Fire TV stick VS Smart TV

Fire TV stick VS Smart TV:Ποιος είναι ο πραγματικός Έξυπνος; (2023)

Αυτή είναι μια σύντομη σύγκριση του το Fire TV stick VS Smart TV: Ποιος είναι ο πραγματικός Smart One; που σας βοηθά να επιλέξετε έναν νικητή για τον εαυτό σας.

Εάν έχετε έχει ήδη κόψει το καλώδιο τότε πρέπει να ψάχνεις επενδύστε σε μια συσκευή που σας δίνει τα πάνταή τουλάχιστον τα περισσότερα από τα ροή βίντεο. Αν και υπάρχουν πολλές συσκευές ροής εκεί έξω, εδώ θα δούμε ποια κερδίζει τον αγώνα, η Fire TV stick ή Smart TV.

Τι είναι η Smart TV;

Από online υπηρεσίες ροής πήρε το ψυχαγωγία κόσμο σε όλη την τηλεόραση κατασκευαστές έπρεπε να επικεντρωθεί στην παροχή μιας τηλεόρασης που θα λειτουργεί μαζί τους, εξ ου και η γέννηση των Smart TV.

Εξυπνη τηλεόραση

Smart TV συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και Εχω ενσωματωμένες υπηρεσίες ροής στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που σας αρέσει.

Τι είναι το Fire TV Stick;

Το Fire TV Stick είναι ένα μικρή φορητή συσκευή τύπου stick αυτό είναι βουλωμένο στο δικό σου Οθόνη τηλεόρασης και σας μετατρέπει απλό σχέδιο τηλεόρασης επίπεδης οθόνης στο Smart One.

Καθώς έχει τη διεπαφή και το μενού της, έτσι η διεπαφή της τηλεόρασής σας θα αλλάξει και θα ζήσετε μια εντελώς νέα εμπειρία φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Amazon-Fire-TV-Stick-Συσκευή

Επιπλέον, το Fire TV Stick σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο απεριόριστες εφαρμογές ροής που είναι διαθέσιμα στο Amazon App Store.

Επιπλέον, επιτρέπει επίσης τη λήψη και εγκατάσταση του εφαρμογές τρίτων που δεν είναι διαθέσιμα στο Επίσημο κατάστημα και τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν.

Μαζί με ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, σας προσφέρει επίσης πρόσβαση Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο και αν διαπιστώσετε ότι κάποια κανάλια δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, τότε μπορείτε αλλάξτε την περιοχή σας χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN όπως ExpressVPN και συνδέοντας το διακομιστή συγκεκριμένης χώρας για πρόσβαση στο ζωντανό κανάλι.

Είναι δικαιολογημένη η σύγκριση;

Φυσικά, η σύγκριση δικαιολογείται. Και τα δύο Εξυπνη τηλεόραση και το Amazon Fire TV stick εργαστείτε σε είδος α παρόμοια αρχήπου είναι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να προβάλλετε διαδικτυακές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το πραγματικό ερώτημα είναι, ποιο είναι το καλύτερο από τα δύο για να επενδύσετε; Λοιπόν, ας μεταβούμε κατευθείαν στις πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν αγοράσουμε οποιοδήποτε από αυτά.

Ταχύτητα

Με την διαρκώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία, έχουμε συνηθίσει πλέον να κάνουμε πράγματα γρηγορότερα. Γιατί λοιπόν να μην υστερεί η συσκευή μας ροής βίντεο;

Με Εξυπνη τηλεόρασηθα παρατηρήσετε πώς γίνεται παίρνει ηλικίες για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε με αυτό για να φτάσετε επιτέλους εκεί που σκοπεύετε να είστε. Καταστρέφοντας μια βραδιά διασκεδαστικής ταινίας σε βραδιά χασμουρητού.

Αλλά με Fire TV Stick παίρνετε το εκπληκτική ταχύτητα με λίγα μόνο κλικ εδώ κι εκεί και voila! Αφήστε τις στιγμές διασκέδασης να ξεκινήσουν!

Συνεχίζοντας με τις Ενημερώσεις!

Η τεχνολογία εξελίσσεται φίλε μου, αυτό που ήταν σχετικό στην αρχή της χρονιάς μπορεί να είναι ξεπερασμένο την επόμενη.

Ενημερώσεις σε Εξυπνη τηλεόραση είναι κοντά σε κανένα ή αργά, έτσι εσείς συνηθισμένος έχω την δυνατότητα να απολαύστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Netflix.

Ενώ το Amazon Fire TV ραβδί ενημερώνεται αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με την Smart TV, κρατώντας σας σε καλό δρόμο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των διαδικτυακών εφαρμογών ροής βίντεο.

Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο, όχι;

Πρέπει να σκέφτεσαι ότι το να πάρεις μια έξυπνη τηλεόραση σημαίνει περισσότερο χώρο, καλά, φίλε μου, εδώ κάνεις λάθος. Όπως δείχνει ξεκάθαρα ότι το μικροσκοπικό Το Fire TV stick έχει περισσότερο περιεχόμενο από μια Smart TV.

Με Εξυπνη τηλεόραση έχετε ένα πολύ περιορισμένη πηγή του προεγκατεστημένο εφαρμογές για online βίντεο ροής. Μπορεί να είναι μόνο μερικά mainstream.

Αφ ‘ετέρου, Amazon Fire TV Stick έχει τεράστια ποικιλία Επίσημες εφαρμογές και εφαρμογές τρίτων για να το απολαύσετε συμπεριλαμβανομένουNetflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime Videos, YouTube TV, Cinema HD, Peacock TVκαι τόσα άλλα.

Μυστικότητα

Οπως το δικό σου Εξυπνη τηλεόραση είναι απευθείας συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, το πιθανότερο είναι ότι είναι παρακολούθηση των δραστηριοτήτων σας για να δίνετε πιο σχετικές διαφημίσεις. Τώρα έχουμε ήδη αρκετά κομμάτια στην πλάτη μας, δεν χρειαζόμαστε άλλα.

ο Fire TV Stick είναι επίσης συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, αλλά η κύρια εστίασή του είναι να περιεχόμενο του έργου που σχετίζεται με την Amazont ακριβώς στο πρόσωπό σου παρά σε οτιδήποτε άλλο.

On For A Ride;

Αλλο πάνω χέρι ότι η Amazon Fire TV ραβδί έχει είναι ότι μπορείς πάρτε το μαζί σας οπουδήποτε θέλετε καθώς είναι απλώς μια μικροσκοπική συσκευή που δεν θα πιάνει πολύ χώρο. Έτσι, δεν μπορείτε ποτέ να χάσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες ακόμα και όταν κάνετε διακοπές.

Από την προφανή πλευρά, θα ήταν μια ταλαιπωρία να σας πάρει Εξυπνη τηλεόραση αλλού, για να μην πω ότι θα καταλήξετε να ντρέπεστε.

Αφησε τη μουσική να παίζει

Amazon Fire TV ραβδί όχι μόνο παίζει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές αλλά μπορεί επίσης ροή μουσικής στο διαδίκτυο για να χορέψεις. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και κατεβάστε μερικά παιχνίδια βαρέως τύπου από το Ιστοσελίδα Amazon για να το απολαύσετε στην τηλεόρασή σας.

Ενώ κάποιοι Smart TV μπορεί να έχει τη δυνατότητα λήψης παιχνιδιών αλλά δεν το υποστηρίζει πολύ καλά και θα το κάνετε καθυστέρησηκαι καταλήγουν να καταστρέφουν τις σταθερά καλές σας βαθμολογίες.

Μπορείτε να έχετε και τα δύο;

Φυσικά, μπορείτε ΑΛΛΑ εξαρτάται αν το Amazon Fire TV stick είναι συμβατό με το δικό σας Smart TV ή όχι. Κάνει υποστηρίζει τη βασική επίπεδη τηλεόραση και λειτουργεί καλά με αυτό, αλλά με τις έξυπνες τηλεοράσεις, θα πρέπει να το εξετάσετε.

Άλλες συσκευές εναντίον Firestick

Ακολουθούν ορισμένες άλλες συσκευές που συγκρίνονται με το Firestick που παρατίθενται παρακάτω:

Η ετυμηγορία!

Η οικιακή ψυχαγωγία έχει φέρει επανάσταση και οι συσκευές ροής είναι εργάζονται συνεχώς για να το κάνουμε καλύτερο από ποτέ και να παρέχουμε περισσότερη ευελιξία για τους χρήστες.

Σε αυτή τη σύγκριση, φαίνεται ότι Η έξυπνη τηλεόραση είναι καλή αλλά όχι αρκετά ευέλικτη με εφαρμογές και άλλες δυνατότητες όπως σε σύγκριση με το Fire TV Stick. Στο οποίο είναι το πρώτο και σημαντικότερο χαρακτηριστικό Ενημέρωση.

Η Smart TV δεν ενημερώνει το λογισμικό της ενώ το Fire TV stick ενημερώνεται συχνά σύμφωνα με το ζήτηση του χρήστη και συμβατότητα με την αγορά. Αυτό σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες και περιεχόμενο των εφαρμογών ροής.

Άρα η συνολική σύγκριση φαίνεται ότι Τα Fire TV sticks κερδίζουν καθώς προσφέρει πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως επιτάχυνση, ενημέρωση, Απόρρητο, Απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο, Παιχνίδιακαι πολλά άλλα για εξερεύνηση.

Πώς να εγκαταστήσετε το MediaBox στο FireStick

Πώς να απεγκαταστήσετε το Kodi από το FireStick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *