Πώς να παίξετε μουσική στο Twitch

Πώς να παίξετε μουσική στο Twitch χωρίς παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Εκτός από τη ροή παιχνιδιών, μπορείτε επίσης να παίξετε μουσική στο Twitch ή να κάνετε και τα δύο μαζί. Η μουσική παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στο να κρατάς το ενδιαφέρον των θεατών σου. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε να παίξετε μουσική στο Twitch.

Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί κατά την αναπαραγωγή μουσικής στο Twitch είναι η λήψη προειδοποιήσεων παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων ή, χειρότερα, η κατάργηση DMCA. Με αυτόν τον οδηγό, θα μοιραστούμε τα βήματα για την αναπαραγωγή μουσικής στο Twitch και πώς να αποφύγετε όλα τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάνοντας αυτό.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper <<  

Διαβάστε επίσης:

Πώς να παίξετε μουσική κατά τη ροή στο Twitch

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αναπαραγωγής μουσικής στο Twitch, όπως αναπαραγωγή σε άλλη συσκευή στο παρασκήνιο ενώ κάνετε ροή, ζωντανή ροή βίντεο YouTube ή μουσικά βίντεο και πολλά άλλα. Για να διασφαλίσετε ότι η ποιότητα της μουσικής είναι καλή, είναι καλύτερο να τη διαμορφώσετε μέσω μιας εφαρμογής εκπομπής, ώστε η έξοδος να είναι καλή. Εδώ είναι πώς να το κάνετε:

Σημείωση: Χρησιμοποιούμε OBS, λογισμικό μετάδοσης, για αναπαραγωγή μουσικής και ροή μαζί. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή μετάδοσης. Ωστόσο, τα βήματα μπορεί να διαφέρουν.

Βήμα 1: Ανοίξτε το OBS και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τον λογαριασμό σας στο Twitch. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Spotify ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο κουμπί + μέσα στο Sources.

Κάντε κλικ στο κουμπί συν στο κάτω μέρος

Βήμα 3: Επιλέξτε Λήψη παραθύρου.

Επιλέξτε Λήψη παραθύρου

Βήμα 4: Επιλέξτε τι θέλετε να μοιραστείτε και κάντε κλικ στο OK.

Επιλέξτε τι θέλετε να μοιραστείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΟΚ

Βήμα 5: Τώρα, επιλέξτε την πηγή του παραθύρου και αλλάξτε το μέγεθος της οθόνης του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής ανάλογα. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, αφήστε το ποντίκι ή το trackpad.

Υπόδειξη: Πατήστε παρατεταμένα το Alt για να σύρετε το περίγραμμα του παραθύρου του Spotify και να το προσαρμόσετε.

Αλλάξτε το μέγεθος της οθόνης κοινής χρήσης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Βήμα 7: Μόλις τελειώσετε, ξεκινήστε την αναπαραγωγή της μουσικής και πατήστε Έναρξη ροής για ροή με μουσική.

Πατήστε Έναρξη ροής

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναπαραγωγή τραγουδιών στο Twitch

  • Επιλέξτε τη σωστή μουσική: Αντί να ακολουθείτε τη μοντέρνα μουσική, είναι καλύτερο να επιλέξετε μουσική που φτιάχνει τη διάθεση.
  • Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το περιεχόμενο πνευματικών δικαιωμάτων: Εάν σκοπεύετε να γίνετε δημιουργός στο Twitch, μην χρησιμοποιείτε μουσική που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει διπλό έλεγχο: Παρόλο που μπορεί να δείτε ισχυρισμούς όπως η ασφαλής μουσική, και πάλι δεν μπορούν να ληφθούν πλήρως υπόψη. Επομένως, επαληθεύστε τις πληροφορίες αδειοδότησης πριν τις χρησιμοποιήσετε στην εργασία σας.
  • Μείνετε ενημερωμένοι: Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και στις πολιτικές του Twitch. Επομένως, φροντίστε να ενημερώνεστε για αυτό.

Μπορείτε να παίξετε μουσική που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στο Twitch

Η απλή απάντηση είναι όχι. Δεν μπορείτε να παίξετε μουσική της επιλογής σας, καθώς μπορεί να προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Πρέπει να ζητήσετε την άδεια του δημιουργού ή να πληρώσετε για τα δικαιώματα ροής της μουσικής στις ζωντανές συνεδρίες σας.

Τι θα συμβεί αν συνεχίσω να χρησιμοποιώ απαγορευμένη μουσική στο Twitch

Εάν αναπαράγετε τραγούδια που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια, θα παραβιάσει τόσο τους όρους παροχής υπηρεσιών του Twitch όσο και τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως προσωρινή απαγόρευση, αφαίρεση ροής ή νομική ενέργεια από τον κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων. Συχνά, οι χρήστες καταργούνται με DMCA όταν χρησιμοποιούν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς την άδεια του χρήστη.

Τι μουσική μπορείτε να παίξετε στο Twitch και πώς να τη βρείτε

Εάν θέλετε να παίξετε ένα τραγούδι που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για να ζητήσετε άδεια χρήσης του. Θα σας ζητηθεί περαιτέρω να πληρώσετε ένα τέλος για να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικοί τρόποι αναπαραγωγής μουσικής στο Twitch:

  • Χρησιμοποιήστε μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα: Πολλοί ιστότοποι προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μουσικής χωρίς πνευματικά δικαιώματα, όπως μουσική NCS και Chillhop. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουσική από αυτά στη ροή σας στο Twitch.
  • Βιβλιοθήκη χωρίς δικαιώματα: Υπάρχουν υπηρεσίες όπως το Epidemic sound, το Envato Elements και άλλες, αλλά πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε τη βιβλιοθήκη τους. Συνήθως, η μουσική σε αυτές τις βιβλιοθήκες είναι πιο επαγγελματική και μπορεί να ταιριάζει στις ροές σας.
  • Χρησιμοποιήστε μουσική σε δημόσιο τομέα: Όταν τελειώσει η προστασία πνευματικών δικαιωμάτων ενός προϊόντος, θα εισέλθει στον δημόσιο τομέα και στη συνέχεια θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Συνήθως, η προστασία πνευματικών δικαιωμάτων διαρκεί περίπου 100 χρόνια. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τραγούδια στο δημόσιο τομέα χωρίς ανησυχία.
  • Συνεργαστείτε με ανερχόμενους δημιουργούς: Τα εκκολαπτόμενα ταλέντα στη βιομηχανία συχνά λατρεύουν να ακούγονται. Ως εκ τούτου, θα συνεργαστούν με δημιουργούς. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη μουσική τους με ή χωρίς να πληρώσετε πολλά.

Ροή μουσικής χωρίς φόβο

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να κατανοήσετε πόσο εύκολο είναι να παίζετε μουσική και ποια πράγματα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μουσική στο Twitch.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: 9 καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για Windows 11

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *