ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone

9 τρόποι για να σταματήσετε την εμφάνιση του ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone

Η χρήση του ίδιου Apple ID σε δύο ή περισσότερες συσκευές σάς γλιτώνει από την ταλαιπωρία να μετακινείτε συνεχώς τα δεδομένα σας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από δύο συνεργάτες που μοιράζονται έναν λογαριασμό μαζί σας χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό στην εργασία και την προσωπική σας συσκευή. Τότε, όμως, γιατί το ιστορικό κλήσεων εμφανίζεται σε άλλη συσκευή; Και υπάρχει τρόπος να σταματήσετε να εμφανίζεται το ιστορικό κλήσεων σας σε άλλο iPhone; Ας ανακαλύψουμε.

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση βρίσκεται στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι λειτουργίες και οι λειτουργίες που βοηθούν στη σύνδεση του iPhone σας με άλλες συσκευές Apple μπορεί επίσης να καταλήξουν να μοιράζονται άλλα δεδομένα, όπως αρχεία καταγραφής κλήσεων. Ας δούμε, λοιπόν, αυτές τις ρυθμίσεις και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε την εμφάνιση του ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone.

Διαβάστε επίσης: Το Facetime είναι κάτω; 11 Διορθώσεις που πρέπει να δοκιμάσετε

1. Απενεργοποιήστε το iCloud Sync

Εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο Apple ID σε πολλές συσκευές, απενεργοποιήστε τον συγχρονισμό για την εφαρμογή Phone από τις ρυθμίσεις iCloud. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα δεδομένα της εφαρμογής Phone δεν συγχρονίζονται με το iCloud, απενεργοποιώντας τελικά την κοινή χρήση ιστορικού κλήσεων από το iPhone σας. Ωστόσο, αυτό θα σταματήσει επίσης το iCloud από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των στοιχείων της εφαρμογής Τηλέφωνό σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε το όνομά σας.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στο iCloud.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις iCloud

Βήμα 3: Πατήστε Εμφάνιση όλων.

Βήμα 4: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Τηλέφωνο και απενεργοποιήστε την εναλλαγή.

Απενεργοποιήστε την εναλλαγή τηλεφώνου

Αυτό θα εμποδίσει το iCloud σας να συγχρονίζει πληροφορίες από την εφαρμογή Τηλέφωνό σας με άλλες συνδεδεμένες συσκευές.

2. Απενεργοποιήστε τις κλήσεις σε άλλες συσκευές

Η λειτουργία Κλήσεις σε άλλες συσκευές σάς επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις σε κοντινές συσκευές Apple χρησιμοποιώντας το ίδιο Apple ID. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση κλήσεων iPhone σε άλλες συσκευές. Για να σταματήσετε αυτό, απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία από το μενού ρυθμίσεων του iPhone σας. Δείτε πώς να το κάνετε.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για «Να επιτρέπονται οι κλήσεις σε άλλες συσκευές».

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε στο Τηλέφωνο.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε «Κλήσεις σε άλλες συσκευές».

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις τηλεφώνου

Βήμα 3: Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις σε μια συγκεκριμένη συσκευή, απενεργοποιήστε ξεχωριστά την εναλλαγή για αυτήν τη συσκευή.

Διαφορετικά, απενεργοποιήστε το διακόπτη “Να επιτρέπονται οι κλήσεις σε άλλες συσκευές” για να το απενεργοποιήσετε εντελώς.

Απενεργοποιήστε τις κλήσεις από άλλες συσκευές

3. Απενεργοποιήστε το Handoff

Ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό, το Handoff σας επιτρέπει κυριολεκτικά να μεταφέρετε την εργασία σας από τη μια συσκευή Apple στην άλλη, εφόσον και οι δύο χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό iCloud.

Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει την παράδοση του ιστορικού κλήσεων στην άλλη συσκευή. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε αυτήν τη ρύθμιση και ελέγξτε ξανά. Να πώς.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε “AirPlay & Handoff”.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Handoff

Βήμα 3: Απενεργοποιήστε το διακόπτη για Handoff.

Απενεργοποιήστε το Handoff

Τώρα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την άλλη συσκευή και δείτε εάν το ιστορικό κλήσεων είναι διαθέσιμο.

4. Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά στο Apple ID σας

Αποσυνδεθείτε από το Apple ID σας, θα σταματήσετε τον συγχρονισμό των δεδομένων σας. Στη συνέχεια, μόλις συνδεθείτε ξανά, θα συγχρονιστεί ένα νέο σύνολο δεδομένων. Αυτό βοηθά στην επίλυση τυχόν προβλημάτων κατά τον προηγούμενο συγχρονισμό που προκάλεσαν την εμφάνιση του ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone με το ίδιο Apple ID. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε το όνομά σας.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Έξοδος.

Κάντε κλικ στο Έξοδος

Βήμα 3: Εδώ, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο iCloud. Στη συνέχεια, πατήστε Απενεργοποίηση.

Βήμα 4: Ενεργοποιήστε τις εφαρμογές για τις οποίες θέλετε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο.

Βήμα 5: Μόλις τελειώσετε, πατήστε Έξοδος.

Αποσύνδεση από το iCloud

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποσύνδεσης, πατήστε είσοδος και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθείτε ξανά στο Apple ID σας. Στη συνέχεια, ελέγξτε και τις δύο συσκευές για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Εάν όχι, συνεχίστε στην επόμενη μέθοδο.

5. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό Apple ID

Ένας σίγουρος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το ιστορικό κλήσεων σας δεν εμφανίζεται σε άλλο iPhone είναι η χρήση διαφορετικού Apple ID και στις δύο συσκευές. Αυτό όχι μόνο θα σταματήσει την κοινή χρήση των πληροφοριών μεταξύ των συσκευών, αλλά θα διασφαλίσει επίσης ότι τα άλλα στοιχεία του λογαριασμού σας παραμένουν ιδιωτικά.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να διαγράψετε ορισμένα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί προηγουμένως αντίγραφα ασφαλείας από το προηγούμενο αναγνωριστικό σας πριν μεταβείτε σε άλλο Apple ID.

6. Απενεργοποιήστε την προώθηση κλήσεων

Η προώθηση κλήσεων είναι ένας βολικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια κλήση, προωθώντας την σε δευτερεύοντα αριθμό κάθε φορά που ο κύριος αριθμός σας δεν είναι διαθέσιμος. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί επίσης να προωθήσει το ιστορικό κλήσεων στην άλλη συσκευή. Επομένως, απενεργοποιήστε την προώθηση κλήσεων από το iPhone σας και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα. Να πώς.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε στο Τηλέφωνο.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε Προώθηση κλήσεων.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων

Βήμα 3: Απενεργοποιήστε το διακόπτη για την προώθηση κλήσεων.

Απενεργοποιήστε την προώθηση κλήσεων

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση μετά από λίγο και να ελέγξετε ξανά εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα στο άλλο iPhone.

7. Απενεργοποιήστε το NameDrop

Νέο στο iOS 17, το NameDrop σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας με μια άλλη συσκευή κρατώντας τα iPhone μαζί. Αν και αυτό είναι κυρίως για την κοινή χρήση στοιχείων επικοινωνίας, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κοινή χρήση του ιστορικού κλήσεων. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε το NameDrop στο iPhone σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στο AirDrop.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του AirDrop

Βήμα 3: Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το AirDrop έχει ρυθμιστεί σε Απενεργοποίηση λήψης.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ‘Bringing Devices Together’.

Απενεργοποιήστε το NameDrop

Αυτό θα απενεργοποιήσει το AirDrop στο iPhone σας και θα απενεργοποιήσει επίσης τη λειτουργία NameDrop.

8. Ελέγξτε για ενημέρωση λογισμικού

Εάν το ζήτημα του ορατού ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone οφείλεται σε σφάλμα λογισμικού ή σφάλμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για να το διορθώσετε. Επομένως, ελέγξτε και εγκαταστήστε μη αυτόματα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και στα δύο iPhone. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε Ενημέρωση λογισμικού.

Ελέγξτε για Ενημέρωση λογισμικού iPhone

Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση. Μόλις τελειώσετε, ελέγξτε την άλλη συσκευή και δείτε εάν το πρόβλημα έχει διορθωθεί.

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το ιστορικό κλήσεων να εμφανίζεται σε άλλη συσκευή Apple, μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα με το λογισμικό ή τη συσκευή σας. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Apple Σε σύνδεση. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κοντινό εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple και να ελέγξετε τη συσκευή σας.

Διακοπή κοινής χρήσης ιστορικού κλήσεων

Το ιστορικό κλήσεών σας είναι μια καταγραφή των ατόμων με τα οποία έχετε αλληλεπιδράσει και μπορεί να μοιάζει με παραβίαση του απορρήτου σας εάν κάποιος άλλος έχει πρόσβαση σε αυτό. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να σταματήσετε την εμφάνιση του ιστορικού κλήσεων σε άλλο iPhone. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το άρθρο μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάργηση συγχρονισμού του iPhone σας από το iPad ή άλλο iPhone.

Διαβάστε επίσης :iPhone/Mac Κολλήσατε “Λήψη μηνυμάτων από το iCloud”;

Πώς να βρείτε φωτογραφίες FaceTime Live στο iPhone

Πώς να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις Android από την ενεργοποίηση της οθόνης

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *