GPTZero εναντίον Originality.ai: Μια γρήγορη σύγκριση

Βασικά Takeaways

 • Το GPTZero και το Originality.ai είναι και τα δύο διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και είναι προσβάσιμα μέσω μεγάλων προγραμμάτων περιήγησης.
 • Το GPTZero διαθέτει μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες και προγράμματα επί πληρωμή που κυμαίνονται από $15 έως $35 το μήνα, ενώ το Originality.ai προσφέρει μια βασική συνδρομή για 14,95 $/μήνα ή μια επιλογή πληρωμής για $30/ετήσια απλή πληρωμή.
 • Και τα δύο εργαλεία έχουν περιορισμούς στον ακριβή εντοπισμό περιεχομένου που δημιουργείται από AI, αλλά το Originality.ai είναι ελαφρώς πιο ακριβές και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε ελαφρώς χαμηλότερη τιμή από το GPTZero.

Είτε γράφετε ένα δοκίμιο, μια ανάρτηση ιστολογίου, ένα άρθρο ή μια συνοδευτική επιστολή, η χρήση εργαλείων AI για το κείμενό σας είναι συχνά απαγορευτική. Εάν αξιολογείτε τα γραπτά κάποιου άλλου ως προς την πρωτοτυπία, ένας ανιχνευτής AI μπορεί να είναι επωφελής. Δύο δημοφιλείς ελεγκτές κειμένου AI είναι το GPTZero και το Originality.ai, αλλά ποιο από αυτά είναι το καλύτερο για εσάς;

GPTZero εναντίον Originality.ai: Μια γρήγορη σύγκριση

Είναι καλύτερο να κατανοήσετε τα βασικά του GPTZero και του Originality.ai προτού μπείτε σε βαθύτερες λεπτομέρειες. Λοιπόν, πώς μετρούν οι δύο ανιχνευτές τεχνητής νοημοσύνης στην επιφάνεια;

GPTZeroΠρωτοτυπία.ai
ΔιαθεσιμότηταΠαγκόσμιοςΠαγκόσμιος
Τιμολόγηση
 • Βασικό: Δωρεάν.
 • Απαραίτητο: 15 $/μήνα | $180/έτος.
 • Premium 24 $/μήνα | $192/έτος.
 • Επαγγελματικό: $35/μήνα | $276/έτος.
 • Βασική συνδρομή: 14,95 $/μήνα.
 • Pay-as-you-go starter: $30 μόνο (διαρκεί δύο χρόνια).
 • Χωρίς δωρεάν έκδοση ή δοκιμαστική περίοδο.
Ρυθμός ανίχνευσης
 • Αρχικό περιεχόμενο: Αποτυχία εντοπισμού.
 • Περιεχόμενο που δημιουργείται από AI: 98 τοις εκατό επιτυχές.
 • Μικτό περιεχόμενο: Απέτυχε ο εντοπισμός γνήσιων εξαρτημάτων.
 • Αρχικό περιεχόμενο: Αποτυχία εντοπισμού ως επί το πλείστον.
 • Περιεχόμενο που δημιουργείται από AI: 100 τοις εκατό επιτυχημένο.
 • Μικτό περιεχόμενο: Απέτυχε ο εντοπισμός γνήσιων εξαρτημάτων.
Όριο λέξεων
 • Βασική έκδοση: 5.000 χαρακτήρες.
 • Βασικό: 150.000 χαρακτήρες.
 • Premium: 300.000 χαρακτήρες.
 • Επαγγελματικό: 500.000 χαρακτήρες.
 • Βασική συνδρομή: 200.000 λέξεις/μήνα.
 • Pay-as-you-go starter: 300.000 λέξεις χωρίς ανανέωση.
Επιπλέον χαρακτηριστικά
 • Βασικό: Μαζική σάρωση δέκα αρχείων, επέκταση Chrome, ανίχνευση τεχνητής νοημοσύνης υψηλής ποιότητας.
 • Premium: σάρωση λογοκλοπής, απεριόριστη μαζική σάρωση αρχείων, πρόσκληση μελών της ομάδας.
 • Επαγγελματικά: συμπληρωματικές πιστώσεις.
 • Βασική συνδρομή: Απεριόριστο ιστορικό σάρωσης, πρόσβαση API, σαρώσεις URL, πλήρεις σαρώσεις ιστοτόπων, σαρώσεις ετικετών, διαχείριση ομάδας, μεταφόρτωση αρχείων, πρόσβαση σε μελλοντικές λειτουργίες, καθώς και όλες τις δυνατότητες του starter pay-as-you-go.
 • Pay-as-you-go starter: Ιστορικό σάρωσης 30 ημερών, σάρωση λογοκλοπής, σάρωση αναγνωσιμότητας.

Τώρα τα βασικά έχουν καλυφθεί, ας συζητήσουμε αυτούς τους δύο ανιχνευτές λογοκλοπής με περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαθεσιμότητα

Τόσο το GPTZero όσο και το Originality.ai είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και είναι προσβάσιμα μέσω όλων των μεγάλων προγραμμάτων περιήγησης.

Εάν, για κάποιο λόγο, αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση σε κάποιο από τα εργαλεία στην τρέχουσα τοποθεσία σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να ξεπεράσετε τα μπλοκ γεωγραφικού περιεχομένου συνδέοντας σε έναν διακομιστή εκτός της χώρας διαμονής σας.

Τιμή και σχέδια

Το GPTZero μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν με τη βασική του έκδοση. Αυτό σας επιτρέπει να εισάγετε ένα μπλοκ κειμένου μήκους έως 5.000 χαρακτήρες ανά σάρωση. Μπορείτε να κάνετε μια σάρωση επτά φορές την ώρα, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί απογοητευτικό εάν προσπαθείτε να σαρώσετε ένα μεγάλο έγγραφο και πρέπει να εισάγετε μικρά αποσπάσματα κάθε φορά για να παραμείνετε κάτω από το όριο χαρακτήρων. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η δωρεάν έκδοση του GPTZero επιτρέπει στους χρήστες μόνο να σαρώνουν συνολικά 10.000 λέξεις μηνιαίως.

Το GPTZero έχει τρία επίπεδα πληρωμένων προγραμμάτων: Essential, Premium και Professional. Μπορείτε να πληρώνετε για αυτά τα προγράμματα μηνιαίως ή ετησίως, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε συνολικά 33 τοις εκατό εάν επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα (αν και αυτό απαιτεί μία εξ ολοκλήρου πληρωμή).

Η τιμολόγηση του προγράμματος για τα επίπεδα του GPTZero έχει ως εξής:

 • Ουσιώδης: 15 $/μήνα ή 120 $/έτος (εκτελείται με 12 $/μήνα).
 • Ασφάλιστρο: 24 $/μήνα ή 192 $/έτος (λειτουργεί με 16 $/μήνα).
 • Επαγγελματίας: 35 $/μήνα ή 276 $/έτος (λειτουργεί με 23 $/μήνα).

Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε μόνο έναν ανιχνευτή AI κάθε τόσο για μικρότερα κομμάτια κειμένου, πιθανότατα θα είστε εντάξει με τη δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, αυτό πιθανότατα θα αποδειχθεί πολύ περιοριστικό εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε συχνά έναν ανιχνευτή AI με μεγαλύτερα κομμάτια κειμένου.

Το Originality.ai διαθέτει δύο προγράμματα επί πληρωμή και δεν προσφέρει δωρεάν έκδοση ή δοκιμή του εργαλείου. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπιστευτείτε ότι το εργαλείο θα αξίζει τα χρήματα, καθώς δεν έχετε τρόπο να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Παρακάτω είναι τα δύο πληρωμένα προγράμματα της Originality.ai:

 • Βασική συνδρομή: 14,95 $/μήνα.
 • Pay-as-you-go: 30 $ εφάπαξ πληρωμή.

Η βασική συνδρομή είναι ένα μηνιαίο πρόγραμμα χωρίς δέσμευση. Δεν υπάρχει συμβόλαιο και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Η συνδρομή pay-as-you-go συνεπάγεται πληρωμή 30 $ για μια ετήσια συνδρομή. Αυτό μπορεί να φαίνεται απίστευτα προσιτό, αλλά αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από περιορισμένες πιστώσεις που πρέπει να πληρώσετε για να συμπληρώσετε. Το πρόγραμμα pay-as-you-go έχει επίσης λιγότερες δυνατότητες, τις οποίες θα συζητήσουμε λίγο αργότερα.

GPTZero εναντίον Originality.ai: Ποσοστό επιτυχίας ανίχνευσης

Για να μετρήσουμε την ικανότητα του GPTZero και του Originality.ai να ανιχνεύει περιεχόμενο που δημιουργείται από AI, πραγματοποιήσαμε μια μικρή δοκιμή. Δώσαμε σε κάθε εργαλείο τρία διαφορετικά μπλοκ κειμένου. Το ένα ήταν εντελώς πρωτότυπο, το ένα γράφτηκε εξ ολοκλήρου από το ChatGPT AI chatbot και το ένα ήταν ένας συνδυασμός και των δύο. Εισαγάγαμε επίσης ένα μπλοκ ανούσιου κειμένου για να δούμε πώς θα μετρούσε κάθε εργαλείο ανίχνευσης AI.

Το πρώτο παράλογο απόσπασμα δημιουργήθηκε αρχικά, ενώ το δεύτερο δημιουργήθηκε από το ChatGPT.

Να τι λάβαμε ως απάντηση.

Ποσοστό ανίχνευσης AI του GPTZero

Ας ξεκινήσουμε με την ακρίβεια ανίχνευσης AI του GPTZero.

Πρωτότυπο κομμάτι

στιγμιότυπο οθόνης των αποτελεσμάτων ανίχνευσης gptzero ai

Το GPTZero κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αρχικό κομμάτι που σαρώσαμε είχε 98 τοις εκατό πιθανότητα να γραφτεί από AI. Επομένως, το GPTZero απέτυχε να προσδιορίσει ότι το κείμενο που σαρώθηκε ήταν πρωτότυπο.

Κομμάτι που δημιουργήθηκε από AI

στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος ανίχνευσης gptzero ai

Το GPTZero κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κείμενο που δημιουργήθηκε από AI που σαρώθηκε είχε 98 τοις εκατό πιθανότητα να προέρχεται από ένα εργαλείο AI. Αυτό σημαίνει ότι το GPTZero ήταν σχεδόν απόλυτα επιτυχημένο στον εντοπισμό της παρουσίας περιεχομένου που δημιουργήθηκε από AI.

Μικτό κομμάτι

στιγμιότυπο οθόνης της απόκρισης ανίχνευσης gptzero ai

Το μικτό κομμάτι που εισήχθη στο GPTZero περιείχε μέρος του αρχικού απόσπασμα κειμένου και κάποιο από το απόσπασμα κειμένου που δημιουργήθηκε από το ChatGPT. Το GPTZero κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχε 91 τοις εκατό πιθανότητα το περιεχόμενο που σαρώθηκε να είχε δημιουργηθεί από AI. Αυτό που είναι ενδιαφέρον εδώ είναι ότι το GPTZero προσδιόρισε το μικτό κομμάτι ως λιγότερο πιθανό να είναι πρωτότυπο από το πραγματικό αρχικό κομμάτι.

Πρωτότυπο παράλογο κομμάτι

στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος σάρωσης gptzero

Το GPTZero κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αρχικό παράλογο δείγμα κειμένου δημιουργήθηκε 100 τοις εκατό από άνθρωπο, κάτι που είναι σωστό.

Ανόητο κομμάτι που δημιουργήθηκε από AI

στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος σάρωσης gptzero

Το GPTZero προσδιόρισε ότι υπήρχε 49 τοις εκατό πιθανότητα ότι το ανούσιο κείμενο που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη ήταν ένας συνδυασμός ανθρώπινης και βασισμένης σε τεχνητή νοημοσύνη. Στην προκειμένη περίπτωση, το συμπέρασμά του ήταν εσφαλμένο.

Ποσοστό ανίχνευσης AI της Orginality.ai

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην ικανότητα του Originality.ai να ανιχνεύει περιεχόμενο που δημιουργείται από AI χρησιμοποιώντας τα ίδια δείγματα κειμένου.

Πρωτότυπο κομμάτι

στιγμιότυπο οθόνης πρωτοτυπίας.ai αποτελέσματα σάρωσης

Το Originality.ai κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εξ ολοκλήρου πρωτότυπο κομμάτι που εισήχθη στον σαρωτή είχε 81 τοις εκατό πιθανότητα να δημιουργηθεί από AI. Αυτό είναι 17 τοις εκατό χαμηλότερο από το συμπέρασμα του ZeroGPT, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ανακριβές.

Κομμάτι που δημιουργήθηκε από AI

στιγμιότυπο οθόνης πρωτοτυπίας.ai AI αποτελέσματα ανίχνευσης

Το Originality.ai είχε 100 τοις εκατό επιτυχία στον εντοπισμό του δείγματος κειμένου που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από το ChatGPT.

Μικτό κομμάτι

στιγμιότυπο οθόνης του originality.ai scan

Το Originality.ai κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μικτό απόσπασμα που σαρώθηκε είχε 100 τοις εκατό πιθανότητα να δημιουργηθεί από τεχνητή νοημοσύνη και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να διακρίνει το αρχικό περιεχόμενο από το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη.

Πρωτότυπο παράλογο κομμάτι

στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος σάρωσης originality.ai

Το Originality.ai προσδιόρισε ότι υπήρχε 76 τοις εκατό ότι το αρχικό ανόητο κομμάτι ήταν πρωτότυπο και 24 τοις εκατό πιθανότητα να δημιουργήθηκε από AI.

Ανόητο κομμάτι που δημιουργήθηκε από AI

στιγμιότυπο οθόνης του αποτελέσματος σάρωσης originality.ai

Το Originality.ai πέτυχε στο συμπέρασμα ότι υπήρχε 100 τοις εκατό πιθανότητα το παράλογο κείμενο που δημιουργήθηκε από AI να δημιουργηθεί από ένα σύστημα AI.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Το GPTZero και το Originality.ai δεν προσφέρουν μόνο ανίχνευση AI. Αυτές οι πλατφόρμες διαθέτουν επίσης μια σειρά από πρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες.

Ακολουθούν οι δυνατότητες που προσφέρει κάθε επίπεδο της υπηρεσίας GPTZero:

 • Ελεύθερος: Ανίχνευση AI, σάρωση έως και 10.000 λέξεων μηνιαίως.
 • Ουσιώδης: Ανίχνευση τεχνητής νοημοσύνης, ανίχνευση λογοκλοπής, σάρωση έως και 150.000 λέξεων μηνιαίως, δέκα ομαδικές σαρώσεις αρχείων,
 • Ασφάλιστρο: Ανίχνευση τεχνητής νοημοσύνης, ανίχνευση λογοκλοπής, σάρωση έως και 300.000 λέξεων μηνιαίως, απεριόριστες μαζικές σαρώσεις αρχείων, πρόσκληση μελών της ομάδας.
 • Επαγγελματίας: Ανίχνευση τεχνητής νοημοσύνης, ανίχνευση λογοκλοπής, σάρωση έως και 500.000 λέξεων μηνιαίως, απεριόριστες μαζικές σαρώσεις αρχείων, πρόσκληση μελών ομάδας, συμπληρωματικές πιστώσεις.

Το “Credits” αναφέρεται στον αριθμό των χαρακτήρων και των λέξεων που μπορείτε να σαρώσετε ανά ημερολογιακό μήνα. Με το επαγγελματικό πρόγραμμα του GPTZero, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον πιστώσεις εάν φτάσετε στο όριο των 500.000 λέξεων.

Τα ποικίλα χαρακτηριστικά σχεδίου του Originality είναι τα εξής:

 • Βασική συνδρομή: Ανίχνευση τεχνητής νοημοσύνης, σάρωση έως και 200.000 λέξεων μηνιαίως (με επιλογή συμπλήρωσης), αυτοματοποιημένος έλεγχος στοιχείων, σάρωση λογοκλοπής, σάρωση αναγνωσιμότητας, απεριόριστο ιστορικό σάρωσης, κοινοποιήσιμες αναφορές, μεταφορτώσεις αρχείων (σε μορφή DOC, DOCX και PDF), πρόσβαση API, πλήρεις σαρώσεις ιστότοπου, σαρώσεις από URL, σαρώσεις ετικετών, διαχείριση ομάδας, πρόσβαση σε μελλοντικές δυνατότητες.
 • Pay-as-you-go: Ανίχνευση τεχνητής νοημοσύνης, σάρωση έως και 300.000 λέξεων μηνιαίως (με επιλογή συμπλήρωσης), σάρωση λογοκλοπής, σάρωση αναγνωσιμότητας, ιστορικό σάρωσης 30 ημερών, αναφορές με δυνατότητα κοινής χρήσης.

Ενώ λαμβάνετε υψηλότερο μηνιαίο όριο λέξεων με το πρόγραμμα pay-as-you-go, υπάρχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες που προσφέρονται μέσω του βασικού προγράμματος συνδρομής, γι’ αυτό το προηγούμενο πρόγραμμα είναι πολύ φθηνότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι η ετυμηγορία;

Φαίνεται ότι τόσο το GPTZero όσο και το Originality.ai κλίνουν προς την επισήμανση της παρουσίας κειμένου που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη, ακόμα κι αν το σαρωμένο περιεχόμενο είναι εξ ολοκλήρου πρωτότυπο ή έχει συνδυασμό πρωτότυπου και κειμένου που δημιουργείται από AI. Αν και κανένα από τα δύο εργαλεία δεν είναι σταθερά υψηλής ακρίβειας στον εντοπισμό περιεχομένου που δημιουργείται από AI σε σχέση με το αρχικό περιεχόμενο, το Originality.ai φαίνεται να είναι η πιο ακριβής επιλογή συνολικά.

Το φθηνότερο πρόγραμμα επί πληρωμή του Originality.ai (η συνδρομή Base) είναι επίσης ελαφρώς φθηνότερο από το GPTZero και προσφέρει όλες τις ίδιες δυνατότητες, καθώς και κάποια επιπλέον επιπλέον. Έτσι, εάν αναζητάτε υψηλότερη ακρίβεια ανίχνευσης AI με όλα τα είδη πρόσθετων λειτουργιών, το Originality.ai είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Διαβάστε επίσης:Η Apple Music δεν εμφανίζει στίχους;

Επίλυση του ζητήματος Plex Stuck on Detecting Intros

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *