επιδιορθώσεις για πρότυπα email που λείπουν στο Microsoft Outlook

Κορυφαίες 5 επιδιορθώσεις για πρότυπα email που λείπουν στο Microsoft Outlook

Η δημιουργία προτύπων email στο Microsoft Outlook μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη επανειλημμένης πληκτρολόγησης ή αντιγραφής και επικόλλησης του ίδιου μηνύματος. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν η εργασία σας περιλαμβάνει την αποστολή πολλών παρόμοιων email κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ δημιουργία και χρήση προτύπων email στο Outlook είναι απλή, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να εξαφανιστούν, αφήνοντάς σας μπερδεμένους.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να πληκτρολογείτε το email σας από την αρχή. Αυτός ο οδηγός περιέχει μερικές αξιόπιστες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα πρότυπα email που λείπουν στο Microsoft Outlook σε ελάχιστο χρόνο.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Τρόπος προσθήκης και κατάργησης διακοπών στο Ημερολόγιο του Outlook σε κινητό και επιτραπέζιο υπολογιστή

1. Ελέγξτε το φάκελο Πρότυπα email

Ένας προφανής λόγος για τον οποίο τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook ενδέχεται να μην εμφανίζονται είναι ότι τα διαγράψατε κατά λάθος. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί εάν τα πρότυπα email έχουν καταστραφεί. Για να ελέγξετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να ελέγξετε το φάκελο Πρότυπα του Microsoft Office στον υπολογιστή σας.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + R συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Τύπος %appdata%\Microsoft\Templates στο πλαίσιο και πατήστε Enter.

Φάκελος προτύπων του Outlook

Βήμα 2: Στο φάκελο Πρότυπα, εντοπίστε και κάντε διπλό κλικ στο πρότυπο email σας. Εάν το πρότυπο δεν ανοίξει, μπορεί να είναι κατεστραμμένο και ίσως χρειαστεί να το δημιουργήσετε ξανά. Εάν το πρότυπο λείπει, ενδέχεται να το έχετε διαγράψει προηγουμένως από το Outlook.

Πρότυπα του Outlook στα Windows

2. Ανοίξτε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία

Ένα από τα πρόσθετά σας μπορεί να εμποδίζει το Outlook να εμφανίζει τα πρότυπά σας. Εάν υποψιάζεστε ότι συμβαίνει αυτό, μπορείτε να ανοίξετε το Outlook με ασφάλεια. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL στο πληκτρολόγιό σας και κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση του Outlook. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ναι για επιβεβαίωση.

Ανοίξτε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία

Αφού ανοίξετε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία, δείτε εάν τα πρότυπα email σας εμφανίζονται όπως αναμένεται. Εάν το κάνουν, μπορείτε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά όλα τα πρόσθετα ένα κάθε φορά. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε ποιο πρόσθετο προκαλεί το πρόβλημα.

Βήμα 1: Στην εφαρμογή Outlook, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο στην κορυφή.

Μενού αρχείου του Outlook

Βήμα 2: Επιλέξτε Επιλογές από το αριστερό παράθυρο.

Επιλογές του Outlook

Βήμα 3: Στο παράθυρο Επιλογές του Outlook, μεταβείτε στην καρτέλα Πρόσθετα. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Διαχείριση για να επιλέξετε Πρόσθετα COM και κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση.

Πρόσθετα του Outlook

Βήμα 4: Καταργήστε την επιλογή των πλαισίων για να απενεργοποιήσετε τα πρόσθετα και κάντε κλικ στο OK.

Απενεργοποιήστε τα πρόσθετα του Outlook

Κάντε επανεκκίνηση της εφαρμογής Outlook μετά από αυτό και ενεργοποιήστε τα πρόσθετά σας ένα προς ένα. Ελέγξτε τα πρότυπα email σας αφού ενεργοποιήσετε κάθε πρόσθετο μέχρι να παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα. Μόλις βρείτε το ενοχλητικό πρόσθετο, σκεφτείτε να το αφαιρέσετε.

3. Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ του Outlook

Ένα κατεστραμμένο ή κατεστραμμένο προφίλ του Outlook μπορεί επίσης να προκαλέσει την εξαφάνιση των προτύπων email σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε και να μεταβείτε σε ένα νέο προφίλ του Outlook για να δείτε εάν αυτό λύνει το πρόβλημα. Δείτε πώς:

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + R συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση, πληκτρολογήστε έλεγχοςκαι πατήστε Enter.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο μενού Τύπος προβολής στην επάνω δεξιά γωνία για να επιλέξετε Μεγάλα εικονίδια και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Mail (Microsoft Outlook).

Mail (Microsoft Outlook)

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση προφίλ.

Προφίλ του Outlook

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο Προσθήκη, πληκτρολογήστε ένα όνομα για το νέο προφίλ και κάντε κλικ στο OK.

Δημιουργία προφίλ του Outlook

Βήμα 5: Στο παράθυρο Προσθήκη λογαριασμού, εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Δημιουργία νέου προφίλ του Outlook

Βήμα 6: Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή «Κατά την εκκίνηση του Microsoft Outlook» για να επιλέξετε το προφίλ που δημιουργήσατε πρόσφατα και πατήστε Εφαρμογή.

Επιλέξτε Νέο προφίλ για το Outlook

Δοκιμάστε να ανοίξετε ξανά το Outlook και ελέγξτε αν το ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει.

4. Εκτελέστε το Εργαλείο επιδιόρθωσης του Office

Η Microsoft προσφέρει ένα εύχρηστο εργαλείο επισκευής για επίλυση κοινών προβλημάτων με το Office εφαρμογές. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε αυτό το εργαλείο για να δείτε εάν το Outlook εμφανίζει τα εξαφανισμένα πρότυπα email σας.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + R συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Στο πεδίο Άνοιγμα, πληκτρολογήστε appwiz.cpl και πατήστε Enter.

Ανοίξτε Προγράμματα και δυνατότητες στα Windows

Βήμα 2: Στο παράθυρο Προγράμματα και δυνατότητες, εντοπίστε τη σουίτα του Microsoft Office ή το Microsoft 365. Κάντε δεξί κλικ σε αυτήν και επιλέξτε Αλλαγή.

Επισκευή MS Office Suite

Βήμα 3: Επιλέξτε Online Repair και κάντε κλικ στο κουμπί Repair για να συνεχίσετε.

Επισκευή εφαρμογών γραφείου

5. Βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο My Templates είναι ενεργοποιημένο (Ιστός)

Τα πρότυπα email σας δεν εμφανίζονται; Το Outlook για τον Ιστό? Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν έχετε απενεργοποιήσει κατά λάθος το πρόσθετο Τα Πρότυπά μου. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και κατευθυνθείτε στο Outlook για το web. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο κουμπί Νέα αλληλογραφία.

Δημιουργία νέας αλληλογραφίας στο Outlook Web

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Λήψη πρόσθετων.

Outlook Web Add Ins

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη κάτω από τα Πρότυπά μου.

Ενεργοποιήστε την προσθήκη των προτύπων μου στο Outlook Web

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα πρότυπά σας.

Email έγινε εύκολο

Η χρήση προτύπων email στο Outlook μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ωστόσο, δεν μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο εάν τα προσεκτικά δημιουργημένα πρότυπα email σας έχουν εξαφανιστεί από το Outlook. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν ισχύει πλέον και μία από τις παραπάνω συμβουλές βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Reactions στο Microsoft Outlook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *