Πώς να συνδέσετε το iCloud Email στο Outlook

Πώς να συνδέσετε το iCloud Email στο Outlook

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν το Gmail ή το Outlook για τη διαχείριση των email τους, ορισμένοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το email iCloud της Apple σε iPhone, iPad και Mac. Εκτός από την προεπιλεγμένη εφαρμογή Mail σε συσκευές Apple, το email iCloud λειτουργεί τέλεια με εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων όπως το Microsoft Outlook. Εάν θέλετε να ελέγξετε τα μηνύματά σας iCloud στα Windows, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε email iCloud στο Outlook.

Η Apple προσφέρει μια έκδοση web iCloud για να ελέγχετε τα email σας σε οποιαδήποτε συσκευή. Ωστόσο, είναι χρονοβόρος και δεν είναι ο πιο παραγωγικός τρόπος για να ρίξετε μια ματιά στα μη αναγνωσμένα μηνύματά σας στο iCloud. Αντί να ανανεώνετε συχνά το iCloud web, ρυθμίστε το iCloud email στο Outlook και είστε έτοιμοι.

Συνδέστε το iCloud Email στο Outlook

Η Microsoft προσφέρει δύο εφαρμογές Outlook στα Windows. Θα ξεκινήσουμε με την εφαρμογή Classic Outlook και θα προχωρήσουμε σε μια νέα έκδοση που βασίζεται στον ιστό. Η Microsoft αναμένεται να κάνει την τελευταία την προεπιλεγμένη εφαρμογή σε Windows και Mac.

Βήμα 1: Εκκινήστε το Outlook στα Windows. Κάντε κλικ στο Αρχείο στην επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε το μενού Πληροφορίες.

iPhone/Mac Κολλήσατε “Λήψη μηνυμάτων από το iCloud”; 10 Διορθώσεις που πρέπει να δοκιμάσετε

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 17

Βήμα 2: Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 18

Βήμα 3: Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο iCloud. Πατήστε Σύνδεση.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 19

Βήμα 4: Δεδομένου ότι το Outlook είναι μια εφαρμογή που δεν ανήκει στην Apple, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής για το Outlook για να προσθέσετε τον λογαριασμό σας στο iCloud.

Βήμα 5: Κατευθυνθείτε προς το Ιστότοπος της Apple και συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσής σας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τον λογαριασμό σας Apple, θα λάβετε έναν εξαψήφιο κωδικό σε μία από τις αξιόπιστες συσκευές σας. Βρείτε και εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Επιλέξτε Σύνδεση.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 6

Βήμα 6: Επιλέξτε Είσοδος και Ασφάλεια από την πλαϊνή γραμμή και κάντε κλικ στην επιλογή Κωδικοί πρόσβασης για συγκεκριμένες εφαρμογές.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 9

Βήμα 7: Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία κωδικού πρόσβασης για συγκεκριμένη εφαρμογή.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 10

Βήμα 8: Εισαγάγετε ένα όνομα εφαρμογής και κάντε κλικ στο Δημιουργία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για συγκεκριμένη εφαρμογή για να συνδεθείτε σε μια εφαρμογή ή υπηρεσία που δεν παρέχεται από την Apple.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 11

Βήμα 9: Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για λόγους ασφαλείας.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 12

Βήμα 10: Ελέγξτε και αντιγράψτε τον κωδικό πρόσβασης για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πατήστε Τέλος.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 13

Επιστρέψτε στο Outlook και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Αυτό είναι. Έχετε συνδέσει επιτυχώς τον λογαριασμό σας iCloud στο Outlook. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Outlook και για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συγχρονιστεί εάν έχετε χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud στον λογαριασμό σας.

Ρυθμίστε το iCloud Email στη νέα εφαρμογή Outlook στα Windows

Όπως αναφέρθηκε, η Microsoft έχει αρχίσει να προωθεί την εφαρμογή Outlook που βασίζεται στο web στα Windows. Εάν δεν έχετε ήδη λάβει πρόσβαση στη νέα εφαρμογή Outlook, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή Classic Outlook και αναζητήστε μια εναλλαγή στην επάνω δεξιά γωνία. Ενεργοποιήστε την επιλογή «Δοκιμάστε το νέο Outlook».

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 21

Βήμα 2: Επανεκκινήστε το Outlook και ελέγξτε τη νέα έκδοση σε δράση. Τώρα, ας προσθέσουμε τον λογαριασμό σας iCloud σε αυτό.

Βήμα 3: Επιλέξτε Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 1

Βήμα 4: Μεταβείτε στους Λογαριασμούς και επιλέξτε το μενού Λογαριασμοί email.

Βήμα 5: Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 2

Βήμα 6: Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο iCloud και πατήστε Συνέχεια.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 3

Όπως το κλασικό Outlook, η νέα εφαρμογή που βασίζεται στον ιστό ζητά έναν κωδικό πρόσβασης για συγκεκριμένη εφαρμογή. Πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που συζητήσαμε για να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό κωδικό πρόσβασης για την εφαρμογή Outlook στα Windows.

Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μόλις εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για συγκεκριμένη εφαρμογή στα Windows. Μπορείτε να ελέγξετε όλους τους λογαριασμούς email σας (συμπεριλαμβανομένου του iCloud) από το ίδιο μενού.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 15

Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε στην καρτέλα Ημερολόγιο και να ελέγξετε τη δική σας Ημερολόγια iCloud σε δράση.

Εάν δεν θέλετε να ενσωματώσετε το iCloud email και θέλετε να ελέγξετε μόνο τις επαφές και τα ημερολόγιά σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή iCloud στα Windows. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε αλλαγές.

Βήμα 1: Κατεβάστε το iCloud στα Windows. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Microsoft Store στα Windows.

Βήμα 2: Εκκινήστε το iCloud και συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας Apple. Εισαγάγετε τον κωδικό 2FA που λαμβάνετε σε μία από τις συσκευές Apple σας.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στις Επαφές και πατήστε Εφαρμογή.

προσθέστε το iCloud Email στο Outlook 22

Εκκινήστε την εφαρμογή Outlook και ελέγξτε τα ημερολόγια και τις επαφές iCloud από την πλαϊνή γραμμή. Αν Ο συγχρονισμός iCloud δεν λειτουργείανατρέξτε στον ειδικό μας οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων.

Διαχειριστείτε τα email σας iCloud στα Windows

Η σύνδεση του λογαριασμού σας iCloud είναι αρκετά εύκολη είτε χρησιμοποιείτε ένα κλασικό Outlook είτε ένα νέο. Το iCloud είναι επίσης συμβατό με εφαρμογές email τρίτων στα Windows. Εάν δεν προτιμάτε το Outlook, ελέγξτε το Thunderbird ή το Mailbird για να διαχειριστείτε τα μηνύματά σας στο iCloud σαν επαγγελματίας. Ποια εφαρμογή του Outlook προτιμάτε; Μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Κορυφαίες 5 επιδιορθώσεις για πρότυπα email που λείπουν στο Microsoft Outlook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *