ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay

5 καλύτεροι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay για αγορά το 2023

Απλώς εσείς, το αυτοκίνητό σας και το iPhone σας απολαμβάνετε τις τελευταίες επιτυχίες. Αλλά περιμένετε, είστε ακόμα κολλημένοι στη Σκοτεινή Εποχή με μια ενσύρματη εγκατάσταση CarPlay; Συνδέετε το iPhone σας με το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου σας με καλώδιο; Έλα, είναι 2023!

Ευτυχώς, οι ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay είναι εδώ για να σας αποδεσμεύσουν από αυτά τα καλώδια USB που χρειάζεστε για το εργοστασιακά ενσύρματο CarPlay OEM και να σας φέρουν στη σύγχρονη εποχή.

Τι να αναζητήσετε στον καλύτερο ασύρματο προσαρμογέα CarPlay

Παραδόξως, δεν υπάρχουν πολλοί ασύρματοι προσαρμογείς CarPlay για να διαλέξετε σε ιστότοπους όπως το Amazon, αλλά παρόλα αυτά θα πρέπει να φροντίσετε να μην αγοράσετε κάποιον που δεν είναι κατάλληλος. Αυτοί είναι μερικοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη με αυτόν τον τύπο αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Συμβατότητα

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο και το τηλέφωνό σας μπορούν να παίξουν καλά με τον προσαρμογέα που κοιτάτε. Ορισμένα παλαιότερα μοντέλα αυτοκινήτων ενδέχεται να έχουν ξεπερασμένα συστήματα ψυχαγωγίας που δεν υποστηρίζουν CarPlay, ασύρματο ή άλλο.

Ομοίως, αν ταλαιπωρείτε ένα iPhone που κυκλοφόρησε πριν από την κυκλοφορία του CarPlay, ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Μερικές φορές, μια απλή ενημέρωση υλικολογισμικού της κεντρικής μονάδας μπορεί να την κάνει συμβατή με έναν ασύρματο προσαρμογέα Apple CarPlay. Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε, καθώς η επισκευή του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι ένα δαπανηρό ζήτημα που πρέπει να διορθώσετε.

Σταθερότητα σύνδεσης

Οδηγείς. Ο χάρτης σας πλοηγεί γύρω από τα γρυλίσματα της κυκλοφορίας. Η λίστα αναπαραγωγής σας είναι στο σημείο. Στη συνέχεια ξαφνικά—η μουσική ή το podcast σταματάει, ο χάρτης παγώνει και αφήνετε την πλοήγηση στο παλιό σχολείο. Δεν είναι ιδανικό, σωστά; Μια σταθερή σύνδεση είναι ζωτικής σημασίας στο δρόμο, επομένως μην τσιγκουνεύεστε αυτήν την πτυχή. Αναζητήστε προσαρμογείς με ισχυρές κριτικές σε αυτό το τμήμα. Μερικές φορές δεν είναι μόνο η έλλειψη σύνδεσης υψηλής ποιότητας, αλλά σημαντικά ζητήματα λανθάνοντος χρόνου, όπου τα χειριστήρια GPS ή μουσικής ενδέχεται να καθυστερούν κατά μερικά δευτερόλεπτα, καθιστώντας σημαντικά δυσκολότερη τη χρήση του CarPlay.

Ποιότητα ήχου και βίντεο

Η ασύρματη ευκολία είναι εξαιρετική, αλλά όχι εάν βαρύνει την ποιότητα ήχου ή βίντεο. Θέλετε να μοιράζετε αυτούς τους στίχους σαν να είστε στη σκηνή, όχι να ακούτε κάτι που ακούγεται σαν να έχει ηχογραφηθεί σε τενεκέ. Ομοίως, ο χάρτης και η διεπαφή σας θα πρέπει να είναι πεντακάθαρα. Στοχεύστε σε έναν προσαρμογέα που προσφέρει ήχο χωρίς απώλειες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αν είναι δυνατόν.

Εύκολη εγκατάσταση και διεπαφή χρήστη

Δεν σας αρέσει όταν αγοράζετε ένα νέο gadget και μετατρέπεται σε έργο για το Σαββατοκύριακο; Ναι, ούτε εμείς. Ελέγξτε για να δείτε πόσο απλή είναι η διαδικασία εγκατάστασης. Συνδέεται και παίζει ή θα χρειαστεί να ψάξετε τους οδηγούς YouTube για να ξεκινήσετε; Μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να πλοηγηθείτε σε ένα δαιδαλώδες μενού ενώ προσπαθείτε, ξέρετε, να πλοηγηθείτε.

Αποστράγγιση μπαταρίας

Η ασύρματη τεχνολογία είναι διαβόητη για την εξάντληση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ενώ το iPhone σας δεν θα είναι φυσικά συνδεδεμένο με το αυτοκίνητό σας, θα εξακολουθεί να λειτουργεί υπερωρίες. Βεβαιωθείτε ότι ο προσαρμογέας που θα επιλέξετε έχει αποδοτική χρήση ρεύματος. Οι κριτικές χρηστών που διαμαρτύρονται για την εξάντληση της μπαταρίας συχνά αποκαλύπτουν αυτό το είδος προβλήματος.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το ασύρματο CarPlay είναι μια ευκολία για μικρότερα ταξίδια, αν περνάτε ώρες στο δρόμο, καλύτερα να βρείτε έναν τρόπο να συνδέσετε έναν φορτιστή, αλλά μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας σε πιο βολικό μέρος (π.χ. μέσα το ντουλαπάκι) ενώ χρησιμοποιείτε την ασύρματη σύνδεση για το CarPlay.

Τιμή και εγγύηση

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Μην επιλέγετε αυτόματα τη φθηνότερη επιλογή, εκτός αν είστε εντάξει με τη θυσία ορισμένων χαρακτηριστικών ή ποιότητας. Από την άλλη πλευρά, η πιο ακριβή επιλογή είναι μόνο μερικές φορές η καλύτερη. Κάντε την εργασία σας και ελέγξτε επίσης για μια σταθερή εγγύηση. Είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι.

Ορίστε λοιπόν! Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, είστε έτοιμοι να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή και να ενταχθείτε στις τάξεις των ασύρματων χρηστών του CarPlay. Πείτε αντίο σε μπερδεμένα καλώδια και άβολες τοποθετήσεις τηλεφώνου. το μέλλον της ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο είναι ασύρματο και είναι ένδοξο.

Ο ασύρματος προσαρμογέας CarPlay OTTOCAST για iPhone, ένα κομψό μικρό gadget που κάνει αυτό που λέει—καθιστά το Apple CarPlay σας ασύρματο. Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής είναι εύκολη στη χρήση και εξαιρετικά συμβατή, εκτός εάν είστε κάτοχος BMW, Toyota RAV4 2019 ή Tesla. τότε, δεν έχεις τύχη. Για τους υπόλοιπους από εμάς, είναι ένας παράδεισος plug-and-play.

Απλώς συνδέστε το στη θύρα USB του αυτοκινήτου σας, συνδέστε το με το WiFi και το Bluetooth του iPhone σας και θα ξεκινήσετε τους αγώνες. Κανένας λόξυγγκας και καμία καθυστέρηση, εάν οι κριτικές χρηστών είναι κάτι που πρέπει να ακολουθήσει. Από τον φωνητικό έλεγχο Siri έως την πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει ολόκληρη την εγγενή εμπειρία CarPlay χωρίς την ταλαιπωρία των καλωδίων. Έτσι, δώστε στο αυτοκίνητό σας την ώθηση IQ που ποτέ δεν ήξερε ότι χρειαζόταν. Απλώς ελέγξτε ξανά τον οδηγό συμβατότητας για να αποφύγετε τυχόν blues μετά την αγορά.

Το Carlinkit 3.0 είναι συμβατό με μια ευρεία γκάμα iPhone—από το iPhone 5 έως το 14 Pro Max—και παίζει όμορφα με τις περισσότερες μονάδες aftermarket όπως Kenwood, Alpine και Pioneer.

Το Carlinkit κάνει το επιπλέον μίλι στη λειτουργικότητά του. χρησιμοποιεί Bluetooth για να ξεκινήσει τη σύνδεση και στη συνέχεια μεταβαίνει σε WiFi για μια σταθερή, ασύρματη εμπειρία. Μην ανησυχείτε για τα τεχνικά ζητήματα—η εγκατάσταση είναι τόσο απλή όσο και το plug-and-play. Και ας μην ξεχνάμε ότι η μάρκα προσφέρει τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής και παγκόσμια εγγύηση ενός έτους.

Αν και δεν ταιριάζει με τους κατόχους Tesla ή όσους θέλουν να κάνουν ροή Netflix ή YouTube, για όλους τους άλλους, είναι μια ισχυρή προσφορά που κάνει την εμπειρία του iPhone στο αυτοκίνητο πολύ πιο βολική.

Σημείωση: Έχουμε συμπεριλάβει το μοντέλο 3.0 εδώ για λόγους συμβατότητας. το παρακάτω μοντέλο 4.0 θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή εκτός εάν μόνο το μοντέλο 3.0 λειτουργεί με το αυτοκίνητό σας. Επομένως, ελέγξτε ξανά και τις δύο λίστες συμβατότητας και εάν το αυτοκίνητό σας εμφανίζεται και στις δύο, αποκτήστε το νεότερο Carlinkit.

Το Carlinkit 4.0 λέει ότι είναι η καθολική λύση για ασύρματη σύνδεση CarPlay και Android Auto; δεν μπλέκει. Εξατομικευμένο για διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων—συμπεριλαμβανομένων των Audi, Porsche, Mercedes, ακόμη και Ford SYNC 3.4—αυτό το dongle της Apple CarPlay κάνει την ασύρματη σύνδεση στο απόλυτο αεράκι.

Στο πάρτι προσκαλούνται χρήστες iPhone 6 ή μεταγενέστερες, καθώς και χρήστες Android με Android 10.0 και άνω. Και αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πάρτι. χάρη στην ταχύτερη μετάδοση Wi-Fi 5 GHz, θα έχετε βελτιωμένη σταθερότητα σήματος, εξαλείφοντας αυτές τις απογοητευτικές δυσλειτουργίες στη μονάδα δίσκου.

Το dongle σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς συγχρονισμό με το εγγενές Bluetooth του αυτοκινήτου σας. Ενώ το dongle είναι απαγορευτικό για ένα συγκεκριμένο σύνολο μοντέλων αυτοκινήτων λόγω προβλημάτων επίλυσης με το Android Auto, η παγκόσμια εγγύηση ενός έτους και η συνεχής τεχνική υποστήριξη το καθιστούν μια καλή επιλογή για τους περισσότερους οδηγούς.

Μετακινηθείτε, παραδοσιακοί προσαρμογείς CarPlay—το Carlinkit AI Box CarPlay Max είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει το παιχνίδι. Αυτός δεν είναι απλώς ένας άλλος προσαρμογέας CarPlay. είναι μια τεχνολογική δύναμη, με εντυπωσιακή μνήμη RAM 8 GB LPDDR4 και μια τεράστια UFS ROM 128 GB.

Αυτό σημαίνει μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις, με εξαιρετικά απόκριση κατά την εμπλοκή στα αγαπημένα σας τραγούδια ή την πλοήγηση στην κυκλοφορία σε ώρες αιχμής. Συμβατό με iOS και Android, είναι η φιλική προς την οικογένεια επιλογή για σπίτια που χωρίζονται μεταξύ Team Apple και Team Android.

Το καλύτερο από όλα, το AI Box έρχεται προεγκατεστημένο με εφαρμογές YouTube και Netflix, που σημαίνει ότι δεν περιορίζεστε σε κλήσεις, μηνύματα και μουσική. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση με το Wi-Fi του αυτοκινήτου σας ή το hotspot για κινητά και είστε ρυθμισμένοι να παρακολουθείτε υπερβολικά εν κινήσει (όχι ενώ οδηγείτε). Δεδομένου ότι το Max είναι μια πλήρης συσκευή Android, αυτές οι εφαρμογές για το CarPlay δεν εξαρτώνται από ένα τηλέφωνο, επομένως είναι ένα ωραίο μπόνους.

Χάρη στη φύση plug-and-play και τη δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης, ο προσαρμογέας λειτουργεί και ρυθμίζεται εύκολα. Προσφέρει ακόμη και υποστήριξη κάρτας TF για πρόσθετες ανάγκες αποθήκευσης. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες Ford F150 2022 θα πρέπει να το αποφύγουν, καθώς ο προσαρμογέας δεν είναι συμβατός με αυτό το δημοφιλές μοντέλο. Με την παγκόσμια εγγύηση ενός έτους και την τεχνική υπηρεσία εφ’ όρου ζωής, το Carlinkit AI Box είναι μια σταθερή επένδυση για όποιον θέλει να αναβαθμίσει την τεχνολογική του εμπειρία στο αυτοκίνητο.

Το Hieha Wireless CarPlay Dongle μετατρέπει αβίαστα το υπάρχον ενσύρματο σύστημα CarPlay σας σε ασύρματο. Με μια απλή διαδικασία εγκατάστασης, υπόσχεται μια λειτουργία αυτόματης σύνδεσης που συνδυάζει απρόσκοπτα το iPhone σας κάθε φορά που μπαίνεις στο όχημά σου. Η συσκευή είναι επίσης εντυπωσιακά ευέλικτη, προσφέροντας συμβατότητα με μια σειρά από aftermarket ραδιόφωνα όπως Hieha, JVC, Sony, Alpine και Pioneer.

Ωστόσο, το Hieha dongle είναι μια κάτι παραπάνω από μια λύση που ταιριάζει σε όλους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το προϊόν λειτουργεί μόνο με οχήματα που υποστηρίζουν ήδη ενσύρματο CarPlay. Οι χρήστες τηλεφώνων Android δεν περιλαμβάνονται επίσης στο ασύρματο πάρτι, καθώς η συσκευή δεν υποστηρίζει Android Auto. Έτσι, ενώ βελτιστοποιεί την εμπειρία σας στο αυτοκίνητο, η χρησιμότητά του περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη βάση χρηστών. Ωστόσο, αυτή η συσκευή είναι μια μικρή αλλά σημαντική αναβάθμιση στην οδηγική σας εμπειρία, αν βρίσκεστε σε αυτή τη θέση.

Πώς να κάνετε τους Χάρτες Google την προεπιλεγμένη εφαρμογή πλοήγησης στο iPhone

IPTV Set Top Box

AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *