Πώς να ρυθμίσετε το Outlook στο iPad

Πώς να ρυθμίσετε το Outlook στο iPad

Το Apple iPad είναι αρκετά δημοφιλές στους τομείς των επιχειρήσεων και των startup. Το εύχρηστο φορητό tablet διαθέτει χιλιάδες εφαρμογές εργασίας και επαγγελματίες και είναι συμβατό με όλους τους μεγάλους παρόχους email, συμπεριλαμβανομένων των Gmail, Outlook, iCloud, Yahoo και Microsoft 365. Εάν εσείς ή ο χώρος εργασίας σας βασίζεστε στον πάροχο email της Microsoft, ακολουθήστε τον οδηγό μας για ρυθμίστε το Outlook στο iPad.

Χάρη στην εγγενή αλληλογραφία και τις εφαρμογές τρίτων στο iPad, δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με τη δυσκίνητη έκδοση web του Outlook. Μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε το email του Outlook με διάφορους τρόπους. Οι παρακάτω εφαρμογές προσφέρουν εγγενείς ειδοποιήσεις, εστιασμένα εισερχόμενα και άλλες δυνατότητες για καλύτερη εμπειρία του Outlook.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Apple Mail

Πώς να διαγράψετε φακέλους ή ετικέτες στο Gmail

1. Ρυθμίστε το Outlook στην εφαρμογή Apple Mail

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή Mail αποτελούσε ένα απλό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPad. Με τα χρόνια, ωστόσο, η Apple έχει ενημερώσει την προσφορά της με νέες δυνατότητες. Σήμερα, η εφαρμογή Mail είναι ακριβώς εκεί πάνω, αν όχι καλύτερη, από τις ανταγωνιστικές εφαρμογές τρίτων. Δείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας στο Outlook με αυτόν.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPad και κάντε κύλιση στο Mail.

Βήμα 2: Επιλέξτε Λογαριασμοί.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 1

Βήμα 3: Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 2

Βήμα 4: Επιλέξτε Outlook.com από το παρακάτω μενού. Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σας Microsoft. Εάν έχετε ενεργοποιήσει το 2FA για τον λογαριασμό σας Microsoft, η εφαρμογή Mail ενδέχεται να ζητήσει επιπλέον έλεγχο ταυτότητας.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 3

Βήμα 5: Μόλις ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας στο Outlook με επιτυχία, θα πρέπει να εμφανιστεί στο μενού Λογαριασμοί. Πατήστε πάνω του και ενεργοποιήστε την εναλλαγή αλληλογραφίας από το επόμενο μενού.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 5

Βήμα 6: Εκκινήστε την εφαρμογή Mail και πατήστε το εικονίδιο Γραμματοκιβώτια στο επάνω μέρος.

Βήμα 7: Τα εισερχόμενα του Outlook θα πρέπει να εμφανίζονται από την πλαϊνή γραμμή. Αναπτύξτε το και ελέγξτε τα εισερχόμενά σας.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 6

Από προεπιλογή, το Mail ανακτά νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook μόλις είναι διαθέσιμα από τον διακομιστή. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ανάκτησης από το μενού Ρυθμίσεις > Αλληλογραφία > Λογαριασμοί > Λήψη νέων δεδομένων.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 7

2. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Microsoft Outlook

Ενώ η εφαρμογή Mail ολοκληρώνει τη δουλειά, εξακολουθεί να αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά για τους ισχυρούς χρήστες. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο και τις επαφές του Outlook στην εφαρμογή Mail. Πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών εφαρμογών για να ελέγξετε τέτοιες λεπτομέρειες.

Εάν έχετε πρόσβαση τακτικά στο ημερολόγιό σας, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook στο iPad σας. Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές email τρίτων στο iPad και υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς παρόχους email.

Βήμα 1: Κάντε λήψη του Microsoft Outlook χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Βήμα 2: Εκκινήστε το Outlook και εισαγάγετε τη διεύθυνση εργασίας ή την προσωπική σας διεύθυνση email.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 8

Βήμα 3: Ακολουθήστε τις συνήθεις οδηγίες για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Outlook.

Τα εισερχόμενά σας στο Outlook θα πρέπει να εμφανίζονται κάτω από την καρτέλα Αλληλογραφία. Ακολουθούν αρκετοί λόγοι για να επιλέξετε το Outlook έναντι της αλληλογραφίας σε ένα iPad.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 9
  • Εστιασμένα εισερχόμενα: Προσδιορίζει τα σημαντικά email σας και αποκρύπτει άσχετα email στα Άλλα εισερχόμενα.
  • Ημερολόγιο: Όπως υποδηλώνει το όνομα, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα επερχόμενα συμβάντα σας με ένα μόνο πάτημα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε αθλητικά ημερολόγια από τα αγαπημένα σας πρωταθλήματα όπως Formula 1, PGA, IPL και άλλα.
  • Κανάλια: Εμφανίζει έκτακτες ειδήσεις και δημοσιεύσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε σχετικά θέματα για να είστε ενημερωμένοι με τα τελευταία γεγονότα.
ρυθμίστε το Outlook στο iPad 10

Το Outlook είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες όπως Android, Windows και Mac. Εάν το Microsoft Outlook δεν στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανατρέξτε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

3. Ενσωματώστε το Outlook με το Gmail στο iPad

Το Gmail είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήστες iPad. Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail για προσωπική επικοινωνία και το Outlook για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την εργασία και πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους συχνά, συνιστάται να χρησιμοποιείτε το Gmail για τη διαχείριση των email σας εν κινήσει. Το Gmail είναι επίσης η προτιμώμενη επιλογή για όσους χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες στο οικοσύστημα της Google.

Βήμα 1: Εκκινήστε το App Store και κατεβάστε το Gmail στο iPad σας.

Βήμα 2: Ανοίξτε το Gmail. Επιλέξτε Outlook, Hotmail και Live και συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας Microsoft.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 11

Βήμα 3: Πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία και ελέγξτε τα εισερχόμενα του Outlook σε δράση.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 14

Σημείωση: Το Gmail ενδέχεται να σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε το Gmailify για να συγχρονίσει τα εισερχόμενά σας στο Outlook με το Gmail. Θα πρέπει να το παραλείψετε εάν δεν θέλετε να μπερδέψετε τα email σας.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 12

Συμβουλή: Αλλάξτε την Προεπιλεγμένη εφαρμογή email στο iPad

Εάν προτιμάτε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για τη διαχείριση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook, ορίστε την ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPad σας.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Mail. Πατήστε Προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 15

Βήμα 2: Επιλέξτε την προτιμώμενη εφαρμογή email από το παρακάτω μενού.

ρυθμίστε το Outlook στο iPad 16

Ελέγξτε τα μηνύματά σας στο Outlook στο iPad

Μεταξύ και των τριών εφαρμογών, προτιμάμε το Microsoft Outlook για την ισχυρή ενσωμάτωση ημερολογίου και επαφών, τα εστιασμένα εισερχόμενα και άλλες δυνατότητες. Εάν κάνετε εναλλαγή από tablet Android, η διεπαφή χρήστη του Gmail μπορεί να σας φαίνεται οικεία. Ποια εφαρμογή επιλέξατε για να ρυθμίσετε το Outlook στο iPad; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Apple Mail εναντίον Microsoft Outlook: Τι είναι καλύτερο;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *