το Outlook που δεν εμφανίζει προεπισκόπηση email

6 Διορθώσεις για το Outlook που δεν εμφανίζει προεπισκόπηση email στην οθόνη κλειδώματος του iPhone

Το να έχετε άμεσα διαθέσιμες προεπισκοπήσεις email στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας εξαλείφει την ανάγκη να ανοίγετε συνεχώς την εφαρμογή Outlook. Ωστόσο, εάν οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook εμφανίζουν μόνο μια ειδοποίηση “Νέο μήνυμα” αντί για το πραγματικό μήνυμα, γίνονται λιγότερο χρήσιμες. Ευτυχώς, μπορείτε να διαμορφώσετε την εφαρμογή Outlook ώστε να εμφανίζει την προεπισκόπηση email στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις προεπισκόπησης ειδοποιήσεων για το Outlook

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επαληθεύσετε τις ρυθμίσεις προεπισκόπησης ειδοποιήσεων για το Outlook για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή επιτρέπεται να εμφανίζει περιεχόμενο email στην οθόνη κλειδώματος. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε σε Outlook > Ειδοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:  Πώς να ρυθμίσετε το Outlook στο iPad

Ρυθμίσεις ειδοποίησης εφαρμογής του Outlook στο iPhone

2. Επιλέγω Εμφάνιση προεπισκοπήσεων και επιλέξτε Πάντα από το παρακάτω μενού.

Διαμορφώστε το Outlook για εμφάνιση προεπισκόπησης ειδοποιήσεων στο iPhone

2. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Αυτό μπορεί να ακούγεται βασικό, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το βήμα. Εάν η εφαρμογή Outlook δεν εμφανίζει την προεπισκόπηση email στην οθόνη κλειδώματος λόγω σφάλματος που σχετίζεται με το λειτουργικό σύστημα, η επανεκκίνηση του iPhone σας θα διορθώσει το πρόβλημα και θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Πατήστε παρατεταμένα ένα από τα κουμπιά έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό λειτουργίας. Στη συνέχεια, σύρετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε το iPhone σας.

Απενεργοποιήστε το iPhone

Όταν η συσκευή απενεργοποιηθεί, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Μετά από αυτό, ελέγξτε εάν το Outlook εμφανίζει προεπισκοπήσεις email στην οθόνη κλειδώματος.

3. Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τις ειδοποιήσεις για την εφαρμογή Outlook

Αρκετοί χρήστες στο α Ανάρτηση κοινότητας της Microsoft ανέφερε ότι επιλύθηκε αυτό το ζήτημα με την απενεργοποίηση και την εκ νέου ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων για την εφαρμογή Outlook. Επομένως, εάν η επανεκκίνηση του iPhone σας αποδειχθεί αναποτελεσματική, μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις του Outlook και, στη συνέχεια, να τις ενεργοποιήσετε ξανά χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα:

1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε σε Αποψη.

2. Πατήστε Ειδοποιήσεις και απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις.

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις του Outlook στο iPhone

Επανεκκινήστε ξανά το iPhone σας και ενεργοποιήστε ξανά τις ειδοποιήσεις του Outlook.

4. Απενεργοποιήστε το Face ID για το Outlook

Όταν ενεργοποιείτε το Face ID για το Outlook, η εφαρμογή κρύβει τα μηνύματα email στις ειδοποιήσεις της οθόνης κλειδώματος για να προστατεύσει το απόρρητό σας και αντ’ αυτού εμφανίζει μια γενική ειδοποίηση «Νέο μήνυμα». Εάν προτιμάτε να βλέπετε περιεχόμενο email στις ειδοποιήσεις, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Face ID για την εφαρμογή Outlook.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook, πατήστε το εικονίδιο σπιτιού στην επάνω αριστερή γωνία και πατήστε το εικονίδιο σε σχήμα γραναζιού.

Ρυθμίσεις εφαρμογής του Outlook στο iPhone

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Προτιμήσεις και απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Απαιτείται αναγνωριστικό προσώπου.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Face ID για το Outlook στο iPhone

Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει το Face ID για την εφαρμογή Outlook, μπορείτε να δοκιμάσετε να την ενεργοποιήσετε και μετά να την απενεργοποιήσετε. Δείτε πώς:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook, πατήστε το εικονίδιο σπιτιού στην επάνω αριστερή γωνία και πατήστε το εικονίδιο σε σχήμα γραναζιού.

2. Κάτω από Προτιμήσειςενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Απαιτείται αναγνωριστικό προσώπου. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επιτρέπω.

Ενεργοποιήστε το Face ID για το Outlook στο iPhone

3. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Outlook, ανοίξτε το μενού ρυθμίσεών της και απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Απαιτείται αναγνωριστικό προσώπου.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Face ID για το Outlook στο iPhone

4. Κλείστε την εφαρμογή Outlook. Ανοιξε το Ρυθμίσεις μενού στο iPhone σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Αποψηκαι απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Face ID.

Απενεργοποιήστε το Face ID για το Outlook στο iPhone

5. Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Outlook

Ένας άλλος λόγος που το Outlook ενδέχεται να μην εμφανίζει την προεπισκόπηση email στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας είναι εάν ορισμένα από τα αρχεία της εφαρμογής έχουν καταστραφεί ή δεν είναι προσβάσιμα. Για να το διορθώσετε, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Outlook και να την εγκαταστήσετε ξανά.

Αυτό θα σας επιτρέψει να διορθώσετε προβλήματα που προκαλούνται από προβληματικά δεδομένα εφαρμογής και να ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοσή της.

Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Outlook στο iPhone σας και επιλέξτε Κατάργηση εφαρμογής. Στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή εφαρμογής για να επιβεβαιώσετε.

Απεγκαταστήστε το Outlook από το iPhone

Αποκτήστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Outlook στο iPhone σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή Outlook

6. Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις iOS

Μια πρόσφατη ενημέρωση iOS μπορεί να έχει προκαλέσει προβλήματα με την προεπισκόπηση ειδοποιήσεων του Outlook στο iPhone σας. Η Apple είναι συνήθως γρήγορη όταν πρόκειται να διορθώσει τέτοια προβλήματα μέσω ενημερώσεων. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις iOS, εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί.

Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και κατευθυνθείτε προς Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Κάντε λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων σε εκκρεμότητα και δείτε εάν αυτό βοηθά.

Ελέγξτε για ενημερώσεις στο iPhone

Ξεκλειδώστε το Clarity

Οι προεπισκοπήσεις email στην οθόνη κλειδώματος του iPhone σας μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και προσπάθεια, ειδικά εάν λαμβάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εφαρμογή των παραπάνω συμβουλών θα αποκαταστήσει την ικανότητά σας να κοιτάζετε γρήγορα τον αποστολέα, το θέμα και το απόσπασμα του περιεχομένου email του Outlook χωρίς να εκκινήσετε την εφαρμογή.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίες 6 επιδιορθώσεις για το πρόσθετο του Outlook που λείπει ή δεν λειτουργεί στα Windows

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *