Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε αποδείξεις ανάγνωσης για κείμενα σε ένα iPhone

Πώς να σταματήσετε να μοιράζεστε αποδείξεις ανάγνωσης για κείμενα σε ένα iPhone

Απενεργοποιήστε τις αποδείξεις ανάγνωσης iMessage για όλους στο iPhone σας

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις αποδείξεις ανάγνωσης του iMessage, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει αν έχετε διαβάσει τα κείμενά του.

Για να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης σε iPhone ή iPad, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Μηνύματα και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη για να βεβαιωθείτε ότι οι αποδείξεις ανάγνωσης είναι απενεργοποιημένες.

Διαβάστε επίσης: 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εφαρμογή ρυθμίσεων στο iPhone.
Προτιμήσεις εφαρμογών μηνυμάτων.

Η εφαρμογή Μηνύματα της Apple σάς δίνει επίσης την επιλογή να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης για συγκεκριμένες συνομιλίες. Έτσι, εάν κάποιος συγκεκριμένος σας ενοχλεί επειδή δεν απαντάτε αρκετά γρήγορα στα κείμενα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης για το νήμα του iMessage μαζί του.

Εκκινήστε το Μηνύματα εφαρμογή και ανοίξτε μια συνομιλία με το άτομο με το οποίο δεν θέλετε να μοιραστείτε αποδείξεις ανάγνωσης. Εάν δεν έχετε μια υπάρχουσα συνομιλία, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία. Στη συνέχεια, πατήστε την εικόνα προφίλ στο επάνω μέρος της οθόνης και απενεργοποιήστε το Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης.

Νήμα συνομιλίας στα Μηνύματα.
Προτιμήσεις συνομιλίας στα Μηνύματα.

Να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι ανάγνωσης κειμένων iMessage χωρίς ειδοποίηση του αποστολέα, εκτός από την απενεργοποίηση των αποδείξεων ανάγνωσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να βγείτε εκτός σύνδεσης πριν προβάλετε τα μηνύματα ή να τα διαβάσετε από τις προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος ή στο Κέντρο ειδοποιήσεων του iPhone σας.

Διατηρήστε το απόρρητό σας ενώ χρησιμοποιείτε το iMessage

Αν και χρήσιμες με τον δικό τους τρόπο, οι αποδείξεις ανάγνωσης έχουν κόστος για το απόρρητο. Ευτυχώς, η εφαρμογή Μηνύματα της Apple διευκολύνει την απενεργοποίηση των αποδείξεων ανάγνωσης για όλους ή για επιλεγμένα άτομα ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Από εδώ και στο εξής, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απάντηση στα μηνύματα μόλις τα διαβάσετε.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διορθώσετε το iMessage δεν παραδόθηκε στο iPhone σας

iMessages “Πατήστε για λήψη Δεν λειτουργεί; 7 Διορθώθηκε για δοκιμή

Πώς να αποσυγχρονίσετε το iPhone και το iPad σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *