άμεσα μηνύματα βίντεο WhatsApp που λείπουν

6 Διορθώσεις για τα άμεσα μηνύματα βίντεο WhatsApp που λείπουν ή δεν λειτουργούν

Η αποστολή άμεσων μηνυμάτων βίντεο στο WhatsApp είναι ένας γρήγορος και συναρπαστικός τρόπος επικοινωνίας με τις επαφές σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να μοιραστείτε μια στιγμή της ημέρας σας ή να εκφραστείτε καλύτερα. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα άμεσα μηνύματα βίντεο WhatsApp επειδή η λειτουργία λείπει ή δεν λειτουργεί στο Android ή το iPhone σας, αυτός ο οδηγός προσφέρει μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορούν να εμποδίσουν το WhatsApp να στείλει ένα άμεσο μήνυμα βίντεο μετά την εγγραφή του. Ως εκ τούτου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκλείσετε τυχόν προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας μια άλλη εφαρμογή που εξαρτάται από το Διαδίκτυο, όπως το YouTube και να δείτε αν λειτουργεί καλά. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα βίντεο στο WhatsApp από τη συλλογή σας για να δείτε αν λειτουργεί.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μεταβείτε σε διαφορετική σύνδεση στο Διαδίκτυο και δοκιμάστε ξανά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μοιραστείτε αυτόματα την κατάσταση WhatsApp ως ιστορία στο Facebook

2. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της κάμερας για πρόσβαση στη λειτουργία

Το WhatsApp ενημέρωσε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων βίντεο σε Android και iPhone. Προηγουμένως, έπρεπε να πατήσετε το εικονίδιο του μικροφώνου και, στη συνέχεια, να κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο της κάμερας για να εγγράψετε ένα άμεσο μήνυμα βίντεο.

Εάν το τηλέφωνό σας εκτελεί την τελευταία έκδοση του WhatsApp, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο κάμερας στα αριστερά του εικονιδίου του μικροφώνου. Αυτό θα σας επιτρέψει να εγγράψετε ένα άμεσο μήνυμα βίντεο στο WhatsApp. Ως εκ τούτου, η χρήση της παλαιότερης μεθόδου μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι η δυνατότητα άμεσων μηνυμάτων βίντεο WhatsApp λείπει από το τηλέφωνό σας.

Αποστολή άμεσου μηνύματος βίντεο στο WhatsApp για κινητά

3. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων βίντεο

Η επιλογή άμεσου μηνύματος βίντεο ενδέχεται να μην εμφανίζεται ή να μην λειτουργεί εάν έχετε απενεργοποιήσει τη λειτουργία από το μενού ρυθμίσεων του WhatsApp. Αρκετοί χρήστες στο Reddit επιλύθηκε το πρόβλημα αφού ενεργοποίησαν τη δυνατότητα. Εδώ είναι τα βήματα για αυτό.

1. Ανοίξτε το WhatsApp, πατήστε το εικονίδιο με τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε το μενού ρυθμίσεων WhatsApp στο Android

Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp σε iPhone, πατήστε το Ρυθμίσεις επιλογή στην κάτω δεξιά γωνία.

WhatsApp στο iPhone

2. Πατήστε Συνομιλίες.

3. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Άμεσα μηνύματα βίντεο.

Ενεργοποιήστε το WhatsApp Instant Video Message στο κινητό

Αφού κάνετε τις παραπάνω αλλαγές, ανοίξτε οποιαδήποτε συνομιλία και πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της κάμερας για να ελέγξετε εάν λειτουργεί η λειτουργία άμεσων μηνυμάτων βίντεο.

4. Ενεργοποιήστε τη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για την εφαρμογή

Μερικές φορές, το WhatsApp μπορεί να αποτύχει να στείλει τα μηνύματά σας βίντεο, εάν δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια για εργασία στο παρασκήνιο. Για να αποφύγετε προβλήματα, πρέπει να επιτρέψετε στο WhatsApp να χρησιμοποιεί δεδομένα στο παρασκήνιο στο Android ή το iPhone σας. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

Android

1. Πατήστε παρατεταμένα το Εικονίδιο WhatsApp και πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών από το μενού που εμφανίζεται.

2. Παω σε Δεδομένα κινητού και ενεργοποιήστε τις εναλλαγές δίπλα στο Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου και Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων ενώ είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση δεδομένων.

Ενεργοποιήστε τη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για WhatsApp στο Android

iPhone

1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε WhatsApp και ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Ανανέωση εφαρμογής παρασκηνίου.

Σημείωση: Εάν η εναλλαγή ανανέωσης εφαρμογής φόντου εμφανίζεται γκριζαρισμένη, απενεργοποιήστε την Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με κατεύθυνση προς Ρυθμίσεις > Μπαταρία.

Ενεργοποιήστε τη χρήση δεδομένων παρασκηνίου για WhatsApp στο iPhone

Ανοίξτε ξανά το WhatsApp στο τηλέφωνό σας για να ελέγξετε αν λειτουργούν τα άμεσα μηνύματα βίντεο.

5. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης εφαρμογών (Android)

Εφαρμογές όπως το WhatsApp μπορεί να παρουσιάσουν δυσλειτουργία εάν τα υπάρχοντα δεδομένα προσωρινής μνήμης γίνουν παλιά ή κατεστραμμένα. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων βίντεο, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη WhatsApp στο τηλέφωνό σας.

Μην ανησυχείτε, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του WhatsApp θα καταργήσει μόνο τα προσωρινά αρχεία που σχετίζονται με την εφαρμογή, έτσι δεν θα χάσετε καμία από τις συνομιλίες σας.

1. Πατήστε παρατεταμένα το WhatsApp εικονίδιο και πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών από το μενού που προκύπτει.

2. Παω σε Αποθήκευση και πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης επιλογή στο κάτω μέρος.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη WhatsApp στο Android

6. Ενημερώστε την εφαρμογή

Έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών στο Android ή το iPhone σας; Εάν ναι, μπορεί να χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση του WhatsApp, η οποία μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Μεταβείτε στο Play Store ή στο App Store για να ενημερώσετε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

WhatsApp για Android

WhatsApp για iPhone

Επιστρέψτε στην κοινή χρήση στιγμών

Τα άμεσα μηνύματα βίντεο στο WhatsApp μπορούν να εξαλείψουν την ανάγκη να πληκτρολογήσετε μεγάλα μηνύματα και να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στις συνομιλίες σας. Ελπίζουμε ότι μία από τις παραπάνω συμβουλές σας βοήθησε να λειτουργήσουν τα άμεσα μηνύματα βίντεο, επιτρέποντάς σας να στέλνετε σύντομα βίντεο στους φίλους και την οικογένειά σας στο WhatsApp.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο Android TV

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *