ειδοποιήσεις του Microsoft Teams που δεν λειτουργούν στο iPhone

7 Διορθώσεις για τις ειδοποιήσεις του Microsoft Teams που δεν λειτουργούν στο iPhone

Η εφαρμογή Microsoft Teams στο iPhone σας στέλνει Ειδοποιήσεις για να σας ενημερώνει για νέα μηνύματα, αναφορές, επερχόμενες συσκέψεις και άλλα. Έτσι παραμένετε παραγωγικοί και συνδεδεμένοι. Ωστόσο, εάν υπάρχει μεγάλη σιωπή, είναι πιθανό οι ειδοποιήσεις του Teams να μην λειτουργούν στο iPhone σας. Για να το αντιμετωπίσουμε γρήγορα, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να το διορθώσετε και να λάβετε ειδοποιήσεις του Microsoft Teams για μηνύματα, κλήσεις και υπενθυμίσεις στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε ένα σφάλμα caa70004 στο Microsoft Teams

1. Να επιτρέπεται στις ομάδες να εμφανίζουν ειδοποιήσεις

Οι ειδοποιήσεις του Microsoft Teams ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά στο iPhone σας, εάν η εφαρμογή δεν διαθέτει τα απαραίτητα δικαιώματα για την εμφάνιση ειδοποιήσεων. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε εάν έχετε δώσει αρκετά δικαιώματα στην εφαρμογή.

1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε σε Της ομάδας. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ειδοποιήσεις από το παρακάτω μενού.

Ρυθμίσεις ειδοποίησης εφαρμογής Microsoft Teams iPhone

2. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι τα πλαίσια ελέγχου για Κλείδωμα οθόνης, Κέντρο ειδοποιήσεωνκαι Πανό σημειώνονται.

Ενεργοποιήστε τις Ειδοποιήσεις εφαρμογής Teams στο iPhone

2. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων εντός εφαρμογής

Μπορείτε να βρείτε την επιλογή διαχείριση ειδοποιήσεων στο μενού ρυθμίσεων εντός εφαρμογής του Teams. Ωστόσο, θα πρέπει να περάσετε από αυτές τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για να βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις ομάδων δεν είναι απενεργοποιημένες.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Teams στο iPhone σας. Πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Ειδοποιήσεις.

2. Πατήστε Γενική δραστηριότητα και ενεργοποιήστε όλες τις εναλλαγές στο παρακάτω μενού.

Ενεργοποιήστε την ειδοποίηση εφαρμογής Teams στο iPhone

3. Επιστροφή στο Ειδοποιήσεις σελίδα και πατήστε Συναντήσεις. Στη συνέχεια, ορίστε τις προτιμήσεις ειδοποιήσεων για υπενθυμίσεις συσκέψεων και συνομιλία.

Ενεργοποιήστε τις Ειδοποιήσεις συνάντησης ομάδων στο iPhone

4. Επιστροφή στο Ειδοποιήσεις σελίδα και πατήστε Σε αρκετό καιρό. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Ωρες ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ και Ήσυχες μέρες ή ρυθμίστε τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Απενεργοποιήστε το Quite Hours στην εφαρμογή Teams στο iPhone

Όταν διορθώσετε όλες τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, οι ομάδες θα εμφανίσουν τις ειδοποιήσεις όπως αναμένεται.

3. Κατάργηση σίγασης συνομιλιών

Το Microsoft Teams δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις μόνο από μια συγκεκριμένη ομάδα ή άτομο; Αν ναι, μπορεί να έχετε θέσει σε σίγαση τη συγκεκριμένη ομάδα ή άτομο. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση μιας ομάδας ή μιας επαφής στην εφαρμογή Teams.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ομάδες και αναζητήστε μια συνομιλία με τον α διαγραμμένο εικονίδιο κουδουνιού διπλα σε ΑΥΤΟ. Στη συνέχεια, πατήστε πάνω του.

2. Πατήστε το όνομα επαφής ή ομάδας στο επάνω μέρος και επιλέξτε το Κατάργηση σίγασης επιλογή από το παρακάτω μενού.

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να καταργήσετε τη σίγαση όλων των συνομιλιών και των ομάδων στο Teams. Μετά από αυτό, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις ως συνήθως.

4. Ενεργοποιήστε την ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο για ομάδες

Η Ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο επιτρέπει στις εφαρμογές να ανακτούν νέα δεδομένα ενώ δεν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή. Εάν έχετε περιορίσει την εκτέλεση του Teams στο παρασκήνιο, οι ειδοποιήσεις του ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να μην φτάσουν εντελώς μέχρι να ανοίξετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή.

Για να αποφευχθεί αυτό, είναι καλύτερο να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο για την εφαρμογή Teams. Για αυτό, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε σε Της ομάδας. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Ανανέωση εφαρμογής παρασκηνίου.

Ενεργοποίηση Background App Refresh App Microsoft Teams στο iPhone

5. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης στο iPhone σας μπορεί να διαταράξει την ικανότητα των εφαρμογών σας να συγχρονίζουν δεδομένα και να παρέχουν ειδοποιήσεις. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το απενεργοποιήσετε εάν οι ειδοποιήσεις του Teams δεν λειτουργούν στο iPhone σας.

Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε σε Μπαταρία. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας στο iPhone

6. Αποσύνδεση και Πίσω Είσοδος

Τα προβλήματα ελέγχου ταυτότητας με τον λογαριασμό σας στο Microsoft Teams μπορούν επίσης να συμβάλουν σε προβλήματα ειδοποιήσεων. Εάν δεν είναι κάτι σημαντικό, απλώς αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Teams και συνδεθείτε ξανά θα λύσει το πρόβλημά σας και θα αποκαταστήσει την κανονικότητα. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Teams, πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Αποσύνδεση και επιλέξτε Αποσύνδεση και πάλι για επιβεβαίωση.

Αποσυνδεθείτε από τις ομάδες στο iPhone

Συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Teams με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει.

7. Ενημερώστε την εφαρμογή

Microsoft τακτικά ενημερώσεις για την εφαρμογή Teams για κινητά για να προσθέσετε νέες δυνατότητες, να βελτιώσετε την απόδοση και να διορθώσετε σφάλματα. Εάν οι ειδοποιήσεις του Teams δεν λειτουργούν λόγω σφαλμάτων ή παλιάς έκδοσης εφαρμογής, η ενημέρωση της εφαρμογής από το App Store θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Όχι άλλα χαμένα μηνύματα

Το να βασίζεστε στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής Teams για να παραμένετε ενημερωμένοι και αφοσιωμένοι εν κινήσει μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν δεν λειτουργούν σωστά. Η εφαρμογή των παραπάνω συμβουλών σάς βοήθησε να επιλύσετε το πρόβλημα και οι ειδοποιήσεις του Teams λειτουργούν όπως αναμένεται στο iPhone σας.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Τρόπος δοκιμής ήχου στο Microsoft Teams

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *