6 τρόποι πρόσβασης στο φάκελο εφαρμογών στο Mac σας

Ο φάκελος Εφαρμογές macOS είναι το κατάλληλο σημείο για όλες τις εφαρμογές σας. Θα σας δείξουμε αρκετούς τρόπους για να ανοίξετε το φάκελο Εφαρμογές στο Mac σας

1. Προβάλετε την πλευρική γραμμή Finder

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανοίξετε το φάκελο Mac Applications είναι από την πλαϊνή γραμμή του Finder.

Ανοίξτε ένα νέο Ευρίσκων παράθυρο και εμφανίστε την πλαϊνή γραμμή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό επιλέγοντας Θέα > Εμφάνιση πλευρικής γραμμής αν είναι κρυφό.

Επιλέγω Εφαρμογές στην ενότητα Αγαπημένα κάτω από το φάκελο “Λήψεις” και θα τον δείτε να ανοίγει από πάνω.

2. Ανοίξτε το μενού Finder Go

Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να ανοίξετε το φάκελο Εφαρμογές είναι να χρησιμοποιήσετε το μενού Finder Go. Με Ευρίσκων ενεργό, επιλέξτε Πηγαίνω στη γραμμή μενού και επιλέξτε Εφαρμογές.

3. Χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου

Ένας ακόμη τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Finder για να ανοίξετε το φάκελο Εφαρμογές είναι με μια συντόμευση πληκτρολογίου Mac. Με το Finder ενεργό, χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Shift + Command + A και θα δείτε τον φάκελο ανοιχτό.

4. Ανοίξτε την Αναζήτηση Spotlight

Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Spotlight Search για να εντοπίσετε στοιχεία στο Mac σας, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε το φάκελο Εφαρμογές.

Επίλεξε το Αναζήτηση κουμπί στη γραμμή μενού σας, πληκτρολογήστε “Εφαρμογές” και πατήστε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Θα δείτε διάφορα αποτελέσματα για τον όρο αναζήτησής σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε το Εφαρμογές φάκελο και επιλέξτε τον για να ανοίξει ο φάκελος.

5. Πρόσβαση στο Launchpad

Ένας εύκολος τρόπος για να φτάσετε στην εφαρμογή που θέλετε χωρίς να ανοίξετε τεχνικά τον φάκελο “Εφαρμογές” είναι με το Launchpad.

Επίλεξε το Επιφάνεια εκκίνησης εικονίδιο στο Dock σας. Στη συνέχεια, θα δείτε όλες τις εφαρμογές Apple, τις εφαρμογές τρίτων και τους υποφακέλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα για να το ανοίξετε ή να χρησιμοποιήσετε το Αναζήτηση πεδίο για να βρείτε αυτό που θέλετε

6. Προσθέστε το φάκελο Applications στο Dock σας

Εάν ανακαλύψετε ότι ανοίγετε το φάκελο Εφαρμογές πολλές φορές την ημέρα, μπορείτε να τον τοποθετήσετε στο Dock σας για την ευκολότερη πρόσβαση από όλους.

Ανοιξε Ευρίσκωνσύρετε το Φάκελος εφαρμογών στη δεξιά πλευρά του Dock σας και αφήστε το. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ Εφαρμογές στην πλαϊνή γραμμή Finder και επιλέξτε Προσθήκη στο Dock στο αναπτυσσόμενο μενού

Στη συνέχεια θα δείτε το Εφαρμογές εικονίδιο στο Dock σας

Απλώς κάντε κλικ για να ανοίξετε και να προβάλετε όλες τις εφαρμογές Mac και τα εργαλεία τρίτων και επιλέξτε ένα για να το εκκινήσετε

Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο για να κάνετε πράγματα όπως να ταξινομήσετε τα περιεχόμενα, να εμφανίσετε το εικονίδιο ως φάκελο και να προβάλετε το περιεχόμενο σε διαφορετική διάταξη.

Εάν αποφασίσετε να αφαιρέσετε το φάκελο από αυτό το σημείο αργότερα, κάντε δεξί κλικ και μεταβείτε στο Επιλογέςκαι επιλέξτε Αφαίρεση από το Dock.

Με αυτούς τους απλούς τρόπους για να ανοίξετε το φάκελο Εφαρμογές στο Mac, θα έχετε πάντα τις εφαρμογές που χρειάζεστε στα χέρια σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του iPad/iPhone”.

Πώς να επαναφέρετε το εικονίδιο τηλεφώνου που λείπει στο iPhone/iPad

Τα καλύτερα αξεσουάρ Nintendo Switch

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *