εργοστασιακές ρυθμίσεις του Apple Vision Pro

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Apple Vision Pro

Το Apple Vision Pro είναι διασκεδαστικό στη χρήση. Αλλά αν σκοπεύετε να το μεταβιβάσετε σε ένα μέλος της οικογένειας, σε έναν φίλο ή μπορεί να το πουλήσετε, είναι καλή ιδέα να το επαναφέρετε στην εργοστασιακή κατάσταση. Αλλά προτού πηδήξετε το όπλο για να εξαφανίσετε τις αναμνήσεις σας, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να υποστηρίξουμε τα πράγματα. Αυτός ο οδηγός θα κοινοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και θα επαναφέρει εργοστασιακά το Apple Vision Pro. Λοιπόν, ας προετοιμάσουμε πρώτα το Vision Pro.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Apple Vision Pro

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων Apple Vision Pro στον λογαριασμό σας iCloud είναι απλή, όπως ακριβώς και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας οποιασδήποτε άλλης συσκευής Apple. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας, γνωρίζοντας ότι αποθηκεύονται με ασφάλεια και είναι άμεσα διαθέσιμα όποτε το χρειάζεστε.

1. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, δείτε το Ρυθμίσεις εικονίδιο στο Apple Vision Pro και αγγίξτε τα δάχτυλά σας μαζί για να το ανοίξετε. Στη συνέχεια, απλώς πατήστε στην πρώτη επιλογή που εμφανίζει το όνομά σας.

Apple Vision Pro

2. Επιλέγω iCloud από τις επιλογές που εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά.

iCloud στο Apple Vision Pro

3. Τώρα, στην ενότητα Αντίγραφα ασφαλείας συσκευής, επιλέξτε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud στο Apple Visio Pro

4. Εδώ ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας αυτού του Apple Vision Pro.

Ενεργοποιήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Apple Vision Pro

5. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε επίσης να το επιλέξετε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα και ξεκινήστε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας του Apple Vision Pro.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα

Διαβάστε επίσης: Οι εφαρμογές στο Apple Vision Pro σας λειτουργούν παράξενα; Δείτε πώς μπορείτε να εξαναγκάσετε να τερματίσετε τις εφαρμογές στο Apple Vision Pro εάν παγώσουν.

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Apple Vision Pro

Αφού δημιουργήσετε επιτυχώς αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Apple Vision Pro. Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις συνιστάται ιδιαίτερα, ειδικά εάν σκοπεύετε να μεταπωλήσετε το Vision Pro.

1. Στο Apple Vision Pro, κοιτάξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε τα δάχτυλά σας (δείκτης και αντίχειρας) μαζί για να την ανοίξετε και πατήστε ξανά τα δάχτυλά σας για να επιλέξετε Γενικός από την αριστερή πλαϊνή μπάρα.

Γενικές Ρυθμίσεις

2. Πλοηγηθείτε στο κάτω μέρος και πατήστε τα δάχτυλά σας επιλέξτε Μεταφέρετε ή επαναφέρετε αυτό το Apple Vision Pro.

Μεταφέρετε ή επαναφέρετε αυτό το Apple Vision Pro

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.

Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων

4. Κτύπημα Να συνεχίσει εάν είστε έτοιμοι να πείτε αντίο ή κάντε πίσω αν χρειάζεται να αποθηκεύσετε κάτι πρώτα.

Συνεχίστε την επαναφορά του Apple Vision Pro

5. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για το Apple Vision Pro. Αφού εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης, το Apple Vision Pro θα επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό θα διαγράψει το Apple ID και τα προσωπικά σας δεδομένα από το Apple Vision Pro.

Επαγγελματική συμβουλή: Δείτε πώς μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να καταγράψετε την οθόνη σας για να μοιραστείτε την εμπειρία σας από το Apple Vision Pro.

Συχνές ερωτήσεις

1. Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα αντίγραφο ασφαλείας στο Apple Vision Pro;

Ο χρόνος που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα των δεδομένων σε αυτό και την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και να έχετε υπόψη σας ότι τα μεγαλύτερα αντίγραφα ασφαλείας ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν.

2. Τι γίνεται αν δεν έχω αρκετό χώρο αποθήκευσης iCloud;

Μπορείτε είτε να αγοράσετε περισσότερο χώρο είτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο συγκεκριμένων δεδομένων. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης iCloud για να δημιουργήσετε χώρο.

3. Χάνω όλα τα δεδομένα μου κατά την επαναφορά;

Ναι, όλα εξαφανίζονται. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως προτού επαναφέρετε το Apple Vision Pro.

Ανανεώστε το Apple Vision Pro

Το Apple Vision Pro είναι αστραφτερά πεντακάθαρο μετά την επαναφορά, έτοιμο για το επόμενο ταξίδι του. Είτε το μεταβιβάζετε, είτε το παρουσιάζετε ως δώρο, είτε ξεκινάτε ξανά, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το επαναφέρει στο τετράγωνο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Apple Vision Pro σε Mac για να το χρησιμοποιήσετε με τις εφαρμογές Vision Pro.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το Flix Vision APK στο Firestick- Android TV

Πώς να μοιραστείτε το Apple Vision Pro με φίλους ή οικογένεια (Λειτουργία επισκέπτη)

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *