Η επανάσταση της AI (8 τρόποι για να γίνεις πλούσιος)

Μόλις μπήκαμε σε μια περίοδο που θα χαθεί ως η πιο πρωτοποριακή πρόοδος στην τεχνολογία στην ανθρώπινη ιστορία, και αυτή είναι η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία και σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε αυτήν την ευκαιρία και θα σας δείξω μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε.

Εάν είστε νέος σε αυτόν τον ιστότοπο, στην πραγματικότητα ασχολούμαστε με τα οικονομικά και τη βελτίωση του εαυτού σας γενικά. Σε αυτόν τον ιστότοπο θα μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα και όποτε βρούμε μια ευκαιρία, εκμεταλλευόμαστε. Κάθε φορά που μια νέα τεχνολογία γίνεται δημοφιλής, οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της τεχνολογίας κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα όταν κερδίζει δημοτικότητα.

Σκεφτείτε το διαδίκτυο τη δεκαετία του ’90, τα κρυπτονομίσματα το 2009 όταν δημιουργήθηκε, σκεφτείτε τα NFT όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. Με όλες αυτές τις βιομηχανίες, αν εντοπίσατε αυτές τις τάσεις νωρίς και μπήκατε σε αυτές, πιθανότατα θα είχατε κερδίσει πολλά χρήματα ειδικά με τα κρυπτονομίσματα και τα NFT.

Το AI δεν διαφέρει από κανένα από αυτά τα τρία. Είναι ένα νέο κομμάτι τεχνολογίας και κατά τη γνώμη μου, νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερο από τις τρεις τεχνολογίες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης. 

Διαβάστε επίσης:Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με την τεχνητή νοημοσύνη

Θέλω να φανταστείτε έναν κόσμο όπου αντί να χρειάζεται να κάνετε google μια ερώτηση που έχετε, μπορείτε να ρωτήσετε τον προσωπικό σας βοηθό που είναι AI. Και αυτός ο προσωπικός βοηθός μπορεί να διαβάσει χιλιάδες λέξεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να συγκεντρώσει την ακριβή απάντηση στην ερώτησή σας σε 15 δευτερόλεπτα.

Αυτή η προσωπική βοηθός δεν ξυπνάει στις 9 το πρωί και δεν παραπονιέται. Είναι εκεί 24/7, δεν κοιμάται, δεν σας χρεώνει, είναι εξαιρετικά φθηνό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα ολόκληρες τις παρουσιάσεις power point με μόνο ένα θέμα για το τι θέλετε και μερικές λέξεις-κλειδιά.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε φωτογραφίες, να αντιγράψετε ή σενάρια πωλήσεων ή οποιοδήποτε είδος πολυμέσων μπορείτε να σκεφτείτε χωρίς να χρειάζεται να το δημιουργήσετε μόνοι σας. Λοιπόν, θα ήθελα να πω ότι όλα τα όνειρά σας έγιναν πραγματικότητα γιατί μόλις αρχίσαμε να ζούμε σε αυτόν τον κόσμο. Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσω περίπου 8 έως 10 επιχειρηματικές ιδέες. Κάποια από τα οποία κατέληξα μόνη μου και κάποια που είναι λίγο πιο δημοφιλή.

Θα απαριθμήσω 8 έως 10 επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε να αξιοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη και αυτό το άρθρο ισχύει για όλες τις ηλικίες, όλους τους τύπους ανθρώπων. Είτε είστε ένας μέσος άνθρωπος χωρίς δουλειά και χρήματα και χωρίς δεξιότητες, μπορείτε ακόμα να αξιοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να κερδίσετε χρήματα με μια παράπλευρη φασαρία. Ή αν είστε έμπειρος άνθρωπος ή επενδυτής με περίπου 500.000 $ στο περιθώριο και θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα εταιρεία που εκμεταλλεύεται την τεχνητή νοημοσύνη, έχω επίσης μερικές ιδέες για SAR που συνέταξα στο τέλος αυτού του άρθρου.

Πρέπει να έχετε δει στις ειδήσεις στο διαδίκτυο και κάπου στο Twitter όπου πολλοί άνθρωποι λένε ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να αντικαταστήσει πολλές θέσεις εργασίας και ειλικρινά, αν ρωτήσετε κάποιον, δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσει. Νομίζω ότι ένα από τα αστεία πράγματα σε αυτό είναι ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν ήρθε για να αναλάβει την εργασία όσον αφορά τις δουλειές όπως νομίζαμε ότι ήταν πριν από 10 χρόνια. 

Στην πραγματικότητα, χρειάστηκε πρώτα η δημιουργική δουλειά και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στον υπολογιστή και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται από το σπίτι όπως οι bloggers και οι δημιουργοί μέσων είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι συμφωνούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αναλάβει έναν τόνο θέσεων εργασίας τα επόμενα χρόνια.

Αυτό σημαίνει απλώς ότι αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, πρέπει να ενισχύσετε το εισόδημά σας και πρέπει να είστε στην αιχμή αυτής της νέας τεχνολογίας, ώστε να μην μείνετε πίσω στον νέο κόσμο στον οποίο χρησιμοποιούμε την τεχνητή νοημοσύνη. Εκεί είναι μια έννοια που θα σας εξηγήσω τώρα που θέλω να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ενώ διαβάζετε ολόκληρο το άρθρο.

Αυτή η έννοια είναι το Value Arbitrage. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή Lenza κέρδιζε ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα χρησιμοποιώντας το arbitrage αξίας. Μιλάω για όλους εκείνους τους ανθρώπους που βάζουν τα avatar της AI στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν δεν ξέρετε τι είναι το Lenza, είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους ανθρώπους να ανεβάζουν φωτογραφίες του εαυτού τους και στη συνέχεια η Lenza θα δημιουργήσει είδωλα τεχνητής νοημοσύνης των εικόνων σε διαφορετικές μορφές.

Το αβιτρέζι της αξίας είναι απλά όταν παίρνετε κάτι που έχει αξία, το επανασυσκευάζετε και το κάνετε πιο βολικό για ένα συγκεκριμένο δημογραφικό πληθυσμό και μετά το πουλάτε για περισσότερα και κρατάτε το peofit.

Είναι σαν ένα ψηφιακό dropshipping, αν αυτό διευκολύνει τη σκέψη.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για καλύτερη κατανόηση. Ας υποθέσουμε ότι πηγαίνετε και νοικιάζετε ένα βαρετό παλιό διαμέρισμα για 2.000 $ το μήνα και στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα όμορφα έπιπλα και παιχνίδια σε αυτό το διαμέρισμα και τα καταχωρείτε στο AirBnB όπου καταλήγετε να κερδίζετε 4.000 $ το μήνα. Το διαμέρισμα παραμένει το ίδιο, αλλά το συσκευάσατε ξανά και βγάζετε περισσότερα χρήματα από αυτό.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Lenza. Ο Lenza ήταν εδώ και λίγο καιρό και αυτό που έκαναν ήταν ότι χρησιμοποίησαν το OpenAI και τις δωρεάν δυνατότητες δημιουργίας εικόνων χρησιμοποιώντας AI, το συσκεύασαν ξανά σε μια βολική εφαρμογή και έγινε viral. Η γεννήτρια ή το πραγματικό πράγμα που τράβηξε τις εικόνες σας και σας μετέτρεψε σε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας είναι ένα δωρεάν εργαλείο.

Οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση, αλλά το μόνο πράγμα είναι ότι δεν είναι τόσο βολικό όσο το έφτιαξε η Lenza. Η Lenza πήρε τον πηγαίο κώδικα για αυτό το AI, τον έβαλε στην εφαρμογή και δημιούργησαν ένα μπροστινό μέρος που ήταν εύκολο στην πλοήγηση, φιλικό προς τον χρήστη και στη συνέχεια το προώθησαν και έγινε viral.

Έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα και είχαν μηδενικά γενικά έξοδα. Δεν χρειάστηκε να πληρώσουν τις πηγές γιατί είναι εντελώς δωρεάν. Οπότε αυτή είναι βασικά η ιδέα, να πάρεις κάτι δωρεάν και να το πουλήσεις για ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτό είναι απίστευτο και είναι μια ολοκαίνουργια τεχνολογία και αν αυτό σας ενδιαφέρει, τότε αυτό το άρθρο θα σας συνεπάρει γιατί υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν για να κερδίσετε χρήματα, οπότε ας ασχοληθούμε με αυτό τώρα.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ακούσει για το  ChatGTP  και την εκρηκτική αύξηση της δημοτικότητας του AI γενικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το ChatGTP είναι ένα πρόγραμμα AI που έχει εκπαιδευτεί να χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο μέχρι το 2021 για να απαντά στις ερωτήσεις σας και να εκτελεί τα αιτήματά σας.

Με αυτό μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε σχεδόν οποιεσδήποτε ερωτήσεις, από περιλήψεις βιβλίων μέχρι γεγονότα και κυριολεκτικά τη διόρθωση του γραπτού σας ή τη διόρθωση του κώδικά σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι καν η πιο ισχυρή πτυχή του προγράμματος. Με αυτό το δημόσια διαθέσιμο AI, μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε κείμενο και εικόνες όπως ακριβώς ανέφερα παραπάνω.

Αυτό έχει την ικανότητα να δημιουργεί εξαιρετικά περίπλοκη εργασία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα χωρίς σφάλματα και είναι ακριβώς αυτό που οι έξυπνοι και γρήγοροι επιχειρηματίες μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν ήδη. Οι άνθρωποι βρίσκουν ήδη εξαιρετικούς τρόπους χρήσης αυτής της δωρεάν τεχνητής νοημοσύνης ανοιχτού κώδικα για να απλοποιήσουν πράγματα όπως το copywriting μέσω email και τις πωλήσεις.

Στον ιστότοπο  buy.com , πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη πουλήσει όχι για επιχειρήσεις τεχνητής νοημοσύνης αλλά και επιχειρηματικές ιδέες τεχνητής νοημοσύνης για πολλαπλά πενταψήφια ποσά. Και αυτό είναι τρελό αν το σκεφτείς γιατί οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνητή νοημοσύνη, απλώς έχουν ιδέες και πουλάνε τις ιδέες.

Εάν δεν έχετε χρήματα και δεν έχετε δεξιότητες, δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε μια επιχείρηση. Μπορείτε απλώς να έχετε μια ιδέα και να πάτε να πουλήσετε την ιδέα σας. Καθίστε, ανεβείτε με το αυτοκίνητο στα βουνά, γίνετε δημιουργικοί και βάλτε ιδέες, γράψτε τις και ποιος ξέρει; Ίσως κάποιος θέλει να τα αγοράσει για 10 γραμμάρια. 

Επιστρέφοντας στο ChatGTP, είναι πολύ τρελό αν δεν έχετε παίξει ήδη με αυτό. Βασικά μπορεί να κάνει ό,τι του ζητήσετε και είναι ακόμα αρκετά νέο εργαλείο. Καθώς το ενημερώνουν και καθώς μαθαίνει, θα γίνεται πιο έξυπνο και ακόμα πιο αποτελεσματικό. Οι άνθρωποι έχουν υιοθετήσει αυτήν την ιδέα και την έχουν αναβαθμίσει πολύ περισσότερο. 

Υπάρχει ένα παιδί που δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube και μπορούσε να μπλέκει συνεχώς με τους δείκτες, που αύξησαν το ποσοστό του κέρδους μέχρι να φτάσει στον υψηλότερο αριθμό που μπορούσε. Έτσι, αυτό το παιδί μπόρεσε να βρει ένα bot συναλλαγών ενώ εκμεταλλευόταν το ChatGTP και του έλεγε τι να κάνει και τελικά είχε ένα bot που του έκανε το 17000% των επιστροφών. Είναι υπέροχο.

Αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση 1 χιλ. σε εκατομμύρια δολάρια ή δεκάδες δολάρια. Εν πάση περιπτώσει, ξέρω ότι βρίσκεστε σε ένα σημείο αυτού του άρθρου όπου λέτε “εντάξει ωραία, είναι πολλά τα χρήματα, αλλά πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το εργαλείο;”. Ως ένας μέσος καθημερινός τύπος, πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά παραδείγματα και θα βουτήξουμε σε αυτό λίγο περισσότερο καθώς προχωράμε.

1. Email Marketing/ Οτιδήποτε έχει να κάνει με λέξεις .

Αυτό το είδος της επιχείρησης ή οποιοδήποτε είδος αξίας που έχει οποιαδήποτε σχέση με τις λέξεις. Είτε πρόκειται για πωλήσεις, περιγραφές προϊόντων, περιγραφές αντιγράφων διαφημίσεων, μάρκετινγκ μέσω email, ιστολόγια ή οτιδήποτε συνάδει με αυτά που ανέφερα παραπάνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με αυτήν αμέσως. Με την άνοδο της γραφής με τεχνητή νοημοσύνη, πολλοί κειμενογράφοι θα πρέπει να αποφασίσουν να αφήσουν το σωστό ρομπότ να γράψει όλο το αντίγραφο και να επεξεργαστεί ό,τι έρχεται και να το παραδώσει στους πελάτες τους.

Αυτό θα επιτρέψει σε έναν έμπορο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να λειτουργήσει κυριολεκτικά 10 έως 50 xml που θα έκανε συνήθως και θα είναι σε θέση να κάνει εργασία αξίας εβδομάδων μέσα σε λίγα λεπτά. Αντί να χρειάζεται να προσλάβετε έναν τόνο κειμενογράφους που θα πηγαίνουν για πάρτι μια στο τόσο, θα αργούν μια στο τόσο και μπορεί να κάνουν ένα λάθος περιστασιακά. Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε το AI 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς σφάλματα, κάτι που είναι φθηνό και δωρεάν.

Εάν έχετε εμπειρία copywriting ή εάν δεν έχετε εμπειρία και θέλετε να ασχοληθείτε με το copywriting ή να γράψετε email για εταιρείες ή ιδιώτες και να χρεώσετε 100%, μπορείτε εύκολα να αξιοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη και δεν χρειάζεται καν να προσλάβετε προσωπικό.

2. Σχεδιασμός μικρογραφιών

Αυτό είναι ακόμα στην αρχή, αλλά οι περισσότεροι μεγάλοι YouTubers χρησιμοποιούν δημιουργούς μικρογραφιών για να κάνουν καλές μικρογραφίες για τα βίντεό τους. Στην πραγματικότητα, έχω ακούσει φήμες ότι ο Mr. Beast πληρώνει 10.000 $ για κάθε μικρογραφία βίντεο. Και είμαι σίγουρος ότι θα εκμεταλλευτεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει κάποιου είδους δημιουργικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας αυτές τις μικρογραφίες σύντομα.

Με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και ορισμένων βασικών δεξιοτήτων του photoshop, τώρα οι δημιουργοί μικρογραφιών μπορούν να κάνουν πολύ πιο δημιουργικές εικόνες και ευκολότερες, επειδή μπορούν απλώς να δημιουργήσουν τυχαίες εικόνες που θέλουν στις μικρογραφίες και να μην χρειάζεται να ξοδεύουν ώρες σχεδιάζοντας το γραφικό τους σχέδιο ή την επεξεργασία κ.λπ. .

Αυτό ανοίγει μια νέα ευκαιρία για τους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν την τεχνητή νοημοσύνη και να δημιουργήσουν νέα στυλ τρελών μικρογραφιών που δεν έχουν ξαναδεί στην πλατφόρμα YouTube και σίγουρα θα λειτουργήσουν. Οι μικρογραφίες που δημιουργήθηκαν από την τεχνητή νοημοσύνη διαφορετικά θα κόστιζε εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια από τους σχεδιαστές.

Έτσι, εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο και ενδιαφέρεστε για την τέχνη, μπορείτε να συνεργαστείτε με την τεχνητή νοημοσύνη και μπορείτε να δημιουργήσετε μια εταιρεία σχεδίασης για μικρογραφίες που παρουσιάζει ή παρέχει πολύ δημιουργικές και υψηλής ποιότητας μικρογραφίες με εξαιρετική τιμή στους YouTubers. Και άνθρωποι σαν εμένα θα ήθελαν να πληρώσουν για κάτι τέτοιο. 

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε εδώ είναι ότι η δημιουργία μικρογραφιών δεν είναι απολύτως κατασκευασμένη για το YouTube. Αυτή η δημιουργία εικόνων AI μπορεί να αυξήσει δραστικά πόσο αποτελεσματικά μπορεί να είναι τα σχέδια λογότυπων σε τρισδιάστατη απόδοση για προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ακόμα και η επεξεργασία βίντεο. Οποιοδήποτε είδος επεξεργασίας πολυμέσων ή δημιουργίας περιεχομένου, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα νέο δημιουργικό στυλ.

Κάθε εδραιωμένη επιχείρηση απαιτεί πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών και η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε αυτό το τμήμα μπορεί να έχει πολύ νόημα. Πρώτα απ ‘όλα, ένα AI μπορεί να επεξεργαστεί χιλιάδες περισσότερες συνομιλίες από ό,τι θα μπορούσε ποτέ οποιοσδήποτε άνθρωπος. Αυτό προφανώς θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα για το πόσα άτομα πρέπει να προσλάβετε για την εξυπηρέτηση πελατών για όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εκεί έξω.

Επιπλέον, με την τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε ακριβώς τον τόνο που θα θέλατε να έχουν με τους πελάτες, κάτι που μπορεί να κάνει τη συγκεκριμένη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών πιο μοναδική και ξεχωριστή. Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ πιο γρήγορη από την ανθρώπινη στην επίλυση υλικοτεχνικών ζητημάτων όπως πακέτα που λείπουν ή ζητήματα πληρωμών ή ζητήματα απάτης.

Εάν χρησιμοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη για την εξυπηρέτηση πελατών, θα μειώσετε ουσιαστικά τον αριθμό των ατόμων που θα χρειαστείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σας και αυτό θα αυξήσει τελικά το κέρδος σας. Έτσι, εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο και έχετε μια ευρεία ιδέα να είστε δημιουργικοί και να αξιοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε ένα bot εξυπηρέτησης πελατών.

Μπορείτε ακόμη να προσλάβετε έναν κωδικοποιητή και να δημιουργήσετε μια διεπαφή ιστοσελίδα όπου μπορείτε απλώς να προσλάβετε ένα άτομο για να δημιουργήσετε μια εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών όπως καμία άλλη και να την προσφέρετε σε εταιρείες που λαμβάνουν εκατοντάδες email την ημέρα και τους χρεώνουν. Μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε επιχείρηση και να κερδίσετε πολλά χρήματα. 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι η ταχύτητα με την οποία μπορούν να γίνουν τα πράγματα και η έλλειψη ανθρώπινου λάθους. Όπως διαβάζετε αυτή τη στιγμή, η ποιότητα της εργασίας που προέρχεται από την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μην είναι εξαιρετική, καθώς θα βρείτε στο υψηλότερο επίπεδο ανθρώπινης ικανότητας, αλλά πιστεύω ότι θα φτάσει εκεί. Ο χρόνος και η πνευματική ενέργεια που μπορείτε να εξοικονομήσετε είναι τρελό.

Αξιοποιώντας το ChatGTP και ακόμη και άλλες εταιρείες όπως  η copy.ai , θα παραθέσω μερικές ιδέες που σκέφτηκα και μπορείτε να τις μετατρέψετε σε επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή. Αρχικά, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εταιρεία αντιγραφής διαφημίσεων όπου δημιουργείτε αντίγραφα διαφημίσεων για εταιρείες που προβάλλουν έναν τόνο διαφημίσεων στο διαδίκτυο και μπορείτε να αξιοποιήσετε το ChatGTP. 

Εάν έχετε περισσότερα χρήματα και θέλετε να μετατρέψετε αυτήν την ιδέα σε ένα ισχυρό SAR που είναι όλο αυτοματοποιημένο και γίνεται μόνο με τη λήψη ή την εγκατάσταση, μπορείτε να το κάνετε. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή shopify που οι άνθρωποι βάζουν σε ένα συγκεκριμένο αντίγραφο διαφήμισης και λέει ” Γεια σου, αυτό είναι το δημογραφικό μου στόχο, δώστε μου 25 αντίγραφα ” και μπορείτε να τα αντιγράψετε όλα αυτά και να τα διαδώσετε όλα σε διαφημίσεις facebook ή διαφημίσεις tiktok και μετά μπορείτε να βρείτε τον νικητή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ή να ξεκινήσετε μια εταιρεία συγγραφής σεναρίων YouTube. Έτσι, μπορείτε να γράψετε σενάρια αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη για μεγάλους YouTubers. Μπορείτε να τους κάνετε περισσότερο μια ιστορία σαν δραματική ή να αφήσετε το AI να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερες λέξεις ή να το κάνετε να ακούγεται επαγγελματικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εταιρεία με το δικό σας στυλ και να προσφέρετε αυτήν την υπηρεσία σε μεγάλους YouTubers.

Μπορείτε να έχετε ένα Email Marketing Agency που υποστηρίζεται από AI ή μπορείτε να έχετε ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης σελίδας προορισμού όπου πηγαίνετε στον ιστότοπο των χρηστών, λαμβάνετε το κείμενό τους και το ξαναγράφετε με το καλύτερο στυλ και αυξάνετε το ποσοστό μετατροπών τους. Εάν θέλετε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν Βοηθό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτό θα μοιάζει περισσότερο με μια επέκταση του Google Chrome που γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βασικά επισημαίνει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να πείτε στο ChatGTP τι να κάνει. Αυτό σημαίνει ότι αν γράψετε ένα email και ακούγεται πολύ κακό με πολλά λάθη, μπορείτε να πείτε στο ChatGTP να το ξαναγράψει και να το κάνει να φαίνεται πιο επαγγελματικό. Αυτό θα γίνει σε 10 δευτερόλεπτα με το ChatGTP.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για την εργασία σας και για τους φίλους σας επίσης. Μπορείτε να τους χρεώσετε για να κάνουν τη δουλειά τους με το ChatGTP. Θα μπορούσατε να είστε blogger ή οποιοδήποτε είδος ελεύθερου επαγγελματία που αντιγράφει ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπηρεσία ή μια υπηρεσία γύρω από τη σύνταξη μιας δέσμης ιστολογίων και την παράδοση τους σε άτομα που προσπαθούν να κατατάξουν τον ιστότοπό τους οργανικά στο Google.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το πρακτορείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε υπότιτλους για όλες τις αναρτήσεις σας στο facebook και στο Instagram ή μπορείτε να το κάνετε εξατομικευμένο εργαλείο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εάν έχετε τα χρήματα για αυτό. 

Φανταστείτε ένα απλό εργαλείο αστείου στο οποίο μπορείτε απλώς να μεταβείτε και να αναζητήσετε αστεία που μπορείτε να σκεφτείτε ποτέ και σας δίνει τα αστεία σε αυτόν τον διαγωνισμό. Απλώς σκεφτείτε οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε, μεταβείτε στη  διεύθυνση purchase.com  και πουλήστε αυτήν την ιδέα για να κερδίσετε χρήματα. Αυτές είναι μερικές ιδέες και μια λίστα με το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το AI και το ChatGTP.

Αλλά θα εμβαθύνω επίσης σε ορισμένες από τις επιχειρήσεις και τους ιστότοπους που προέρχονται από επιχειρηματίες που έχουν ήδη εκμεταλλευτεί το arbitrage αξίας. Όλα αυτά τα εργαλεία για τα οποία πρόκειται να σας δείξω ή για τα οποία πρόκειται να μιλήσω εκτελούνται στην πραγματικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος ChatGTP AI και το χρησιμοποιούν εντελώς δωρεάν. Ας ελπίσουμε ότι καθώς τρέχω στη λίστα μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιχείρησή σας και επίσης να πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητά σας.

Πριν προχωρήσουμε, θέλω να ξέρετε ότι δεν συνεργάζομαι ούτε πληρώνομαι από κανένα από αυτά τα εργαλεία που πρόκειται να παραθέσω, απλώς τα βρήκα όλα μέσω έρευνας. Το πρώτο στη λίστα είναι  το copy.ai. Το ανέφερα προηγουμένως, αλλά αυτό το εργαλείο γράφει κάθε τύπο αντιγράφου που μπορείτε να φανταστείτε, από ψηφιακή έντυπη μορφή έως πλήρες αντίγραφο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως γάντζους περιγραφής βίντεο YouTuber.
Μπορείτε να επιλέξετε μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών τόνων και να περιγράψετε τι θέλετε να αφορά το αντίγραφο με λίγη επεξεργασία. Ένα άλλο εργαλείο είναι το  Sitekick.ai , αυτό το εργαλείο δημιουργεί αυτόματα ολόκληρες τις σελίδες προορισμού για προϊόντα κάτω από ένα λεπτό. Τα πάντα, από το σχεδιασμό, την αντιγραφή και τον κώδικα του ιστότοπου γίνονται αυτόματα για εσάς.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε μια ολόκληρη δέσμη διαφορετικών ιδεών χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε γελοίο χρόνο και χρήματα για να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού κάθε φορά. Παλιότερα, όταν είστε ειδικός στα dropshipping και θέλετε να δοκιμάσετε ένα προϊόν, ήταν ένα ολόκληρο θέμα. Μπορεί να σας πάρει μια μέρα για να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού 

Θα πρέπει να πάτε και να κάνετε έρευνα για το αντίγραφο ή να βρείτε καλές εικόνες. Εκείνες οι μέρες πέρασαν, αν μπορούσατε να το κάνετε να δουλέψει τότε έπρεπε να κάνετε όλη αυτή τη δουλειά, τώρα δεν έχετε δικαιολογίες. Μπορείτε να μεταβείτε και να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού για ένα προϊόν σε ένα λεπτό. Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμη και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης εκεί έξω που θα σας βρουν την καλύτερη τάση των προϊόντων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανά κατάταξη.

Το θέμα μου είναι ότι, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα και να βρείτε προϊόντα εξαιρετικά γρήγορα, μπορείτε πιθανώς να το κάνετε έως και 20 φορές την ημέρα, αν θέλετε να λειτουργήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνητή νοημοσύνη σίγουρα αρχίζει να εισχωρεί στην επικρατούσα τάση και θα γίνει πολύ σημαντική στη ζωή όλων μας. Θα γίνει πολύ γρήγορα.

Αυτή είναι μια από εκείνες τις περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας που πρόκειται να περάσουμε από εκθετική ανάπτυξη. Ο χρόνος που μπορούμε να εξοικονομήσουμε, όπως πόσο αποτελεσματικοί είμαστε σε θέση να γίνουμε ως ανθρώπινο είδος, με εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη, απλώς έχει αλλάξει δραματικά και θα μας κάνει να εξελιχθούμε εκθετικά 

Όσον αφορά τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης σε επιχειρήσεις όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αντίκτυπο στα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη, τη συγγραφή κειμένων, τη γραφιστική, τη δημιουργία εικόνων και πολλά άλλα. Θα δούμε την τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το ηλεκτρονικό εμπόριο και σε όλες τις επιχειρήσεις και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάθε δημιουργική ιδέα αυτή τη στιγμή.

Στο πολύ βραχυπρόθεσμο μέλλον, δεν νομίζω ότι αυτό έχει γίνει ακόμα, αλλά ένας προσωπικός εικονικός βοηθός AI όπως ανέφερα νωρίτερα σε αυτό το άρθρο. Για να ολοκληρώσω αυτό το άρθρο, ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η τεχνολογία είναι καταπληκτική, είναι συναρπαστική και τρομακτική, αλλά το πιο σημαντικό πιστεύω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία και μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε.

Εάν έχετε διαβάσει αυτό το άρθρο μέχρι αυτό το σημείο, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας και ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Αν έγινε, ωραία. Τα λέμε στο επόμενο

Διαβάστε επίσης:Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Πώς να μετατρέψετε 1.000 € σε 100.000 € ανά έτος

AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *