εναλλακτικές λύσεις Roblox

5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Roblox για υπολογιστή και κινητά

Το Roblox προσφέρει μια σειρά παιχνιδιών εντός της εφαρμογής. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε να βρείτε παρόμοια, ως επί το πλείστον μπορεί να μην καταλήξετε νικητές. Ή μήπως είναι? Το πήραμε ως πρόκληση και κάναμε ενδελεχή έρευνα για να σας φέρουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Roblox.

Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να επιλέξετε παιχνίδια όπως το Roblox. Το παιχνίδι θα πρέπει να ενημερώνεται περιστασιακά και να έχει εξαιρετικές κριτικές από την κοινότητα. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση. Οι εφαρμογές που αναφέρονται στη λίστα ελέγξτε αυτά τα πλαίσια και σας εγγυώνται πολύωρες περιόδους παιχνιδιού. Ας ξεκινήσουμε.

1. Minecraft – Εκτός σύνδεσης εναλλακτική λύση για το Roblox

Περιμένετε, το Minecraft δεν είναι ένα μόνο παιχνίδι; Η σύντομη απάντηση μπορεί να είναι ναι, αλλά όχι στην πραγματικότητα. Ενώ μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι όπως υποτίθεται ότι είναι, το Minecraft είναι ένα παιχνίδι sandbox που δημιουργεί κόσμο (παρόμοιο με το Roblox) όπου μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Minecraft

Είναι ενδιαφέρον ότι και τα δύο είναι κυρίως μπλοκ, αν και μπορείτε να δείτε περισσότερα σχήματα στο Roblox. Ανάλογα με τους διακομιστές ή τα mods που θα επιλέξετε, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την εμπειρία με το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη και ένα mod που μπορεί να μετατρέψει το Minecraft σε ένα battle royal παιχνίδι. Ενώ απαιτείται να παραμείνετε online για να παίξετε Robux, το Minecraft μπορείτε να το απολαύσετε εκτός σύνδεσης.

Ακόμα κι αν δεν είστε σε mods, το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι ανοιχτό για δημιουργικά μυαλά με λειτουργίες παιχνιδιού όπως το Survival και το Creative. Τα περισσότερα από αυτά τα mods μπορούν να παιχτούν εκτός σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε μόνο το διαδίκτυο για να τα κατεβάσετε πρώτα.

Κάποιοι μπορεί να βρουν το παιχνίδι ακριβό, αλλά μπορείτε να δείτε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση για να μάθετε πόσο καλό είναι το πραγματικό παιχνίδι.

Πλεονεκτήματα

 • Ευρεία διαθεσιμότητα
 • Μπορεί να παιχτεί εκτός σύνδεσης
 • Τεράστια συλλογή από δωρεάν και επί πληρωμή mods

Μειονεκτήματα

 • Κάποιοι μπορεί να βρουν ακριβή την τιμή του πλήρους παιχνιδιού

Διαθεσιμότητα: PC, Mac, Amazon Fire, PlayStation, iOS, Android, Nintendo και Chromebook

Τιμή: Δωρεάν επίδειξη; Τιμή: 29,99 $ και μετά

2. Kogama – Παιχνίδι που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης όπως το Roblox

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να εγκαταστήσετε mods όπως το Minecraft και θέλετε να παίξετε παιχνίδια εν κινήσει, παρόμοια με το Roblox, ρίξτε μια ματιά στο Kogama. Αυτό το παιχνίδι freemium που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ή να παίζετε διαφορετικά παιχνίδια και επίπεδα. Μπορείτε να προσκαλέσετε και να παίξετε με τους φίλους σας, όπως το Roblox.

2. Παιχνίδι με βάση το πρόγραμμα περιήγησης Kogama όπως το Roblox

Εκτός από αυτό, το Kogama είναι επίσης ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου με βλέμματα που θυμίζουν μπλοκ. Το παιχνίδι του μοιάζει τόσο πολύ με το Roblox που μπορεί εύκολα να επινοηθεί ως ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά παιχνίδια όπως το Roblox. Δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να το παίξετε εν κινήσει εάν έχετε μια συσκευή που διαθέτει πρόγραμμα περιήγησης και ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, η ύπαρξη μιας αποκλειστικής εφαρμογής τόσο για υπολογιστή όσο και για κινητά θα ήταν υπέροχο. Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους είναι οι διαφημίσεις. Ωστόσο, λαμβάνετε μια δωρεάν εφαρμογή χωρίς αγορές εντός εφαρμογής, επομένως πρέπει να κερδίσουν, σωστά;

Πλεονεκτήματα

 • Παιχνίδι που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης
 • Παιχνίδια παρόμοια με το Roblox
 • Ανοιχτός κόσμος

Μειονεκτήματα

 • Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές για κάποιους

Διαθεσιμότητα: Οποιαδήποτε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης και ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο

Τιμή: Ελεύθερος; Τα κέρματα εντός του παιχνιδιού κοστίζουν επιπλέον

3. Cubic Castles – MMO World Builder

Ένα άλλο παγκόσμιο παιχνίδι MMO sandbox είναι όπου η φαντασία του παίκτη τροφοδοτεί το παιχνίδι μπροστά. Με τα Cubic Castles, μπορείτε να συγκεντρώσετε πόρους για να δημιουργήσετε και να μεγαλώσετε μπλοκ σε πολυάριθμες κατασκευές. Ωχ! Σχεδόν ξεχάσαμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει επίσης έναν ανοιχτό κόσμο παρόμοιο με το Minecraft.

Κυβικά κάστρα

Περισσότερο από ένα παιχνίδι, με κάποιους κόσμους που κατασκευάζονται από τους παίκτες, θα εκτιμήσετε τους δημιουργούς για το πόσο όμορφες είναι οι δημιουργίες τους. Εάν δεν έχετε ιδέες, μπορείτε να δείτε τους κόσμους άλλων παικτών, που ονομάζονται Realms, για να εμπνευστείτε.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές προσαρμογής παρόμοιες με το Roblox. Επίσης, τα στοιχεία του παιχνιδιού είναι κυρίως κύβοι, αν δεν το λάβατε από το ίδιο το όνομα της εφαρμογής. Επιπλέον, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού διασφαλίζουν ότι το παιχνίδι διατηρείται ενημερωμένο με νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο για εξερεύνηση.

Πλεονεκτήματα

 • Ευρείες επιλογές προσαρμογής χαρακτήρων
 • Ενημερώσεις συχνά
 • Ανοιχτός κόσμος

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένα είδη στο κατάστημα εντός του παιχνιδιού είναι ακριβά

Διαθεσιμότητα: PC, web, iOS και Android

Τιμή: Ελεύθερος; Αγορές εντός εφαρμογής: $0,99 και μετά

4. Minetest – Εντελώς δωρεάν εναλλακτική λύση στο Roblox

Τι γίνεται αν το Minecraft γίνει ανοιχτού κώδικα; Αυτό είναι το Minetest για εσάς. Το καλύτερο μέρος για μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα είναι ότι δεν απαιτείται να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για να ξεκλειδώσετε οτιδήποτε νέο. Το Minetest είναι μια μηχανή παιχνιδιών voxel ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να παίξετε πολλά παιχνίδια παρόμοια με το Roblox.

το καλύτερο παιχνίδι

Εκτός από παιχνίδια, υποστηρίζει επίσης πολλά mods, καθιστώντας το μια αξιόλογη επιλογή. Οι χάρτες είναι αρκετά μεγάλοι, ώστε να μπορείτε να τους κλιμακώσετε ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής σας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι νέοι χρήστες μπορεί να βρουν σύγχυση όταν φορτώνουν παιχνίδια στο Minetest και εγκαθιστούν mods.

Νωρίτερα, η εφαρμογή είχε αποσταλεί με πολλά παιχνίδια, τα οποία θα μπορούσατε να ξεκινήσετε απευθείας να παίζετε και να εξερευνάτε μετά την εγκατάσταση. Ωστόσο, με τις πρόσφατες ενημερώσεις, αυτό έχει αλλάξει. Ανεξάρτητα από αυτό, θα πρέπει να δείτε αυτό το παιχνίδι, καθώς θα έχετε μια εκπληκτική εμπειρία χωρίς να πληρώσετε τίποτα.

Πλεονεκτήματα

 • Εφαρμογή ανοιχτού κώδικα
 • Δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής
 • Τεράστια υποστήριξη για παιχνίδια και mods

Μειονεκτήματα

 • Αρχική καμπύλη εκμάθησης για την εγκατάσταση παιχνιδιών και mods

Διαθεσιμότητα: Windows, macOS, GNU/Linux, FreeBSD, OpenBSD, DragonFly BSD και Android.

Τιμή: Ελεύθερος

5. Terraria – 2D Roblox

Η κοινότητα προσπαθεί πάντα να συγκρίνει το Minecraft και το Terraria. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας sandbox όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εκτός από τον καθηλωτικό κόσμο, η Terraria λαμβάνει συχνά ενημερώσεις για νέο περιεχόμενο.

παιχνίδι terraria

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να εξελίξετε αντικείμενα με την πάροδο του χρόνου, όπως το Minecraft και άλλες εναλλακτικές λύσεις Roblox σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε και να εξερευνήσετε, μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση στην αρχή, αλλά αυτό θα αλλάξει εύκολα μετά την αρχική καμπύλη μάθησης. Ωστόσο, η έλλειψη μιας δωρεάν δοκιμής μπορεί να είναι μια συμφωνία για πολλούς.

Πλεονεκτήματα

 • Τεράστιος κόσμος για εξερεύνηση
 • Συνεχείς ενημερώσεις
 • Διαθέσιμο για πολλές συσκευές

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς δωρεάν δοκιμή
 • Απαιτεί μια καμπύλη μάθησης

Διαθεσιμότητα: Switch, PlayStation, PC, iOS, Android και Amazon

Τιμή: Ελεύθερος

Συνεχίστε να παίζετε χωρίς όρια

Έτσι, αυτή ήταν η λίστα μας με τις πέντε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Roblox. Έχουμε εξασφαλίσει ότι συμπεριλαμβάνουμε μοναδικά παιχνίδια, το καθένα από τα οποία προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ως εκ τούτου, είμαστε σίγουροι ότι ένα από αυτά τα παιχνίδια θα είναι το αγαπημένο σας. Πείτε μας ποιο στα σχόλια παρακάτω.

Πώς να αποκτήσετε το Minecraft στο Chromebook σας

Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος Roblox 277

Οι κορυφαίες 8 επιδιορθώσεις για το «Παρουσιάστηκε απροσδόκητο σφάλμα, το Roblox πρέπει να κλείσει» στα Windows 11

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *