Πώς να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Uber με τους αγαπημένους σας

Πώς να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Uber με τους αγαπημένους σας

Βασικά Takeaways

 • Ρυθμίστε ένα οικογενειακό προφίλ στην εφαρμογή Uber μεταβαίνοντας στην ενότητα Λογαριασμός. Επιλέξτε την επιλογή Οικογένεια για να προσθέσετε νέα μέλη και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις.
 • Προσθέστε ή αφαιρέστε μέλη και ενημερώστε τον τρόπο πληρωμής σας μεταβαίνοντας στο Λογαριασμός > Οικογένεια. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ολόκληρο το οικογενειακό προφίλ σας από το ίδιο μενού.
 • Μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 άτομα στο οικογενειακό προφίλ σας, αλλά όλοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Εάν η οικογένειά σας δυσκολεύεται να μοιραστεί ένα αυτοκίνητο ή να οργανώσει ταξίδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κοινής χρήσης λογαριασμού στην εφαρμογή Uber. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χρήστες στον λογαριασμό σας και να αναλάβετε την ευθύνη για το κόστος του ταξιδιού. Θα σας δείξουμε πώς.

Πώς να ρυθμίσετε ένα οικογενειακό προφίλ στην εφαρμογή Uber

Εάν θέλετε να είστε ο διοργανωτής του οικογενειακού προφίλ—που σημαίνει έλεγχος της διαχείρισης του λογαριασμού και των λεπτομερειών πληρωμής—τότε πρέπει να είστε αυτός που θα ρυθμίσει το οικογενειακό προφίλ στην εφαρμογή Uber. Οι παρακάτω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Uber και επιλέξτε λογαριασμός.
 2. Ψάχνω Οικογένεια από τη λίστα επιλογών και πατήστε σε αυτό. Αυτό είναι το οικογενειακό σας προφίλ. από εδώ, μπορείτε να προσθέσετε νέα μέλη και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.
 3. Παρακέντηση Προσθήκη νέου μέλους για να προσθέσετε χρήστες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το οικογενειακό προφίλ σας.
 4. Τώρα μπορείτε να κάνετε κύλιση και να επιλέξετε ένα νέο μέλος για προσθήκη από τη λίστα επαφών από το βιβλίο διευθύνσεων του κινητού σας τηλεφώνου. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε μια επαφή χρησιμοποιώντας το όνομα ή τον αριθμό της.
 5. Επιπλέον, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του προφίλ για να προσθέσετε μια νέα επαφή στο Uber. Πληκτρολογήστε το όνομα, το επίθετο και τον αριθμό τους και μετά πατήστε Αποθηκεύσετε.
 6. Παρακέντηση Στείλε πρόσκληση. Στη συνέχεια, η Uber θα σας ζητήσει να μοιραστείτε την πρόσκληση μέσω email ή μέσω κοινωνικών πλατφορμών.

Ως διοργανωτής, είστε υπεύθυνοι για όλη τη δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου πληρωμής και των ρυθμίσεων. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις:

 1. Πλοηγηθείτε στο λογαριασμός ενότητα στην εφαρμογή Uber.
 2. Επιλέγω Οικογένεια και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Ρυθμίσεις.
 3. Εδώ, μπορείτε να πατήσετε Μέθοδος πληρωμής για να επιλέξετε την προεπιλεγμένη πληρωμή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για όλες τις χρεώσεις στο οικογενειακό προφίλ.
 4. Εάν είστε τακτικός χρήστης της Uber, ενδέχεται να έχετε ήδη μία ή δύο υπάρχουσες επιλογές πληρωμής. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη επιλογή πατώντας Προσθήκη τρόπου πληρωμής.

Η προσθήκη μιας πληρωμής απαιτεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της κάρτας σας, του CVV, της ημερομηνίας λήξης και της χώρας. Επιπλέον, υπό Ρυθμίσειςμπορείτε να ορίσετε τη διεύθυνση email στην οποία θα αποστέλλονται όλες οι αποδείξεις ταξιδιού.

Πώς να διαχειριστείτε τα μέλη του οικογενειακού προφίλ σας Uber

Τώρα που ρυθμίσατε το οικογενειακό προφίλ σας στην εφαρμογή Uber, πώς να το διαχειρίζεστε; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Για να αφαιρέσετε μέλη, κατευθυνθείτε στο λογαριασμός ενότητα στην εφαρμογή και πατήστε Οικογένεια.
 2. Θα δείτε μια λίστα με όλα τα μέλη με το όνομά σας—ο διοργανωτής—στην κορυφή. Επιλέξτε το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε και χτυπήστε Κατάργηση μέλους.
 3. Εάν τα μέλη δεν έχουν αποδεχτεί ακόμη την πρόσκλησή τους, θα δείτε εκκρεμής υπό το όνομά τους. Μπορείτε να πατήσετε το όνομά τους για να στείλετε ξανά την πρόσκλησή τους ή να τους αφαιρέσετε πριν την αποδεχτούν.
 4. Για να διαγράψετε ολόκληρο το οικογενειακό προφίλ σας και να ξεκινήσετε από την αρχή, κάντε κύλιση στο κάτω μέρος του Οικογένεια μενού και επιλέξτε Διαγραφή οικογενειακού προφίλ.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα οικογενειακά προφίλ Uber

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Uber με σχεδόν οποιονδήποτε. Έτσι, είτε είναι ο καλύτερος φίλος, η μπέιμπι σίτερ, ο διπλανός γείτονας ή ο συνάδελφός σας, μπορούν να εγγραφούν στο οικογενειακό προφίλ σας και να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό σας.

Το πιο σημαντικό, μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 άτομα στο οικογενειακό προφίλ σας, αλλά έχετε υπόψη σας ότι όλα τα μέλη πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Επιπλέον, τα μέλη ενός οικογενειακού προφίλ μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να κλείσουν μια ομαδική διαδρομή Uber ή να προγραμματίσουν μια διαδρομή χρησιμοποιώντας το Uber’s Reserve χαρακτηριστικό.

Αναλάβετε τα οικογενειακά σας ταξίδια Uber

Θέλετε απόλυτη ηρεμία γνωρίζοντας ότι όλοι όσοι αγαπάτε επιστρέφουν στο σπίτι με ασφάλεια; Ή μήπως θέλετε απλώς την ευκολία της κοινής χρήσης ενός λογαριασμού Uber μεταξύ πολλών ατόμων; Όποια κι αν είναι η περίπτωση, ένα οικογενειακό προφίλ Uber είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και φίλους και είναι απίστευτα εύκολο να ρυθμιστεί και να διαχειριστεί!

Διαβάστε επίσης:Τι είναι η οικογενειακή συνδρομή YouTube Premium

Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Facebook

Πώς να αφαιρέσετε μια κάρτα από το Apple Pay

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *