εφαρμογές ανάγνωσης Bionic

5 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης Bionic, μετατροπείς και επεκτάσεις

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε αρχίσει να καταναλώνουμε περισσότερο οπτικό περιεχόμενο παρά κείμενο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ανάγνωση πρόκειται να τελειώσει. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία έχει επηρεάσει και έκανε την ανάγνωση διασκεδαστική και εύκολο. Ένα τέτοιο πράγμα είναι το Bionic Reading. Ακολουθούν οι επιλογές μας για τις καλύτερες εφαρμογές και μετατροπείς Bionic Reading για τις συσκευές σας.

Για όσους αναρωτιούνται τι Βιονική ανάγνωση σημαίνει, είναι μια τεχνική που επισημαίνει ορισμένα γράμματα μιας λέξης για να αυξήσετε την ταχύτητα ανάγνωσης. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να διαβάσετε καλύτερα εάν έχετε ΔΕΠΥ. Αν και δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε και να δείτε αν βοηθάει. Ας ξεκινήσουμε.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε αποδείξεις ανάγνωσης για κείμενα σε ένα iPhone

1. Bionic Reading – Λήψη μετατρεπόμενων κειμένων

Το Bionic Reading είναι μια δωρεάν εφαρμογή καθώς και μια επέκταση. Όταν ενεργοποιηθεί, μπορεί να μετατρέψει τα κείμενα στην οθόνη σας σε μορφή βιονικής ανάγνωσης. Η διεπαφή χρήστη για την εφαρμογή είναι απλή, όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε ή να επικολλήσετε το κείμενο για να καλύψετε τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας ή ακόμα και να ανεβάσετε ένα ολόκληρο έγγραφο.

1. Βιονική ανάγνωση Μέθοδος βιονικής ανάγνωσης

Το Bionic Reading μπορεί να μετατρέψει PDF και άλλες δημοφιλείς μορφές σε βιονικό κείμενο. Εκτός από τη μετατροπή κειμένων, υπάρχουν και άλλες επιλογές για να προσαρμόσετε την εμπειρία ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του χρώματος του φόντου και του μεγέθους της γραμματοσειράς. Μόλις μετατρέψετε το κείμενο, μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF, EPUB ή ακόμα και σε μορφή αρχείου Word.

Υπάρχει μια επιλογή να στείλετε αυτό το αρχείο στο δικό σας Amazon Kindle. Με την τελευταία ενημέρωση, προστίθενται περισσότερες λειτουργίες στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας συνέχισης της ανάγνωσης από άλλη συσκευή, προσθήκης σελιδοδεικτών και ακόμη και επιλογής παρακολούθησης της ανάγνωσης με τη βοήθεια της βιβλιοθήκης. Εκτός από τον μικρό αριθμό λέξεων και τα ζητήματα βελτιστοποίησης εφαρμογών, αξίζει να ελέγξετε την εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα μετατροπής ιστοσελίδας ή εγγράφων
 • Προσαρμόστε την εμφάνιση των κειμένων
 • Κατεβάστε το αρχείο που έχει μετατραπεί σε δημοφιλείς μορφές

Μειονεκτήματα

 • Το όριο λέξεων για τη δωρεάν έκδοση είναι μικρότερο
 • Η εφαρμογή εξακολουθεί να χρειάζεται βελτιστοποίηση

Τιμή: Ελεύθερος; Συνδρομή επί πληρωμή: $2,99 και μετά

2. Spreeder – Εφαρμογή Bionic Reader με πολλές δυνατότητες

Το Spreeder δεν είναι μόνο μια εφαρμογή που επικεντρώνεται στη διάδοση της μεθόδου Bionic Reading, αλλά σας βοηθά επίσης να διαβάζετε πιο γρήγορα. Χαιρόμαστε που η εφαρμογή ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις της. Αυτό είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μας για τις καλύτερες εφαρμογές και μετατροπείς Bionic Reading.

Η εφαρμογή έχει περισσότερες δυνατότητες από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: Bionic Reading, συμβουλές για την αύξηση της απόδοσης ανάγνωσης, άρθρα για διάφορα θέματα παραγωγικότητας και έναν αποκλειστικό διοργανωτή για την παρακολούθηση των αναγνώσεων σας. Δεν είναι μόνο αυτό; η εφαρμογή σας δίνει πάντα καθημερινούς στόχους και προβάλλει οπτικά στατιστικά της αποτελεσματικότητάς σας στην ανάγνωση.

Το Spreeder υποστηρίζει διάφορες μορφές εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των PDF, EPUB, MOBI και Docx. Υπάρχουν ακόμη και επιλογές για να προσαρμόσετε τη λειτουργία ανάγνωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη σε διάφορες συσκευές, όπως Android, iOS, Windows και Mac. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι δεν υπήρχαν διαφημίσεις, ακόμη και για τη δωρεάν έκδοση.

Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε ένα σφάλμα φόρτωσης κατά την εκκίνηση της εφαρμογής, το οποίο μπορεί εύκολα να επιδιορθωθεί με μια ενημέρωση.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές εγγράφων
 • Διαθέσιμο για πολλές συσκευές
 • Χωρίς διαφημίσεις

Μειονεκτήματα

 • Η εφαρμογή χρειάζεται περισσότερη βελτιστοποίηση

Τιμή: Ελεύθερος; Συνδρομή επί πληρωμή: $6,99 και μετά

3. Bionify – Επέκταση ανάγνωσης Bionic ανοιχτού κώδικα

Εάν ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα και για όσους αναζητούν έναν μετατροπέα βιονικής ανάγνωσης, το Bionify είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μόλις κατεβάσετε και καρφιτσώσετε την επέκταση Google Chrome (μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης Chromium), μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για παραβίαση δεδομένων.

Το Bionify μετατρέπει το PDF σε ανάγνωση Bionic

Η επέκταση είναι εύκολη στη χρήση, με την επιλογή να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την επέκταση ή να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα αυτόματης εφαρμογής για να χρησιμοποιείτε την επέκταση κάθε φορά. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος της γραμματοσειράς και ακόμη και να παίξετε με τον αλγόριθμο και την αδιαφάνεια του κειμένου.

Η επέκταση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και, ως εκ τούτου, δεν διαθέτει πολλές δημοφιλείς λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μετατροπής ενός εγγράφου χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Bionic Reading.

Επί του παρόντος, αυτή η επέκταση λειτουργεί καλύτερα με ιστοσελίδες. Επίσης, όταν η επέκταση αρχίζει να λειτουργεί, δεν αλλάζει τη διάταξη της σελίδας ή άλλες λειτουργίες.

Πλεονεκτήματα

 • Ανοιχτή πηγή
 • Εύχρηστος
 • Δυνατότητα προσαρμογής ορισμένων πτυχών

Μειονεκτήματα

 • Δεν έχει δυνατότητα μετατροπής αρχείων
 • Μια ειδική εφαρμογή για smartphone θα ήταν εξαιρετική

Τιμή: Ελεύθερος

4. Jiffy Reader – Υποστήριξη πολλαπλών προγραμμάτων περιήγησης στο Web

Μεταξύ των πολλών δημοφιλών επεκτάσεων ανάγνωσης bionic, το Jiffy είναι μια άλλη επέκταση ανοιχτού κώδικα που προσφέρει σχεδόν όλα τα καμπανάκια και τις σφυρίχτρες ενός Bionic Reader. Μόλις το εγκαταστήσετε, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την επέκταση αφού την καρφιτσώσετε.

Εφαρμογή ανάγνωσης jiffyreaders Bionic

Μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε την επέκταση ή να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα όταν χρειάζεται. Το καλύτερο μέρος αυτής της επέκτασης είναι ότι δεν καταστρέφει τη διάταξη του ιστότοπου που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή. Πάνω απ ‘όλα, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης των λέξεων. Μια άλλη μεγάλη πτυχή αυτής της επέκτασης είναι η ευρεία υποστήριξή της.

Αυτή η επέκταση Bionic Reading υποστηρίζει σχεδόν όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης που μπορείτε να σκεφτείτε. Πάνω απ ‘όλα, εάν μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία σε HTML, μπορείτε να τα μετατρέψετε περαιτέρω σε μορφές Bionic Reading. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η επέκταση αντιμετωπίζει προβλήματα με προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Opera. Ελπίζουμε ότι αυτό το ζήτημα θα διορθωθεί σύντομα.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν για χρήση
 • Ευνόητος
 • Δεν επηρεάζει τη διάταξη της ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα

 • Απαιτεί περισσότερη βελτιστοποίηση για ορισμένα προγράμματα περιήγησης

Τιμή: Ελεύθερος

5. Γρήγορη ανάγνωση – Κοινή χρήση κειμένων που έχουν μετατραπεί

Το BioRead είναι μια εφαρμογή Bionic Reading για Android, όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν βασικές εργασίες, όπως η μετατροπή επικολλημένων κειμένων με τη δωρεάν έκδοση. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης την εισαγωγή αρχείων PDF ή ενός ebook για τη μετατροπή τους στη μορφή Bionic Reading.

Όπως οι άλλες καλύτερες εφαρμογές και μετατροπείς Bionic Reading στη λίστα μας, το BioRead διαθέτει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσαρμογής των κειμένων που έχουν μετατραπεί. Ενώ έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Για αυτόν τον λόγο, η τιμή του προγράμματος premium είναι λίγο υπερβολική, ακόμη και για τον ενθουσιώδη. Ωστόσο, για τις φορές που έχουμε δοκιμάσει, η εφαρμογή λειτούργησε άψογα και αν δίνετε προτεραιότητα σε μια εφαρμογή ομαλής λειτουργίας χωρίς σφάλματα, πρέπει να ελέγξετε το BioRead.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα μετατροπής επικολλημένου περιεχομένου και άλλων εγγράφων
 • Προσαρμόστε τα μετατρεπόμενα κείμενα
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης κειμένων που έχουν μετατραπεί

Μειονεκτήματα

 • Το πρόγραμμα premium είναι λίγο ακριβό για αυτό που προσφέρει
 • Η δωρεάν έκδοση προσφέρει περιορισμένη ανάγνωση

Τιμή: Ελεύθερος; Συνδρομή επί πληρωμή: $7,49 και μετά

Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε να διαβάζετε

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να ήμασταν λάτρεις της ανάγνωσης κάποτε, αλλά με την πάροδο του χρόνου αποσπάσαμε από αυτό λόγω πολυάσχολου τρόπου ζωής. Ωστόσο, με τη βοήθεια αυτών των καλύτερων εφαρμογών και μετατροπέων Bionic Reading, μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Πείτε μας πώς ήταν η εμπειρία σας με αυτά τα εργαλεία. Επιπλέον, μπορείτε να τα εξερευνήσετε ιστότοπους ή εφαρμογές για να λάβετε ηχητικά βιβλία δωρεάν αν αποφεύγεις να διαβάζεις.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να κάνετε καμπύλες κειμένων στο Microsoft PowerPoint

7 τρόποι για να διορθώσετε ένα σφάλμα 0x800701B1 των Windows

Πώς να συμπληρώσετε ένα PDF χωρίς Adobe Reader

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *