Διακοπές στο Ημερολόγιο του Outlook στα Windows

Πώς να προσθέσετε τις διακοπές στο ημερολόγιό σας του Outlook

Η παρακολούθηση των διακοπών σας ή των συναδέλφων σας σε όλο τον κόσμο είναι εύκολη με το Outlook. Για να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας, να περιμένετε μια μέρα άδειας ή να δείτε πότε άλλοι είναι εκτός γραφείου, δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε αργίες στο Ημερολόγιο του Outlook.

Πώς να προσθέσετε διακοπές στο Ημερολόγιο του Outlook στην επιφάνεια εργασίας σας

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να προσθέσετε το ημερολόγιο διακοπών στα Windows σε λίγα μόνο βήματα, αλλά Outlook στο macOS λειτουργεί λίγο διαφορετικά.

Διακοπές στο Ημερολόγιο του Outlook στα Windows

Ανοίξτε το Outlook στα Windows και ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αρχίσετε να βλέπετε τις αργίες στο ημερολόγιό σας.

  1. Επίλεξε το Αρχείο καρτέλα και επιλέξτε Επιλογές.
  2. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε Ημερολόγιο στα αριστερά.
  3. Στη δεξιά πλευρά, μετακινηθείτε προς τα κάτω Επιλογές ημερολογίου και επιλέξτε το Προσθήκη Διακοπών κουμπί.
  1. Επιλέξτε τα πλαίσια για τις περιοχές που θέλετε να προσθέσετε και επιλέξτε Εντάξει.
  1. Επιλέγω Εντάξει στο παράθυρο Επιλογές του Outlook για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη του Outlook.
  2. Διαλέξτε το Ημερολόγιο εικονίδιο στην πλοήγηση και, στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε το ημερολόγιο διακοπών που παρατίθεται παρακάτω Τα ημερολόγιά μου στα αριστερά, μαζί με τις αργίες στο ημερολόγιό σας προς τα δεξιά.

Διακοπές στο Ημερολόγιο του Outlook σε Mac

Το Ημερολόγιο του Microsoft Outlook στο macOS δεν προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης αργιών όπως στα Windows. Ωστόσο, εάν προσθέσετε το ημερολόγιο διακοπών στο Outlook στον ιστό (εξηγείται παρακάτω), θα πρέπει να το δείτε να εμφανίζεται με τον ίδιο λογαριασμό σας Outlook στο Mac.

Καταργήστε το Holidays από το Outlook στην επιφάνεια εργασίας

Μπορείτε να αποκρύψετε ή να διαγράψετε ένα ημερολόγιο διακοπών που προσθέτετε στο Ημερολόγιο του Outlook. Εάν απλώς αποκρύψετε το ημερολόγιο, μπορείτε πάντα να το αποκρύψετε εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά αργότερα. Ωστόσο, εάν το διαγράψετε, πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να το προσθέσετε ξανά.

Για να αποκρύψετε το ημερολόγιο, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου (Windows) ή τον κύκλο (Mac) για το ημερολόγιο διακοπών στα αριστερά παρακάτω Τα ημερολόγιά μου.

Για να διαγράψετε το ημερολόγιο, κάντε δεξί κλικ στο όνομα του ημερολογίου και επιλέξτε Διαγραφή Ημερολογίου σε Windows ή Διαγραφή φακέλου σε Mac.

Τρόπος προσθήκης διακοπών στο Ημερολόγιο του Outlook στον Ιστό

Μαζί με τη χρήση του Microsoft Outlook στον Ιστό, μπορείτε να απολαύσετε τον συγχρονισμό με τις άλλες συσκευές σας χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό Outlook. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη του ημερολογίου διακοπών, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για το macOS.

  1. Επίσκεψη Το Outlook στον Ιστόσυνδεθείτε και επιλέξτε Ημερολόγιο στην αριστερή πλοήγηση.
  2. Κάτω από το μηνιαίο ημερολόγιο στα αριστερά, επιλέξτε Προσθήκη Ημερολόγιο.
  1. Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε Διακοπές στα αριστερά και, στη συνέχεια, επιλέξτε τα πλαίσια για τα ονόματα χωρών που θέλετε να προσθέσετε στα δεξιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εύχρηστο Φίλτρο στην κορυφή για να βρείτε γρήγορα την τοποθεσία που χρειάζεστε.
  1. Κλείστε το αναδυόμενο παράθυρο χρησιμοποιώντας το Χ επάνω δεξιά και θα πρέπει να δείτε τις διακοπές για τις επιλεγμένες περιοχές σας στο Τα ημερολόγιά μου ενότητα στα αριστερά και το ημερολόγιο στα δεξιά.

Καταργήστε το Holidays από το Outlook στον Ιστό

Όπως το Ημερολόγιο του Outlook στην επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να αποκρύψετε ή να διαγράψετε το ημερολόγιο διακοπών που προσθέτετε.

Για να αποκρύψετε το ημερολόγιο, αναπτύξτε το Τα ημερολόγιά μου στα αριστερά και καταργήστε την επιλογή του ημερολογίου διακοπών.

Για να διαγράψετε το ημερολόγιο, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα του ημερολογίου για να εμφανιστούν οι τρεις τελείες στα δεξιά. Χρησιμοποιήστε το τρεις τελείες για να επιλέξετε Αφαιρώ, και το ημερολόγιο θα εξαφανιστεί.

Πώς να προσθέσετε διακοπές στο Ημερολόγιο του Outlook στην κινητή συσκευή σας

Όπως και το macOS, δεν μπορείτε αυτήν τη στιγμή να προσθέσετε ένα ημερολόγιο διακοπών στην εφαρμογή Outlook για κινητά σε Android ή iPhone. Ωστόσο, εάν το προσθέσετε στην εφαρμογή web του Outlook και συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό στην εφαρμογή για κινητά, θα πρέπει να δείτε το ημερολόγιο διακοπών.

Επίλεξε το Ημερολόγιο καρτέλα για να δείτε τις διακοπές ή πατήστε το Ημερολόγιο εικονίδιο επάνω αριστερά για να επιλέξετε τα ημερολόγια που θα εμφανίζονται ανά λογαριασμό και να επιλέξετε τις αργίες.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το συγχρονισμό του Ημερολογίου του Outlook στο iPhone σας ή με το συγχρονισμό της εφαρμογής Outlook γενικά, ελέγξτε τις λίστες επιδιορθώσεων.

Καταργήστε το Holidays από το Outlook στο κινητό

Για να καταργήσετε εντελώς το ημερολόγιο διακοπών από την εφαρμογή Outlook για κινητά, καταργήστε το από τον λογαριασμό σας στο Outlook.com.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκρύψετε το ημερολόγιο των εορτών. Επίλεξε το Ημερολόγιο καρτέλα στο κάτω μέρος και μετά το Ημερολόγιο εικονίδιο επάνω αριστερά.

Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου (Android) ή του κύκλου (iOS) δίπλα στο ημερολόγιο διακοπών και θα το δείτε να εξαφανίζεται όταν επιστρέψετε στο ημερολόγιό σας.

Μην χάσετε ένα σημαντικό ραντεβού

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προσθέσετε αργίες στο ημερολόγιό σας. Προγραμματίστε τις διακοπές σας γύρω στο ένα, οργανώστε ένα πάρτι διακοπών, δείτε πότε τα παιδιά σας θα φύγουν από το σχολείο ή μάθετε πότε εσείς και οι συνάδελφοί σας έχετε άδεια. Τουλάχιστον είναι εύκολο να προσθέσετε αργίες στο Ημερολόγιο του Outlook ανεξάρτητα από τη συσκευή σας.

Πώς να προσθέσετε και να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google στο iPhone

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac

Πώς να επαναφέρετε την προβολή του Outlook στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *