Ρυθμίσεις συστήματος μενού.
 1. Επανεκκινήστε το Teams για να δείτε εάν η κάμερα λειτουργεί.

6. Ελέγξτε ότι η κάμερα λειτουργεί σε άλλη εφαρμογή

Υπάρχει πιθανότητα να μην φταίει η ίδια η Teams. Θα χρειαστεί να αποκλείσετε ένα πιθανό πρόβλημα λειτουργικού συστήματος ή υλικού ελέγχοντας εάν η κάμερα Mac σας λειτουργεί σε άλλη εφαρμογή.

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ξεκινήσετε FaceTime στο Mac σας. Αυτή η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη και, υποθέτοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αδειών, θα σας επιτρέψει να δείτε εάν η κάμερά σας λειτουργεί ή όχι αμέσως μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή.

Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με υποστήριξη κάμερας (συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Teams) είναι κλειστή πριν από την εκκίνηση του FaceTime. Μπορείτε να αποκλείσετε ένα σφάλμα υλικού εάν η κάμερά σας λειτουργεί στην εφαρμογή FaceTime.

Ωστόσο, εάν δεν λειτουργεί και έχει τα σωστά δικαιώματα, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε εάν η κάμερά σας είναι ελαττωματική. Αυτό μπορεί να σας ζητήσει να μεταβείτε σε κάμερα web τρίτου κατασκευαστή ή να ζητήσετε επισκευή από την ίδια την Apple για τη συσκευή σας.

7. Αναγκάστε το macOS να επανεκκινήσει τις υπηρεσίες κάμερας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Terminal

Αν και είναι πιο τεχνικό, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε τις υποκείμενες υπηρεσίες macOS που είναι υπεύθυνες για την πρόσβαση στην κάμερά σας μέσω του Τερματικό εφαρμογή. Η εφαρμογή Terminal σάς επιτρέπει να εκτελείτε εντολές για τη συντήρηση του συστήματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σας επιτρέπουν να επανεκκινήσετε τις υπηρεσίες της κάμερας Mac.

Αυτό μπορεί να διορθώσει τυχόν ασυνήθιστα προβλήματα με την κάμερά σας πιο γρήγορα από μια επανεκκίνηση. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τερματίσει το Teams και οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερά σας.
 2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Mac Launchpad, αναζητήστε Τερματικόκαι επιλέξτε το από τη λίστα αποτελεσμάτων.
 1. Στο Τερματικό παράθυρο, τύπος sudo killall VDCAssistant και πατήστε Εισαγω. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για να εκτελεστεί με επιτυχία η εντολή.
 2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε sudo killall AppleCameraAssistant και πατήστε Εισαγω. Εάν η εντολή επιστρέψει Δεν βρέθηκαν διαδικασίες που να ταιριάζουν, τότε η έκδοση macOS ενδέχεται να μην υποστηρίζει αυτήν την εντολή. Ωστόσο, η πρώτη εντολή θα πρέπει να εξακολουθήσει να αναγκάζει την υπηρεσία κάμερας να σταματήσει και να επανεκκινήσει.
 1. Εάν μία ή και οι δύο εντολές εκτελούνται με επιτυχία, βγείτε από το Τερματικό παράθυρο και επανεκκινήστε το Της ομάδας εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας λειτουργεί ξανά.

8. Επανεγκαταστήστε το Microsoft Teams στο Mac σας

Ίσως είναι καιρός για μια νέα αρχή εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κάμερα του Microsoft Teams που δεν λειτουργεί στο Mac σας. Η κατάργηση και η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Teams θα μπορούσε να διορθώσει τυχόν κατεστραμμένες ρυθμίσεις ή αρχεία που σας εμποδίζουν να χρησιμοποιήσετε την κάμερά σας κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης Teams.

Για να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Teams στο Mac σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το Microsoft Teams δεν εκτελείται. Εάν είναι, και δεν κλείνει, πατήστε το Εικονίδιο μενού Apple > Αναγκαστική διακοπή και βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή είναι κλειστή πριν προχωρήσετε.
 1. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ευρίσκων εφαρμογή και επιλέξτε το Εφαρμογές ντοσιέ.
 2. Εντοπίστε το Ομάδες της Microsoft εφαρμογή στη λίστα φακέλων.
 3. Κάντε δεξί κλικ στο Της ομάδας εφαρμογή και επιλέξτε Αποστολή στον Κάδο απορριμμάτων Αποστολή στον Κάδο σε ορισμένες τοποθεσίες).
 1. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο Trash και επιλέξτε Αδειος κάδος Άδειος Κάδος).
 1. Στη συνέχεια, ανοίξτε το σελίδα λήψης για το Microsoft Teams και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση για το Mac σας. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου, ανοίξτε το και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.
 1. Μετά την εγκατάσταση του Teams, εκκινήστε την εφαρμογή μέσω του Launchpad ή του Εφαρμογές φάκελο μέσα Ευρίσκων και συνδεθείτε και, στη συνέχεια, ελέγξτε ότι η κάμερά σας λειτουργεί.

Αντιμετώπιση προβλημάτων της κάμερας του Microsoft Teams στο Mac σας

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει να έχετε μια λειτουργική κάμερα Teams στο Mac σας. Εάν δεν το κάνετε, ωστόσο, θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα σφάλμα υλικού με την κάμερα Mac σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε την εγγύησή σας και να επικοινωνήσετε με την Apple για υποστήριξη και πιθανές επιλογές επισκευής.

Χρειάζεστε μια γρήγορη εναλλακτική; Εάν έχετε iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως κάμερα web στο Mac σας.

Πώς να αλλάξετε το όνομα και το όνομα κεντρικού υπολογιστή του Mac

Πώς να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το πληκτρολόγιο Mac

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ του Outlook με λειτουργίες εστίασης σε Mac

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *