Κερδίστε χρήματα online: Πώς να κερδίσετε χρήματα παθητικά

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που θα σας πουν στη ζωή σας όσον αφορά τα χρήματα είναι ότι το να βγάλετε χρήματα δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν πρέπει να βγάλουμε χρήματα στο διαδίκτυο. Είναι πραγματικά λυπηρό πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα αυτής της ψευδούς πεποίθησης. Πιθανότατα έχετε ακούσει τον όρο «τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα» και οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώνουμε πιστεύοντας ότι αυτό είναι αλήθεια.

Αυτό που τελικά συμβαίνει είναι να εγκαταλείπετε όλες τις ελπίδες και τα όνειρά σας, τους στόχους σας να κερδίσετε πολλά χρήματα, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας ακριβώς όπως θέλετε, αντί για το πώς θέλει η κοινωνία να ζήσετε τη ζωή σας – μια κοινωνία που χτίστηκε από ανθρώπους που δεν είναι πιο έξυπνοι από σένα.

Τις προάλλες, κάποιος κοντινός μου άνθρωπος με ρώτησε, “Kingsley, πόσα χρήματα βγάζεις;” Αυτό το άτομο με το οποίο μιλούσα ήταν κάποιος που προσπαθεί να ξεφύγει από την κούρσα των αρουραίων. Τους είπα λοιπόν, “Λοιπόν, αυτή τη στιγμή, είμαι κατά μέσο όρο περίπου 57.000 $ την εβδομάδα, συνήθως πάνω από 200.000 $ το μήνα.”

Αυτό το άτομο ξαφνιάστηκε και είπαν, «Kingsley, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βγάζουν τόσα χρήματα σε ένα χρόνο, και τα βγάζεις μόνο σε μία εβδομάδα. Πώς γίνεται αυτό? Πώς το κάνεις αυτό;». Η απάντησή μου σε αυτό είναι πάντα η ίδια. «Λοιπόν, είναι επειδή κερδίζω πολύ παθητικό εισόδημα και βγάζω χρήματα online.

Στην πραγματικότητα, τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, εργάζομαι επιμελώς για να δημιουργήσω περίπου πέντε διαφορετικές ροές παθητικού εισοδήματος, και όλα αυτά είναι πράγματα που κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να κάνει.

Διαβάστε επίσης:8 ιδέες παθητικού εισοδήματος που αποφέρουν 2.000 €

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με το affiliate marketing

Επένδυση μετοχών (Κερδίστε χρήματα online)

Λοιπόν, σε αυτό το σεμινάριο, ας μιλήσουμε για το τι είναι και πώς ακριβώς μπορείτε να τα εφαρμόσετε στη ζωή σας για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Η πρώτη μου πηγή παθητικού εισοδήματος είναι να κάνω μεγάλες εταιρείες να μου γράφουν επιταγές. Για παράδειγμα, έχω μετοχές της Apple αξίας άνω των 400.000 $ και επειδή κατέχω μετοχές της Apple, μου πληρώνουν χρήματα κάθε τρίμηνο από τα κέρδη της εταιρείας τους.

Μάλλον έχετε δύο διαφορετικές ερωτήσεις. Η πρώτη ερώτηση είναι, “Λοιπόν, Kingsley, πώς πήρες 400.000 $ για να επενδύσεις στην Apple;” Και η δεύτερη ερώτηση είναι, “Πώς σας πληρώνει η Apple κάθε τρίμηνο;” Λοιπόν, δεν είναι μυστικό ότι είναι περισσότερο από δυνατό να βγάλεις πολλά χρήματα επενδύοντας σε μετοχές, αλλά υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να καταλάβεις προτού αρχίσεις να πετάς χρήματα στο χρηματιστήριο στο όνομα του να θέλεις να βγάλεις χρήματα Σε σύνδεση.

Δεν δημιουργούνται όλες οι μετοχές εξίσου. Έχετε πράγματα όπως μετοχές ανάπτυξης, μετοχές αξίας, μετοχές σε πένα, και μετά το αγαπημένο μου από όλα, που είναι μετοχές μερισμάτων. Τα αποθέματα μερισμάτων είναι πολύ μοναδικά καθώς είναι ο μόνος τύπος μετοχών που θα σας αποφέρει παθητικό εισόδημα σε τακτική βάση.

Όταν επενδύετε, ας πούμε, σε μια μετοχή με ανάπτυξη, κάτι σαν την Tesla, ο μόνος δυνατός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με αυτούς τους τύπους μετοχών είναι να αγοράσετε τη μετοχή σε χαμηλά επίπεδα και να την πουλήσετε ψηλά, με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να χρονομετρήσετε σωστά την αγορά. Αλλά με τις μετοχές μερισμάτων, δεν έχει σημασία πόσο υψηλά ή χαμηλά πάει η μετοχή, αν η αγορά είναι ανοδική ή κάτω, θα κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο ανεξάρτητα.

Και αν αποφασίσετε ποτέ να πουλήσετε το απόθεμα μερίσματος, η ανατίμηση, που είναι η διαφορά μεταξύ του ποσού που αγοράσατε το απόθεμα και του ποσού που το πουλάτε, είναι απλώς ένα πρόσθετο μπόνους. Αλλά δεν εξαρτάστε από αυτή την εκτίμηση για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, επειδή η μετοχή σας πληρώνει μερίσματα σε τακτική βάση.

Τώρα το ερώτημα γίνεται, πώς ακριβώς μπορείτε να το εφαρμόσετε αυτό στη ζωή σας; Λοιπόν, είναι πρώτα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν δημιουργούνται όλες οι μετοχές μερισμάτων εξίσου. Υπάρχουν καλές μετοχές μερισμάτων και κακές, και προφανώς θέλετε να αγοράσετε μόνο τις καλές. Το να αποφασίσετε ποιες μετοχές μερισμάτων είναι καλές ή κακές είναι πραγματικά πολύ εύκολο, επειδή απλώς θα εστιάσετε στην αγορά μιας συγκεκριμένης ομάδας μετοχών μερισμάτων που είναι γνωστές ως βασιλιάδες μερισμάτων ή αριστοκράτες μερισμάτων.

Αυτά είναι ένα είδος κοινωνικής κατηγορίας μετοχών μερισμάτων που έχουν αποδεδειγμένη ιστορία να πληρώνουν συνεχώς αυξανόμενα μερίσματα. Οι αριστοκράτες των μερισμάτων έχουν αυξήσει τα μερίσματά τους για τουλάχιστον 25 συναπτά έτη και οι βασιλιάδες μερισμάτων έχουν αυξήσει τα μερίσματά τους για τουλάχιστον 50 συνεχόμενα έτη.

Τώρα, θα βαθμολογήσω καθεμία από αυτές τις πηγές παθητικού εισοδήματος, ώστε να καταλάβετε καλύτερα ποιες θα λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς. Αλλά πολύ γρήγορα, θέλω να μιλήσω πρώτα μαζί σας για την εφαρμογή Cash. Τώρα, οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε γνωρίζετε ήδη τι είναι το Cash App, αλλά το Cash App πρόσφατα έκανε κάτι επαναστατικό. Έχουν κάνει απίστευτα εύκολο να αγοράσω, να πουλήσω και να στείλω Bitcoin και να βγάλω τα χρήματά μου στο διαδίκτυο.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και την έχουν κάνει πραγματικά προσβάσιμη σε όλους. Για αρχή, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με μόλις ένα δολάριο. Μπορείτε επίσης να στείλετε Bitcoin στο δίκτυο Bitcoin ή να κάνετε δώρο Bitcoin στους φίλους και την οικογένειά σας απευθείας μέσω της εφαρμογής. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που έχει το Cash App είναι το Lightning Network.

Έτσι, η Cash App είναι μια από τις πρώτες δημόσιες εταιρείες που υποστηρίζει το Lightning Network, το οποίο καθιστά δυνατή την αποστολή και λήψη Bitcoin εντελώς δωρεάν και άμεσα χρησιμοποιώντας εξατομικευμένους κωδικούς QR. Τώρα μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε έτσι ώστε ένα μέρος κάθε μισθολογίου να επενδύεται αυτόματα σε Bitcoin, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά εύκολο τον μέσο όρο κόστους σε δολάρια σε Bitcoin.

Λοιπόν, αν θέλετε να αρχίσετε να αγοράζετε και να πουλάτε ή να στέλνετε Bitcoin, το Cash App το έχει κάνει εξαιρετικά εύκολο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμό μου εδώ για να κάνετε λήψη του Cash App σήμερα και σας ευχαριστώ πολύ, Cash App, για τη χορηγία αυτού του τμήματος του άρθρου.

Λοιπόν, για αρχή, πόσο χρόνο σας παίρνει η επένδυση σε μετοχές μερισμάτων; Και για αυτό, θα το βαθμολογήσω με 1 στα 5, επειδή μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα ή να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο μέσω μερισμάτων σχεδόν αμέσως. Δεύτερον, πόσα χρήματα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να το κάνετε αυτό; Και εδώ είναι που γίνεται η ανταλλαγή.

Βλέπετε, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε να το κάνετε αυτό, αλλά για να βγάλετε ένα καλό χρηματικό ποσό, θα χρειαστεί να επενδύσετε αρκετά χρήματα εκ των προτέρων. Για αυτό, θα του δώσω 5 στα 5. Και τέλος, πόσο εύκολο είναι να βγάλετε επιπλέον 100 $ την εβδομάδα επενδύοντας σε μετοχές μερισμάτων; Και για αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσα χρήματα θα χρειαστείτε να επενδύσετε με συνέπεια για να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα.

Ας χρησιμοποιήσουμε την Coca-Cola ως παράδειγμα μερισμάτων. Έτσι, η Coca-Cola θεωρείται βασιλιάς των μερισμάτων επειδή αυξάνει συνεχώς τα μερίσματά της τα τελευταία 60 χρόνια τώρα. Για να κερδίσετε $100 την εβδομάδα σε παθητικό εισόδημα με την Coca-Cola, θα χρειαστεί να αγοράσετε περίπου 2.600 μετοχές της Coca-Cola.

Και με περίπου 60 $ ανά μετοχή, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επενδύσετε περίπου 150.000 $ μόνο για να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα σε παθητικό εισόδημα. Και για αυτόν τον λόγο, θα δώσω σε αυτόν έναν τρόπο 5 στους 5 για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Τώρα, ο μόνος λόγος που μπόρεσα να αγοράσω μετοχές της Apple αξίας άνω των 400.000 δολαρίων είναι λόγω αυτής της επόμενης ιδέας παθητικού εισοδήματος, η οποία ξεκινά μια αυτοματοποιημένη παράπλευρη φασαρία.

Κανάλι στο Youtube

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερο παθητικό εισόδημα, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με μια παράπλευρη φασαρία που μπορεί να σας βγάλει αυτόματα χρήματα ακόμα και όταν δεν εργάζεστε σε αυτό. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Λοιπόν, πριν από χρόνια, είχα έναν φίλο που ονομαζόταν Μπεν, και ο Μπεν κέρδισε αρκετά χρήματα κάνοντας φωτογράφηση γάμου στο πλάι.

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι η φωτογραφία γάμου δεν είναι μια πολύ αυτοματοποιημένη παρενέργεια. Βλέπεις, για να βγάλεις λεφτά με τη φωτογράφιση γάμου, πρέπει να πας σωματικά σε γάμους και να τραβήξεις φωτογραφίες, σωστά; Όπως κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας για να κερδίσετε χρήματα.

Οι δυνατότητες κερδών σας είναι άμεσα συνδεδεμένες με το χρόνο σας και ο στόχος πρέπει να είναι να σπάσετε αυτόν τον δεσμό. Θέλετε να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο ακόμα και όταν δεν εργάζεστε ενεργά.

Σήμερα, με το Διαδίκτυο, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ξεκινήσετε και να αυτοματοποιήσετε μια παράπλευρη φασαρία. Ας χρησιμοποιήσουμε ξανά τον φίλο μου τον Μπεν ως παράδειγμα. Αντί να ανταλλάσσει το χρόνο του με χρήματα κάνοντας φυσική φωτογραφία γάμου, θα μπορούσε εύκολα να είχε ξεκινήσει μια άλλη παράπλευρη φασαρία, όπως η δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube για τη φωτογραφία γάμου, ενός TikTok, ενός ιστολογίου Instagram ή πραγματικά πολλών πραγμάτων.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ξεκίνησε ένα κανάλι φωτογραφίας γάμου στο YouTube και άρχισε να δημοσιεύει βίντεο. Τα βίντεό του αρχίζουν να γίνονται ελκυστικά, να έχουν προβολές και αρχίζει να κερδίζει χρήματα στο διαδίκτυο από αυτές τις προβολές μέσω διαφημίσεων YouTube, χορηγιών και θυγατρικών. Η μόνη δουλειά που κάνει είναι να κάνει τα πραγματικά βίντεο και θα μπορούσε ακόμη και να αυτοματοποιήσει όλη αυτή τη διαδικασία προσλαμβάνοντας έναν συντάκτη.

Στο μεταξύ, δημιουργεί όλο αυτό το ανεκτέλεστο βίντεο που θα συνεχίσει να έχει προβολές και να του βγάζει χρήματα, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κάνει επιπλέον δουλειά. Τώρα, για αρχή, πόσο χρόνο χρειάζεται για να ξεκινήσετε μια αυτοματοποιημένη πλευρική φασαρία; Λοιπόν, χρειάζεται πολύς χρόνος, ανάλογα με το τι ακριβώς κάνετε.

Αυτό δεν είναι σαν τις μετοχές μερισμάτων, όπου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να πάτε και να κατεβάσετε μια εφαρμογή και να αγοράσετε τις μετοχές. Η έναρξη μιας αυτοματοποιημένης πλευρικής φασαρίας απαιτεί πολύ περισσότερη προσπάθεια, ειδικά στην αρχή. Εντάξει, και έτσι θα δώσω σε αυτό ένα 5 στα 5.

Αλλά πόσα χρήματα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε; Γενικά είναι πολύ λιγότερο. Ξεκίνησα το πρώτο μου side hustle, που ήταν η ανάπτυξη ιστού, κυριολεκτικά με μηδέν δολάρια. Τώρα, φυσικά, αυτό δεν ήταν μια αυτοματοποιημένη παράπλευρη φασαρία, αλλά υπήρχαν ακόμα τρόποι με τους οποίους μπορούσα να προσθέσω αυτοματοποιημένα στοιχεία σε αυτό, όπως η πώληση προτύπων ιστότοπου σε ιστότοπους όπως το Creative Market.

Για αυτό, θα του δώσω 2 στα 5. Τα περισσότερα side hustles συνήθως δεν είναι 100% δωρεάν για να ξεκινήσουν, αλλά μπορούν να ξεκινήσουν με πολύ λίγα χρήματα. Και τέλος, πόσο εύκολο είναι να βγάλετε επιπλέον 100 $ την εβδομάδα με μια αυτοματοποιημένη παρέα; Το να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα με μια αυτοματοποιημένη πλευρική φασαρία είναι απίστευτα εύκολο.

Συνήθως θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα, αλλά μόλις η μπάλα κυλά, θα μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Τώρα, μπορείτε πραγματικά να κλιμακώσετε ακόμη περισσότερο την αυτοματοποιημένη πλαϊνή φασαρία πουλώντας ένα προϊόν ή ένα εργαλείο.

Για παράδειγμα, έχω πολλά διαφορετικά ψηφιακά προϊόντα που πουλάω στο Διαδίκτυο εδώ και χρόνια, και έχω πολλά άλλα που βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης, όπως το μάθημά μου για το blogging, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι single -Πραγματικά το καλύτερο μάθημα που μπορείτε να βρείτε για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου.

Ίσως αναρωτιέστε, “Μα Kingsley, τι είδους προϊόν πρέπει να δημιουργήσω;” Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Έχω δει ανθρώπους στο YouTube που δημιουργούν περιεχόμενο γύρω από τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, για παράδειγμα. Το μόνο που κάνουν με το περιεχόμενό τους είναι απλώς να διδάσκουν στους ανθρώπους πώς να περιγράφουν λεπτομερώς τα αυτοκίνητα, όπως η δουλειά της λεπτομέρειας αυτοκινήτου.

Αλλά αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι πωλούν επίσης μαθήματα για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση λεπτομερειών αυτοκινήτου. Και επειδή ήδη φτιάχνουν βίντεο σχετικά με τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, μπορούν απλώς να τοποθετήσουν οργανικά τα προϊόντα τους στα βίντεό τους και να λάβουν δωρεάν διαφήμιση.

Ακούστε, δεν χρειάζεται να περιπλέκετε υπερβολικά αυτή τη διαδικασία. Απλώς βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη δύναμη του διαδικτύου για να δημιουργήσετε ένα κοινό, να προσφέρετε αξία στο κοινό σας και σε αντάλλαγμα, το κοινό σας θα χαρεί να αγοράσει το προϊόν σας και να κερδίσει χρήματα σε αντάλλαγμα.

Τώρα, πόσο χρόνο χρειάζεται η δημιουργία ενός εργαλείου ή ενός προϊόντος; Λοιπόν, εξαρτάται πραγματικά από το ποιο είναι το προϊόν. Για παράδειγμα, το μάθημά μου για το blogging μου πήρε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο για να το αναπτύξω, και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ούτε καν το 100%. Ενώ κάτι όπως η δημιουργία και η πώληση προτύπων Notion μπορεί να σας πάρει μόνο μία έως δύο εβδομάδες για να το κάνετε. Όλα λοιπόν εξαρτώνται πραγματικά από το ποιο είναι το προϊόν, και γι’ αυτό, θα του δώσω 3 στα 5.

Και πόσα χρήματα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να πουλάτε ένα προϊόν ή ένα εργαλείο; Για άλλη μια φορά, εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Για παράδειγμα, μου κόστισε βασικά μηδέν δολάρια για να αναπτύξω το μάθημά μου. Αλλά εάν επρόκειτο να δημιουργήσετε κάποιο είδος εφαρμογής ή ίσως πουλάτε ένα φυσικό προϊόν όπου μπορεί να χρειαστείτε λίγο αρχικό κεφάλαιο για να δημιουργήσετε το προϊόν, τότε θα κοστίσει λίγο περισσότερα χρήματα. Για αυτό, θα του δώσω 3 στα 5.

Πώληση προϊόντων ή εργαλείων

Και τέλος, πόσο εύκολο είναι να βγάλετε 100 $ την εβδομάδα πουλώντας ένα προϊόν ή ένα εργαλείο; Είναι εξαιρετικά εύκολο να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα κάνοντας αυτό. Φανταστείτε, για παράδειγμα, ότι δημιουργήσατε ένα ψηφιακό προϊόν που κοστίζει, ας πούμε, 20 $. Θα μπορούσατε να προωθήσετε αυτό το προϊόν στο TikTok, στο YouTube ή οτιδήποτε άλλο. Μια κοινή παρανόηση είναι ότι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να έχετε πολύ μεγάλους ακόλουθους. Και αυτό είναι το πιο απομακρυσμένο από την αλήθεια.

Γνωρίζω ανθρώπους, για παράδειγμα, που έχουν ίσως τρεις έως τέσσερις χιλιάδες προβολές ανά βίντεο που δημοσιεύουν στο YouTube, και ως αποτέλεσμα αυτών των προβολών, πραγματοποιούν με συνέπεια πωλήσεις 10.000 $ σε μαθήματα το μήνα.

Έτσι, για εσάς, εάν επρόκειτο να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε έστω και ένα μικρό κοινό και ξεκινούσατε να μιλάτε και να προωθείτε αυτό το προϊόν των 20 $ στο κοινό σας, θα χρειαζόταν μόνο να πουλάτε πέντε από αυτά τα προϊόντα την εβδομάδα για να βγάλετε 100 $ ανά εβδομάδα. Και έτσι, ας πούμε απλώς ως παράδειγμα ότι είχατε κατά μέσο όρο 5.000 προβολές την εβδομάδα στα βίντεό σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μετατρέψετε μόνο το 0,1 τοις εκατό του κοινού σας στην αγορά του προϊόντος σας. Είναι δυνατόν; Φυσικά είναι. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχίσετε να νοικιάζετε τα πράγματά σας.

Πιθανότατα δεν συνειδητοποιείτε ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα αυτή τη στιγμή με τα πράγματα που έχετε ήδη από ό,τι νομίζατε ότι ήταν δυνατό. Στην πραγματικότητα, θα έφτανα στο σημείο να πω ότι πιθανότατα θα μπορούσατε να πληρώσετε το ενοίκιο, την πληρωμή του αυτοκινήτου σας, να αγοράσετε είδη παντοπωλείου για ολόκληρο τον μήνα ενοικιάζοντας πράγματα που ήδη έχετε.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να νοικιάσετε μια εφεδρική κρεβατοκάμαρα στην Airbnb που δεν χρησιμοποιείται, να νοικιάσετε οτιδήποτε, από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου έως ελεύθερο χώρο αποθήκευσης στο σπίτι σας, όπως ντουλάπα ή γκαράζ. Ιστότοποι όπως το Turo και το Getaround σάς επιτρέπουν να νοικιάσετε το αυτοκίνητό σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Και μιλώντας για το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εταιρείες όπως η Rapify και η Carvertise για να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε μηχανή παθητικού εισοδήματος και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο αφήνοντας μεγάλες εταιρείες να διαφημίζονται στο αυτοκίνητό σας.

Εάν το σπίτι σας διαθέτει πισίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το Swimply για να νοικιάσετε την πισίνα σας για εκατοντάδες δολάρια την ώρα. Εάν διαθέτετε εξοπλισμό κάμερας, όπως κάμερες, φώτα, μικρόφωνα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο όπως το ShareGrid για να κερδίσετε εκατοντάδες δολάρια την εβδομάδα ενοικιάζοντας τον εξοπλισμό σας. Θα μπορούσατε να έχετε παθητικό εισόδημα ενοικιάζοντας τα ρούχα σας σε ιστότοπους όπως το Rent My Wardrobe και το Tulerie.

Θα μπορούσατε ακόμη και να νοικιάσετε τα παλιά σας σχολικά βιβλία και να πληρώνεστε κάθε δύο εβδομάδες σε ιστότοπους όπως το Valor. Ακούστε, θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω κυριολεκτικά για πάντα για όλα τα διαφορετικά πράγματα που θα μπορούσατε να νοικιάσετε για να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο, και όλα αυτά απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια από μέρους σας. Λοιπόν, πόσος χρόνος χρειάζεται για να νοικιάσετε πραγματικά τα πράγματά σας;

Θα δώσω σε αυτό ένα 2 στα 5. Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταχωρήσετε τα αντικείμενά σας σε αυτούς τους ιστότοπους, αλλά από τη στιγμή που το αντικείμενο ή ο χώρος ενοικιαστεί, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από την πλευρά σας. Τώρα, πόσα χρήματα χρειάζεστε για να αρχίσετε να νοικιάζετε τα πράγματά σας; Θα δώσω 1 στα 5 γιατί γενικά, θα νοικιάζετε μόνο πράγματα που έχετε ήδη.

Και τέλος, πόσο εύκολο είναι να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα ενοικιάζοντας τα πράγματά σας; Θα δώσω και σε αυτό ένα 1 στα 5 γιατί είναι πολύ εύκολο να βγάλεις χρήματα online κάνοντας αυτό. Θα χρειαστούν μόνο μερικές ενοικιάσεις για να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα και τελικά, καθώς κλιμακώνετε και νοικιάζετε περισσότερα αντικείμενα, το παθητικό εισόδημά σας θα αυξάνεται.

Επένδυση σε ακίνητα

Τελικά, καθώς έχετε περισσότερο παθητικό εισόδημα κάθε μήνα και είστε σε θέση να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε περιουσιακά στοιχεία που ρέουν ταμειακά διαθέσιμα, όπως ενοικιάσεις ακινήτων. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία αγοράς πολλών ενοικιαζόμενων ακινήτων και ο στόχος μου μέχρι το τέλος του επόμενου έτους είναι να έχω στο χαρτοφυλάκιό μου 10 ενοικιαζόμενα ακίνητα με ροή μετρητών, το καθένα με ταμειακές ροές μεταξύ 1.500 και 2.000 $ το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάζω έσοδα μεταξύ 15.000 και 20.000 $ το μήνα.

Αλλά ούτως ή άλλως, η τελευταία σημαντική πηγή παθητικού εισοδήματος για μένα, και κάτι που μπορείτε να κάνετε, είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που κέρδισα το πρώτο μου εισόδημα από το μάρκετινγκ θυγατρικών. Όταν έκανα την ανάπτυξη ιστού με πλήρη απασχόληση, παρέπεμψα τους πελάτες μου να εγγραφούν σε έναν συγκεκριμένο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων και όποτε εγγράφονταν, κέρδιζα προμήθεια 50 $.

Κατά μέσο όρο, αναφερόμουν σε περίπου 10 πελάτες το μήνα, που σημαίνει ότι κέρδιζα περίπου 500 $ το μήνα από αυτό. Εκείνη την εποχή, δεν συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων εκεί έξω όσον αφορά το μάρκετινγκ θυγατρικών. Υπήρχαν άνθρωποι που κέρδιζαν κυριολεκτικά εκατομμύρια δολάρια ετησίως κάνοντας απλώς μάρκετινγκ θυγατρικών

Πρώτα, πρέπει να προσδιορίσετε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει—κάτι για το οποίο θα μπορούσατε να μιλάτε για ώρες εντελώς δωρεάν. Για μένα, ήταν χρήματα—επένδυση, κέρδος, οικοδόμηση πλούτου, απόδραση από την κούρσα των αρουραίων. Όλα αυτά ήταν θέματα με τα οποία είχα εμμονή για χρόνια πριν ξεκινήσω τον ιστότοπό μου.

Έτσι, όταν τελικά ξεκίνησα τον ιστότοπό μου, είχε νόημα να δημιουργήσω περιεχόμενο γύρω από αυτό που σας αρέσει. Βήμα δεύτερο, προφανώς πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο γύρω από αυτό το θέμα. Σε αυτήν την εποχή του Διαδικτύου που ζούμε, το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς. Το περιεχόμενο κυριαρχεί σε όλα και αν θέλετε να έχετε απήχηση, αν θέλετε να επηρεάσετε τη ζωή σας και τις ζωές των άλλων, η παραγωγή περιεχομένου είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε αυτό.

Είναι ο μόνος λόγος που, μέχρι το τέλος αυτού του έτους, θα έχω κερδίσει λίγο πάνω από 400.000 $ συντηρητικά σε παθητικό εισόδημα μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών. Παράγω συνεχώς περιεχόμενο και προσθέτω αξία.

Και δεν χρειάζεται καν να δημοσιεύσετε περιεχόμενο με τον τρόπο που κάνω εγώ. Υπάρχουν άνθρωποι που παράγουν πολύ απλά TikToks, μιλούν για διαφορετικά προϊόντα στο Amazon και τέτοια πράγματα, και αυτοί οι άνθρωποι κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα.

Τέλος, το τρίτο βήμα για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να πάτε πραγματικά και να βρείτε σχετικά προγράμματα θυγατρικών. Βασικά, κάθε εταιρεία έχει κάποιο είδος προγράμματος θυγατρικών, είτε το διαφημίζει ανοιχτά είτε όχι. Ορισμένες εταιρείες θα φιλοξενούν τα προγράμματα θυγατρικών τους μέσω ενός δικτύου συνεργατών, ενώ άλλες θα διαχειρίζονται το δικό τους πρόγραμμα συνεργατών, όπως το Amazon και το πρόγραμμα θυγατρικών τους στο Amazon.

Η εύρεση αυτών των προγραμμάτων θυγατρικών είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να μεταβείτε στο Google και να πληκτρολογήσετε το όνομα της εταιρείας ακολουθούμενο από τη λέξη “πρόγραμμα συνεργατών” και στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόγραμμα συνεργατών της εταιρείας θα εμφανιστεί αμέσως.

Τώρα, πόσος χρόνος χρειάζεται για να ξεκινήσει το μάρκετινγκ θυγατρικών; Λοιπόν, για να φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα είστε σε θέση να κερδίζετε συνεχώς πολύ καλά χρήματα με το μάρκετινγκ θυγατρικών, θα χρειαστεί λίγος χρόνος, ειδικά εάν ακολουθείτε τη διαδρομή της δημιουργίας περιεχομένου στο διαδίκτυο και, στη συνέχεια, της εισαγωγής μάρκετινγκ θυγατρικών σε αυτό το περιεχόμενο.

Αλλά όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, τα περισσότερα καλά πράγματα στη ζωή χρειάζονται χρόνο, και αν μπορείτε απλώς να είστε υπομονετικοί και να δημιουργήσετε το κοινό σας με τον σωστό τρόπο παρέχοντας αξία, τότε το εισόδημά σας από το μάρκετινγκ θυγατρικών θα αρχίσει να αυξάνεται εκθετικά. Για αυτό, θα του δώσω 4 στα 5 γιατί χρειάζεται λίγος χρόνος για να δημιουργηθεί.

Και πόσα χρήματα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών; Τεχνικά, κοστίζει μηδέν δολάρια για να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα θυγατρικών για μια εταιρεία, επομένως το κόστος για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα με το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι 1 στα 5 επειδή δεν κοστίζει τίποτα.

Και τέλος, πόσο εύκολο είναι να κερδίσετε 100 $ την εβδομάδα με το μάρκετινγκ θυγατρικών; Αυτό είναι σίγουρα 1 στα 5. Θα χρειαστούν μόνο δύο ή τρία άτομα για να εγγραφούν στο προϊόν συνδεδεμένης εταιρείας που προωθείτε πριν κερδίσετε τα πρώτα σας 100 $.

Γεια σου, είσαι καταπληκτικός και σε εκτιμώ πολύ που είσαι εδώ. Μπορείτε να πετύχετε ό,τι θέλετε σε αυτή τη ζωή. Πιστεύω σε εσένα, και όπως πάντα, θα σε ξαναδώ πολύ σύντομα. Να προσέχεις!

Πώς να κερδίσετε 900 € παθητικά σε απευθείας σύνδεση

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *